!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σας αρέσουν οι γυναίκες ;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Re: Σας αρέσουν οι γυναίκες ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Naida έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:17
Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:12
Naida έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:09

Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά δεν είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του φύλου σου αλλά γενικότερα του ανθρώπινου γένους έτσι;
Όχι, οι άντρες δεν τά χουν αυτά. Έχουν άλλα, αλλά γενικά είναι πιο αγαθά όντα και πιο ευθή χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις.
Σου μιλώ εκ πείρας.
Τι μας λες.. πιο αγαθά όντα; Το οποίο προκύπτει από την πείρα σου; Ίσως έχεις κάποια φοβία με τις γυναίκες για Χ,ψ λόγο και να σου βγαίνουν τέτοιου είδους σκέψεις.
Η πονηριά και οι δεύτερες, τρίτες σκέψεις παίζουν και στα δύο φύλα. Δεν έχει γένος η κακή σκέψη και συμπεριφορά.
Εσύ αγαπητή δεν τα ξέρεις καλά τα φύλα, όχι εγώ.
Λόγω διαφορετικής φύσης υπάρχει και διαφορετική ψυχολογία.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:30 Εμένα πάντως δεν μου αρέσει τις περισσότερες φορές το φυλο μου. Πολύ λίγες γυναίκες γνωρίζω που τιμούν το φύλο. Οι περισσότερες όλο αδυναμία, ματαιοδοξία, κενότητα, υποκρισία, προστυχιά και ηλιθιότητα. Εμ, έτσι εξηγείται ότι ο Αδάμ τελικά είχε την Λίλιθ για πρώτη σύντροφο, η Εύα ήρθε μετά και κατ οικονομίαν που λένε. Τί να πεις...
Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτά δεν είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα του φύλου σου αλλά γενικότερα του ανθρώπινου γένους έτσι;
ΕΓΡΑΨΕ η Νατασα :smt023 και ακολουθησε η επιβεβαιωση :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
the_black_planet
Phorum.gr user: the_black_planet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the_black_planet »

Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:19
Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:30 Εμένα πάντως δεν μου αρέσει τις περισσότερες φορές το φυλο μου. Πολύ λίγες γυναίκες γνωρίζω που τιμούν το φύλο. Οι περισσότερες όλο αδυναμία, ματαιοδοξία, κενότητα, υποκρισία, προστυχιά και ηλιθιότητα. Εμ, έτσι εξηγείται ότι ο Αδάμ τελικά είχε την Λίλιθ για πρώτη σύντροφο, η Εύα ήρθε μετά και κατ οικονομίαν που λένε. Τί να πεις...
Νάιδα FTW!!!! :P
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:18
Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:12

Όχι, οι άντρες δεν τά χουν αυτά. Έχουν άλλα, αλλά γενικά είναι πιο αγαθά όντα και πιο ευθή χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις.
Σου μιλώ εκ πείρας.
Τι μας λες.. πιο αγαθά όντα; Το οποίο προκύπτει από την πείρα σου; Ίσως έχεις κάποια φοβία με τις γυναίκες για Χ,ψ λόγο και να σου βγαίνουν τέτοιου είδους σκέψεις.
Η πονηριά και οι δεύτερες, τρίτες σκέψεις παίζουν και στα δύο φύλα. Δεν έχει γένος η κακή σκέψη και συμπεριφορά.
Θες να μου πεις ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν ίδια ψυχολογία που τελικά αυτό γίνεται χαρακτηριστικό γνώρισμα του φύλου μας;
Να υποθέσω ότι είσαι και εσύ μια απ' αυτές τις κακιασμενες,πονηρές γυναίκες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 17 Φεβ 2019, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:11

:lol:

Μήπως θυμάσαι μία απο το μαστερ Σεφ που την έδειξη η Μελέτη στην εκπομπή της;
Η κοπέλα γεννήθηκε μέσα σε αντρικό σώμα! Δεν μοιάζει καθόλου για γυναίκα! Εγώ την δικαιολογώ. Και γω αν είχα τέτοια εξωτερική εμφάνιση, λεσβία θα καταντούσα.
Εμένα όλο αυτό το στυλ που λες, μου μοιάζει για έλλειψη αυτογνωσίας που αποκτάται απο την οικογένεια, την παιδεία κτλ.
Όπως λες ότι κατανοείς την αμαρτία και γω σπλαχνίζομαι την αδυναμία αυτή.
Ταλαίπωρα όντα.
Αυτό δεν είναι αμαρτία, ούτε αδυναμία. Είναι μια κατάσταση της εποχής, που σε εμένα δεν αρέσει αισθητικά, ίσως λόγο δικού μου κολλήματος. Αρκετές φορές το στυλ, ΔΕΝ συνοδεύεται από ομοφυλοφιλική συμπεριφορά.
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Naida και οι υπολοιπες, θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα; Άμα ανοίξουμε φόρουμ στο οποιο θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες, πείτε μου για ποσο θα κρατήσει. Και αν θα υπάρχει διάθεση να διαρκέσει.

