Μετά, εξαφανίστηκαν απότομα όπως εμφανίστηκαν.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί.
Ήρθε το ΠΑΣΟΚ.Saliveros έγραψε: 08 Φεβ 2019, 21:18Πριν καμιά σαρανταριά χρόνια περίπου, γινόταν χαμός με οικιακές πλεκτομηχανές. Πολλές γνωστές μου φτιάχναν μ' αυτές πλεχτά και τα πουλούσαν.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί.
Το ΠΑΣΟΚ κεντούσε, δεν έπλεκεCustom_F έγραψε: 08 Φεβ 2019, 21:19Ήρθε το ΠΑΣΟΚ.Saliveros έγραψε: 08 Φεβ 2019, 21:18Πριν καμιά σαρανταριά χρόνια περίπου, γινόταν χαμός με οικιακές πλεκτομηχανές. Πολλές γνωστές μου φτιάχναν μ' αυτές πλεχτά και τα πουλούσαν.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί.
ε γι'αυτό εξαφανίστηκαν όσες έπλεκαν.Saliveros έγραψε: 08 Φεβ 2019, 21:31Το ΠΑΣΟΚ κεντούσε, δεν έπλεκεCustom_F έγραψε: 08 Φεβ 2019, 21:19Ήρθε το ΠΑΣΟΚ.Saliveros έγραψε: 08 Φεβ 2019, 21:18Πριν καμιά σαρανταριά χρόνια περίπου, γινόταν χαμός με οικιακές πλεκτομηχανές. Πολλές γνωστές μου φτιάχναν μ' αυτές πλεχτά και τα πουλούσαν.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί.![]()
Τι να κάνει η βιοτεχνική οικειακή παραγωγή μπροστάSaliveros έγραψε: 08 Φεβ 2019, 21:18Πριν καμιά σαρανταριά χρόνια περίπου, γινόταν χαμός με οικιακές πλεκτομηχανές. Πολλές γνωστές μου φτιάχναν μ' αυτές πλεχτά και τα πουλούσαν.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί.
ΣωστάΒινόσαυρος έγραψε: 10 Φεβ 2019, 09:11Τι να κάνει η βιοτεχνική οικειακή παραγωγή μπροστάSaliveros έγραψε: 08 Φεβ 2019, 21:18 Πριν καμιά σαρανταριά χρόνια περίπου, γινόταν χαμός με οικιακές πλεκτομηχανές. Πολλές γνωστές μου φτιάχναν μ' αυτές πλεχτά και τα πουλούσαν.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί.
στην βιομηχανοποιημένη μαζική παραγωγή;
Δε νομιζω να ηταν ολομαλλα.Saliveros έγραψε: 10 Φεβ 2019, 10:23ΣωστάΒινόσαυρος έγραψε: 10 Φεβ 2019, 09:11Τι να κάνει η βιοτεχνική οικειακή παραγωγή μπροστάSaliveros έγραψε: 08 Φεβ 2019, 21:18 Πριν καμιά σαρανταριά χρόνια περίπου, γινόταν χαμός με οικιακές πλεκτομηχανές. Πολλές γνωστές μου φτιάχναν μ' αυτές πλεχτά και τα πουλούσαν.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί.
στην βιομηχανοποιημένη μαζική παραγωγή;![]()
Έχω χρόνια να αγοράσω πουλόβερ κι είχα χάσει επαφή με τιμές.
Κοίταξα στο γκουγκλ κι είδα πουλόβερ να πουλιούνται 10 - 20 €...
Άρα ούτε για ιδιόχρηση δε συμφέρει.
μόνο αν το έχεις για χόμπυSaliveros έγραψε: 10 Φεβ 2019, 10:23ΣωστάΒινόσαυρος έγραψε: 10 Φεβ 2019, 09:11Τι να κάνει η βιοτεχνική οικειακή παραγωγή μπροστάSaliveros έγραψε: 08 Φεβ 2019, 21:18 Πριν καμιά σαρανταριά χρόνια περίπου, γινόταν χαμός με οικιακές πλεκτομηχανές. Πολλές γνωστές μου φτιάχναν μ' αυτές πλεχτά και τα πουλούσαν.
Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί.
στην βιομηχανοποιημένη μαζική παραγωγή;![]()
Έχω χρόνια να αγοράσω πουλόβερ κι είχα χάσει επαφή με τιμές.
Κοίταξα στο γκουγκλ κι είδα πουλόβερ να πουλιούνται 10 - 20 €...
Άρα ούτε για ιδιόχρηση δε συμφέρει.
Νισάφι κύριε Μάλλιε, μας πρήξατε με τις διαφημίσεις σας.nikolaosmallios έγραψε: 14 Ιούλ 2019, 18:44 Για οικιακη οικονομία θα πρεπει να αγορασεις συσκευες Α+++ και λαμπες που καταναλωνουν ελαχιστο ρευμα. Μπορεις να δεις εδω https://www.e-electro.gr/index.php?rout ... y&path=209
FUCK DONALD TRUMP