Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Χαοτικός έγραψε: 17 Φεβ 2019, 12:25
Και να προλάβει να γίνει, μόνο μία ένδειξη θα έχεις. Δεν έχει οργανωθεί σε επιστημονικά πλαίσια και δεν είναι έρευνα λοιπόν.
Τη γνώμη μας τη λέμε εμπειρικά και υποκειμενικά. Οπότε σε αυτό μπαίνει όπως καταλαβαίνεις το υπερεγώ μας και γίνεται σαλάτα.
Το ποσοστό των ατόμων με προβλήματα ταυτότητας φύλου είναι κάτω από 1%. Το ποσοστό των ατόμων με προβλήματα ταυτότητας φύλου στην οικογένεια αυτής της μαλάκως είναι 100%. Πάρα πολύ θετικό αυτό για το δικαίωμα των ελ-τζιμπιτικιουάι-έι-έι-πίκεϊ στην υιοθεσία, παρεμπιπτόντως.
Οποιοσδήποτε, μα οποιοσδήποτε άνθρωπος με αληθινό πρόβλημα ταυτότητας φύλου θα σε διαβεβαιώσει ότι δεν είναι περίπατος. Και ότι αν μπορούσε να πουλήσει την ψυχή του για να είναι συμβατή η ταυτότητά του με το βιολογικό του φύλο αντί να πλακώνεται στις ορμόνες, τους αναστολείς εφηβείας, στις εγχειρήσεις, στο υπερβολικό ντύσιμο, στη μίμηση του τρόπου που μιλάει και κινείται το φύλο που αντιστοιχεί η ταυτότητά του θα το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Εσύ μας λες ότι είναι απολύτως νορμάλ βρέφη να υφίστανται πλύση εγκεφάλου ώστε να επιλέξουν να το περάσουν αυτό με 50-50 πιθανότητα αντί για 1-99.
Εγώ νομίζω ότι έχει παραγίνει και γι' αυτό βγαίνει ο Τραμπ και τους γαμάει όλους αυτούς.
Τα ποσοστά αυτά δεν είναι ποτέ ασφαλή. Δεν ξέρω που βρήκες αυτό το 1% αλλά όπου κι αν το είδες θα πρέπει να συνυπολογίσεις τη μεθοδολογία. Οι ειδικοί αναφέρουν ό,τι βλέπουν και βέβαια μιλάμε για άτομα που από μόνοι τους ζήτησαν βοήθεια (ή με γονείς). Δεν μπορούμε να μιλάμε για το σύνολο του πληθυσμού.
Η θεραπεία με ανάλογα της gonadotropin-releasing hormone ή και η χορήγηση ορμονών του αντίθετου φύλο του σε συνεργασία με έμπειρους για θέματα διαφυλικών ειδικούς ψυχικής υγείας,φαίνεται ως κατάλληλη παρέμβαση σε προσεκτικά επιλεγμένους εφήβους με ∆Φ. Χρειάζονται μακροπρόθεσμες μελέτες για να εξακριβωθεί η ασφάλεια αυτών των παρεμβάσεων και μιλάμε για την ηλικία των 13 ετών και όχι μικρότερα.
Έχω μιλήσει με αρκετά μάλιστα άτομα με παραμφερή ζητήματα αλλά και αυτό περί δυσφορίας φύλου. Δεν τα βοηθάς με το θυμικό σου. Το θυμικό σου είναι για σένα. Το να δικαιολογείς έναν μαλάκα όπως ο Τραμπ επειδή νιώθεις ότι σου απειλείται η ηθική τάξη, απλά οξύνεις ένα κοινωνικό πρόβλημα.
Χαοτικός έγραψε: 17 Φεβ 2019, 11:52
Και καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι ακόμα και αν η επιστήμη αποφανεί 100% ότι η μητέρα αυτή έχει δίκιο, Δεν έχει καμία δουλειά να αποφανθεί αν έχει δίκιο κάποια μάνα. Τι δίκιο; Ποιο είναι το θέμα; Μία μάνα μεγαλώνει το παιδί της όπως η ίδια καταλαβαινει. Τι θα πει δίκιο ή άδικο; Διεκδικεί κάτι;
πατησιωτης έγραψε: 16 Φεβ 2019, 08:59
Kαλά δεν διάβασες όλα τα υπόλοιπα;αυτό θα σημάνει το τέλος του γυναικείου αθλητισμού διότι ότι και να λένε οι προοδευτικοί οι άνδρες,έστω και τρανσέξουαλ έχουν άλλες σωματικές ικανότητες από τις γυναίκες.Υπάρχει λόγος που δεν αγωνίζονται μαζί άνδρες και γυναίκες σε κανένα άθλημα πλην της ιππασίας.
