!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mαθήτρια στην Πάτρα είπε σε καθηγητή «μην μας σκοτίζεις τα @ρχ!δ!@» και έπεσε ξύλο

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
pussycat

Re: Mαθήτρια στην Πάτρα είπε σε καθηγητή «μην μας σκοτίζεις τα @ρχ!δ!@» και έπεσε ξύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pussycat »

Υδράργυρος έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:46 Ολο το περιστατικο ειναι επιβαρυντικο για τον καθηγητη, ο οποιος δεν πρεπει να ξαναμπει σε σχολειο.
Δειχνει οτι η συμπεριφορα του δεν ενεπνεε σεβασμο, ειχε αναπτυξει αδικαιολογητες οικειοτητες και προηγουμενα, που εφτασαν σε αυτο το επεισοδιο. Ο καθηγητης ειναι ο κυριος φταιχτης και πρεπει να απολυθει
+1

επισης
η μαθητρια πρεπει να παρει τα @ρχ!δ!@ του καθηγητη σε πιατο, ως τροπαιο
ο καθηγητης αφου απολυθει να κανει ενα χρονο κοινωνικη εργασια σε γηροκομειο να ξεσκατιζει γερους και να βλεπει γερικα @ρχ!δ!@

υγ κι ενα μεγαλο μπραβο στον αδερφο που υπερασπιστηκε την τιμη της αδελφης του
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Mαθήτρια στην Πάτρα είπε σε καθηγητή «μην μας σκοτίζεις τα @ρχ!δ!@» και έπεσε ξύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ST48410 έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:47
Naida έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:40 Φυσικά και ήταν παράνομο και καλά έκανες. Είδατε; Δεν είναι οι καθηγητές πάντα σωστοί και άξιοι σεβασμού. Εγώ την πόρτα την κοπάνησα γιατί με την απουσία που μου έβαλε έφτασα στο όριο να κοπώ και το ήξερε. Και το έκανε επίτηδες και δεν έφταιγα. Το λιγότερο που του άξιζε ήταν το χτύπημα της πόρτας.
Το ότι κάποιος καθηγητής ξεπερνά το όριο δεν δίνει δικαίωμα στους μαθητές να φέρονται με ασέβεια, να κοπανάνε πόρτες ή να εκφράζουν το θυμό τους όπως τους έρχεται κάθε φορά που εκείνοι κρίνουν ότι το έχει ξεπεράσει. Ένα σχολείο που δικαιολογεί κάτι τέτοιο παύει να λειτουργεί προς όφελος των μαθητών. Αν ο καθηγητής σε αδίκησε μπορούσες να αποτανθείς στον διευθυντή, στον σύλλογο, ακόμα και σε άλλους καθηγητές που δεν είχαν πρόβλημα μαζί σου προκειμένου να βρεις το δίκιο σου. Είναι άλλο πράγμα να διεκδικείς το δίκιο σου και άλλο να ξεσπάς όποτε νομίζεις ότι υφίστασαι αδικία.
Γενικώς η αυτοδικία και τα ξεσπάσματα είναι ένας καλός τρόπος να χάνει κανείς το όποιο δίκιο του.
Σοβαρά τώρα; Θα πήγαινα στο συμβούλιο των καθηγητών να πω ότι ο συνάδελφος τους με αδίκησε; Έλα τώρα είχαμε διευθυντή άνθρωπο που τον αποκαλούσαμε ανθρωποφάγο. Μαζί και οι καθηγητές.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

εντιτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 11 Φεβ 2019, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

pussycat έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:52
Υδράργυρος έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:46 Ολο το περιστατικο ειναι επιβαρυντικο για τον καθηγητη, ο οποιος δεν πρεπει να ξαναμπει σε σχολειο.
Δειχνει οτι η συμπεριφορα του δεν ενεπνεε σεβασμο, ειχε αναπτυξει αδικαιολογητες οικειοτητες και προηγουμενα, που εφτασαν σε αυτο το επεισοδιο. Ο καθηγητης ειναι ο κυριος φταιχτης και πρεπει να απολυθει
+1

