ritzeri έγραψε: 14 Φεβ 2019, 10:41
Μα δεν αμφισβήτησα ότι, αν δεν θεωρουσα πολύ υποτιμητικό να ανοίγω το καπό του αυτοκινήτου, θα έβρισκα τρόπο να μάθω που στο διαολο είναι.
περισσοτερο υποτιμητικο ειναι να εχεις λασπωμενο παπριζ επειδη δεν εχουν νερο τα πιτσιλιστηρια, η να βγαινεις και να σκουπιζεις τη λασπη με το μανικι, για να βλεπεις.
Δίνεις 50 σέντς και κάνεις και την καλή σου πράξη.
Δύο σε ένα.
Που να καταλάβεις...
Λογικά είσαι ο τύπος που, νομίζει ότι, ξέρει να επισκευάζει τηλεοράσεις, αυτοκίνητα, εργαλεία κλπ.
Οχι δεν τα μαζευες ευκολα.
Ο μεσος οδηγος ηταν σχεδον αδυνατο να το κανει.
Ομως οταν εχεις ενα αυτοκινητο με τοσο κοντο μεταξονιο και θες βαλεις κοντρα με ενα ΕVO π.χ.,το αυτοκινητο φταιει ή η κεφαλα σου;
Οταν πρωτοξεκινησε η αποσυρση στην Ελλαδα οι Ελληνες κυκλοφορουσαν με κατι αυτοκινητα των 55-60 ιππων.
Ξαφνικα λογω αυτης,ο μαστρο Μητσος και η κυρα Βαγγελιω βρεθηκαν με αυτοκινητα διπλασιας ή και τριπλασιας ιπποδυναμης.
Μακελειο γινοτανε τα πρωτα χρονια γιατι η κεφαλα του Ελληνα δεν σκεφτηκε οτι αλλαξαν τα δεδομενα και πρεπει να προσαρμοστει σ αυτα.
ST48410 έγραψε: 14 Φεβ 2019, 10:56
Απορία για όσους έχετε οδηγήσει τέτοια οχήματα. Πέραν της πολυτέλειας και της μούρης υπάρχει κάτι που μπορεί να ευχαριστηθεί από τις επιδόσεις αυτού του οχήματος ιδιοκτήτης που μένει στην Αθήνα και θέλει να οδηγεί νόμιμα; Δηλαδή τι τα κάνουν όσοι τα έχουν; Πηγαίνουν σε πίστες;
στην αθήνα καλύτερα με ένα 1000άρι. Οπουδήποτε αλλού όμως με αυτό, Δεν είναι οτι θα πας σφαίρα, μπορεί να πας με 80 στις στροφές στο βουνό όπως θα πήγαινες και με το χιλιάρι, αλλά θα νιώθεις μέσα ότι πας με 30.
Αυτό το καταλαβαίνω. Πολλές φορές μου λείπει δύναμη από τον κουβά και όχι γιατί θέλω να τρέξω. Η ερώτηση πάει για τα φτιαγμένα από Χάμαν, Απλίνα κλπ. Εκεί αυτή η έξτρα δύναμη του κινητήρα έχει και κάτι πρακτικό μέσα στην πόλη πέρα από το ψυχολογικό σκέλος; Δεν μιλάω για τύπους που θα κάνουν κόντρες στην παραλιακή. Μιλάω για τον οικογενειάρχη που σκάει κάτι παραπάνω για βελτιωμένο αυτοκίνητο και ζει στο κέντρο.
ritzeri έγραψε: 14 Φεβ 2019, 11:06
Ψυχαναλυτικα, ίσως φταίει η διαπαιδαγωγηση από τον πατέρα μου που δεν με άφηνε μικρό να πειράζω εργαλεία, συσκευές κλπ για τα οποία δεν ήξερα τις αρχές λειτουργίας τους.
Μπορεί γι αυτό να μην βλέπω με καλό μάτι και όσους ασχολούνται με εργαλεία κλπ
Πρέπει να είμαι το μοναδικό σπίτι που δεν θα βρεις ούτε ένα κατσαβίδι
πλάκα έχει αυτό ρε, ο δικός μου πατέρας ήταν μάλλον εσύ, δεν ήξερε απο ποια πλευρά πιάνουμε το κατσαβίδι, δεν τον άφηναν μικρό να πειράζει οτι δεν ήξερε τις αρχές κλπ.
Εμένα βέβαια μου αγόρασε χειροκίνητο τρυπάνι στα 6 μου όταν με είδε να προσπαθώ να κάνω τρύπες, και φούλ εργαλειοθήκη είχα πριν τα 10 μου, όλη δική μου με το ελεύθερο να καταστρέψω το σπίτι. Οπότε μένει να δούμε τι θα κάνεις εσύ.
ST48410 έγραψε: 14 Φεβ 2019, 11:12
Αυτό το καταλαβαίνω. Πολλές φορές μου λείπει δύναμη από τον κουβά και όχι γιατί θέλω να τρέξω. Η ερώτηση πάει για τα φτιαγμένα από Χάμαν, Απλίνα κλπ. Εκεί αυτή η έξτρα δύναμη του κινητήρα έχει και κάτι πρακτικό μέσα στην πόλη πέρα από το ψυχολογικό σκέλος; Δεν μιλάω για τύπους που θα κάνουν κόντρες στην παραλιακή. Μιλάω για τον οικογενειάρχη που σκάει κάτι παραπάνω για βελτιωμένο αυτοκίνητο και ζει στο κέντρο.
στα αυτοκίνητα αυτά η δύναμη του κινητήρα είναι ένα από τα φοβερά τους, όλα τα υπόλοιπα έχουν ανέβει επίπεδο για να μπορούν να αντέξουν την δύναμη και τα χιλιόμετρα, εκτός πόλης είναι απλά πολύ καλύτερα αυτοκίνητα. Εντός πόλης τα ίδια αλλά μεγάλο κόστος, αν δεν είναι θέμα είναι καλύτερα.
ritzeri έγραψε: 14 Φεβ 2019, 10:41
Μα δεν αμφισβήτησα ότι, αν δεν θεωρουσα πολύ υποτιμητικό να ανοίγω το καπό του αυτοκινήτου, θα έβρισκα τρόπο να μάθω που στο διαολο είναι.
περισσοτερο υποτιμητικο ειναι να εχεις λασπωμενο παπριζ επειδη δεν εχουν νερο τα πιτσιλιστηρια, η να βγαινεις και να σκουπιζεις τη λασπη με το μανικι, για να βλεπεις.
Δύο σε ένα.
Που να καταλάβεις...
Λογικά είσαι ο τύπος που, νομίζει ότι, ξέρει να επισκευάζει τηλεοράσεις, αυτοκίνητα, εργαλεία κλπ.
ειμαι ο τυπος που δεν νομιζω οτι. ξερω.
επισης, ολοι οι κατασκευαστες αυτοκινητων παγκοσμιως, βαζουν δοχειο με νερο για τα πιτσιλιστηρια. κι αυτοι, φρονω πως ξερουν κατι παραπανω. καποια χρησιμοτητα θα εχει αυτο το νερο. αλλιως θα βαζαν 50λεπτα. αμα φας μια χεσια απο πουλι, μια λασπια απο διπλανο αυτοκινητο, μια σκονη σαχαρας η οτι, και δεν κουβαλας μαζι σου στο πισω καθισμα ενα γυφτακι απο τα φαναρια, η εισαι σε καμμια εθνικη οδο, θα βγεις και θα καθαριζεις με το μανικι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
enterprise-psi έγραψε: 14 Φεβ 2019, 11:16
γατάκια ,εγώ 12 χρονών , ξήλωσα τον μετασχηματιστή υπερύψηλης , απο την τηλεόραση, για να κάνω ηλεκτρικά τόξα να χαίρομαι
RIP TV
ειμαι σίγουρος οτι σε πατάω γιατί είχα και θύματα, έφτιαχνα πράγματα αλτρουιστικώς, για τρίτους, ε και καταλαβαίνεις τώρα, ήταν η αρχή, μάθαινα.
