Εμένα αυτό μου μοιάζει με πλαστική κουκλα βιτρίνας.Χουργιατς έγραψε: 15 Φεβ 2019, 13:20
προς υπεράσπισι των ηλεκτρονικών συντρόφων, συναδέλφων και συναγωνιστών γυπαετών στην εικόνα,
θα έλεγα πως το μανεκέν έχει περισσότερα πλεονεκτήματα -
Σίγουρα ένα άβουλο και άψυχο ον δεν υποκαθιστά την ανθρώπινη συντροφικότητα, αλλά ας μην είμαστε μισογύνηδες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρόσωπο ή Σώμα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πρόσωπο ή Σώμα;
Δεν νομιζω να το λένε με αφορμη τα ζυγωματικά της - ουτε το '' τιιιι κωλαραααα ειναι αυτη'' για τα ματια της
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Γι αυτό και το τελευταίο σχόλιοCustom_F έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:05Εμένα αυτό μου μοιάζει με πλαστική κουκλα βιτρίνας.Χουργιατς έγραψε: 15 Φεβ 2019, 13:20
προς υπεράσπισι των ηλεκτρονικών συντρόφων, συναδέλφων και συναγωνιστών γυπαετών στην εικόνα,
Σίγουρα ένα άβουλο και άψυχο ον δεν υποκαθιστά την ανθρώπινη συντροφικότητα, αλλά ας μην είμαστε μισογύνηδες.
Το κωλαρα είναι ξεκάθαρο.Αγις έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:06Δεν νομιζω να το λένε με αφορμη τα ζυγωματικά της - ουτε το '' τιιιι κωλαραααα ειναι αυτη'' για τα ματια της
don't speak έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:06Γι αυτό και το τελευταίο σχόλιοCustom_F έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:05Εμένα αυτό μου μοιάζει με πλαστική κουκλα βιτρίνας.Χουργιατς έγραψε: 15 Φεβ 2019, 13:20
Σίγουρα ένα άβουλο και άψυχο ον δεν υποκαθιστά την ανθρώπινη συντροφικότητα, αλλά ας μην είμαστε μισογύνηδες.![]()
Ολα ξεκαθαρα είναι .
Αν εμφανισθει Μαναρα σεξοντυμενη παρε μετα μαρτυριες για περιγραφη των χαρακτηριστικων του προσωπου της , απο τους παροντες και αν βγαλεις ακρη ...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ναι μπορεί, αλλά ακόμη περισσότεροι λένε, "μπορεί να είναι μπάζο αλλά εχει κωλάρα". Δλδ αν η άλλη έχει μουτρα για τα μπάζα, δε τη σώζει η κωλάρα.Αγις έγραψε: 15 Φεβ 2019, 13:16 Φαντάζομαι οτι μονο εγω δεν εχω ακουσει οταν περναει καποια να λένε '' πωωωω πωωωω μια προσωπαραααα''
αυτο για το πρόσωπο που λες παραπάνω το έχω πει πάντως.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
υπάρχει και επίσημος χαρακτηρισμός για αυτό. Γκόμενα γαρίδα, τη λένε. Ή όπως το αλλο που λενε "νταξ μωρε, με μια σακούλα στη μάπα, τρωγεται". Γενικα κι εγώ τείνω προς πρόσωπο. Τα άψογα χαρακτηριστικά προσώπου, μπορεις να τα ερωτευτείς. Σου βγάζουν κατι πολύ ωραιο. Η τυπική γαρίδα, αντε να σου βγάλει να την παρεις για 2-3 rough.Ερμής έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:14Ναι μπορεί, αλλά ακόμη περισσότεροι λένε, "μπορεί να είναι μπάζο αλλά εχει κωλάρα". Δλδ αν η άλλη έχει μουτρα για τα μπάζα, δε τη σώζει η κωλάρα.Αγις έγραψε: 15 Φεβ 2019, 13:16 Φαντάζομαι οτι μονο εγω δεν εχω ακουσει οταν περναει καποια να λένε '' πωωωω πωωωω μια προσωπαραααα''
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Ούτε το ένα ούτε το άλλο.
handle with care
τον εσωτερικό του κόσμο
Η εμμονη στο να εστιαζουμε στο προσωπο τους και η υπερπροβολη της σημαντικοτητας του δεν εχει σχεση με τη ''αξια' εξωτερικων χαρακτηριστικών αλλά με θεματα ''ταυτοτητας'' που αποσκοπουν σε συγκεκριμενους στοχους οι οποιοι υπηρετουν αναγκες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ιατροδικαστίνα;;;don't speak έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:19 Ούτε το ένα ούτε το άλλο.
handle with care
τον εσωτερικό του κόσμο![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όχι κάνεις λάθος. Βασικά έχει να κάνει με μια ολόκληρη ανάλυση σχετικά.
Στο σεχ ας πουμε δεν ειναι ξενέρα να κοιτάς ένα χάλι πρόσωπο; Δε ξέρω αν και νομίζω δε θα έφτανα καν στο σεχ με κάποια που το πρόσωπο να είναι χάλι.
Στο σεχ ας πουμε δεν ειναι ξενέρα να κοιτάς ένα χάλι πρόσωπο; Δε ξέρω αν και νομίζω δε θα έφτανα καν στο σεχ με κάποια που το πρόσωπο να είναι χάλι.
ΙσχύειCustom_F έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:05Εμένα αυτό μου μοιάζει με πλαστική κουκλα βιτρίνας.Χουργιατς έγραψε: 15 Φεβ 2019, 13:20
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Εγώ πάντως πιστεύω ότι παρά τις δήθεν αυστηρές αξιολογήσεις, οι άντρες είναι πολύ πιο συναισθηματικοί σε αυτό το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
όπου ακούς πολύ αυστηρότητα να κρατας μικρό καλάθι.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Φεβ 2019, 14:27 Εγώ πάντως πιστεύω ότι παρά τις δήθεν αυστηρές αξιολογήσεις, οι άντρες είναι πολύ πιο συναισθηματικοί σε αυτό το θέμα.
Είχα συμφοιτητή που κάτι υπερ..... τα έβγαζε μέτριες προς μπάζα. Με αυτές που γύρναγε ήταν αυτές που πριν έβαζε αρνητική βαθμολογία και το δικαιολογούσε οτι νταξ για να φεύγουν τα πολλά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 15 Φεβ 2019, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 939 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-