επισης
η μαθητρια πρεπει να παρει τα @ρχ!δ!@ του καθηγητη σε πιατο, ως τροπαιο
ο καθηγητης αφου απολυθει να κανει ενα χρονο κοινωνικη εργασια σε γηροκομειο να ξεσκατιζει γερους και να βλεπει γερικα @ρχ!δ!@

υγ κι ενα μεγαλο μπραβο στον αδερφο που υπερασπιστηκε την τιμη της αδελφης του
Τιμή της αδελφής το λένε τώρα; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Υδράργυρος έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:46 Δειχνει οτι η συμπεριφορα του δεν ενεπνεε σεβασμο, ειχε αναπτυξει αδικαιολογητες οικειοτητες και προηγουμενα, που εφτασαν σε αυτο το επεισοδιο.
Μάλλον δείχνει πως δε ενέπνεε σεβασμό το ίδιο το μάθημα της γυμναστικής, στην μαθήτρια + το ότι είναι ανάγωγη.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:51 Αδικημένη κοπανατζου μαθητρια ξεσπά μετα απο χρονια σπαζοντας τα στεγανα της σιωπης
Συγκλονιστικη μαρτυρια.
'' Κτηνος καθηγητης τολμησε να σκεφτει να μου βαλει απουσια αν και γνωριζε οτι θα εμενα ''
Ότι γουσταρα θα έκανα. Δικός μου λογαριασμός να μείνω από απουσίες από κοπανες. Αυτός να μου ρίξει άδικα (το παρέλειψες καταλάθος) μόνοωρη αποβολή επίτηδες για να μείνω, εδειχνε το καριολίδειο ποιόν του και το σεβασμό που του άξιζε.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

ST48410 έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:51 Μπορεί να ήταν ένα ξέσπασμα σε μια σειρά από εξυπνακίστικα και μειωτικά σχόλια που είχε "καταπιεί" αρκετές φορές σε προηγούμενες περιπτώσεις.
Μπα πιο πολυ μου φαινεται για τον μαλακα γυμναστη που γκομενιζε και δημιουργηθηκαν διαφορα προηγουμενα και κοντριτσες.
Μονο και μονο που του μιλησε ετσι η μαθητρια ειναι επιβαρυντικο για αυτον. Γιατι σου μιλανε ετσι οι μαθητες σου; που απετυχες;
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Naida έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:53
Naida έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:40 Φυσικά και ήταν παράνομο και καλά έκανες. Είδατε; Δεν είναι οι καθηγητές πάντα σωστοί και άξιοι σεβασμού. Εγώ την πόρτα την κοπάνησα γιατί με την απουσία που μου έβαλε έφτασα στο όριο να κοπώ και το ήξερε. Και το έκανε επίτηδες και δεν έφταιγα. Το λιγότερο που του άξιζε ήταν το χτύπημα της πόρτας.
Το ότι κάποιος καθηγητής ξεπερνά το όριο δεν δίνει δικαίωμα στους μαθητές να φέρονται με ασέβεια, να κοπανάνε πόρτες ή να εκφράζουν το θυμό τους όπως τους έρχεται κάθε φορά που εκείνοι κρίνουν ότι το έχει ξεπεράσει. Ένα σχολείο που δικαιολογεί κάτι τέτοιο παύει να λειτουργεί προς όφελος των μαθητών. Αν ο καθηγητής σε αδίκησε μπορούσες να αποτανθείς στον διευθυντή, στον σύλλογο, ακόμα και σε άλλους καθηγητές που δεν είχαν πρόβλημα μαζί σου προκειμένου να βρεις το δίκιο σου. Είναι άλλο πράγμα να διεκδικείς το δίκιο σου και άλλο να ξεσπάς όποτε νομίζεις ότι υφίστασαι αδικία.
Γενικώς η αυτοδικία και τα ξεσπάσματα είναι ένας καλός τρόπος να χάνει κανείς το όποιο δίκιο του.
Σοβαρά τώρα; Θα πήγαινα στο συμβούλιο των καθηγητών να πω ότι ο συνάδελφος τους με αδίκησε; Έλα τώρα είχαμε διευθυντή άνθρωπο που τον αποκαλούσαμε ανθρωποφάγο. Μαζί και οι καθηγητές.
Σύλλογος γονέων υπήρχε; Φορέας στην περιοχή; Δευτεροβάθμια διεύθυνση; Αν ο καθηγητής και ο διευθυντής ήταν προβληματικοί (ώστε να τον αποκαλούν και οι καθηγητές ανθρωποφάγο) δεν θα ήσουν η μόνη που είχες πρόβλημα; 10 γονείς πχ με μία τεκμηριωμένη έγγραφη καταγγελία δεν είναι κάτι το αμελητέο. Με το χτύπημα της πόρτας πέρα από την εκτόνωση της στιγμής του έδωσες απλά επιχειρήματα.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Naida έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:58
Αγις έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:51 Αδικημένη κοπανατζου μαθητρια ξεσπά μετα απο χρονια σπαζοντας τα στεγανα της σιωπης
Συγκλονιστικη μαρτυρια.
'' Κτηνος καθηγητης τολμησε να σκεφτει να μου βαλει απουσια αν και γνωριζε οτι θα εμενα ''
Ότι γουσταρα θα έκανα. Δικός μου λογαριασμός να μείνω από απουσίες από κοπανες. Αυτός να μου ρίξει άδικα (το παρέλειψες καταλάθος) μόνοωρη αποβολή επίτηδες για να μείνω, εδειχνε το καριολίδειο ποιόν του και το σεβασμό που του άξιζε.
να ρωτησω κατι, αυτο το επεισοδιο εγινε πριν ή μετα τα Χριστουγεννα;

