!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πέθανε ο Σεχίδης.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Japetus

Re: Πέθανε ο Σεχίδης.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Υδράργυρος έγραψε: 12 Φεβ 2019, 23:17
Japetus έγραψε: 12 Φεβ 2019, 20:21 και το άλλο πώς ολόκληρη η κοινωνία στη Θάσο δεν άκουσε, δεν είδε και δεν κοινοποίησε το παραμικρό -να σημειώσω ότι πυροβόλησε τουλάχιστον δυο φορές με όπλο που είχε αγοράσει από το νησί, μπαινόβγαζε επί μέρες σακούλες με πτώματα και οι δικοί του ήταν εξαφανισμένοι για δυο μήνες πριν αποκαλυφθεί το έγκλημα-.
Αυτο που οφειλεται;
Στο ότι καθένας κοιτά τη βολή του και οι μικρές κοινωνίες των νησιών έχουν τέτοιες ιδιαιτερότητες...
Δεν είναι δυνατόν να μην άκουσε κανείς τους πυροβολισμούς ή τους τσακωμούς, αλλά πού να μπλέκεις τώρα... Διώξε τις κακές σκέψεις και κάνε την πάπια καλύτερα..
Για την εξαφάνιση εντάξει, θα τους καθησύχασε ο δράστης ότι έφυγαν ξαφνικά....
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Japetus έγραψε: 12 Φεβ 2019, 23:39
Υδράργυρος έγραψε: 12 Φεβ 2019, 23:17
Japetus έγραψε: 12 Φεβ 2019, 20:21 και το άλλο πώς ολόκληρη η κοινωνία στη Θάσο δεν άκουσε, δεν είδε και δεν κοινοποίησε το παραμικρό -να σημειώσω ότι πυροβόλησε τουλάχιστον δυο φορές με όπλο που είχε αγοράσει από το νησί, μπαινόβγαζε επί μέρες σακούλες με πτώματα και οι δικοί του ήταν εξαφανισμένοι για δυο μήνες πριν αποκαλυφθεί το έγκλημα-.
Αυτο που οφειλεται;
Στο ότι καθένας κοιτά τη βολή του και οι μικρές κοινωνίες των νησιών έχουν τέτοιες ιδιαιτερότητες...
Δεν είναι δυνατόν να μην άκουσε κανείς τους πυροβολισμούς ή τους τσακωμούς, αλλά πού να μπλέκεις τώρα... Διώξε τις κακές σκέψεις και κάνε την πάπια καλύτερα..
Για την εξαφάνιση εντάξει, θα τους καθησύχασε ο δράστης ότι έφυγαν ξαφνικά....
Σε τετοιες κοινωνιες ξερουνε τα σωψυχα σου καλυτερα και απο σενα. Δεν ειναι διαμερισμα στην πλατεια βαθης που κανενας δε νοιαζεται.
Το οτι δε βρεθηκε ενας να μιλησει δειχνει οτι θεωρησαν την καταληξη αυτη φυσικη και αναμενομενη.
Θυμαμαι που λεγανε τοτε υπερσυντηρητικη οικογενεια με ψυχολογικα προβληματα
Augustin Meaulnes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Augustin Meaulnes »

Πάνας έγραψε: 12 Φεβ 2019, 23:14
Augustin Meaulnes έγραψε: 12 Φεβ 2019, 23:06
Πάνας έγραψε: 12 Φεβ 2019, 23:01
Όχι για απάντηση γράφει, αλλά εσύ γιατί κάνεις white knighting στον Λόλεκ;
Γιατι όσο απολαμβάνω τα flames τοσο μου την σπάει να δημιουργούνται απο το μηδεν
Τα ιδια λεω και στην αλικατ που πηρε προσωπικα το Εμοτικον με τις πίπες επειδή δεν μπήκε σκέτο αλλα ως παραθεση που η ιδια το χε βαλει
Άμα ηταν περιορισμενης ευθύνης η κυρια εσθηρ δεν θα το συνέχιζα, το κόμπλεξ μου την σπάει να μην παραδεχτούμε τα λάθη μας...
Το ίδιο πρόβλημα είχε και η ίδια με τον Όττο και τα φαρμακεία. Τι λες να τους ταιριάξουμε στο άλλο νήμα ή με εσένα;

Το ιδιο πρόβλημα θεωρείς εσυ οτι ηταν ή νόμιζε αυτη
Ειναι λαθος να βάζεις τα προσωπικα στην μεση
Αν διαφωνείς καπου στο αρχικό μου ποστ, με χαρα μου να το διαβάσω
cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet

(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Augustin Meaulnes έγραψε: 13 Φεβ 2019, 00:25 Το ιδιο πρόβλημα θεωρείς εσυ οτι ηταν ή νόμιζε αυτη
Έγραψα ότι "είχε" το ίδιο πρόβλημα με εσένα, διαφέρει από το "ήταν". Τι δεν κατάλαβες; Όντως δεν φωνάζει το ΟΑΝΕΕΣΑ για να την μαλώσει αλλά δηλώνει ότι η απάντηση ισχύει και για αυτόν.

Εγώ την επιμονή και την άρνηση σχολιάζω.
the end
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

Χαοτικός έγραψε: 12 Φεβ 2019, 12:30 Στις ειδήσεις το βλέπω. Μάλλον από θέμα υγείας λένε.
Ολοι οι καλοι χαιρετανε... :011:
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Augustin Meaulnes

Πάνας έγραψε: 13 Φεβ 2019, 00:35
Augustin Meaulnes έγραψε: 13 Φεβ 2019, 00:25 Το ιδιο πρόβλημα θεωρείς εσυ οτι ηταν ή νόμιζε αυτη
Έγραψα ότι "είχε" το ίδιο πρόβλημα με εσένα, διαφέρει από το "ήταν". Τι δεν κατάλαβες; Όντως δεν φωνάζει το ΟΑΝΕΕΣΑ για να την μαλώσει αλλά δηλώνει ότι η απάντηση ισχύει και για αυτόν.

Επιμονη καμια αντίρρηση
Το άρνηση αφού συμφωνείς και εσυ δεν το πιάνω
Να κανω με το ζόρι οτι εγω παρανοησα επειδή αρνείται αυτη να ζητήσει ενα συγγνωμη; οχι απο μενα, απο το σύνολο των ατυχων αναγνωστων της

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Augustin Meaulnes έγραψε: 13 Φεβ 2019, 00:39
Πάνας έγραψε: 13 Φεβ 2019, 00:35

Επιμονη καμια αντίρρηση
Το άρνηση αφού συμφωνείς και εσυ δεν το πιάνω
Να κανω με το ζόρι οτι εγω παρανοησα επειδή αρνείται αυτη να ζητήσει ενα συγγνωμη; οχι απο μενα, απο το σύνολο των ατυχων αναγνωστων της
Να και η άρνηση.

Όχι δεν σου είπε κανείς να κάνεις τίποτα, είναι γραμμένα όλα, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ανατρέξει να τα δει. Θέση έχω πάρει από την αρχή, είπα έχει δίκιο με το θέμα του νήματος και σε έχει παρεξηγήσει, δηλαδή άδικο στο επίμαχο σημείο.

Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Βρείτε τα αν μπορείτε..
the end
Augustin Meaulnes

Μα και γω φίλε στο επιμαχο σημείο αναφέρθηκα και είπα οτι δεν τοποθετουμαι στα υπολοιπα αφού ηδη με κάλυψαν...

Δεν εχω να τα βρω με κάποιον, λυπάμαι για την κατάντια της κοινωνίας μας, που η αυτοκριτική ειναι ακομα ταμπου....ουτε τον λολεκ υπερασπίζομαι ουτε κανέναν, σαν κοινωνιολογικο πείραμα το βλεπω...

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Εγώ ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα να ζητήσω συγνώμη σε κάτι που έκανα λάθος και το έχω αποδείξει πολλές φορές.

Αυτό για εμένα. Γιατί μου είναι δύσκολο να παραμυθιάσω τον εαυτό μου αρνούμενος μια κατάσταση που υφίσταται. Άλλοι άνθρωποι με υπέρμετρο εγωισμό έχουν αναπτύξει μηχανισμούς αυτοπροστασίας.

Και είναι πάρα πολλοί εδώ μέσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 13 Φεβ 2019, 00:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Ο Σεχίδης ήταν ψυχασθενής. Υπάρχουν άτομα με την ασθένεια του που ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή και ζουν φυσιολογική ζωή. Πιστεύω ότι το πιο πιθανό είναι να μην ήταν συνειδητή επιλογή του. Ίσως δεν έπαιρνε τα φάρμακα του. Στην περίπτωση του κάτι έγινε λάθος και έκανε αυτά τα εγκλήματα.

Λάθος είτε από τον γιατρό που τον παρακολουθούσε, είτε από την οικογένεια του, είτε και από τους δύο.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
Πάνας

brb και tyt έγραψε: 13 Φεβ 2019, 00:55 Ο Σεχίδης ήταν ψυχασθενής. Υπάρχουν άτομα με την ασθένεια του που ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή και ζουν φυσιολογική ζωή. Πιστεύω ότι το πιο πιθανό είναι να μην ήταν συνειδητή επιλογή του. Ίσως δεν έπαιρνε τα φάρμακα του. Στην περίπτωση του κάτι έγινε λάθος και έκανε αυτά τα εγκλήματα.

Λάθος είτε από τον γιατρό που τον παρακολουθούσε, είτε από την οικογένεια του, είτε και από τους δύο.
Αν διαβάσεις την ιστορία κάπου αναλυτικά θα λυθούν οι όποιες υπόνοιες υπάρχουν. Φυσικά και ήταν άρρωστος.
the end
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Ζενίθεδρος έγραψε: 12 Φεβ 2019, 13:00 Και τι πρέπει δηλαδή να γράψουμε σε αυτό το νήμα "μεγάλη απώλεια για τους δικούς του";
:lol:
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

MiGiSukhoI έγραψε: 12 Φεβ 2019, 19:07
Γάταρος έγραψε: 12 Φεβ 2019, 19:03 Σιγά τον serial killer, ο Κουφοντίνας έφαγε περισσότερους.
Εκτός της παράπλευρης απώλειας του Αξαρλιάν ποιος άλλος ήταν αθώος;
ποιος άξιζε να καταδικαστεί σε θάνατο και ποιος ήταν ο κουφοντίνας που θα το αποφάσιζε?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

lolek1 έγραψε: 12 Φεβ 2019, 21:01
OANNHSEA έγραψε: 12 Φεβ 2019, 20:52
lolek1 έγραψε: 12 Φεβ 2019, 20:48 τουλαχιστον τωρα βρηκε την ηρεμια που εψαχνε.
η κοινωνια δεν του φερθηκε καλα.
ουτε η πολιτεια.
νομιζω οτι μονο οι φρουροι του εδειξαν ανθρωπια
Δεν το πήρες και εσύ στο σπίτι σου... Γιατί δεν του έδειξες την ανθρωπιά που έψαχνε άκαρδε; Εεεε;;;;

.
:o ο ανθρωπος ηταν τρελος.
η πολιτεια τον εκλεισε φυλακη χωρις αδειες χωρις να τον αφησει εξω μετα τα 25 χρονια;; ενω αλλοι περνανε ζωη και κοτα εχοντας κανει χειρωτερα εγκληματα εν γνωση τους και μη δειχνοντας μεταμελεια.
θα επρεπε να εχει κανονικες αδειες οπως ολοι οι υπολοιποι ακομα και αν θα ειχε για συνοδο του ενα αστυνομικο συνεχως διπλα του
ναι θα πληρώνουμε και babysitter για τρελούς.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2019, 21:09
OANNHSEA έγραψε: 12 Φεβ 2019, 20:46 Σχιζοφρένεια είναι να πληρώνεις ένα σωρό χρήματα για να κρατάς κλειδωμένο μέσα στη φυλακή έναν ψυχασθενή που σκότωσε 5 άτομα της οικογένειας του...

.
Εισαι και υπερ της ευγονικης να υποθεσω.
φυσικά, εκτός αν θες να γεννιούνται παιδιά με σύνδρομο down ή άλλες ασθένειες
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”