!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γερμανία vs Ιαπωνία
-
talaipwros
Re: Γερμανία vs Ιαπωνία
Μόνο πιτσιλιτηρι, οτιδήποτε άλλο στην αντιπροσωπεία
πιτσιλιστίρι, λάδια, νερό στο ψυγείο. Αυτά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Τα λεφτά που εξοικονομώ , από το να μην πατάω σχεδόν πότε στον μάστορα, γίνονται ακριβά λάστιχα, λάδια, και ανταλλακτικά 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Μια που λέμε για πιτσιλιστίρι και για να μην ανοίγω άλλα νήμα. Στο ετήσιο service μου έδωσαν δώρο ένα μπουκάλι υγρό υαλοκαθαριστήρων. Το μπουκάλι έγραφε απέξω ότι το χρησιμοποιώ χωρίς διάλυση όπως είναι αλλά στην πράξη βλέπω πάρα πολύ αφρό και κάπως κολλάνε οι υαλοκαθαριστήρες λες και έριξα σιρόπι. Να το αραιώσω λίγο με απιονισμένο νερό;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο , αλλά εμένα μου είχαν πει ένα καπάκι υγρό αν γέμισμα δοχείου. Και παίρνει 3 λίτρα νερό. Και δεν έχω βάλει σχεδόν πότε 
Τι βάζεις; Νερό βρύσης λένε δεν κάνει γιατί αφήνει άλατα.enterprise-psi έγραψε: 14 Φεβ 2019, 12:58 Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο , αλλά εμένα μου είχαν πει ένα καπάκι υγρό αν γέμισμα δοχείου. Και παίρνει 3 λίτρα νερό. Και δεν έχω βάλει σχεδόν πότε![]()
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Νερό βρύσης από το 2005 και δεν έχει πάθει τίποτα μέχρι στιγμής.
-
ritzeri
Ούτε λάστιχο ξέρω να αλλαζωΕρμής έγραψε: 14 Φεβ 2019, 12:23 ritzeri μη σκας, το μόνο που ξέρω να κάνω στο αυτοκίνητο απο επισκευές είναι η αλλαγή στο λάστιχο.
Τωρα αυτα που ακούω να κάνεις αλλαγή λαδιών μόνος σου κλπ είναι λιγο της πλάκας γιατί όπου πας επιλέγεις μόνος τα λάδια και στα αλλάζουν στο τζάμπα ενώ πίνεις τον καφέ σου.
Μια φορά το άλλαξα σε κατάσταση τραγικός μέθης γιατί δεν είχα την ικανότητα να περιμένω οδική. Αλλά δεν θυμάμαι πως τα κατάφερα.
Κι άλλη μια που μου έδινε οδηγίες από το τηλέφωνο ο μηχανικός και έριξα τις Παναγιες της ζωής μου γιατί νόμιζα ότι μιλάω με μαλακα. Μου έλεγε να γυρίσω τον γρυλλο πχ δεξιόστροφα και επειδή είχαν κολλήσει οι ρόδες λόγω σκουριάς δεν μπορούσα να τον γυρίσω δεξιά οση δύναμη κι αν έβαζα.
Πίστεψα λοιπόν ότι μιλάω με βλαμμένο, έκλεισα το τηλ και προσπαθούσα κάνα μισάωρο να τον γυρίσω αριστερόστροφα.
Τραγικές καταστάσεις.
Δεν πρέπει να υπάρχει πιο άχρηστος από εμένα στο θέμα αυτοκίνητο.
Σε αυτό που έχω τώρα δεν ξέρω αν έχω ρεζέρβα, που είναι κλπ
Στο φόκους που κοιταξα την προηγούμενη εβδομάδα επιχείρησε να μου εξηγήσει το νέο σύστημα, χωρίς ρεζέρβα, με κομπρεσερακι κι αφρό. Παραλίγο να ξεράσω πάνω του
-
stergiosbik
ritzeri έγραψε: 14 Φεβ 2019, 12:14Οχι.stergiosbik έγραψε: 14 Φεβ 2019, 11:40Κατεληξες στο Focus τελικα;ritzeri έγραψε: 14 Φεβ 2019, 11:33 Έπεσα σε μαστροχαλαστες, την κάνω με ελαφρά.
