Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ευθυμησαμεν
Αν ομως σοβαρολογουμε ντανιασε καμια χιλιαρα ευρω και πάμε σε οφθαλμιατρο για κοντρα.
Ρε άγι, ειλικρινά τώρα, τι σχέση έχει η πρεσβυωπία με την οδήγηση ήμαρτον και συ, αμέσως.
enaon έγραψε: 17 Φεβ 2019, 18:16
κάτσε γιατί ο δεύτερος που νομίζω οτι θα κρατήσει γερά το τιμόνι είναι ο όττο, ρώτα τον εσύ γιατί εμένα με έχει πάρει με κακό μάτι.
Φρενάρισμα έχει κάνει σε επαρχιακό δρόμο, αλλά δεν τρέχαμε, οπότε έζησε ο σκατζόχοιρος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ευθυμησαμεν
Αν ομως σοβαρολογουμε ντανιασε καμια χιλιαρα ευρω και πάμε σε οφθαλμιατρο για κοντρα.
Ρε άγι, ειλικρινά τώρα, τι σχέση έχει η πρεσβυωπία με την οδήγηση ήμαρτον και συ, αμέσως.
enaon έγραψε: 17 Φεβ 2019, 18:16
κάτσε γιατί ο δεύτερος που νομίζω οτι θα κρατήσει γερά το τιμόνι είναι ο όττο, ρώτα τον εσύ γιατί εμένα με έχει πάρει με κακό μάτι.
Φρενάρισμα έχει κάνει σε επαρχιακό δρόμο, αλλά δεν τρέχαμε, οπότε έζησε ο σκατζόχοιρος.
1 Ετσι στρώνετε χαρακτηρα.
2 Τον μαζέψατε ; Πως τον φτιάξατε ; Δωσε συνταγή.
foscilis έγραψε: 17 Φεβ 2019, 12:50
Τώρα στη φυλακή πάντως θα τρώνε μπόλικο κρέας αν και όχι αναγκαστικά από το στόμα.
απ'το στόμα μου το πήρες!
δεν μπορώ, δεν δυναμαι να αντισταθώ, πρέπει να το ρωτήσω!
Τι σου πήρε απ το στόμα γιόχι;
το... κρέας που θα τρώνε; Spoiler
μλκς γαμιέστε όμως, αφήστε και καναν ανθρωπο να πιεί το τσάϊ του κυριακάτικα χωρις να του του βγάλετε απ τη μύτη με τα γέλια
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
ε δίκιο έχει, ένα μεγαλο φάσμα λειτουργεί έτσι. Κάποτε αν κουνιόσουν σε βάζαν στο ηλεκτροσόκ και τώρα κάνεις παρέλαση, αλλάζει η πολιτειακή οπτική, αλλάζει και η επιστημονική εξήγηση.
enaon έγραψε: 17 Φεβ 2019, 18:49
ε δίκιο έχει, ένα μεγαλο φάσμα λειτουργεί έτσι. Κάποτε αν κουνιόσουν σε βάζαν στο ηλεκτροσόκ και τώρα κάνεις παρέλαση, αλλάζει η πολιτειακή οπτική, αλλάζει και η επιστημονική εξήγηση.
Δηλαδή συμφέρει το πολιτικό κατεστημένο η θεωρία ύπαρξης της σκοτεινής ενέργειας;
δεν κατάλαβα ρε πώς φτάσαμε στην σκοτεινή ενέργεια.
αυτό που λέει πάντως ο προφεσορας ειναι αλήθεια, εκνευριστική αλήθεια αλλά τι να κάνουμε. Η επιστήμη είναι μισή τεχνογνωσία μισή αλαμπουρνέζικα της εποχής, όλο και λιγότερα βέβαια αλλά όλο και μεγαλώνει το αντικείμενο, πάντα έτσι θα ειναι μάλλον.