Τα υπόλοιπα που δεν διάβασε έλεγαν ότι είναι παταγωδώς ασύμφορο να κάνεις τέτοια κομπίνα σε γυναικεία αθλήματα όταν με τα ίδια μέσα μπορείς να αναδειχθείς στα ανδρικά αθλήματα φλωμόνοντας τον εαυτό σου στα αναβολικά. Αν δεν μπορούν να καταλάβουν ότι ρίχνεις τεχνητά την τεστοστερόνη σου για χρόνια τη φορά δεν θα μπορούν να καταλάβουν και όταν την ανεβάζεις.
Ακόμα και αν με κάποιο μαγικό τρόπο εμφανιζόταν ορδές επιτήδειων πρόθυμοι στρεβλώσουν τη ζωή τους σε μόνιμη βάση με τέτοιο τρόπο μόνο και μόνο για να μπορούν να καυχιούνται στους φίλους τους ότι κάποτε σήκωσαν ασημένιο μετάλλιο στο τοπικό πρωτάθλημα γυναικείου curling, υπάρχουν αθλητικές επιτροπές να αλλάξουν τους κανόνες συμμετοχής αν παρατηρηθεί συστημική αδικία.
Πράγμα που μας οδηγεί σε μια επιπλέον αδήλωτη παράμετρο της συνωμοσίας που σπρώχνεις εδώ, ότι για να δουλέψει απαιτεί να είναι όλοι ηλίθιοι εκτός από σένα και ίσως τις υποθετικές ορδές ψευδοτρανς για να ισχύει, που νομίζω είναι τραβηγμένο.
Μα δουλεύει. Έχουμε ήδη άντρες που σαρώνουν γυναικεία αθλήματα ακριβώς επειδή είναι άντρες και δεν βλέπω τις επιτροπές να κάνουν κάτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Και καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι ακόμα και αν η επιστήμη αποφανεί 100% ότι η μητέρα αυτή έχει δίκιο, Δεν έχει καμία δουλειά να αποφανθεί αν έχει δίκιο κάποια μάνα. Τι δίκιο; Ποιο είναι το θέμα; Μία μάνα μεγαλώνει το παιδί της όπως η ίδια καταλαβαινει. Τι θα πει δίκιο ή άδικο; Διεκδικεί κάτι;
Το παιδί ανήκει στην μάνα;
Ναι
Άρα κακώς η πρόνοια αφαιρεί τηνεπιμέλειεα από μάνες με ψυχικές διαταραχές, ναρκομανείς κλπ.
Χαοτικός έγραψε: 17 Φεβ 2019, 12:25
Και να προλάβει να γίνει, μόνο μία ένδειξη θα έχεις. Δεν έχει οργανωθεί σε επιστημονικά πλαίσια και δεν είναι έρευνα λοιπόν.
Τη γνώμη μας τη λέμε εμπειρικά και υποκειμενικά. Οπότε σε αυτό μπαίνει όπως καταλαβαίνεις το υπερεγώ μας και γίνεται σαλάτα.
Το ποσοστό των ατόμων με προβλήματα ταυτότητας φύλου είναι κάτω από 1%. Το ποσοστό των ατόμων με προβλήματα ταυτότητας φύλου στην οικογένεια αυτής της μαλάκως είναι 100%. Πάρα πολύ θετικό αυτό για το δικαίωμα των ελ-τζιμπιτικιουάι-έι-έι-πίκεϊ στην υιοθεσία, παρεμπιπτόντως.
Οποιοσδήποτε, μα οποιοσδήποτε άνθρωπος με αληθινό πρόβλημα ταυτότητας φύλου θα σε διαβεβαιώσει ότι δεν είναι περίπατος. Και ότι αν μπορούσε να πουλήσει την ψυχή του για να είναι συμβατή η ταυτότητά του με το βιολογικό του φύλο αντί να πλακώνεται στις ορμόνες, τους αναστολείς εφηβείας, στις εγχειρήσεις, στο υπερβολικό ντύσιμο, στη μίμηση του τρόπου που μιλάει και κινείται το φύλο που αντιστοιχεί η ταυτότητά του θα το έκανε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Εσύ μας λες ότι είναι απολύτως νορμάλ βρέφη να υφίστανται πλύση εγκεφάλου ώστε να επιλέξουν να το περάσουν αυτό με 50-50 πιθανότητα αντί για 1-99.
Εγώ νομίζω ότι έχει παραγίνει και γι' αυτό βγαίνει ο Τραμπ και τους γαμάει όλους αυτούς.
Τα ποσοστά αυτά δεν είναι ποτέ ασφαλή. Δεν ξέρω που βρήκες αυτό το 1% αλλά όπου κι αν το είδες θα πρέπει να συνυπολογίσεις τη μεθοδολογία. Οι ειδικοί αναφέρουν ό,τι βλέπουν και βέβαια μιλάμε για άτομα που από μόνοι τους ζήτησαν βοήθεια (ή με γονείς). Δεν μπορούμε να μιλάμε για το σύνολο του πληθυσμού.
Η θεραπεία με ανάλογα της gonadotropin-releasing hormone ή και η χορήγηση ορμονών του αντίθετου φύλο του σε συνεργασία με έμπειρους για θέματα διαφυλικών ειδικούς ψυχικής υγείας,φαίνεται ως κατάλληλη παρέμβαση σε προσεκτικά επιλεγμένους εφήβους με ∆Φ. Χρειάζονται μακροπρόθεσμες μελέτες για να εξακριβωθεί η ασφάλεια αυτών των παρεμβάσεων και μιλάμε για την ηλικία των 13 ετών και όχι μικρότερα.
Έχω μιλήσει με αρκετά μάλιστα άτομα με παραμφερή ζητήματα αλλά και αυτό περί δυσφορίας φύλου. Δεν τα βοηθάς με το θυμικό σου. Το θυμικό σου είναι για σένα. Το να δικαιολογείς έναν μαλάκα όπως ο Τραμπ επειδή νιώθεις ότι σου απειλείται η ηθική τάξη, απλά οξύνεις ένα κοινωνικό πρόβλημα.
το 1% των ανρθώπων με αυτές τις δαιταραχές δεν είναι κοινωνία για να δημιουργήσουμε κοινωνικά προβλήματα αν τους επιβάλλουμενα προσαμροστούν στους κανόνες. Περιθώριο είναι
Το παιδί ανήκει στην μάνα;
Ναι
Α, μάλιστα. Το παιδί είναι κύριος του εαυτού του όταν πρόκειται για ψευτοπροοδευτικές μαλακίες, αλλά ΑΝΗΚΕΙ σε κάποιον, δεν είναι αυτόνομος άνθρωπος.
Πρόοδος από τα Lidl.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
επειδή είναι μόδα των τελευταίων 4-5 χρόνων. Δεν έχει προλάβει κάποι@ να γίνει έστω έφηβ@.
Η συζήτηση δεν είναι τίποτα άλλο από καφενείο όπου κατακρίνονται πολιτικοί βίοι μόνο και μόνο για ίδιον όφελος (ψυχική ικανοποίηση, επιβεβαίωση και χρήση αμυνών)
επομένως ας κάνουμε πειράματα με την ψυχική υγεία των παιδιών μέχρι να έρθουν τα στοιχεία να μας πουν ότι κάναμε μαλακία που αφήναμε ανώμαλους που δεν ήξεραν για τον εαυτό τους να πουν αν είναι άνδρεςή γυναίκες να μεγαλώσουν παιδιά. Δεν βαριέασαι, προοδευτικοί να είμαστε, σεξιστές να μην είμαστε και ποιος τη γαμάει την ψυχική υγεία των παιδιών ή ακόμα και την κοινή λογική?
Αφού μόνο μαλακίες ξέρεις να πετάς γιατί δεν κάθεσαι ήσυχα να παρακολουθήσεις την συζήτηση τρώγοντας πατατάκια και να αφήσεις τους άλλους που ξέρουν.
Για το θέμα: Άκυρο το "Επομένως" που έγραψες παραθέτοντας δικό μου σχόλιο. Πουθενά δεν προκύπτει αυτό το "επομένως".
Γράφεις ότι σου έρχεται.
Χαοτικός έγραψε: 17 Φεβ 2019, 12:56
Νομίζω ότι ο φόσι σ' αυτό το θέμα έχει πολύ πιο σωστό μέτρο γιατί αποσυνδέει τον Τραμπ από αυτές τις καταστάσεις.
Και πραγματικά πιστεύω ότι οι περισσότεροι που προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα παρεμφερή ζητήματα, απλώς λέτε ψέμματα για να μη φανεί ότι υιοθετείτε φασιστικές πρακτικές και απόψεις.
Αυτό που απειλείται είναι η συγκεκριμένη ηθική τάξη, που υιοθετεί το οτιδήποτε είναι αντίθετο με τον -κάθε- Τραμπ.
