!!! DEVELOPMENT MODE !!!
7 βραβεία bafta κέρδισε ο Λάνθιμος
Re: 7 βραβεία bafta κέρδισε ο Λάνθιμος
Κι εμένα μου τη σπάει ο επαγγελματισμος του - στη θέση του θα είχα καταστρέψει την καριέρα και την υπόληψή μου για να κάνω τη Weisz ερωμένη μου.
So hab ich dich schon unbedingt
Τρια πραγματα είναι οι πυλώνες: Σκηνοθεσια, Μονταζ (δηλαδη η ολοκλήρωση του storyboard και του ρυθμού) και η Φωτογραφία.
Γελάω με αυτούς που συζητούν για το σενάριο, λες και έχει καμία σημασία. Ο Κινηματογραφος δεν είναι οπτικοποιημένη πεζογραφία ή ποίηση όπως η πλέμπα νομίζει. Μ αυτή τη λογική το Epidemic tou Trier που το σενάριό του ήταν μια κόλλα Α4, δεν είναι η καλύτερή του ταινια -ΝΑΙ! Το Epidemic που ο ίδιος εχει αποκηρύξει, ΑΥΤΗ!.
Ή το Shram του Μπούτγκεράιτ.
Ερμηνείες; Οποιος έχει δει το ντοκυμαντερ για τον Αρτζεντο ξερει πως η υπόθεση ειναι "ψεκαστε, σκουπίστε, τελειώσατε". Δεν κάνουμε σιριαλ εδω.
Χατζάκου, Βενέτης, Λάνθιμος, Τσαγγάρη, Μαυροειδής έχουν φτιασει εναν δυνατο πυρήνα νεου Ελληνικου Κινηγματογράφου (δεν ξέρω πως θα την ονομάσουν την έκρηξη αυτή οι ιστορικοι, εγω πάντως το ονομάζω "δεύτερο ρεύμα Bauhaus", και την έκρηξη στην Ιαπωνία "neo-pop").
Και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτά.
Γελάω με αυτούς που συζητούν για το σενάριο, λες και έχει καμία σημασία. Ο Κινηματογραφος δεν είναι οπτικοποιημένη πεζογραφία ή ποίηση όπως η πλέμπα νομίζει. Μ αυτή τη λογική το Epidemic tou Trier που το σενάριό του ήταν μια κόλλα Α4, δεν είναι η καλύτερή του ταινια -ΝΑΙ! Το Epidemic που ο ίδιος εχει αποκηρύξει, ΑΥΤΗ!.
Ή το Shram του Μπούτγκεράιτ.
Ερμηνείες; Οποιος έχει δει το ντοκυμαντερ για τον Αρτζεντο ξερει πως η υπόθεση ειναι "ψεκαστε, σκουπίστε, τελειώσατε". Δεν κάνουμε σιριαλ εδω.
Χατζάκου, Βενέτης, Λάνθιμος, Τσαγγάρη, Μαυροειδής έχουν φτιασει εναν δυνατο πυρήνα νεου Ελληνικου Κινηγματογράφου (δεν ξέρω πως θα την ονομάσουν την έκρηξη αυτή οι ιστορικοι, εγω πάντως το ονομάζω "δεύτερο ρεύμα Bauhaus", και την έκρηξη στην Ιαπωνία "neo-pop").
Είναι και κωλόφαρδοι, δραστηριοποιούνται σε μια εποχή που υπάρχουν έντονες συζητήσεις για την επιρροή του Χόλυγουντ στην ΕΕ και τον περιορισμό του.xaris86 έγραψε: 13 Φεβ 2019, 01:51 Χατζάκου, Βενέτης, Λάνθιμος, Τσαγγάρη, Μαυροειδής έχουν φτιασει εναν δυνατο πυρήνα νεου Ελληνικου Κινηγματογράφου (δεν ξέρω πως θα την ονομάσουν την έκρηξη αυτή οι ιστορικοι, εγω πάντως το ονομάζω "δεύτερο ρεύμα Bauhaus", και την έκρηξη στην Ιαπωνία "neo-pop").
