!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αν δεν σας αρέσουν οι σωματικές οσμές μάλλον είστε αυταρχικός δεξιός
Re: Αν δεν σας αρέσουν οι σωματικές οσμές μάλλον είστε αυταρχικός δεξιός
Πριν κάποια χρόνια υπήρχε μια τάση σε κάποιες νεανικές παρέες (κυρίως αγοριών) να μην πλένονται, να μην αλλάζουν ρούχα κλπ
Ήταν κάτι σαν αντιρατσιστικό κίνημα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δε μαρεσουν οι σωματικές οσμές, όχι. Τις αντιλαμβάνομαι εύκολα κ δε μπορώ να τις υπομείνω. Συγγνώμη αν έχω ευαίσθητη μύτη κ καλή σχέση με την καθαριότητα. Ενοχή. Τώρα αν αυτό σημαίνει ότι ειμαι κ αυταρχική δεξιά. Οκ. Από βρωμιάρα, το προτιμώ.
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Όλες;
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
-
νύχτα
όταν ο άλλος είναι πλυμένος, ναι
η ανθρώπινη μυρωδιά είναι βρωμερή;Custom_F έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:22 Δε μαρεσουν οι σωματικές οσμές, όχι. Τις αντιλαμβάνομαι εύκολα κ δε μπορώ να τις υπομείνω. Συγγνώμη αν έχω ευαίσθητη μύτη κ καλή σχέση με την καθαριότητα. Ενοχή. Τώρα αν αυτό σημαίνει ότι ειμαι κ αυταρχική δεξιά. Οκ. Από βρωμιάρα, το προτιμώ.
αν σας ενοχλεί η μυρωδιά του άλλου, τότε πώς ανέχεστε
την γεύση του, ρε παιδιά; δεν φιλάτε/ γλείφετε;
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Ε, εκεί μυρίζεις το σαμπουάν...
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
Οχι καλέ η μυρωδιά του σώματος. Μιλάμε για τον βρωμερό ιδρώτα πχ (εφόσον είναι βρωμερός), ποδαριλες κτλ.νύχτα έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:32όταν ο άλλος είναι πλυμένος, ναι
η ανθρώπινη μυρωδιά είναι βρωμερή;Custom_F έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:22 Δε μαρεσουν οι σωματικές οσμές, όχι. Τις αντιλαμβάνομαι εύκολα κ δε μπορώ να τις υπομείνω. Συγγνώμη αν έχω ευαίσθητη μύτη κ καλή σχέση με την καθαριότητα. Ενοχή. Τώρα αν αυτό σημαίνει ότι ειμαι κ αυταρχική δεξιά. Οκ. Από βρωμιάρα, το προτιμώ.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εφόσον είναι και θέμα διάθεσης, τότε υπαρχουν και οι ανάλογες διακυμάνσεις στο ιδεολογικό φάσμα. Τις προάλλες με είχε πιάσει μια γαστρεντερίτιδα και επι μια ημέρα ξερνούσα τα συκώτια μου. Σιχαινόμουν τις όποιες έντονες μυρωδιές. Ήμουν ναζιστής. Χτες έτσουξα ένα τριπλό Τζόνι και μου φαινόταν όλα σαν λεβάντα. Προφανώς ήμουν αναρχοαριστερός.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
νύχτα
το άρωμα από τα αφρόλουτρα δεν κρατάει πάνω από ένα δίωρο
Custom_F
μα υπάρχει και ο ευωδιαστός ιδρώτας, εκτός του βρωμερού,
γιατί να μην αναφερόμαστε σε εκείνον;
Το άρθρο δεν αναφέρεται στη φυσική μυρωδιά καθαρών σωμάτων ούτε στις "φρέσκες" εκκρίσεις.νύχτα έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:32όταν ο άλλος είναι πλυμένος, ναι
Αυτά είναι η προσωπική μυρωδιά του καθενός και ναι, σαφώς μπορεί να είναι διεγερτική σε κάποιες φάσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζω το ίδιο συνεχίζει μέχρι και σήμερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:19 Πριν κάποια χρόνια υπήρχε μια τάση σε κάποιες νεανικές παρέες (κυρίως αγοριών) να μην πλένονται, να μην αλλάζουν ρούχα κλπ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
νύχτα
δεν είχα διαβάσει το άρθρο, παρά μόνο το αρχικό ποστ,ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:39 Το άρθρο δεν αναφέρεται στη φυσική μυρωδιά καθαρών σωμάτων ούτε στις "φρέσκες" εκκρίσεις.
Αυτά είναι η προσωπική μυρωδιά του καθενός και ναι, σαφώς μπορεί να είναι διεγερτική σε κάποιες φάσεις.
οπότε θεωρησα ότι αναφέρεται γενικά στις ανθρώπινες οσμές
Δεν ξέρω αν υπάρχει ευωδιαστος, αλλά εμένα η μυρωδιά του σώματος του άλλου μπορεί πχ να με νανουριασει. Όπως έκανε κ η μυρωδιά της μητέρας μου! Άλλο αυτό. Τώρα λέμε για την άσχημη μυρωδιά που την αντιλαμβάνομαι ευκολότερα από άλλους...νύχτα έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:38το άρωμα από τα αφρόλουτρα δεν κρατάει πάνω από ένα δίωρο
Custom_F
μα υπάρχει και ο ευωδιαστός ιδρώτας, εκτός του βρωμερού,
γιατί να μην αναφερόμαστε σε εκείνον;![]()
Να μη ξεχνάμε και πόσο βρωμάνε οι ψυχές. 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Όχι, αναφέρεται στις οσμές που προκαλεί η ηθελημένη ή μη αποχή από το νερό.νύχτα έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:45δεν είχα διαβάσει το άρθρο, παρά μόνο το αρχικό ποστ,ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2019, 11:39 Το άρθρο δεν αναφέρεται στη φυσική μυρωδιά καθαρών σωμάτων ούτε στις "φρέσκες" εκκρίσεις.
οπότε θεωρησα ότι αναφέρεται γενικά στις ανθρώπινες οσμές
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μια φορά σε υπεραστικό δρομολόγιο με λεωφορείο, ήταν απάλευτη η κατάσταση. Κρατούσα την ανάσα μου, εκπνοή-εισπνοή ανά τριάντα δευτερόλεπτα.
Και βγάζει ένας αθεόφοβος ένα αποσμητικό χώρου και αρχίζει να ψεκάζει γύρω του. Δεν ξέρω αν το είχε μαζί του για αυτόν ακριβώς το λόγο ή απλά έτυχε αλλά μου έμεινε η σκηνή.
Καλός ο κομμουνισμός και η μαζική μεταφορά αλλά ιχ και πάλι ιχ σύντροφοι.
Και βγάζει ένας αθεόφοβος ένα αποσμητικό χώρου και αρχίζει να ψεκάζει γύρω του. Δεν ξέρω αν το είχε μαζί του για αυτόν ακριβώς το λόγο ή απλά έτυχε αλλά μου έμεινε η σκηνή.
Καλός ο κομμουνισμός και η μαζική μεταφορά αλλά ιχ και πάλι ιχ σύντροφοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 148 Απαντήσεις
- 4556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
-
- 66 Απαντήσεις