γατάκια ,εγώ 12 χρονών , ξήλωσα τον μετασχηματιστή υπερύψηλης , απο την τηλεόραση, για να κάνω ηλεκτρικά τόξα να χαίρομαι
RIP TV
νιαου, πριν τα 10 ειχα παρανομο ραδιοσταθμο στα fm, σμαρτ κιτ που τοχα κολλησει μονος μου, επιανε κανα χιλιομετρο γυρω-γυρω, με ακουγανε 10 γειτονοι και με παιρναν και τηλεφωνα τυπου "ο μπαμπης αφιερωνει στη σουλα" για να μου κανουν πλακα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
RIP TV
νιαου, πριν τα 10 ειχα παρανομο ραδιοσταθμο στα fm, σμαρτ κιτ που τοχα κολλησει μονος μου, επιανε κανα χιλιομετρο γυρω-γυρω, με ακουγανε 10 γειτονοι και με παιρναν και τηλεφωνα τυπου "ο μπαμπης αφιερωνει στη σουλα" για να μου κανουν πλακα.
ritzeri έγραψε: 14 Φεβ 2019, 11:06
Ψυχαναλυτικα, ίσως φταίει η διαπαιδαγωγηση από τον πατέρα μου που δεν με άφηνε μικρό να πειράζω εργαλεία, συσκευές κλπ για τα οποία δεν ήξερα τις αρχές λειτουργίας τους.
Μπορεί γι αυτό να μην βλέπω με καλό μάτι και όσους ασχολούνται με εργαλεία κλπ
Πρέπει να είμαι το μοναδικό σπίτι που δεν θα βρεις ούτε ένα κατσαβίδι
πλάκα έχει αυτό ρε, ο δικός μου πατέρας ήταν μάλλον εσύ, δεν ήξερε απο ποια πλευρά πιάνουμε το κατσαβίδι, δεν τον άφηναν μικρό να πειράζει οτι δεν ήξερε τις αρχές κλπ.
Εμένα βέβαια μου αγόρασε χειροκίνητο τρυπάνι στα 6 μου όταν με είδε να προσπαθώ να κάνω τρύπες, και φούλ εργαλειοθήκη είχα πριν τα 10 μου, όλη δική μου με το ελεύθερο να καταστρέψω το σπίτι. Οπότε μένει να δούμε τι θα κάνεις εσύ.
Επειδή την ιδιομορφία μου την έχω εκλογικευσει, ακολούθησα την ίδια συνταγή στο γιο μου.
Δύο σε ένα.
Που να καταλάβεις...
πσι και ασέβαστε και όποιος άλλος δηλαδή ήταν γατούλης, δείτε εδώ στην τελευταία φώτο στο σποιλερ, έχει ένα μαύρο βαλιτσάκι στο κάτω ράφι δεξιά. Όποιος βρει τί είναι, βγάζω καπέλο
RIP TV
Μιλάμε για καφριλες , είχε και ο φαδερ πομπό και μάλιστα δύναμη, απο αυτούς που πλησίαζες μια λάμπα φθορίου και άναβε χωρίς καλώδια
Εγω ξήλωσα τον μετασχηματιστή απλά για να δω τα τοξα, και πόσες άλλες φόρες ειχα προσπαθήσει να προκαλέσω ηλεκτροπληξία στον αδερφό μου, αλλα αυτό το ρελε όλο τον έσωζε
Ή να συνδέσω τα σπαθιά απο την ξιφασκία με καλώδια, για να πετάνε σπίθες όταν τις παίζουμε όπως στον Highlander
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.