ο Μαρινάκης έχει και τη Νότινχαμ ρε Κάμερον, λες να θέλει να φορτωθεί επιπλέον και ένα μπασκετάκι το οποίο είναι και υπό πίεση; Διαφωνώ και στα υπόλοιπα γιατί απ' ότι βλέπω τα μπάτζετ Ρεαλ ή ΤΣΣΚΑ είναι άπιαστα, στους γηγενείς υπάρχουν κάτι παικτάκια της πλάκας τύπου Παππά (εκεί που υπήρχε Διαμαντίδης ή Σπανούλης) και επομένως πορείες "εξάσφαιρου" ή καακτήσεις ΟΣΦΠ είναι ουτοπικό να περιμένει κανείς ότι θα έρθουν σύντομα. Ο Έλληνας οπαδός δε νοιάζεται για το μπάσκετ αν η πορεία της ομάδας είναι απλά αξιοπρεπήςkameron έγραψε: 13 Φεβ 2019, 23:32Ο Φαταούλ, αν δεν τον βγάλει γενικώς από το παιχνίδι το κύκλωμα Ρασπούτιν, μια χαρά το αντέχει το μπάσκετ οικονομικά.Maspoli έγραψε: 13 Φεβ 2019, 23:23
O Μαρινάκης αποκλείεται-ούτε γι' αστείο μην το λες.
Και κάποιος άλλος πολύ δύσκολα-εκτός κι αν μιλάμε για κάποιον πολύ μικρότερου μεγέθους και δυνατοτήτων.
Τα έχω αναλύσει πολλές φορές για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό αν φύγει ο Τράκης, τα ίδια ισχύουν και για το γαύρο. Με εγγυημένο συμβόλαιο στην ευρωλίγκα και δυνατό brand, βρίσκεται ξένος επενδυτής να βάζει κάθε χρόνο 3-5 εκατομμύρια για να προωθηθεί διαφημιστικά (και ίσως όχι μόνο). Τόσα είναι τα καθαρά έξοδα, όχι παραπάνω για να είσαι στο μπάτζετ που κινούνται οι δυο ελληνικές, ίσως λέω και πολλά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τρακης-Καλοπληρωτες ημιτελικος κυπελλου
Re: Τρακης-Καλοπληρωτες ημιτελικος κυπελλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 13 Φεβ 2019, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι να πεις για τα αγωνιστικά και τη διαιτησία;kameron έγραψε: 13 Φεβ 2019, 23:43Έδεσε πράγματι γιατί με αυτά και με αυτά, ουδείς ασχολείται για την αποκαρδιωτική εμφάνιση, την άθλια κατάσταση όλων των παικτών και το γεγονός ότι έστω και με διαιτησία έδρας, έχαναν 15 πόντους στο ημίχρονο από τον φετινό Παναθηναϊκό που έπαιζε με 0,5+0,5 δυάρι και με πεντάρια τον Βουγιούκα και τον Γκιστ.
Οι άλλοι φεύγουν στο ημίχρονο, δε δικαιολογείται με τίποτα αυτό( δε μιλάμε για επεισόδια και τέτοιες ιστορίες)
Ντροπιαστική η σημερινή μέρα.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
Ασε το αλλο που εχουν σταματησει να φερνουν "επενδυσεις" τα νοορ πλοια του. Αυτο πως να το εχεις?
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Είσαι λάθος σε όλα τα ανωτέρω.Maspoli έγραψε: 13 Φεβ 2019, 23:43
ο Μαρινάκης έχει και τη Νότινχαμ ρε Κάμερον, λες να θέλει να φορτωθεί επιπλέον και ένα μπασκετάκι το οποίο είναι και υπό πίεση; Διαφωνώ και στα υπόλοιπα γιατί απ' ότι βλέπω τα μπάτζετ Ρεαλ ή ΤΣΣΚΑ είναι άπιαστα, στους γηγενείς υπάρχουν κάτι παικτάκια της πλάκας τύπου Παππά και επομένως πορείες "εξάσφαιρου" κτλ είναι ουτοπικό να περιμένει κανείς ότι θα έρθουν σύντομα. Ο Έλληνας οπαδός δε νοιάζεται για το μπάσκετ αν η πορεία της ομάδας είναι απλά αξιοπρεπής
Τα 3-5 εκατομμύρια μπορεί να τα σηκώσει ο Φαταούλ (ίσως με κάποιον συμπαίκτη που εύκολα θα βρει) προκειμένου να ικανοποιήσει τους γαύρους και να κοντράρει τον Τράκη. Εγώ δεν λέω για μπάτζετ τύπου Ρεάλ, Φενέρ, ΤΣΣΚΑ που είναι πιο πάνω, λέω για τα κυβικά που κινείται τα τελευταία χρόνια το μπάτζετ των ελληνικών, με το οποίο κρατιούνται στη δεύτερη ταχύτητα της ευρωλίγκα. Το τι ρόστερ θα έχουν είναι σχετικό, δεν είναι απαραίτητο να έχεις Έλληνες πρωταγωνιστές, η Φενέρ δεν έχει Τούρκους, αρκεί να έχεις 6-7 καλούς ξένους. Καλούς όμως, 4 παίκτες αξίας 1 εκατομμυρίου + και άλλους 2-3 με λιγότερα που να βγούνε value for money. Έτσι μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός ακόμα και στο ανώτερο επίπεδο. Διαφωνώ και στο ότι δεν ενδιαφέρονται οι οπαδοί, αν κρατιέσαι στη δεύτερη ταχύτητα θα υπάρχει ενδιαφέρον, ειδικά όσο συντηρείται και η αντιπαλότητα μεταξύ των ελληνικών ομάδων.
