!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΙΓΜΟΙ
Βγήκε και μια άλλη τρομερή φωτό αυτών των δύο, με τα σουβλάκια, αλλά δεν τη βρίσκω στο τάιλάι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Ελβετός Τραπεζίτης
Μίλα Ελληνικά ρεεεΜαυροβασίλης έγραψε: 16 Φεβ 2019, 11:47 σωστά, στο καποτόνησο όμως τα ολντ μποηζ έχουν αβαβα τα κρεντενσιαλς ώστε η λουμπενοποίηση των μπς να μην γίνεται εξόφθαλμα αντιληπτή (κάτι θα δώσουν οι μιλλενιαλς λεημπορ σαν το ταγάρι που βούτηξε το μεης) αλλά στα ουες έχει ξεκινήσει γερά με χ/γ και κάτι κινηματικά λιμπταρντ τσόκαρα
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Μαυροβασίλης έγραψε: 16 Φεβ 2019, 11:47 σωστά, στο καποτόνησο όμως τα ολντ μποηζ έχουν αβαβα τα κρεντενσιαλς ώστε η λουμπενοποίηση των μπς να μην γίνεται εξόφθαλμα αντιληπτή (κάτι θα δώσουν οι μιλλενιαλς λεημπορ σαν το ταγάρι που βούτηξε το μεης) αλλά στα ουες έχει ξεκινήσει γερά με χ/γ και κάτι κινηματικά λιμπταρντ τσόκαρα
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
-
talaipwros
σωστα, στη Μεγαλη Βρετανια ομως, οι παλαιοι αποφοιτοι του Εaton, Oxbridge κλπ οι οποιοι εχουν θεσεις εξουσιας, εχουν τα πτυχια ( εστω και αν δεν αντιστοιχουν σε καλο επιπεδο γνωσης και παρθηκαν με την βοηθεια διασυδνεσεων), ωστε η λουμπενοποιηση των μελων του κοινοβουλειου να μην γινεται εξοφθαλμα αντιληπτη ( ενιοτε οι millenials βουλευτες των Εργατικων θα κανουν δραστηριοτητες που θα δειξουν το μεγεθος της ανεπαρκειας τους, οπως με το περιστατικο που βουλευτης εβγαλε την μοναρχικη ραβδο/mace απο την βουλη) αλλα στις ΗΠΑ η λουμπενοποιηση των πολιτικων εχει ξεκινησει γερα με κατι ηλικιωμενους ακροδεξιους και κατι κινηματικα ακραια Liberals στοιχεια οπως η Alexandria Ocasio CortezΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 16 Φεβ 2019, 22:52Μαυροβασίλης έγραψε: 16 Φεβ 2019, 11:47 σωστά, στο καποτόνησο όμως τα ολντ μποηζ έχουν αβαβα τα κρεντενσιαλς ώστε η λουμπενοποίηση των μπς να μην γίνεται εξόφθαλμα αντιληπτή (κάτι θα δώσουν οι μιλλενιαλς λεημπορ σαν το ταγάρι που βούτηξε το μεης) αλλά στα ουες έχει ξεκινήσει γερά με χ/γ και κάτι κινηματικά λιμπταρντ τσόκαρα
απλο ηταν, τι δεν καταλαβατε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 17 Φεβ 2019, 14:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μαυροβασίλης
θενξ Ταλ, έχουν τα δίκια τους βέβαια αλλά κι εγώ είμαι τεμπέλης 
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Μαυροβασίλης
άπλυτος ντουφεκάει άπλυτο

- Dwarven Blacksmith
Αυτό το ποστ θα γίνει η Στήλη της Ροζετας για τους ιστορικούς του μέλλοντος!talaipwros έγραψε: 17 Φεβ 2019, 12:32σωστα, στη Μεγαλη Βρετανια ομως, οι παλαιοι αποφοιτοι του Εaton, Oxbridge κλπ οι οποιοι εχουν θεσεις εξουσιας, εχουν τα πτυχια ( εστω και αν δεν αντιστοιχουν σε καλο επιπεδο γνωσης και παρθηκαν με την βοηθεια διασυδνεσεων), ωστε η λουμπενοποιηση των μελων του κοινοβουλειου να μην γινεται εξοφθαλμα αντιληπτη ( ενιοτε οι millenials βουλευτες των Εργατικων θα κανουν δραστηριοτητες που θα δειξουν το μεγεθος της ανεπαρκειας τους, οπως με το περιστατικο που βουλευτης εβγαλε την μοναρχικη ραβδο/mace απο την βουλη) αλλα στις ΗΠΑ η λουμπενοποιηση των πολιτικων εχει ξεκινησει γερα με κατι ηλικιωμενους ακροδεξιους και κατι κινηματικα ακραια Liberals στοιχεια οπως η Alexandria Ocasio CortezΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ έγραψε: 16 Φεβ 2019, 22:52Μαυροβασίλης έγραψε: 16 Φεβ 2019, 11:47 σωστά, στο καποτόνησο όμως τα ολντ μποηζ έχουν αβαβα τα κρεντενσιαλς ώστε η λουμπενοποίηση των μπς να μην γίνεται εξόφθαλμα αντιληπτή (κάτι θα δώσουν οι μιλλενιαλς λεημπορ σαν το ταγάρι που βούτηξε το μεης) αλλά στα ουες έχει ξεκινήσει γερά με χ/γ και κάτι κινηματικά λιμπταρντ τσόκαρα
απλο ηταν, τι δεν καταλαβατε;
- Μαυροβασίλης
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πάντα υπάρχει κίνητρο πίσω από τον κάθε αλτρουισμό 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
stergiosbik
ΣυριζοΕΡΤ.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- omg kai 3 lol