Λοιπόν όλα κι όλα, απο την μεριά μου θέλω να έιμαι εντάξει. Με άντρες έκανα παρέα μια ζωή, άντρες με στηριξαν στην ζωή μου γενικά όπως μεγάλωνα και άντρες με βοήθησαν σε πολλά πρόβλήματά μου. Δεν θα τους αρνηθώ κιόλας. Οι γυναίκες της ζωής μου λίγες οι άξιες.

Επίσης, άντρας είναι ο Θεός και γυναίκα μόνο η Παναγία...
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Αγις

the_black_planet έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:22

Νάιδα FTW!!!! :P
FTW = Fuck The World ; :smt017
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:24 Naida και οι υπολοιπες, θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα; Άμα ανοίξουμε φόρουμ στο οποιο θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες, πείτε μου για ποσο θα κρατήσει. Και αν θα υπάρχει διάθεση να διαρκέσει.

Λοιπόν όλα κι όλα, απο την μεριά μου θέλω να έιμαι εντάξει. Με άντρες έκανα παρέα μια ζωή, άντρες με στηριξαν στην ζωή μου γενικά όπως μεγάλωνα και άντρες με βοήθησαν σε πολλά πρόβλήματά μου. Δεν θα τους αρνηθώ κιόλας. Οι γυναίκες της ζωής μου λίγες οι άξιες.

Ε δε θα κρατήσει, όχι γιατί μπήκαν γυναίκες, αλλά μπήκαν γυναίκες που μιλάνε για θαύματα με κόκκινα αβγά και άλλα τέτοια κουλά. Θέλω να πω δεν είναι θέμα ψυχολογίας/αντιζηλείας ή ό,τι άλλο θέλεις να πιστεύεις, αλλά είναι θέμα συνάψεων, κάτι με το οποίο διαφωνείς, αλλά όταν η πρωτοταγής περιοχή του εγκεφάλου δεν επικοινωνεί με τη δευτεροταγή, για να πραγματοποιηθεί ανάλυση του σήματος, αυτά συμβαίνουν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Naida έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:22

Θες να μου πεις ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν ίδια ψυχολογία που τελικά αυτό γίνεται χαρακτηριστικό γνώρισμα του φύλου μας;
Την ίδια συμπεριφορά δείχνουν οι περισσότερες.
Όσο για μένα, είμαι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Για όσους με γνωρίζουν καλά, είμαι απο τις άξιες.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:27
Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:24 Naida και οι υπολοιπες, θέλετε να κάνουμε ένα πείραμα; Άμα ανοίξουμε φόρουμ στο οποιο θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες, πείτε μου για ποσο θα κρατήσει. Και αν θα υπάρχει διάθεση να διαρκέσει.

Ε δε θα κρατήσει, όχι γιατί μπήκαν γυναίκες, αλλά μπήκαν γυναίκες που μιλάνε για θαύματα με κόκκινα αβγά και άλλα τέτοια κουλά. Θέλω να πω δεν είναι θέμα ψυχολογίας/αντιζηλείας ή ό,τι άλλο θέλεις να πιστεύεις, αλλά είναι θέμα συνάψεων, κάτι με το οποίο διαφωνείς, αλλά όταν η πρωτοταγής περιοχή του εγκεφάλου δεν επικοινωνεί με τη δευτεροταγή, για να πραγματοποιηθεί ανάλυση του σήματος, αυτά συμβαίνουν.
Χμ, νάτες οι πρώτες κακιούλες που λέγαμε...
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Εσύ το σήμα μου το εκλαμβάνεις σαν κακία, εγώ στην πραγματικότητα έστειλα σήμα το οποίο λέει "κάνω ένα κόπο 3 γραμμών, σπάνιο για μένα, να εξηγήσω κάποια πράγματα".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Ευχαριστώ καλέ μου Αγι!
Ξέχασα να γράψω την ζήλια και την πονηριά.
:wave: :hebit:
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:27
Naida έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:22

Την ίδια συμπεριφορά δείχνουν οι περισσότερες.
Όσο για μένα, είμαι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Για όσους με γνωρίζουν καλά, είμαι απο τις άξιες.
Αλίμονο :smt005: κοινό χαρακτηριστικό γνώρισμα όσων κατηγορούν το φύλο τους είναι ότι διαχωρίζουν τον εαυτό τους. Και αυτές που γνώρισες και σχημάτισες αυτή την άποψη για τις γυναικες σίγουρα πρέπει να σε ζήλευαν, σωστά;

Δεν έπαιζα ένα τζοκερ :lol:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:30 Εσύ το σήμα μου το εκλαμβάνεις σαν κακία, εγώ στην πραγματικότητα έστειλα σήμα το οποίο λέει "κάνω ένα κόπο 3 γραμμών, σπάνιο για μένα, να εξηγήσω κάποια πράγματα".
Εντάξει, μας έπεισες.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Αγις

Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 17:31

Ευχαριστώ καλέ μου Αγι!
Ξέχασα να γράψω την ζήλια και την πονηριά.
:wave: :hebit:
Δεν χρειαζόταν να τα γράψεις - τα γνωριζουν ολοι κ ολες . :wave:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”