(παράδειγμα)
Τι προτιμαώ ξανθές ή μελαχρίνες;
κοκκινομάλες!Τι προτιμαώ ξανθές ή μελαχρίνες;
(παράδειγμα end)
Και η ερώτηση που βάζω για να ξεκινήσουμε είναι:
Ποιός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου;
Προτιμάς μπύρα.
απάντάμε σε ένα ερώτημα που αφορά τον αποπάνω.Naida έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:35 Νομίζω πως κατάλαβα λάθος το παιχνίδι
Ρωτάμε εμας για να απαντήσει ο άλλος τι αφορα εμάς ή τον εαυτό του;
Δηλαδή η ερώτηση που θέτουμε είναι στον εαυτό μας και ο άλλος θ' απαντήσει για τον εαυτό του ή για εμάς;
Ελέγα να το κάνουμε: να θέτει ο καθένας μια ερώτηση για τον εαυτό του και να απαντάει ο από κάτω επειδή σε αυτή εδώ τη διαδικτυακή κοινότητα επικρατεί καλό κλίμαNaida έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:35 Νομίζω πως κατάλαβα λάθος το παιχνίδι
Δηλαδή η ερώτηση που θέτουμε είναι στον εαυτό μας και ο άλλος θ' απαντήσει για τον εαυτό του ή για εμάς;
απλά αντίστοιχο νήμα είχαμε και στο παλιό και εδώ(αλλά κάπου είναι χαμένο -είναι το ''θέσε ένα ερώτημα στον από κάτω'')Cloud87 έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:40Ελέγα να το κάνουμε: να θέτει ο καθένας μια ερώτηση για τον εαυτό του και να απαντάει ο από κάτω επειδή σε αυτή εδώ τη διαδικτυακή κοινότητα επικρατεί καλό κλίμαNaida έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:35 Νομίζω πως κατάλαβα λάθος το παιχνίδι
Δηλαδή η ερώτηση που θέτουμε είναι στον εαυτό μας και ο άλλος θ' απαντήσει για τον εαυτό του ή για εμάς;και θα είχε πλάκα αλλά εαν το βρίσκετε too much μπορούμε να το κρατήσουμε με γενικού περιεχομένου ερωτήσεις.
Ναι αλλά εγώ θα απαντήσω αν προτιμάς βανίλια ή κακάο εσύ ή εγώ;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:37απάντάμε σε ένα ερώτημα που αφορά τον αποπάνω.Naida έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:35 Νομίζω πως κατάλαβα λάθος το παιχνίδι
ας πούμε εγω ρωτάκακαο ή βανίλια;
και απαντάς και μετά θέτεις ενα ερωτημα για σενα.
μάλλον εγώ αν κατάλαβα καλά.Naida έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:42Ναι αλλά εγώ θα απαντήσω αν προτιμάς βανίλια ή κακάο εσύ ή εγώ;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:37απάντάμε σε ένα ερώτημα που αφορά τον αποπάνω.Naida έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:35 Νομίζω πως κατάλαβα λάθος το παιχνίδι
είδες;ε; Είδες τι κλίμα έχουμε εδώ; Μες τις αγάπες και τις γλυκές είμαστε.Cloud87 έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:40Ελέγα να το κάνουμε: να θέτει ο καθένας μια ερώτηση για τον εαυτό του και να απαντάει ο από κάτω επειδή σε αυτή εδώ τη διαδικτυακή κοινότητα επικρατεί καλό κλίμαNaida έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:35 Νομίζω πως κατάλαβα λάθος το παιχνίδι
Δηλαδή η ερώτηση που θέτουμε είναι στον εαυτό μας και ο άλλος θ' απαντήσει για τον εαυτό του ή για εμάς;και θα είχε πλάκα αλλά εαν το βρίσκετε too much μπορούμε να το κρατήσουμε με γενικού περιεχομένου ερωτήσεις.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:43μάλλον εγώ αν κατάλαβα καλά.Naida έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:42Ναι αλλά εγώ θα απαντήσω αν προτιμάς βανίλια ή κακάο εσύ ή εγώ;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:37
απάντάμε σε ένα ερώτημα που αφορά τον αποπάνω.
Cloud87 έγραψε: 14 Φεβ 2019, 21:10
Τι προτιμαώ ξανθές ή μελαχρίνες;