Α, μάλιστα. Το παιδί είναι κύριος του εαυτού του όταν πρόκειται για ψευτοπροοδευτικές μαλακίες, αλλά ΑΝΗΚΕΙ σε κάποιον, δεν είναι αυτόνομος άνθρωπος.
Πρόοδος από τα Lidl.
Το έχεις παραγαμήσει με τη μουχλοδιάθεση που σε χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό και που την αφήνεις να επηρεάζει την σκέψη σου.
Τι άλλο να σου απαντήσω σε αυτό που είπες; Αυτονομία ανθρώπου, τι είναι πρόοδος και προοδευτικότητα, μικροπολιτικές τοποθετήσεις, κριτικές κινημάτων. Άει ρε
Η ηθική τάξη είναι αχυράνθρωπος. Η πραγματικότητα είναι ότι η ενδοκρινολογική κοινότητα δεν συνιστά καμμιά επέμβαση σε ανήλικους, π.χ. Η επιστήμη έχει αποφανθεί και όποιος υποστηρίζει το αντίθετο το υποστηρίζει χωρίς στοιχεία, από ιδεοληψία και μόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Πρόοδος από τα Lidl.
Το έχεις παραγαμήσει με τη μουχλοδιάθεση που σε χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό και που την αφήνεις να επηρεάζει την σκέψη σου.
Τι άλλο να σου απαντήσω σε αυτό που είπες; Αυτονομία ανθρώπου, τι είναι πρόοδος και προοδευτικότητα, μικροπολιτικές τοποθετήσεις, κριτικές κινημάτων. Άει ρε
Α, δηλαδή δεν είναι γελοίο να προσυπογράφεις την ακραία φασιστική άποψη ότι οι άνθρωποι ΑΝΗΚΟΥΝ σε κάποιον και αυτός ο κάποιος μπορεί να ορίζει την ζωή τους. Αυτό είναι η ελευθερία και η αυτονομία του ανθρώπου; Εσύ σε ποιον ανήκεις; Ποιου το κατοικίδιο είσαι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η ηθική τάξη είναι αχυράνθρωπος. Η πραγματικότητα είναι ότι η ενδοκρινολογική κοινότητα δεν συνιστά καμμιά επέμβαση σε ανήλικους, π.χ. Η επιστήμη έχει αποφανθεί και όποιος υποστηρίζει το αντίθετο το υποστηρίζει χωρίς στοιχεία, από ιδεοληψία και μόνο.
Άλλο είναι "Η ενδοκρινολογική κοινότητα δεν συνιστά"
άλλο "η επιστήμη έχει αποφανθεί". Τι έχει αποφανθεί η επιστήμη;
Το θέμα είναι ότι δεν απαγορεύτηκε κάτι τέτοιο και οι ειδικοί (στα ψυχοκοινωνικά ζητήματα) έβγαλαν κάποια συμπεράσματα σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης από την ιατρική πλευρά.
Αν το ίδιο το παιδί εκφράσει μία τέτοια δυσφορία θα πρέπει να γίνξει σεβαστό το ζήτημά του, να γίνει επίσκεψη σε παιδοψυχίατρο και από κει και πέρα όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Μα εδώ όμως αυτό που κάνετε είναι να κράζετε τη μαμά. Ξέχασες;
Τι θες και μου ανακατεύεις τις ορμόνες και τους επιστήμονες;
Πρόοδος από τα Lidl.
Α, δηλαδή δεν είναι γελοίο να προσυπογράφεις την ακραία φασιστική άποψη ότι οι άνθρωποι ΑΝΗΚΟΥΝ σε κάποιον και αυτός ο κάποιος μπορεί να ορίζει την ζωή τους. Αυτό είναι η ελευθερία και η αυτονομία του ανθρώπου; Εσύ σε ποιον ανήκεις; Ποιου το κατοικίδιο είσαι;
Αν το ίδιο το παιδί εκφράσει μία τέτοια δυσφορία θα πρέπει να γίνξει σεβαστό το ζήτημά του, να γίνει επίσκεψη σε παιδοψυχίατρο και από κει και πέρα όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Μα εδώ όμως αυτό που κάνετε είναι να κράζετε τη μαμά.
Το παιδί όμως το μικρό δεν έχει εκφράσει καμία τέτοια δυσφορία. Όσο για το μεγάλο μπορεί να εκφράζει τέτοια δυσφορία γιατί η μανούλα του, του λέει ότι τα φύλα είναι 500 και μπορεί να διαλέξει όποιο θέλει. Σε μια ηλικία που δυσκολεύεται να διαλέξει αυτό ή το άλλο ρούχο, αυτό ή το άλλο παιχνίδι