Εγώ στέκομαι και στο αγωνιστικό, έχω γράψει πολλές φορές για την ανεπάρκεια του ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ε, όταν σε κάνει γιο-γιο (και μάλιστα για τρίτη φορά φέτος) ο ελλειπέστατος και με έλλειμμα ποιότητας φετινός Παναθηναϊκός έχεις μεγάλο ζήτημα και ας σου σφύριξαν και 3 φάουλ παραπάνω. Όσο κόντρα διαιτησία είχαν σήμερα, άλλη τόση έχει, κατά κανόνα, στην ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, ιδιαίτερα στα εκτός έδρας.Τρίκαλος έγραψε: 13 Φεβ 2019, 23:47
Τι να πεις για τα αγωνιστικά και τη διαιτησία;
Οι άλλοι φεύγουν στο ημίχρονο, δε δικαιολογείται με τίποτα αυτό( δε μιλάμε για επεισόδια και τέτοιες ιστορίες)
Αντί όμως να εστιάζουν και στα αγωνιστικά, οι οπαδοί αποθεώνουν τη διοίκηση, μια χαρά το πήγαν οι Αγγελόπουλοι.
Για τη δικιά τους υστεροφημία ναι, έχεις δίκιο.kameron έγραψε: 13 Φεβ 2019, 23:57Εγώ στέκομαι και στο αγωνιστικό, έχω γράψει πολλές φορές για την ανεπάρκεια του ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ε, όταν σε κάνει γιο-γιο (και μάλιστα για τρίτη φορά φέτος) ο ελλειπέστατος και με έλλειμμα ποιότητας φετινός Παναθηναϊκός έχεις μεγάλο ζήτημα και ας σου σφύριξαν και 3 φάουλ παραπάνω. Όσο κόντρα διαιτησία είχαν σήμερα, άλλη τόση έχει, κατά κανόνα, στην ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, ιδιαίτερα στα εκτός έδρας.Τρίκαλος έγραψε: 13 Φεβ 2019, 23:47
Τι να πεις για τα αγωνιστικά και τη διαιτησία;
Αντί όμως να εστιάζουν και στα αγωνιστικά, οι οπαδοί αποθεώνουν τη διοίκηση, μια χαρά το πήγαν οι Αγγελόπουλοι.
Εμένα πάντως δε με ενδιαφέρει κανένας άλλος πέρα απο τον Ολυμπιακό. Ε, σημερα οι ΑΦΟΙ πήραν την ομάδα και έφυγαν, κάνοντας κακό στον Ολυμπιακό, για να καλύψουν τον κωλο τους.
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Otto Weininger
Καλά κάνανε και φύγανε.
3 φάουλ στα πρώτα 27 δευτερόλεπτα αγώνα δώσανε οι κόρακες. Ουτε τα προσχήματα.
3 φάουλ στα πρώτα 27 δευτερόλεπτα αγώνα δώσανε οι κόρακες. Ουτε τα προσχήματα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
Kανονικότατα φάουλ και τα τρία.
Οι μόνες αμφισβητούμενες φάσεις ήταν
- το φάουλ που δίνουν υπέρ του Μήτογλου μετά από επιθετικό ριμπάουντ (δεν υπάρχει και το λέει κι ο Χατζηγεωργίου)
- ένα κεφαλοκλείδωμα Λάνγκφορντ στον ΛεΝτέι, που προφανώς είναι φάουλ και δεν το δίνουν
Όλα τα άλλα σφυρίγματα είναι συνηθισμένη διαιτησία έδρας και τα παίρνει και ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ.
Απλά οι Αγγελό είχαν προσχεδιάσει να πάρουν την ομάδα και να φύγουν, για να αποπροσανατολίσουν τα πρόβατα μιας και το κλίμα ήταν εναντίον τους μετά τη διαρροή Πρίντεζη.
- το φάουλ που δίνουν υπέρ του Μήτογλου μετά από επιθετικό ριμπάουντ (δεν υπάρχει και το λέει κι ο Χατζηγεωργίου)
- ένα κεφαλοκλείδωμα Λάνγκφορντ στον ΛεΝτέι, που προφανώς είναι φάουλ και δεν το δίνουν
Όλα τα άλλα σφυρίγματα είναι συνηθισμένη διαιτησία έδρας και τα παίρνει και ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ.
Απλά οι Αγγελό είχαν προσχεδιάσει να πάρουν την ομάδα και να φύγουν, για να αποπροσανατολίσουν τα πρόβατα μιας και το κλίμα ήταν εναντίον τους μετά τη διαρροή Πρίντεζη.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Jolly Roger έγραψε: 14 Φεβ 2019, 00:36 Kανονικότατα φάουλ και τα τρία.
-_-
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- Rocco Siffredi
ψυχολογικα εχετε αποκτησει με τοσο χρονια γαμησι τι αλλο θα κανετε
τι αλλη εφευρεση θα βρειτε
τι αλλη εφευρεση θα βρειτε
- ΜπλεΜπουμπυς
Με λέει η δικιά μου ακατάστατο κι ότι αφήνω τα εσώρουχά μου όπου να'ναι, δλδ για τον Γιαννακόπουλο τι να πεις;
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 434 Απαντήσεις