!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Ryanair σταματά τις πτήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
Άβαταρ μέλους
panos291

Re: Η Ryanair σταματά τις πτήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Lestat έγραψε: 13 Φεβ 2019, 18:30 Αυτο που λεει ο καβαλιερε, για μικρες αποστασεις ειναι μια χαρα. Επισης αυτο που γραφτηκε, οτι πολλες φορες συμφερει γιατι εχεις πχ το μικρο αεροδρομιο που πεταει η Ryan σε αποσταση μισης ωρας και το μεγαλο σε μιαμιση - δυο ωρες.
Οταν σου εχει το εισιτηριο για δυο ατομα στα 250 ευρω και η Aegean στα 500 παει απο μονο του το χερι στην επιλογη για Ryanair. Δρομολογιο Ρωμη-Αθηνα-Ρωμη τα Χριστουγεννα.
Βρισκεις ευκαιριες και στην aegean. Προσφατα που ταξιδεψα Πορτογαλία, το εισιτήριο εκανε απο Χανια 225 ευρω αλε ρετουρ. Γενικά τα φτηνα εισιτήρια τα κυνηγαω, προτιμώ να φαω τα λεφτα στον προορισμό.
Άβαταρ μέλους
Saliveros
Phorum.gr user: Saliveros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saliveros »

Εμένα αυτό που μου τη σπάει στη Ryanair είναι το φτωχομπινεδιάρικο στυλ πωλήσεων κατά τη διάρκεια της πτήσης (μέχρι και ξυστό!!!)
    Γυρολόγους της οδού Αθηνάς μου θυμίζουν.

Κατά τα λοιπά, μια που μόνο Θεσσαλονίκη πάω 2-3 φορές το χρόνο, δε με χαλάει να πάω με κάνα πενηντάρι αλέ-ρετούρ.
      Σας κάναμε ανθρώπους.
      Πάνος Σκουρλέτης
      Άβαταρ μέλους
      hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2019, 19:52
      hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2019, 17:21
      Για πες μας και ποιες είναι αυτές οι δεκάδες εταιρείες για τα ίδια αεροπλάνα. Έτσι, να τις μάθουμε δηλαδή.
      Απο την στιγμη που η αναφορα εγινε για αεροπλανα που πετουν σε πτησεις κατω των 6 ωρων ποιος ο λογος να το επιμερισω σε μοντελα;
      Ειναι καποιο βιτσιο που εχεις;
      Γιατί μου παρουσιάζεις μια λίστα με διαφορετικά αεροπλάνα για να μου δείξεις ότι έχει μεγαλύτερα καθίσματα από δεκάδες εταιρείες. :smt005:
      Ξημέρωσε.
      Α, τι ωραία που είναι!
      Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
      Κι αν είμαι τυχερός,
      θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
      Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
      Άβαταρ μέλους
      panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Saliveros έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:04
          Εμένα αυτό που μου τη σπάει στη Ryanair είναι το φτωχομπινεδιάρικο στυλ πωλήσεων κατά τη διάρκεια της πτήσης (μέχρι και ξυστό!!!)

Κατά τα λοιπά, μια που μόνο Θεσσαλονίκη πάω 2-3 φορές το χρόνο, δε με χαλάει να πάω με κάνα πενηντάρι αλέ-ρετούρ.
          H SAS ειναι τα ίδια και χειρότερα
          Άβαταρ μέλους
          ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:10
          ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2019, 19:52
          hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2019, 17:21
          Για πες μας και ποιες είναι αυτές οι δεκάδες εταιρείες για τα ίδια αεροπλάνα. Έτσι, να τις μάθουμε δηλαδή.
          Απο την στιγμη που η αναφορα εγινε για αεροπλανα που πετουν σε πτησεις κατω των 6 ωρων ποιος ο λογος να το επιμερισω σε μοντελα;
          Ειναι καποιο βιτσιο που εχεις;
          Γιατί μου παρουσιάζεις μια λίστα με διαφορετικά αεροπλάνα για να μου δείξεις ότι έχει μεγαλύτερα καθίσματα από δεκάδες εταιρείες. :smt005:

