Έγραψε αυτός που αναπαρράγει τη σπέκουλα της βοθροσυριζαίικης προπαγάνδας για τον δράστη (ο οποίος είναι θαυμαστής υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ).
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλλομεδαπός
- Golden Age
Re: Αλλομεδαπός
Τιποτα μωρε. Δεν εγινε και κατι. Φανταζομαι και εσυ βαζεις βιντεο του Πελετιδη.Golden Age έγραψε: 13 Φεβ 2019, 23:56Έβαλε 2 βίντεο με Κασιδιάρη και;
Υποστηρικτής του Πελετίδη είναι.
- Golden Age
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 14 Φεβ 2019, 00:00Τιποτα μωρε. Δεν εγινε και κατι. Φανταζομαι και εσυ βαζεις βιντεο του Πελετιδη.Golden Age έγραψε: 13 Φεβ 2019, 23:56Έβαλε 2 βίντεο με Κασιδιάρη και;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:43
Δηλαδη θες να πας πεις οτι δεν υποστηριζει και κλασιδιαρη/ παπαδοπουλο/ μεταξα και λοιπα λυματα?
Όχι, δεν βάζω. Αυτός όμως είναι θαυμαστής του.
και τοτε γιατι εξυμνει ολα τα φασιστικα κατακαθια?Golden Age έγραψε: 14 Φεβ 2019, 00:02ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 14 Φεβ 2019, 00:00Τιποτα μωρε. Δεν εγινε και κατι. Φανταζομαι και εσυ βαζεις βιντεο του Πελετιδη.Golden Age έγραψε: 13 Φεβ 2019, 23:56
Έβαλε 2 βίντεο με Κασιδιάρη και;
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Golden Age
Δεν νομίζω ότι ο Καμμένος ή ο Αποστολάκης ή ο Πελετίδης είναι φασίστες.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 14 Φεβ 2019, 00:03και τοτε γιατι εξυμνει ολα τα φασιστικα κατακαθια?Golden Age έγραψε: 14 Φεβ 2019, 00:02ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 14 Φεβ 2019, 00:00
Τιποτα μωρε. Δεν εγινε και κατι. Φανταζομαι και εσυ βαζεις βιντεο του Πελετιδη.
Παπαδοπουλος, Μεταξας, Κλασσιδιαρης, Βελλοπουλος, Καραμανλης....Golden Age έγραψε: 14 Φεβ 2019, 00:06Δεν νομίζω ότι ο Καμμένος ή ο Αποστολάκης ή ο Πελετίδης είναι φασίστες.
και εσυ βρηκες ενα καποιο ποστ που λεει οτι ο Πελετιδης σβηνει χρεη για να μας πεις οτι ο φασιστακος σας ειναι αριστερος.
Ποσο πιο κατω θα πεσεις για την εγκληματικη σου οργανωση ρε καημενε?
- Golden Age
Τα τελευταί χρόνια αρκετοί αριστεροί έχουν αναθεωρήσεις τις απόψεις τους για Μεταξά, ακόμη και Παπαδόπουλο.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 14 Φεβ 2019, 00:10Παπαδοπουλος, Μεταξας, Κλασσιδιαρης, Βελλοπουλος, Καραμανλης....Golden Age έγραψε: 14 Φεβ 2019, 00:06Δεν νομίζω ότι ο Καμμένος ή ο Αποστολάκης ή ο Πελετίδης είναι φασίστες.
και εσυ βρηκες ενα καποιο ποστ που λεει οτι ο Πελετιδης σβηνει χρεη για να μας πεις οτι ο φασιστακος σας ειναι αριστερος.
Ποσο πιο κατω θα πεσεις για την εγκληματικη σου οργανωση ρε καημενε?
Τώρα είναι κι ο Καραμανλής φασίστας;
Εσύ είσαι καημένος που προσπαθείς να κάνεις ντάματζ κοντρόλ σε μια ηλίθια χοντροκομμένη προπαγάνδα. Αυτό είναι πραγματικά κάτω και πιο κάτω.
Δικός μας άνθρωπος δεν θα θαύμαζε Καραμανλή, Βελόπουλο, Καμμένο, Αποστολάκη, έναν άλλο υφυπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και...Πελετίδη. Ένας δικός μας, τους σιχαίνεται αυτούς.
Σ'αυτο δεν εχεις αδικο. Οποιον αριστερο και να ρωτησεις "Α ρε ενας Παπαδοπουλος χρειαζεται" θα σου πει.Golden Age έγραψε: 14 Φεβ 2019, 00:14 Τα τελευταί χρόνια αρκετοί αριστεροί έχουν αναθεωρήσεις τις απόψεις τους για Μεταξά, ακόμη και Παπαδόπουλο.
- ΜπλεΜπουμπυς
Αυτοί οι ημεδαποί έχουν κάνει μεγάλο κακό στην χώρα μας.
Ελλάδα μόνο για Έλληνες ρε!!!
Μιχαλοφυρερ mode off
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άρα ένας αντιναζι δεν θα μπορούσε να είναι χρυσαυγίτης ε;Γάταρος έγραψε: 13 Φεβ 2019, 21:43 Mε αυτό το ποστ μου αλλά και με όλα τα υπόλοιπα αποκαλύπτω τις δημοσιεύσεις που αποκρύψατε και που φανερώνουν ότι ο τύπος είναι αντιναζί οπαδός της ελληνικής λύσης ο οποίος δημοσιεύει ελληνοφρένεια και διαφημίζει κομμουνιστές δημάρχους και υπουργούς του συριζα.
Καταλαβαίνεις τι λες;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Ρε γαβ γαβ, μη μας σκοτίζεις τ΄@@, αφού δε νιώθεις. Σε κάθε νήμα οποιοδήποτε κι αν είναι το θέμα γράφεις για τον Χίτλερ και τους ναζί, απόδειξη του πόσο προβληματική είναι η προσωπικότητά σου. Το ίδιο θα έλεγα και σε κάποιον άλλο αν έγραφε π.χ. μόνο για τον Στάλιν και τους κομμουνιστές σε κάθε δημοσίευσή του άσχετα από το ποιο είναι το θέμα.Pirate7G έγραψε: 14 Φεβ 2019, 12:01Άρα ένας αντιναζι δεν θα μπορούσε να είναι χρυσαυγίτης ε;Γάταρος έγραψε: 13 Φεβ 2019, 21:43 Mε αυτό το ποστ μου αλλά και με όλα τα υπόλοιπα αποκαλύπτω τις δημοσιεύσεις που αποκρύψατε και που φανερώνουν ότι ο τύπος είναι αντιναζί οπαδός της ελληνικής λύσης ο οποίος δημοσιεύει ελληνοφρένεια και διαφημίζει κομμουνιστές δημάρχους και υπουργούς του συριζα.
Καταλαβαίνεις τι λες;
Κι εδώ που ανέβασα νήμα με τίτλο "Ο πολιτικός χάρτης στο ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας" ισχυριζόσουν ότι ονομάζω τα Σκόπια Μακεδονία μέχρι που σου εξήγησε ο brb και tyt ότι γράφεις παπαριές επειδή εγώ βαριόμουν ν' ασχοληθώ μαζί σου.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.