!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θάνος Τζήμερος

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Θάνος Τζήμερος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

foscilis έγραψε: 12 Φεβ 2019, 23:16
Chainis έγραψε: 12 Φεβ 2019, 18:06 Δεν ξέρω πολλά από το Κοράνι αλλά εσύ τι εξήγηση δίνεις, γιατί το έκαναν, και τι λάθος βλέπεις στην συλλογιστική και τα συμπεράσματα του Τζήμερου;

Δεν το έκανΑΝ.

To έκανΕ ένας, ο ταξιτζής. Υπήρξαν οι περαστικοί που φώναξαν βοήθεια, ο μπάτσος που του χίμηξε, οι άλλοι μπάτσοι που ήρθαν και τον μάζεψαν και οι αρχές που είπαν ότι είναι ψυχοπαθής. Υπήρξε η ίδια η μάνα και το παιδί που επίσης είναι μουσουλμάνοι (έστω από άλλο δόγμα).

Η συλλογιστική του Τζήμερου έχει το πολύ βασικό λάθος ότι θεωρεί τη συμπεριφορά του ταξιτζή νορμάλ αντιπροσωπευτική συμπεριφορά πιστού μουσουλμάνου που παίρνει τοις μετρητοίς αυτά που του λέει η θρησκεία του ενώ δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Ούτε η θρησκεία του το λέει ούτε είναι νορμάλ ούτε αντιπροσωπευτικός αυτός ο μαλάκας. Ούτε καν έχει καταλάβει τι παίζει με τους σιίτες και τους σουνίτες. Είναι ένα κάρο μαλακίες αυτά που αραδιάζει.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, εσύ αν πει κάποιος ότι οι Έλληνες έκαναν αυτά που έκαναν στην Τοπαλούδη επειδή το λέει η θρησκεία τους θα τον θεωρήσεις σωστό; Θεωρείς σοβαρή δικαιολογία ότι "δεν ξέρει πολλά από ορθοδοξία"; Θα κάτσεις να ανακρίνεις κάποιον που λέει ότι όλα αυτά είναι μαλακίες ρωτώντας τον "ωραία, πώς εξηγείς λοιπόν αυτό που έκαναν οι Έλληνες στην Τοπαλούδη αν δεν το λέει η θρησκεία τους"; \

Τι άτομα είστε εσείς ρε. Οι μαμάδες ενάντια στα εμβόλια είναι νομπελίστριες μπροστά στο λαό του Τζημεριστάν.
ΕΙμαστε εναντια σε καθε κοινωνια τυφλωμενη απο τη θρησκοληπτικη και θρησκευτικη μαλακια. Αυτο λεει ο Τζημερος.
Παρε θεση και ασε τη θρησκεια σου (μαρξιστοειδης αριστερισμος) στην ακρη
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 12 Φεβ 2019, 23:16
Chainis έγραψε: 12 Φεβ 2019, 18:06 Δεν ξέρω πολλά από το Κοράνι αλλά εσύ τι εξήγηση δίνεις, γιατί το έκαναν, και τι λάθος βλέπεις στην συλλογιστική και τα συμπεράσματα του Τζήμερου;

Δεν το έκανΑΝ.

To έκανΕ ένας, ο ταξιτζής. Υπήρξαν οι περαστικοί που φώναξαν βοήθεια, ο μπάτσος που του χίμηξε, οι άλλοι μπάτσοι που ήρθαν και τον μάζεψαν και οι αρχές που είπαν ότι είναι ψυχοπαθής. Υπήρξε η ίδια η μάνα και το παιδί που επίσης είναι μουσουλμάνοι (έστω από άλλο δόγμα).

Η συλλογιστική του Τζήμερου έχει το πολύ βασικό λάθος ότι θεωρεί τη συμπεριφορά του ταξιτζή νορμάλ αντιπροσωπευτική συμπεριφορά πιστού μουσουλμάνου που παίρνει τοις μετρητοίς αυτά που του λέει η θρησκεία του ενώ δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Ούτε η θρησκεία του το λέει ούτε είναι νορμάλ ούτε αντιπροσωπευτικός αυτός ο μαλάκας. Ούτε καν έχει καταλάβει τι παίζει με τους σιίτες και τους σουνίτες. Είναι ένα κάρο μαλακίες αυτά που αραδιάζει.

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, εσύ αν πει κάποιος ότι οι Έλληνες έκαναν αυτά που έκαναν στην Τοπαλούδη επειδή το λέει η θρησκεία τους θα τον θεωρήσεις σωστό; Θεωρείς σοβαρή δικαιολογία ότι "δεν ξέρει πολλά από ορθοδοξία"; Θα κάτσεις να ανακρίνεις κάποιον που λέει ότι όλα αυτά είναι μαλακίες ρωτώντας τον "ωραία, πώς εξηγείς λοιπόν αυτό που έκαναν οι Έλληνες στην Τοπαλούδη αν δεν το λέει η θρησκεία τους"; \

Τι άτομα είστε εσείς ρε. Οι μαμάδες ενάντια στα εμβόλια είναι νομπελίστριες μπροστά στο λαό του Τζημεριστάν.
Άκου, αγαπητέ απολογητή. Η συντριπτική πλειονότητα των πιστών είναι νορμάλ άνθρωποι και ο λόγος που ΔΕΝ κάνουν ό,τι υπαγορεύει η θρησκεία τους, είναι γιατί έχουν μια εξωγενή ηθική που προκύπτει από ένστικτα και το μεταβαλλόμενο ηθικό πλαίσιο κάθε εποχής. ΑΓΝΟΟΥΝ όλα τα αρνητικά που λένε τα βιβλία και οι πατέρες όταν έρχονται σε αντίθεση με αυτήν την κοινωνικά και αταβιστικά δομημένη ηθική.

Ακριβώς όμως η θρησκεία είναι που δίνει το πάτημα σε όλους όσοι δεν έχουν τέτοιου είδους κολλήματα και δεν είναι απαραίτητα ψυχοπαθείς. Δεν ήταν ψυχοπαθείς σχεδόν το σύνολο των πιστών που ακολουθούσαν αυτό που λέει ο χριστιανισμός, ότι μπορείς να δείρεις το παιδί σου για να το συμμορφώσεις ή να συντρίψεις έναν λαό γιατί κάθισε στο μέρος που σου υποσχέθηκε ο πανάγαθος.

Το κουτσούρεμα των γεννητικών οργάνων των παιδιών δεν είναι κάτι που αποτελεί πρακτική ψυχοπαθών, είναι τελείως μέινστριμ γιατί περιγράφεται στο αλάθητο βιβλίο τους.

Μήπως να αναφέρουμε 100 άλλα πράγματα που ήταν τελείως μέινστριμ σε ιστορικές εποχές, επειδή έτσι δίδασκε η θρησκεία και μας απάλλαξε απ' αυτά η σύγχρονη φιλοσοφία και η κοσμική πολιτική;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2019, 13:23

Άκου, αγαπητέ απολογητή. Η συντριπτική πλειονότητα των πιστών είναι νορμάλ άνθρωποι και ο λόγος που ΔΕΝ κάνουν ό,τι υπαγορεύει η θρησκεία τους, είναι γιατί έχουν μια εξωγενή ηθική που προκύπτει από ένστικτα και το μεταβαλλόμενο ηθικό πλαίσιο κάθε εποχής. ΑΓΝΟΟΥΝ όλα τα αρνητικά που λένε τα βιβλία και οι πατέρες όταν έρχονται σε αντίθεση με αυτήν την κοινωνικά και αταβιστικά δομημένη ηθική.
Μπορείς να μου δείξεις το ακριβές σημείο που τα βιβλία λένε να αποκεφαλίζεις παιδιά αποστατών προκειμένου να πάψω να σε γράφω στ' αρχίδια μου;
Άβαταρ μέλους
foscilis

Thought so.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Αυτή η φοβερή μαλακία είναι το επιχείρημά σου; Μπορείς να μου πεις το σημείο της Βίβλου που λέει για την ιερά εξέταση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 13 Φεβ 2019, 13:34Thought so.
Κι εννοείται ότι δεν θα απαντήσεις, ρε φίλε. Αυτή είναι η πάγια τακτική σου. Πετάς μια μαλακία και μετά αγνοείς οτιδήποτε κατεδαφίζει τα «επιχειρήματά» σου. Διαβάζεις μια πίπα με μια πρόχειρη αναζήτηση στον ιστό και μετά αποφεύγεις να απαντήσεις σε οτιδήποτε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

foscilis έγραψε: 13 Φεβ 2019, 13:33
hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2019, 13:23

Μπορείς να μου δείξεις το ακριβές σημείο που τα βιβλία λένε να αποκεφαλίζεις παιδιά αποστατών προκειμένου να πάψω να σε γράφω στ' αρχίδια μου;
Συγκεκριμένα για παιδιά αποστατών δεν λέει αλλά για αποστάτες λέει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

O foscilis περιμένει να λέει το βιβλίο «σκότωσε εκείνο το συγκεκριμένο παιδάκι, το 2019», αλλιώς δεν μετράει για έγκλημα υποκινούμενο από την θρησκεία.

Σαν επέκταση στο παραπάνω, δεν υπάρχει κανένα θρησκευτικό έγκλημα. Ούτε αυτόχειρες βομβιστές, γιατί προφανώς δεν γράφει για βομβισμούς στο κοράνι, ούτε λιθοβολισμός ομοφυλόφιλων ούτε τίποτα. Οφείλονται όλα σε ψυχοπαθείς. Εντάξει, το λύσαμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
ΓΕΣΑΡ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΕΣΑΡ »

https://www.facebook.com/thanos.tzimero ... 4344953394
Μεγάλος Θάνος Τζήμερος, δεν μασάει! Μονόδρομος για κάθε φιλελεύθερο δεξιό όταν στην νδ έχεις τον κούλη να βγάζει σελφι με λαθρογομάρια (δήθεν ανήλικα προσφυγόπουλα)
Να σημειωθεί ότι διαφωνώ στην αντιμετώπιση αλλά δεν μπορώ παρά να κοινοποιήσω την θαρραλέα αυτή στάση ενώ οι δήθεν "δεξιοί" θα κλαίνε για το λαθρομεταναστάκι και τους λαθρομετανάστες γονείς του
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Tα περισσότερα έρχονται από μπουλβάρ πηγές, κρατώ επιφυλάξεις για το τι έγινε πραγματικά.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

καθε φορα που ο τζημερος γραφει τι θα γινοταν με ΔΗΞΑΝ κυβερνηση καπου αλλου ο δελαπατριδης συμφωνει κουνωντας το κεφαλι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
foscilis

hellegennes έγραψε: 13 Φεβ 2019, 15:47 O foscilis περιμένει να λέει το βιβλίο «σκότωσε εκείνο το συγκεκριμένο παιδάκι, το 2019», αλλιώς δεν μετράει για έγκλημα υποκινούμενο από την θρησκεία.
Άκου εδώ προβληματικέ. Ο Τζήμερος είπε ρητά ότι η θρησκεία αυτουνού του μαλάκα προστάζει να κάνει αυτό που έκανε. Και το πλησιέστερο concrete παράδειγμα που έφερε ήταν η θυσία του Αβραάμ (από άλλη θρησκεία, που ΔΕΝ έγινε κιόλας στο τέλος).

Επιμένω να μου πεις λοιπόν πού ακριβώς το προστάζει αυτό η συγκεκριμένη θρησκεία ώστε να θεωρείς πως έχεις το δικαίωμα να σιγοντάρεις παπαριές της ίδιας ακριβώς υποστάθμης με το "οι Εβραίοι κυλάνε μωρά σε βαρέλια με καρφιά" πουλώντας μου υφάκι γνώστη και αποκαλώντας με απολογητή.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

ο βλάκας ο Τζημερος αναπαράγει απο ισπανικό σαιτ που λεει οτι είναι στη Γαλλία

https://www.forocoches.com/foro/showthr ... t271410850
Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος »

dna replication έγραψε: 14 Φεβ 2019, 19:51 ο βλάκας ο Τζημερος αναπαράγει απο ισπανικό σαιτ που λεει οτι είναι στη Γαλλία

https://www.forocoches.com/foro/showthr ... t271410850
Ισπανικό φόρουμ είναι στο οποίο ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι παπαριά θέλει. Αλλού γράφουν ότι είναι στην Ελλάδα και αλλού γράφουν ότι είναι στην Ισπανία.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”