ST48410 ειχαν γινει 100 ωρες κοπανα πιο πριν, λιγο δυσκολο να επειθε για το αδικο της αποβολης - ακομα και αν ηταν αδικη η αποβολη, ας το δεχθομεν καλη τη πιστη - το συλλογο γονεων, καθηγητων, την ιερα μητροπολη κλπ
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Naida έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:58
Συγκλονιστικη μαρτυρια.
Τριχες,
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

ST48410 έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:58
Naida έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:53

Σύλλογος γονέων υπήρχε; Φορέας στην περιοχή; Δευτεροβάθμια διεύθυνση; Αν ο καθηγητής και ο διευθυντής ήταν προβληματικοί (ώστε να τον αποκαλούν και οι καθηγητές ανθρωποφάγο) δεν θα ήσουν η μόνη που είχες πρόβλημα; 10 γονείς πχ με μία τεκμηριωμένη έγγραφη καταγγελία δεν είναι κάτι το αμελητέο. Με το χτύπημα της πόρτας πέρα από την εκτόνωση της στιγμής του έδωσες απλά επιχειρήματα.
Ο διευθυντής ήταν ο ανθρωποφάγος. Ο καθηγητής ήταν ένας μαλακάκος της σειράς, που πήρε εξουσία στα χέρια του και πούλαγε νταηλικια στα 15χρονα. Την εποχή που ήμουν εγώ δεν ήταν τόσο οργανωμένα τα πράγματα. Ούτε τα ξέραμε αυτά. Αλλά ούτε και θα έμπαινα σε αυτές τις διαδικασίες.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

τα προσφατα περιστατικα με τις καθηγητριες καταδεικνυουν και επιβεβαιωνουν τα λεγομενα του Αγι

πρακτικα οταν μια γυναικα μικροτερη η μεγλαυτερη σας βριζει υποβοσκει λατρεια στο προσωπο σας τις περισσοτερες φορες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Συγκλονιστικη μαρτυρια.
:smt005:

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

pussycat έγραψε: 11 Φεβ 2019, 23:52 υγ κι ενα μεγαλο μπραβο στον αδερφο που υπερασπιστηκε την τιμη της αδελφης του
:003: :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”