Ώπα, κάτσε. Μ' έχεις καταμπερδέψει, λέμε.hellegennes έγραψε: 04 Μάιος 2018, 14:09Μπλιαχ.zteo έγραψε: 04 Μάιος 2018, 09:17 Αμα θες ποιοτητα να σε βαλω να δεις Αγγελοπουλο-Ταρκοφσκι-Μπεργκμαν-Ντραγιερ κτλ,
Φυσικά και δεν το είδα. Προτιμώ να παίζω στον υπολογιστή μου τα βιντεοπαιχνίδια. Κι άμα βαριέμαι, βλέπω και κάνα Let's play στο youtube τζαμπέ. Γιατί να πλερουά 10 ευρά;shrike έγραψε: 04 Μάιος 2018, 08:59 Πήγες και το είδες μωρή μουχρίτσα; Κι εγώ, με δυο φίλους. Ο ένας, ψιλο-άσχετος με το θέμα, με το που τελείωσε το έργο σηκώθηκε για να φύγουμε.
Βλέπει εμάς που καθόμασταν ακόμα, κάθεται κι αυτός. Μετά από λίγα λεπτά, γυρνάει και ρίχνει μια ματιά τριγύρω, μας ρωτάει "τι έγινε ρε παιδιά, γιατί δεν φεύγει κανείς, τι περιμένουμε;". Η πλάκα είναι ότι κι από το σινεμά ξέρουν (φυσικά) την κατάσταση, και δεν ανάψανε καν τα βοηθητικά φώτα μέχρι να εμφανιστεί το post-credits scene.
Μπήκες στο νήμα και μίλησες περί μετριότητας. Και η μόνη σου επαφή με την ταινία, είναι ότι έχεις παίξει κάποια βιντεοπαιχνίδια; Κι από εκεί έβγαλες συμπέρασμα για την ταινία;
Χμμμ, ενδιαφέρον. Σα να λέμε "μετριότητα το Τζουράσικ Παρκ, το ξέρω γιατί όταν ήμουν μικρός έπαιζα με λαστιχένιους βροντόσαυρους".