Αμα η Ryan εχει Boeing με seat pitch 30 και η Ψ εταιρεια εχει Ζντοιγκ με seat pitch 30 ποια ειναι η διαφορα για σενα τον επιβατη;
          Μα τι βιτσιο ειναι παλι αυτο που εβγαλες;
          Ελα παρε συγκριση Ryan με ΚLM αλλα ξεφορτωσε
          Δεν μπορει να ασχολειται το φορουμ με τα βιτσια σου
          Screenshot_7.jpg
          Αρίστος for Tsirpas
          Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
          Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
          Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
          Άβαταρ μέλους
          hellegennes

Saliveros έγραψε: 13 Φεβ 2019, 19:58
          hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2019, 19:01
          Δεν μου λέει κάτι η διαφήμιση του protagon και δεν βλέπω να παραθέτει ιστορικό.
          ...όπως εσύ Εικόνα
          Η διαφορά όμως είναι ότι αυτό στο οποίο αναφέρομαι εγώ υπάρχει, ενώ η διαφήμιση του Protagon απλώς λέει ψέματα για την ασφάλεια. Αλλά δεν φοράω τους φακούς μου, οπότε μού είναι δύσκολο να παραθέτω πράγματα, που θεωρώ αχρείαστο γιατί πάντα όταν μιλάω για κάτι που υπονοεί στοιχεία, έχω αυτά τα στοιχεία. Το θεωρώ περιττό να τα παραθέσω, το κάνω μόνο όταν θέλω να ξεβρακώσω κάποιον, όπως τον ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.
          Ξημέρωσε.
          Α, τι ωραία που είναι!
          Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
          Κι αν είμαι τυχερός,
          Άβαταρ μέλους
          ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Απασφαλισε παλι ο τυπος
          Αρίστος for Tsirpas
          Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
          Άβαταρ μέλους
          hellegennes

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:14 Αμα η Ryan εχει Boeing με seat pitch 30 και η Ψ εταιρεια εχει Ζντοιγκ με seat pitch 30 ποια ειναι η διαφορα για σενα τον επιβατη;
          Επειδή καλή μου χορεύτρια είπα ότι τα αεροπλάνα της είναι έτσι ώστε να έχουν περισσότερες θέσεις κι εσύ το αρνήθηκες. Και τώρα προσπαθείς να μου κάνεις σύγκριση Μπόινγκ με Ζντόινγκ. :smt005:
          Ξημέρωσε.
          Α, τι ωραία που είναι!
          Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
          Κι αν είμαι τυχερός,
          Άβαταρ μέλους
          Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Το πρόβλημα με την συγκεκριμένη εταιρία δεν είναι ούτε τα καθίσματα ούτε το σέρβις ούτε τα αεροπλάνα ούτε τίποτα.

Το πρόβλημα βρίσκεται στο βιβλίο πτήσεων του αεροσκάφους. Το βίβλο αυτό ονομάζεται φόρμα πτήσης όπου καταγράφονται όλοι οι έλεγχοι που γίνονται χειρόγραφα και υπογράφονται και αποδεικνύουν ότι το αεροπλάνο είναι έτοιμο για πτήση.

Σε αυτό το βιβλίο λοιπόν στα τελευταία φύλα αναγράφονται οι βλάβες που υπάρχουν αλλά δεν καθηλώνεται για αυτές το αεροπλάνο. Και μπορούν να επισκευαστούν στο μεγάλο σέρβις σε κάποιο υπόστεγο της εταιρίας.
          Για να φέρω ένα παράδειγμα γράφεται ότι λείπει ένα πριτσίνι στο αριστερό μέρος της πτέρυγας στο τάδε σημείο.

Ανοίγοντας την φόρμα λοιπόν της ράιαν αίρ του τάδε αεροπλάνου βλέπεις ότι λείπουν τρία πριτσίνα στην σειρά (όπου είναι το όριο) και πας να επιθεωρήσεις και λείπουν 4...
          Άμεσα επικίνδυνο δεν είναι και σε κατάσταση ανάγκης πετάει και με 4 πριστίνια στην σειρά. Αλλά.
          1. Έχεις ψευδή στοιχεία στα έντυπα.
          2. Η κατάσταση επικινδυνότητας της απώλειες των 3 πριτσινιών αυξάνεται περνώντας το όριο ανοχών του κατασκευαστή κατακόρυφα.