Βασικά σήμερα μπήκα εδώ για να αποκαταστήσω κάτι που έγραψα και δεν ήταν αληθές, αλλά παρασύρθηκα.
Λοιπόν η Φορντ δεν δίνει 2 χρόνια στο φόκους, όπως έγραψα.
Ο Έλληνας αντιπρόσωπος πλέον θα δίνει 8 χρόνια.
Ντάξει, δεν είναι εργοστασιακή, αλλά έπρεπε να επαναρθωσω
Περιμένω κάτι από τη χιουνται για το τουσον.
Αν μου το κάνουν θα πάω σε αυτό.
Αλλοιως θα περιμένω να δω και το κορολα για να επιλέξω μεταξύ αυτού και του φοκους
και χιουντάι και ψευτοσουβ; γιατι ρε ριτζερι;
-
stergiosbik
Κατσε μισο.enterprise-psi έγραψε: 14 Φεβ 2019, 12:45 Τα λεφτά που εξοικονομώ , από το να μην πατάω σχεδόν πότε στον μάστορα, γίνονται ακριβά λάστιχα, λάδια, και ανταλλακτικά![]()
Τι εννοεις δεν πατας στον μαστορα;
Service δεν κανεις;
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Ολα τα σέρβις γίνονται με τα χεράκια μου, σύμφωνα με το service manual. Ολα τα φίλτρα , λαδιού , βενζίνης, αέρα, αλλάζονται ανα χρόνο, ακόμα και τα τελευταία 4 χρόνια που το αμάξι κάνει ~800 χιλιόμετρα ανα χρόνο.
Σε μάστορα πήγε για δίσκο συμπλέκτη, και ιμάντα χρονισμού, και προσεχώς για αμορτισέρ , είπαμε μονοί μας αλλά μέχρι ενα σημείο
Σε μάστορα πήγε για δίσκο συμπλέκτη, και ιμάντα χρονισμού, και προσεχώς για αμορτισέρ , είπαμε μονοί μας αλλά μέχρι ενα σημείο
Αν θυμάσαι τι περίπου πλήρωσες για τον ιμάντα; Μου είπαν 500+ και δεν ξέρω αν είναι λογική τιμή.enterprise-psi έγραψε: 14 Φεβ 2019, 13:50 Ολα τα σέρβις γίνονται με τα χεράκια μου, σύμφωνα με το service manual. Ολα τα φίλτρα , λαδιού , βενζίνης, αέρα, αλλάζονται ανα χρόνο, ακόμα και τα τελευταία 4 χρόνια που το αμάξι κάνει ~800 χιλιόμετρα ανα χρόνο.
τι αυτοκίνητο;ST48410 έγραψε: 14 Φεβ 2019, 13:52Αν θυμάσαι τι περίπου πλήρωσες για τον ιμάντα; Μου είπαν 500+ και δεν ξέρω αν είναι λογική τιμή.enterprise-psi έγραψε: 14 Φεβ 2019, 13:50 Ολα τα σέρβις γίνονται με τα χεράκια μου, σύμφωνα με το service manual. Ολα τα φίλτρα , λαδιού , βενζίνης, αέρα, αλλάζονται ανα χρόνο, ακόμα και τα τελευταία 4 χρόνια που το αμάξι κάνει ~800 χιλιόμετρα ανα χρόνο.
-
stergiosbik
Ειπα κι εγω.
Αυτα ναι.
Καποιος που εχει χωρο και πιανουν λιγο τα χερια του,μπορει να τα κανει.
Αυτα ναι.
Καποιος που εχει χωρο και πιανουν λιγο τα χερια του,μπορει να τα κανει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1049 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
-
- 33 Απαντήσεις