Αντί να το σταθεροποιήσω με τρύπες και ούπα το κόλλησα με μοταζόκολλα τη σιλικόνη καρφί γιατί πατάει κάτω και δεν θα έχει θέμα. Αυτό είναι το ντουλάπι που ρώταγες για την σκούπα. Όταν τελειώσω θα ανεβάσω κι άλλες.
Βασικά αυτό που με νοιάζει τώρα είναι να κρεμάσω το διπλό ντουλάπι, Θα χρησιμοποιήσω γρύλο αυτοκινήτου για να το φέρω στην θέση του.
Έχω και άλλη δουλειά να κάνω.... μόλις φτιάξει καιρός θα βγάλω αυτά που έφτιαξα στο μικρό και θα τα φέρω στο χρώμα αυτό που φτιάχνω τώρα τα ντουλάπια.
Ευτυχώς ο μάστορας δεν θέλει μεροκάματο, θα τον κεράσω καμιά μπύρα για τον κόπο του.
Λέω να τα φέρω στον ίδιο τόνο, καλά μόλις τελειώσω θα βγάλω μαι πανοραμική τον χώρο να μου πεις, έτσι κι αλλιώς θα είναι το τελευταίο όταν ανοίξει ο καιρός. .
Όλοι οι επαγγελματίες βάζουν όπως και ο Πάνας 3 νοβοπανόβιδες σε κάθε σύνδεση.
Εγώ βάζω 4 ή 5 αφού πρώτα βάλω τρυπάνι ώστε να μην υπάρξει περίπτωση να ανοίξει η μελαμίνη.
Πάνας έγραψε: 18 Φεβ 2019, 01:16
Έχω και άλλη δουλειά να κάνω.... μόλις φτιάξει καιρός θα βγάλω αυτά που έφτιαξα στο μικρό και θα τα φέρω στο χρώμα αυτό που φτιάχνω τώρα τα ντουλάπια.
Ευτυχώς ο μάστορας δεν θέλει μεροκάματο, θα τον κεράσω καμιά μπύρα για τον κόπο του.
μελαμινη δεν ειναι ? θα βαψεις τη μελαμινη ? Πως θα το κανεις αυτο ?
Λογικα εννοει οτι θα τα αλλαξει και θα βαλει το ιδιο χρωμα με τα αλλα.
Εγω αλλο θα ηθελα να ρωτησω τον Πανα.
Οι κολλησεις στα σοκορα και ιδιως στις γωνιες ειναι καλες;
Γι αυτο και ρωτησα.
Εχουν βγει κατι χερουλια που πιανουν περα περα ολο το πανω μερος απο το πορτακι ή το συρταρι,αναλογα που θα μπουν,προστατευοντας ετσι την μελαμινη.
Ειναι ομως ακριβα απ'οσο εμαθα.Δεν εχω ιδεα πως τα λενε.
Όχι τα μέσα τα έχω φτιάξει από μασίφ ξύλο λίγο τριψιματάκι απαλά και βερνίκι με χρώμα ίδιο με τη μελαμίνη που πήρα.