enterprise-psi έγραψε: 14 Φεβ 2019, 13:50
Ολα τα σέρβις γίνονται με τα χεράκια μου, σύμφωνα με το service manual. Ολα τα φίλτρα , λαδιού , βενζίνης, αέρα, αλλάζονται ανα χρόνο, ακόμα και τα τελευταία 4 χρόνια που το αμάξι κάνει ~800 χιλιόμετρα ανα χρόνο.
Σε μάστορα πήγε για δίσκο συμπλέκτη, και ιμάντα χρονισμού, και προσεχώς για αμορτισέρ , είπαμε μονοί μας αλλά μέχρι ενα σημείο
Αν θυμάσαι τι περίπου πλήρωσες για τον ιμάντα; Μου είπαν 500+ και δεν ξέρω αν είναι λογική τιμή.
Τραβα βρε ανθρωπε σε ενα εξουσιοδοτημενο εξω και κανε την δουλεια σου.
Α και που σαι.
Ειναι ευκαιρια αφου θ αλλαξεις ιμαντες,ν αλλαξεις και αντλια νερου.
Δεν ειναι ακριβη.
Αλλιως σε περιπτωση στραβης με την αντλια θα χρειαστει να πληρωσεις την ιδια ακριβως εργασια με την αλλαγη ιμαντων.
Για νορμαλ αυτοκινητα ρε Ερμη αντε να παιζουν κανα 100αρι διαφορα στην χειροτερη.
Κι αυτο αναλογα με το πως θα σε "κοψει" ο μαστορας.
Μονο για ενα Renault ειχα ακουσει κατι κουφες τιμες για αλλαγη ιμαντα.
Αν δεν κανω λαθος ηταν για το Modus.
Επρεπε να κατεβασεις μεχρι και μπροστινο προφυλακτηρα γιατι τ αλανια οι μηχανικοι της Renault τα ειχαν ολα τσιμα τσιμα μεσα στην μηχανη και δεν εμπαινε χερι να δουλεψεις!
stergiosbik έγραψε: 14 Φεβ 2019, 14:14
Για νορμαλ αυτοκινητα ρε Ερμη αντε να παιζουν κανα 100αρι διαφορα στην χειροτερη.
Κι αυτο αναλογα με το πως θα σε "κοψει" ο μαστορας.
Μονο για ενα Renault ειχα ακουσει κατι κουφες τιμες για αλλαγη ιμαντα.
Αν δεν κανω λαθος ηταν για το Modus.
Επρεπε να κατεβασεις μεχρι και μπροστινο προφυλακτηρα γιατι τ αλανια οι μηχανικοι της Renault τα ειχαν ολα τσιμα τσιμα μεσα στην μηχανη και δεν εμπαινε χερι να δουλεψεις!
Το Citroen για νορμαλ δε λογίζεται;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ε αυτο δεν ειπα κι εγω;
Νορμαλ τιμη ειναι.
Αντε να δωσει και κανα 50-100αρι παραπανω απο σενα.Κι αυτο το βαζω γιατι ειμαι επιεικης.
Δηλαδη αν αυριο χρειαστει αλλαγη δισκο-πλατο,τι θα του ζητησουν;
Κανα διχιλιαρο;
enterprise-psi έγραψε: 14 Φεβ 2019, 12:45
Τα λεφτά που εξοικονομώ , από το να μην πατάω σχεδόν πότε στον μάστορα, γίνονται ακριβά λάστιχα, λάδια, και ανταλλακτικά
Κατσε μισο.
Τι εννοεις δεν πατας στον μαστορα;
Service δεν κανεις;
εχω 5 μ.ε.κ. στην ιδιοκτησια μου, καμμια δεν την εχει δει μαστορας, περα απο αλλαγη ελαστικων η οτι αλλο δεν εχω απαραιτητο μηχανημα. και αμορτισερ, και φλατζες κεφαλης, και χρονισμους, και σασμαν εχω λυσει, και ταπανταολα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.