Αυτό φυσικά σημαίνει προώθηση.
the end
Χαρακτηριστικά σε αυτό: Ο Woody Allen έχει κάμποσα χρόνια που πάτησε Ευρωπαϊκό έδαφος.
Μπερδεύτηκα.xaris86 έγραψε: 13 Φεβ 2019, 01:51 Γελάω με αυτούς που συζητούν για το σενάριο, λες και έχει καμία σημασία. Ο Κινηματογραφος δεν είναι οπτικοποιημένη πεζογραφία ή ποίηση όπως η πλέμπα νομίζει. Μ αυτή τη λογική το Epidemic tou Trier που το σενάριό του ήταν μια κόλλα Α4, δεν είναι η καλύτερή του ταινια -ΝΑΙ! Το Epidemic που ο ίδιος εχει αποκηρύξει, ΑΥΤΗ!.
Εννοείς ότι όντως δεν είναι -που δεν είναι;
Αν ναι, τότε δεν είναι για πολλούς λόγους, όχι μόνο λόγω σεναρίου.
Πάνος Σκουρλέτης
- Rocco Siffredi
Ο Λανθιμος σιγα μην ξανακανει ελλ ταινιαxaris86 έγραψε: 13 Φεβ 2019, 01:51 Χατζάκου, Βενέτης, Λάνθιμος, Τσαγγάρη, Μαυροειδής έχουν φτιασει εναν δυνατο πυρήνα νεου Ελληνικου Κινηγματογράφου (δεν ξέρω πως θα την ονομάσουν την έκρηξη αυτή οι ιστορικοι, εγω πάντως το ονομάζω "δεύτερο ρεύμα Bauhaus", και την έκρηξη στην Ιαπωνία "neo-pop").
ξεχασες τον μεγιστο Γιαννη Οικονομιδη
Με όσους δεν έχουν δει μια ταινία και κάνουν κριτική απο το τρέιλερ......τι φάση;
Δεν γνωρίζω το λόγο που την αποκηρυξε (πάντως εχειι σίγουρα να κανει με το δόγμα 95 και το Βιτεμπεργκ) ΑΛΛΑ για μενα ειναι η καλύτερή του, απ'όλες τις απόψεις ανευ σεναρίουSaliveros έγραψε: 13 Φεβ 2019, 08:51Μπερδεύτηκα.xaris86 έγραψε: 13 Φεβ 2019, 01:51 Γελάω με αυτούς που συζητούν για το σενάριο, λες και έχει καμία σημασία. Ο Κινηματογραφος δεν είναι οπτικοποιημένη πεζογραφία ή ποίηση όπως η πλέμπα νομίζει. Μ αυτή τη λογική το Epidemic tou Trier που το σενάριό του ήταν μια κόλλα Α4, δεν είναι η καλύτερή του ταινια -ΝΑΙ! Το Epidemic που ο ίδιος εχει αποκηρύξει, ΑΥΤΗ!.
Εννοείς ότι όντως δεν είναι -που δεν είναι;
Αν ναι, τότε δεν είναι για πολλούς λόγους, όχι μόνο λόγω σεναρίου.
Και πως θα αποφύγουμε τις κακοτοπιές ;gassim έγραψε: 13 Φεβ 2019, 11:23 Με όσους δεν έχουν δει μια ταινία και κάνουν κριτική απο το τρέιλερ......τι φάση;
Τσεκάρεις τρέιλερ ή προσεχώς και γλιτώνεις.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μαλακίες, πας, βλέπεις την ταινία, κι έχεις άποψη.
Ordem e Progresso.
τον παππα εννοεις;Μπίστης έγραψε: 11 Φεβ 2019, 20:13 Εννοούσα ότι ο Άνθιμος δεν μπόρεσε να δώσει έναν αυθεντικό χαρακτήρα, πάντα κρίνοντας από τρειλεράκι γιατί δεν χαραμίζω επτάευρον. Σε κωμωδίες όλοι καρτουνιασμένοι βγαίνουν ...
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Όχι, τον Λ-άνθιμο. 
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 807 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 10 Απαντήσεις