Κοντά στο Πάσχα ήταν, έμεινα τελικά από απουσίες αλλά όχι από τη δική τουtalaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:00να ρωτησω κατι, αυτο το επεισοδιο εγινε πριν ή μετα τα Χριστουγεννα;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:58Ότι γουσταρα θα έκανα. Δικός μου λογαριασμός να μείνω από απουσίες από κοπανες. Αυτός να μου ρίξει άδικα (το παρέλειψες καταλάθος) μόνοωρη αποβολή επίτηδες για να μείνω, εδειχνε το καριολίδειο ποιόν του και το σεβασμό που του άξιζε.Αγις έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:51 Αδικημένη κοπανατζου μαθητρια ξεσπά μετα απο χρονια σπαζοντας τα στεγανα της σιωπης
Συγκλονιστικη μαρτυρια.
'' Κτηνος καθηγητης τολμησε να σκεφτει να μου βαλει απουσια αν και γνωριζε οτι θα εμενα ''
ST48410 ειχαν γινει 100 ωρες κοπανα πιο πριν, λιγο δυσκολο να επειθε για το αδικο της αποβολης - ακομα και αν ηταν αδικη η αποβολη, ας το δεχθομεν καλη τη πιστη - το συλλογο γονεων, καθηγητων, την ιερα μητροπολη κλπ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mαθήτρια στην Πάτρα είπε σε καθηγητή «μην μας σκοτίζεις τα @ρχ!δ!@» και έπεσε ξύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Mαθήτρια στην Πάτρα είπε σε καθηγητή «μην μας σκοτίζεις τα @ρχ!δ!@» και έπεσε ξύλο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Re: Mαθήτρια στην Πάτρα είπε σε καθηγητή «μην μας σκοτίζεις τα @ρχ!δ!@» και έπεσε ξύλο
Έγραψα μερικές σελίδες παραπίσω τα όσα μου διηγήθηκε σχολικός σύμβουλος. Υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με αρκετά παιδιά διαλυμένων οικογενειών σήμερα όπου οι γονείς δεν μπορούν να βρουν ισορροπία. Μου μίλησε για παιδιά που έβλεπαν πραγματική βία στο σπίτι, για παιδί που φρόντιζε την ναρκομανή μητέρα του και άλλες συγκλονιστικές ιστορίες. Παιδιά που μεγάλωναν με βία και την αναπαρήγαγαν στην συμπεριφορά τους στο σχολείο. Εκεί είναι δύσκολο να κατηγορήσεις τον δάσκαλο ότι δεν ενέπνευσε τον σεβασμό. Αν μη τι άλλο μπορείς κάποιος σύμβουλος που θα επιληφθεί να ρωτήσει την γνώμη των υπολοίπων παιδιών και θα βγάλει ένα συμπέρασμα για τον γυμναστή.Υδράργυρος έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:58Μπα πιο πολυ μου φαινεται για τον μαλακα γυμναστη που γκομενιζε και δημιουργηθηκαν διαφορα προηγουμενα και κοντριτσες.ST48410 έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:51 Μπορεί να ήταν ένα ξέσπασμα σε μια σειρά από εξυπνακίστικα και μειωτικά σχόλια που είχε "καταπιεί" αρκετές φορές σε προηγούμενες περιπτώσεις.
Μονο και μονο που του μιλησε ετσι η μαθητρια ειναι επιβαρυντικο για αυτον. Γιατι σου μιλανε ετσι οι μαθητες σου; που απετυχες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 12 Φεβ 2019, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Υδράργυρος
Α εχεις μεινει και στην ιδια ταξη... χμNaida έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:04Κοντά στο Πάσχα ήταν, έμεινα τελικά από απουσίες αλλά όχι από τη δική τουtalaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:00να ρωτησω κατι, αυτο το επεισοδιο εγινε πριν ή μετα τα Χριστουγεννα;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:58
Ότι γουσταρα θα έκανα. Δικός μου λογαριασμός να μείνω από απουσίες από κοπανες. Αυτός να μου ρίξει άδικα (το παρέλειψες καταλάθος) μόνοωρη αποβολή επίτηδες για να μείνω, εδειχνε το καριολίδειο ποιόν του και το σεβασμό που του άξιζε.
ST48410 ειχαν γινει 100 ωρες κοπανα πιο πριν, λιγο δυσκολο να επειθε για το αδικο της αποβολης - ακομα και αν ηταν αδικη η αποβολη, ας το δεχθομεν καλη τη πιστη - το συλλογο γονεων, καθηγητων, την ιερα μητροπολη κλπ![]()
Οι μαλακίες πληρώνονταιΥδράργυρος έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:05Α εχεις μεινει και στην ιδια ταξη... χμNaida έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:04Κοντά στο Πάσχα ήταν, έμεινα τελικά από απουσίες αλλά όχι από τη δική τουtalaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:00
να ρωτησω κατι, αυτο το επεισοδιο εγινε πριν ή μετα τα Χριστουγεννα;
ST48410 ειχαν γινει 100 ωρες κοπανα πιο πριν, λιγο δυσκολο να επειθε για το αδικο της αποβολης - ακομα και αν ηταν αδικη η αποβολη, ας το δεχθομεν καλη τη πιστη - το συλλογο γονεων, καθηγητων, την ιερα μητροπολη κλπ![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
talaipwros
ε μα εκει ηθελα να καταληξω. Αν ειχες ηδη 100 ωρες μεχρι τον μαρτιο, στατιστικως θα ειχες χτυπησει 150 με το που θα εφτιαχνε ο καιρος μεχρι τον Ιουλιο. Τσαμπα το βριζεις το παλικαριNaida έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:04Κοντά στο Πάσχα ήταν, έμεινα τελικά από απουσίες αλλά όχι από τη δική τουtalaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:00να ρωτησω κατι, αυτο το επεισοδιο εγινε πριν ή μετα τα Χριστουγεννα;Naida έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:58
Ότι γουσταρα θα έκανα. Δικός μου λογαριασμός να μείνω από απουσίες από κοπανες. Αυτός να μου ρίξει άδικα (το παρέλειψες καταλάθος) μόνοωρη αποβολή επίτηδες για να μείνω, εδειχνε το καριολίδειο ποιόν του και το σεβασμό που του άξιζε.
