Αν δεν προσεχεις μπορεις να καταστρεψεις την ακοη σου παντου. Ακομα και το ανοιχτο παραθυρο στο αμαξι ειναι κακο για την ακοη αλλα ελαχιστοι το ξερουν. Οντας ηχοληπτης, παντα προσεχα την ακοη μου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είχατε πάει σε Rave party;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Είχατε πάει σε Rave party;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
προλαβε κανεις τα καλοκαιρινα φεστιβαλ στην σαμοθρακη?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Αυτα ηταν πολυ αργοτερα. '2000-2002 καπου εκει γυρω αν θυμαμαι καλα
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Tην δεκαετια του 90 ενα καλοκαιρι που ημουν σεζον barman στην Κω εσκαγαν ξαφνικα ακτι Σουηδοι με το αεροπλανο το πρωι,εφερναν εξοπλισμο,μοιραζαν φειγ βολαν και το βραδυ εκανα rave party σε καποια παραλια
Την επομενη ημερα ειχαν φυγει κιολας(μεχρι να ξαναρθουν)
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Μη λες μαλακίες αφού ποτέ δεν έχεις εργαστεί στη ζωή σου.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2019, 14:19 Tην δεκαετια του 90 ενα καλοκαιρι που ημουν σεζον barman στην Κω εσκαγαν ξαφνικα ακτι Σουηδοι με το αεροπλανο το πρωι,εφερναν εξοπλισμο,μοιραζαν φειγ βολαν και το βραδυ εκανα rave party σε καποια παραλια
- Πρώτη φορά ποστάρω
- Οργισμένος
τακτικος θαμώνας στο σανραηζ ζοουν εως το 96
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Θυμαται κανεις ποτε εκλεισε το Αλσος? Το sunrise συνεχισε αλλου μετα αλλα θυμαται κανεις για το Αλσος?
Νομιζω ηταν λιγο μετα τα after που εκανε ο ακυλας (στο "private room") αλλα δεν θυμαμαι χρονολογια.
Και το dark room ειχε πλακα για solo πεντοζαλι
Μεταξυ αλλων ειχα δει και garnier ('95-'96 καπου εκει) και μου ειχε γινει καγκελο
Νομιζω ηταν λιγο μετα τα after που εκανε ο ακυλας (στο "private room") αλλα δεν θυμαμαι χρονολογια.
Και το dark room ειχε πλακα για solo πεντοζαλι
Μεταξυ αλλων ειχα δει και garnier ('95-'96 καπου εκει) και μου ειχε γινει καγκελο
-
Ορέστης 35
Και ο οδοντιατρος ειναι επικινδυνος.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2019, 12:36
Αν δεν προσεχεις μπορεις να καταστρεψεις την ακοη σου παντου. Ακομα και το ανοιχτο παραθυρο στο αμαξι ειναι κακο για την ακοη αλλα ελαχιστοι το ξερουν. Οντας ηχοληπτης, παντα προσεχα την ακοη μου.
Τι εκανες τελικα με την απονευρωση ( μιας και το φερε η κουβενταΟρέστης 35 έγραψε: 12 Φεβ 2019, 21:33Και ο οδοντιατρος ειναι επικινδυνος.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 12 Φεβ 2019, 12:36
- Otto Weininger
- anathematismeno_morio
- Phorum.gr user: dukedelouben
Και γω τραβιομανε στα νιατα μου, μαγαζια βουνα λαγκαδια κλπ. Οφειλω να ομολογησω τη μουσικη την ειχαμε σε ψιλοδευτερη,
τιγκα κλασμενοι αφου. Δε βαρεις, καλα περασαμε και βγηκαμε και σωοι.
τιγκα κλασμενοι αφου. Δε βαρεις, καλα περασαμε και βγηκαμε και σωοι.
So take my shriveled psyche, stretch it out between your fingers,
Look through lenses made to magnify my soul.
Look through lenses made to magnify my soul.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση