μου άρεσαν είναι η αλήθεια αυτά αλλά είναι πιο πρόσφατα αυτά.
λίγο πιο γκοθ είναι η ηλικία μου.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Φεβ 2019, 23:18ότι μαλακία γίνεται εκτος Ελλάδας θα πρέπει να την εισάγουμε;
επίσης γιατί θα πρέπει να υπάρχει κάποια γιορτή για να μου πάρει λουλουδια;
και να σου πω και κάτι;ας μου πάρει καφε. θα το εκτιμήσω παραπάνω και θα ανεβει στα μάτια μου πάρα πολύ!!!
![]()
![]()
![]()
giri choco εδωσες στους συναδέρφους;;;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Φεβ 2019, 23:18ότι μαλακία γίνεται εκτος Ελλάδας θα πρέπει να την εισάγουμε;
Α υπάρχει ήδη κάτι στον ελληνικό χώρο. Καλό αυτό.Πάνας έγραψε: 14 Φεβ 2019, 23:14https://www.sxeseis.grmec έγραψε: 14 Φεβ 2019, 23:13 Πάνας, Υδράργυρος με τη λογική σας κάθε site μπορεί να είναι site γνωριμιών. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο «είμαι σε ένα site στο οποίο κάνω και γνωριμίες» και στο «είμαι σε ένα site με ειδικά features τα οποία έχουν σκοπό να διευκολύνουν τις γνωριμίες».
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Φεβ 2019, 23:23 εσύ είσαι παντρεμένος!
και θα το πω στην γυναίκα σου!
![]()
![]()
σου απάντησα!Yochanan έγραψε: 14 Φεβ 2019, 23:22giri choco εδωσες στους συναδέρφους;;;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Φεβ 2019, 23:18ότι μαλακία γίνεται εκτος Ελλάδας θα πρέπει να την εισάγουμε;
καλάμαν το δεις θα καταλάβεις γιατί σου λέω ''σου απάντησα''Yochanan έγραψε: 14 Φεβ 2019, 23:28 giri choco ειναι μια μαλακια εθιμο στην ιαπωνια (που αλλου) που οι γυναικες εργαζομενες πρεπει στις 14/2 να πανε σοκολατες στους αντρες συναδερφους τους στο γραφειο. = υποχρεωτικη σοκολατα. ειναι μπαγαποντια των εταιριων σοκολατερι.
δε κατάλαβες εμεις οι γυναίκες είμαστε υποχρεωμένες να σας κεράσουμε γλυκάκι.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Φεβ 2019, 23:33 λογικο
η ιαπωνια ειναι η δευτερη πιο γυναικοκεντρικη χωρα
μια οικογένεια είμαστε βρε Νίτο.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Φεβ 2019, 23:23 εσύ είσαι παντρεμένος!
και θα το πω στην γυναίκα σου!
![]()
![]()
Τη δεύτερη πιο γυναικοκρατική χώρα τη μάθαμε σήμερα. Αλλά ο δεύτερος = τίποτα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Φεβ 2019, 23:42μια οικογένεια είμαστε βρε Νίτο.
ξομολογήσου,να νηστέψεις με ευλάβεια την μεγάλη τεσσερακοστή!