!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Ryanair σταματά τις πτήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Η Ryanair σταματά τις πτήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:20
hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:17
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:14 Αμα η Ryan εχει Boeing με seat pitch 30 και η Ψ εταιρεια εχει Ζντοιγκ με seat pitch 30 ποια ειναι η διαφορα για σενα τον επιβατη;
Επειδή καλή μου χορεύτρια είπα ότι τα αεροπλάνα της είναι έτσι ώστε να έχουν περισσότερες θέσεις κι εσύ το αρνήθηκες. Και τώρα προσπαθείς να μου κάνεις σύγκριση Μπόινγκ με Ζντόινγκ. :smt005:

Kολλησε παλι το μυαλο σου ε;
Ολος ο κοσμος εκτος απο εσενα τετοια συγκριση κανει
Screenshot_9.jpg
https://www.telegraph.co.uk/travel/news ... r-legroom/
Δηλαδή συγκρίνει με τις εξίσου φθηνιάρικες και για τον πούτσο Τόμας Κουκ και Μόναρκ, εκ των οποίων η μία δεν υπάρχει καν πια. :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Και την Easy την Jet του δικου μας του Κυπριου που εχει μικροτερο leg peach απο την Ryan
Ενταξει εσυ μπορει να θες να δεις συγκριση Ryan με Emirates
Δηλαδη εισαι ικανος να συγκρινεις ζασταβα με mercedes s class και να κραζεις την ζασταβα γιατι εχει λιγοτερο χωρο γαι τους πισω επιβατες
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Γιαννόπουλα, έχεις δίκιο, ρε. Η Ryanair έχει πιο άνετες θέσεις από πολλές εταιρείες που έχουν κλείσει, ιδιαίτερα πριν τον Β΄ΠΠ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

H Ryan αγοραζει συγκεκριμενη εκδοση του 737-800 με seat pitch 30 για την economy class
Την ιδια εκδοση με μικροδιαφορες και το ιδιο λεγ πιτψη αγοραζει και η KLM οπως και πολλες αλλες εταιρειες παγκοσμιως
H Ryan δεν κανει μετατροπες σε αεροπλανα της Boeing.Ετσι τα αγοραζει απο την Boeing.Δεν εχει δικο της για λαμαρινοδουλειες
Eπισης απο τις Bρετανικες Low Cost προσφερει στους επιβατες της το μεγαλυτερο leg pitch
Δεκαδες αλλες εταιρειες με διαφορετικο τυπο αεροπλανου παρεχουν μικροτερο η ιδιο leg pitch συγκριτικα με αυτο της Ryan

Eλπιζω να σε καλυψα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 13 Φεβ 2019, 20:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:31 Γιαννόπουλα, έχεις δίκιο, ρε. Η Ryanair έχει πιο άνετες θέσεις από πολλές εταιρείες που έχουν κλείσει, ιδιαίτερα πριν τον Β΄ΠΠ.
Περιμενε ρε Χελη οτι πληρωσεις παιρνεις, και πολλές φορες και παραπάνω απο αυτο.
Αμα δωσεις 40 ευρω να σε πανε στην Ευρώπη, δεν μπορεις να εχεις και πολλες απαιτησεις. Πας και λες και ευχαριστώ.
Στο μονο που ειμαι καθετος, ειναι σε θέματα ασφάλειας,
αυτα δεν σηκωνουν τσιγκουνιες.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

panos291 έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:37
hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:31 Γιαννόπουλα, έχεις δίκιο, ρε. Η Ryanair έχει πιο άνετες θέσεις από πολλές εταιρείες που έχουν κλείσει, ιδιαίτερα πριν τον Β΄ΠΠ.
Περιμενε ρε Χελη οτι πληρωσεις παιρνεις, και πολλές φορες και παραπάνω απο αυτο.
Αμα δωσεις 40 ευρω να σε πανε στην Ευρώπη, δεν μπορεις να εχεις και πολλες απαιτησεις. Πας και λες και ευχαριστώ.
Στην πίσω σελίδα κάτι έγραψα για αυτό το θέμα, δεν είναι η μόνη εταιρία που το κάνει, αλλά το κάνει συνέχεια και κατά κόρον που την καθιστά την χειρότερη

Πιστεύετε πραγματικά ότι τα έξοδα βγαίνουν με 5-6 θέσεις παραπάνω; Όχι φυσικά, αυτές τις θέσεις τι έχει για τις προσφορές και να μειώσει τα υπόλοιπα εισιτήρια.
Ένα αεροπλάνο με 100 θέσεις και τιμή 60€ θα ταξιδέψει για 6.000€
ένα αεροσκάφος με 120 θέσεις και τιμή 50€ θα ταξιδέψει πάλι για 6.000€
Δεν αλλάζει κάτι.