Επίσης στο βιβλίο θα δεις 50 παρατηρήσεις βλαβών ενώ σε κάποια άλλη εταιρία δεν θα υπερβαίνουν τις 10.

Αυτή είναι η ανταγωνιστικότητα της ραιαν αιρ. Στο κόστος συντήρησης του αεροσκάφους, στους μισθούς του πληρώματος και των μηχανικών.

Να σας κάνω γνωστό επίσης ότι για επιλογή εργασίας ανθρώπων που ασχολούνται με αυτό το άθλημα η εταιρία είναι η τελευταία που θα κοιτάξουν, (αν..)
          Εσείς κρίνετε.
          the end
          Άβαταρ μέλους
          Chainis
          Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Saliveros έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:04

Και τα καθίσματα που δεν πέφτουν πίσω.

Για μικρό ταξίδι δεν έχει σημασία αλλά άμα είναι 3,5 ώρες και θέλεις να πάρεις έναν υπνάκο είναι σοβαρό πρόβλημα.
            Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
            Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
            Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Αν η Ryanair βγάλει ανακοίνωση ότι δίεκοψε τα δρομολόγια της λόγω των ακριβών τελών στο αεροδρόμιο Μακεδονία, που είναι και το πιθανότερο αίτιο βλέπω τον Γιαννόπουλο να χτυπά segmentation fault. Δεν θα ξέρει τι να υποστηρίξει Ryanair ή Fraport... :smt047
            Άβαταρ μέλους
            ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:17
            ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:14 Αμα η Ryan εχει Boeing με seat pitch 30 και η Ψ εταιρεια εχει Ζντοιγκ με seat pitch 30 ποια ειναι η διαφορα για σενα τον επιβατη;
            Επειδή καλή μου χορεύτρια είπα ότι τα αεροπλάνα της είναι έτσι ώστε να έχουν περισσότερες θέσεις κι εσύ το αρνήθηκες. Και τώρα προσπαθείς να μου κάνεις σύγκριση Μπόινγκ με Ζντόινγκ. :smt005:

Kολλησε παλι το μυαλο σου ε;
            Ολος ο κοσμος εκτος απο εσενα τετοια συγκριση κανει
            Screenshot_9.jpg
            https://www.telegraph.co.uk/travel/news ... r-legroom/
            Αρίστος for Tsirpas
            Άβαταρ μέλους
            ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:20 Αν η Ryanair βγάλει ανακοίνωση ότι δίεκοψε τα δρομολόγια της λόγω των ακριβών τελών στο αεροδρόμιο Μακεδονία, που είναι και το πιθανότερο αίτιο βλέπω τον Γιαννόπουλο να χτυπά segmentation fault. Δεν θα ξέρει τι να υποστηρίξει Ryanair ή Fraport... :smt047
            Απλα ειναι τα πραγματα
            Αν η κινηση στο αερoδρομιο Μακεδονια ανεβαινει την Fraport
            Αν πεφτει την Ryan
            Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 13 Φεβ 2019, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
            Αρίστος for Tsirpas
            Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:22
            Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Φεβ 2019, 20:20 Αν η Ryanair βγάλει ανακοίνωση ότι δίεκοψε τα δρομολόγια της λόγω των ακριβών τελών στο αεροδρόμιο Μακεδονία, που είναι και το πιθανότερο αίτιο βλέπω τον Γιαννόπουλο να χτυπά segmentation fault. Δεν θα ξέρει τι να υποστηρίξει Ryanair ή Fraport... :smt047
            Απλα ειναι τα πραγματα
            Αν η κινηση στο αερδρομιο Μακεδονια ανεβαινει την Fraport
            Αν πεφτει την Ryan
            Αν ανεβαίνει για τις πτήσεις πλην του Αθήνα-Θεσσαλονίκη και πέφτει για το συγκεκριμένο δρομολόγιο; Χτυπάsegmentation fault; :smt047
            Άβαταρ μέλους
            ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Τι με ενδιαφερει η κινηση ενος συγκεκριμενου προορισμου;
            Εμενα με ενδιαφερει η αναπτυξη και η κερδοφορια του αεροδρομιου Μακεδονια
            Αρίστος for Tsirpas
            Απάντηση
            • Παραπλήσια Θέματα
              Απαντήσεις
              Προβολές
              Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ταξίδια”