Ήδη γράψατε πολλά κυρίες μου.Gherschaagk έγραψε: 14 Φεβ 2019, 17:03
Τι να κάνω που η πολιτική ορθότητα με αναγκάζει να είμαι φειδωλή στον τρόπο που εκφράζομαι. Αλλιώς θα έγραφα πολλά.
Δεν χρειάζονται άλλα.
Ήδη γράψατε πολλά κυρίες μου.Gherschaagk έγραψε: 14 Φεβ 2019, 17:03
Τι να κάνω που η πολιτική ορθότητα με αναγκάζει να είμαι φειδωλή στον τρόπο που εκφράζομαι. Αλλιώς θα έγραφα πολλά.
μπήκα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Φεβ 2019, 17:07Γιατί μπορεί να ρωτήσει για συμβουλές τους γονείς τουκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Φεβ 2019, 17:01γιατί μάτια μου;;Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Φεβ 2019, 16:52 Οκ αρκετά με μένα. Έχουμε κανέναν εδώ που γεννήθηκε κάπου μέσα Νοεμβρίου;
πάντως ,αποψη μου να την πιάσεις σε ανύποπτο χρόνο -ενώ θα σε έχει πλάτη- από τους ώμους και να της ρίξεις ένα φιλί να δει τον ουρανό σφοντύλι!
![]()
![]()
![]()
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να λυθεί το θέμα αν θέλω.
Αλλά κανείς σας δεν μπήκε στην ουσία του θέματος, αν είναι ηθικό δηλαδή να τη θέσω σε κίνδυνο ή όχι.
Να τη θέσεις.Κι ας γίνεις λιγουλακι ανηθικος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Φεβ 2019, 17:07Γιατί μπορεί να ρωτήσει για συμβουλές τους γονείς τουκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 14 Φεβ 2019, 17:01γιατί μάτια μου;;Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Φεβ 2019, 16:52 Οκ αρκετά με μένα. Έχουμε κανέναν εδώ που γεννήθηκε κάπου μέσα Νοεμβρίου;
πάντως ,αποψη μου να την πιάσεις σε ανύποπτο χρόνο -ενώ θα σε έχει πλάτη- από τους ώμους και να της ρίξεις ένα φιλί να δει τον ουρανό σφοντύλι!
![]()
![]()
![]()
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να λυθεί το θέμα αν θέλω.
Αλλά κανείς σας δεν μπήκε στην ουσία του θέματος, αν είναι ηθικό δηλαδή να τη θέσω σε κίνδυνο ή όχι.
Μπα όχι διαφωνώ. Οι υπόλοιπες μπορεί να γράψατε πολλά εμένα όμως με τρώνε τα χέρια μου να συνεχίσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2019, 17:09Ήδη γράψατε πολλά κυρίες μου.Gherschaagk έγραψε: 14 Φεβ 2019, 17:03
Τι να κάνω που η πολιτική ορθότητα με αναγκάζει να είμαι φειδωλή στον τρόπο που εκφράζομαι. Αλλιώς θα έγραφα πολλά.![]()
Δεν χρειάζονται άλλα.
Δεν υπαρχει καλυτερο δωρο ειδικα την συγκεκριμενη μερα και απο τον κοπο της σκεψης βγαινεις και φυσικα λογω της ημερας παιρνεις προστυχα εσωρουχα που τα χαιρεσαι κι εσυ....Cavaliere έγραψε: 14 Φεβ 2019, 17:15 Ρε σεις, χαρίζουν κι εσώρουχα; Δεν το ήξευρα. Και χρειάζομαι σώβρακα.
Ναι, αλλά με τα εσώρουχα θα χαμογελάσεις κι εσύ.Nostalgia έγραψε: 14 Φεβ 2019, 17:12 Προσωπικα δεν μου λεει τιποτα η σημερινη μερα αλλα και λουλουδια θα δωσω και εσωρουχα. Ειναι ομορφο να τις βλεπεις να χαμογελουν....
ΓΑΛΗ έγραψε: 14 Φεβ 2019, 17:19Ναι, αλλά με τα εσώρουχα θα χαμογελάσεις κι εσύ.Nostalgia έγραψε: 14 Φεβ 2019, 17:12 Προσωπικα δεν μου λεει τιποτα η σημερινη μερα αλλα και λουλουδια θα δωσω και εσωρουχα. Ειναι ομορφο να τις βλεπεις να χαμογελουν....
Κι εκεί ακριβώς είναι το θέμα. Το αμοιβαίο χαμόγελο.![]()
Nostalgia έγραψε: 14 Φεβ 2019, 17:18Δεν υπαρχει καλυτερο δωρο ειδικα την συγκεκριμενη μερα και απο τον κοπο της σκεψης βγαινεις και φυσικα λογω της ημερας παιρνεις προστυχα εσωρουχα που τα χαιρεσαι κι εσυ....Cavaliere έγραψε: 14 Φεβ 2019, 17:15 Ρε σεις, χαρίζουν κι εσώρουχα; Δεν το ήξευρα. Και χρειάζομαι σώβρακα.
Ε βέβαια όλα για την πάρτι σας. Να τα ευχαριστηθείτε.Nostalgia έγραψε: 14 Φεβ 2019, 17:18Δεν υπαρχει καλυτερο δωρο ειδικα την συγκεκριμενη μερα και απο τον κοπο της σκεψης βγαινεις και φυσικα λογω της ημερας παιρνεις προστυχα εσωρουχα που τα χαιρεσαι κι εσυ....Cavaliere έγραψε: 14 Φεβ 2019, 17:15 Ρε σεις, χαρίζουν κι εσώρουχα; Δεν το ήξευρα. Και χρειάζομαι σώβρακα.
Οταν χαμογελουν - σαν αποτελεσμα τετοιων ενεργειων - εχουμε κανει χοντρομαλακια.Nostalgia έγραψε: 14 Φεβ 2019, 17:12 Προσωπικα δεν μου λεει τιποτα η σημερινη μερα αλλα και λουλουδια θα δωσω και εσωρουχα. Ειναι ομορφο να τις βλεπεις να χαμογελουν....