Αυτά που λέω εγώ είναι μεγάλα χρηματικά ποσά και ώρες καθήλωσης στο έδαφος.
the end
Άβαταρ μέλους
Lestat
Phorum.gr user: Lestat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lestat »

panos291 έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:00
Lestat έγραψε: 13 Φεβ 2019, 18:30 Αυτο που λεει ο καβαλιερε, για μικρες αποστασεις ειναι μια χαρα. Επισης αυτο που γραφτηκε, οτι πολλες φορες συμφερει γιατι εχεις πχ το μικρο αεροδρομιο που πεταει η Ryan σε αποσταση μισης ωρας και το μεγαλο σε μιαμιση - δυο ωρες.
Οταν σου εχει το εισιτηριο για δυο ατομα στα 250 ευρω και η Aegean στα 500 παει απο μονο του το χερι στην επιλογη για Ryanair. Δρομολογιο Ρωμη-Αθηνα-Ρωμη τα Χριστουγεννα.
Βρισκεις ευκαιριες και στην aegean. Προσφατα που ταξιδεψα Πορτογαλία, το εισιτήριο εκανε απο Χανια 225 ευρω αλε ρετουρ. Γενικά τα φτηνα εισιτήρια τα κυνηγαω, προτιμώ να φαω τα λεφτα στον προορισμό.
Πραγματι βρισκεις ευκαιριες και με την Aegean και με την Alitalia που κανω τη διαδρομη αυτη.
Επειδη ομως στις γιορτες δεν μπορω να κλεισω εισιτηριο αρκετα πιο πριν και κλεινω πχ για Χριστουγεννα αρχες Δεκεμβριου, γινεται χαμος στις τιμες των εταιριων αυτων. Σε περιοδο φυσιολογικης ζητησης που οι τιμες ειναι καλες προτιμω Aegean κι ας εχει συνολικα και 100 ευρω παραπανω απο Ryan. Οταν ομως φτανει να κοστιζει 250 ευρω περισσοτερο δεν τιθεται διλημμα, παω με το πιο φτηνο.
Για να πω την αληθεια, αν εξαιρεσω τα διάφορα περιεργα της Ryanair, που πρεπει να ακολουθεις κατα γραμμα, οπως το θεμα των αποσκευων ή το γεγονος οτι δεν εισαι τοσο ανετος στο καθισμα οσο στης Aegean, οτι δεν εχει γευμα κατα τη διαρκεια της πτησης και οτι παιζει ενα μικρο μπαχαλο στην επιβιβαση, κατα τα λοιπα δεν εχω παρατηρησει κατι ανησυχητικο στην πτηση, ουτε καποια διαφορά στο πιλοταρισμα. Και εχω κανει πανω απο 300 ταξιδια με περισσοτερες απο 15 εταιριες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lestat την 13 Φεβ 2019, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Winter is coming
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Οποιος δεν θελει τις Low Cost να μην τις επιλεγει
Οποιος ομως δεν τις θελει και επιθυμει να πανε στα τσακιδια η να κλεισουν ε τοτε εχει θεμα
Αν επιθυμει να πανε στα τσακιδια η να κλεισουν αλλα ταξιδευει με αυτες πρεπει να μπει σουμπιτος σε ιδρυμα
Αρίστος for Tsirpas
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2019, 21:10 Οποιος δεν θελει τις Low Cost να μην τις επιλεγει
Οποιος ομως δεν τις θελει και επιθυμει να πανε στα τσακιδια η να κλεισουν ε τοτε εχει θεμα
Αν επιθυμει να πανε στα τσακιδια η να κλεισουν αλλα ταξιδευει με αυτες πρεπει να μπει σουμπιτος σε ιδρυμα
Ακριβώς αυτό, όποιος θέλει πάει στα Λιντλ και όποιος δεν θέλει δεν πάει. Σωστό.
the end
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Πάνας έγραψε: 13 Φεβ 2019, 21:12
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2019, 21:10 Οποιος δεν θελει τις Low Cost να μην τις επιλεγει
Ακριβώς αυτό, όποιος θέλει πάει στα Λιντλ και όποιος δεν θέλει δεν πάει. Σωστό.
:+1:
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

:smt023
Εικόνα
Αρίστος for Tsirpas
casper quantum

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από casper quantum »

Δεν θα έμπαινα ποτέ σε low cost εταιρείες που να με πλήρωναν. Οκ είναι και θέμα τύχης και πολύυυυ μικρή η πιθανότητα να πάθεις κάτι σε αεροπορικό (μιλάω για θέματα ασφαλείας τώρα και όχι για άνεση) αλλά με τέτοιες εταιρείες όχι μόνο αυξάνεται, αλλά αν γίνει κάτι σοβαρό σε αεροπλάνο, ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ.

Μπήκα παρεπιπτόντως μία (και τελευταία) φορά σε blue air. Κατά τύχη καθίσαμε πρώτη θέση σαν να είμασταν business. Πιο άβολα καθίσματα και στρίμωγμα πεθαίνεις. Στην επιστροφή είχαμε καθυστέρηση 3ις ώρες γιατί έπαθε αποσυμπίεση καμπίνας. Ε στην πρώτη θέση που είμασταν, βλέπαμε τους αεροσυνοδούς λίγο πριν ξεκινήσουμε να κάνουν τον σταυρό τους. Καλοκαιρινή μέρα Αυγούστου, συνεχώς κενά αέρος και η φίλη μου δίπλα να κάνεις 3ις φορές εμετό. Εφιαλτική πτήση.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Ερμής έγραψε: 14 Ιαν 2019, 12:01 Σε όποια χώρα εμφανίζεται αυτή η αθλιότητα που ονομάζεται Ryanair γαμεί όλες τις αεροπορικές της περιοχής.
TI παπαριες γραφεις ρε φιλε...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Το θεμα με τις λοου κοστ αεροπορικες εταιριες αποδεικνυει περιτρανα το ποσο βλαχοι ειναι οι ελληνες και ποσο καλο θα τους κανει η ερχομενη μειωση των μισθων στα 100 ευρω μαξ. ΗΛΙΘΙΟΙ.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

panos291 έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:37
Ναι, δεν διαφωνώ σε κάτι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ταξίδια”