Παραξενευτηκες ;Υδράργυρος έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:05Α εχεις μεινει και στην ιδια ταξη... χμNaida έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:04Κοντά στο Πάσχα ήταν, έμεινα τελικά από απουσίες αλλά όχι από τη δική τουtalaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:00
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεν με ένοιαζε να μου τη βάλει αν έφταιγα. Κιχ δε θα έβγαζα όπως και τόσες άλλες που έφαγα και είχαν δίκιο στις περισσότερες.talaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:06ε μα εκει ηθελα να καταληξω. Αν ειχες ηδη 100 ωρες μεχρι τον μαρτιο, στατιστικως θα ειχες χτυπησει 150 με το που θα εφτιαχνε ο καιρος μεχρι τον Ιουλιο. Τσαμπα το βριζεις το παλικαριNaida έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:04Κοντά στο Πάσχα ήταν, έμεινα τελικά από απουσίες αλλά όχι από τη δική τουtalaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:00
Αλλά δεν έφταιγα και την έβαλε επίτηδες επειδή ήμουν στο οριο. Καταλαβαίνεις την διαφορά;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δε κατάλαβα. Υπονοείς κάτι;Αγις έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:06Παραξενευτηκες ;Υδράργυρος έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:05Α εχεις μεινει και στην ιδια ταξη... χμNaida έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:04
Κοντά στο Πάσχα ήταν, έμεινα τελικά από απουσίες αλλά όχι από τη δική του![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Augustin Meaulnes
Αρχιδοκεντρικός μησκοτιζαλισμός, το πολίτευμα των καιρών μας
cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
Αλλά και πάλι παρά την αδικία προς το πρόσωπό σου δεν του μίλησες όπως αυτή η μαθήτρια. Καταλαβαίνεις ότι αυτή ξεπέρασε αρκετά το όριο.Naida έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:09 Δεν με ένοιαζε να μου τη βάλει αν έφταιγα. Κιχ δε θα έβγαζα όπως και τόσες άλλες που έφαγα και είχαν δίκιο στις περισσότερες.
Αλλά δεν έφταιγα και την έβαλε επίτηδες επειδή ήμουν στο οριο. Καταλαβαίνεις την διαφορά;
-
talaipwros
οταν λες δεν εφταιγες; εγω πιστευω βεβαια οτι δεν εφταιγες αλλα με κλονισε προς στιγμην η αποψη σου οτι:Naida έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:09Δεν με ένοιαζε να μου τη βάλει αν έφταιγα. Κιχ δε θα έβγαζα όπως και τόσες άλλες που έφαγα και είχαν δίκιο στις περισσότερες.talaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:06
ε μα εκει ηθελα να καταληξω. Αν ειχες ηδη 100 ωρες μεχρι τον μαρτιο, στατιστικως θα ειχες χτυπησει 150 με το που θα εφτιαχνε ο καιρος μεχρι τον Ιουλιο. Τσαμπα το βριζεις το παλικαρι
μηπως του προτεινες να αγει προς γενετησιαν πραξη και αυτος ο πουριτανος σε απεβαλλε; ερωτημα θετω δε ξερωΤο μη μας πρηζεις τα @@ δεν είναι μπινελικωμα.
Τι σημασια εχει ;Naida έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:09Δεν με ένοιαζε να μου τη βάλει αν έφταιγα. Κιχ δε θα έβγαζα όπως και τόσες άλλες που έφαγα και είχαν δίκιο στις περισσότερες.talaipwros έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:06ε μα εκει ηθελα να καταληξω. Αν ειχες ηδη 100 ωρες μεχρι τον μαρτιο, στατιστικως θα ειχες χτυπησει 150 με το που θα εφτιαχνε ο καιρος μεχρι τον Ιουλιο. Τσαμπα το βριζεις το παλικαριNaida έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:04
Κοντά στο Πάσχα ήταν, έμεινα τελικά από απουσίες αλλά όχι από τη δική του![]()
Οπως αποδειχτηκε και 20 κορδονια καβα ακομα σε απουσιες να σου εδιναν παλι θα έμενες - η μια δικη του ηταν σαν μη γενομενη,
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
έλα ρε ναιδα, και έτσι να έγιναν λάθος τα λες σήμερα. Οκ τότε σε ενόχλησε, μετά μεγάλωσες και κατάλαβες οτι σου έδωσε ένα καλο μάθημα για την ζωή λογικά. Τι άλλο να έκανε, τον έχεις βγάλει κομπλεξικό ανθρωπάκι που τρέφεται απο την εξουσία απο το καλημέρα, σε ποια ουτοπία θα έπρεπε να φερθεί διαφορετικά;Naida έγραψε: 12 Φεβ 2019, 00:09 Δεν με ένοιαζε να μου τη βάλει αν έφταιγα. Κιχ δε θα έβγαζα όπως και τόσες άλλες που έφαγα και είχαν δίκιο στις περισσότερες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 12 Φεβ 2019, 00:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση