Δε μπορώ,έχω άγχος και έννοιες. Τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου,πως να κάνω τα μαλλιά μου, τι χρώμα κραγιόν να βάλω και τι σκια και θα είναι και καινουρια άτομα στην παρέα. Και εγώ έχω ξινισμενη διάθεση γιατί μου λείπει ύπνος. Δε φταίνε οι άνθρωποι τίποτα αλλά μπορεί να είναι και αυτοί αχώνευτοι να μη φταίω μόνο εγώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Naida έγραψε: 09 Φεβ 2019, 16:10Δε μπορώ,έχω άγχος και έννοιες. Τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου,πως να κάνω τα μαλλιά μου, τι χρώμα κραγιόν να βάλω και τι σκια και θα είναι και καινουρια άτομα στην παρέα. Και εγώ έχω ξινισμενη διάθεση γιατί μου λείπει ύπνος. Δε φταίνε οι άνθρωποι τίποτα αλλά μπορεί να είναι και αυτοί αχώνευτοι να μη φταίω μόνο εγώ.
Πήγαινε με τις μπιτζάμες.
Μωρέ να σου πω, με βλέπω να καταλήγω ρεμπελάκι τελείως. Αλλά βλέπεις θα είναι κι άλλοι στην παρέα. Όλοι θα είναι σενιοι και εγώ το παράουρο;don't speak έγραψε: 09 Φεβ 2019, 16:12Naida έγραψε: 09 Φεβ 2019, 16:10Δε μπορώ,έχω άγχος και έννοιες. Τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου,πως να κάνω τα μαλλιά μου, τι χρώμα κραγιόν να βάλω και τι σκια και θα είναι και καινουρια άτομα στην παρέα. Και εγώ έχω ξινισμενη διάθεση γιατί μου λείπει ύπνος. Δε φταίνε οι άνθρωποι τίποτα αλλά μπορεί να είναι και αυτοί αχώνευτοι να μη φταίω μόνο εγώ.![]()
Πήγαινε με τις μπιτζάμες.
Ήταν ανάγκη να έρθουν κι άλλοι που δε τους ξέρω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χ3στηκ3κες ποιος θάναι! Θα ντυθείς, θα στολιστείς κ θα πας να περάσεις καλά! Δεν υπάρχει λόγος να μην περάσεις καλά! Το πολύ πολύ αν δεν πολυγουσταρεις, βρίσκεις ένα δύο άτομα απτην παρέα που ήδη ξέρεις κ κόλλας περισσότερο κ μένεις μαυτους!Naida έγραψε: 09 Φεβ 2019, 16:10Δε μπορώ,έχω άγχος και έννοιες. Τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου,πως να κάνω τα μαλλιά μου, τι χρώμα κραγιόν να βάλω και τι σκια και θα είναι και καινουρια άτομα στην παρέα. Και εγώ έχω ξινισμενη διάθεση γιατί μου λείπει ύπνος. Δε φταίνε οι άνθρωποι τίποτα αλλά μπορεί να είναι και αυτοί αχώνευτοι να μη φταίω μόνο εγώ.
Ολαφτα όμως, στο μυαλό σου είναι. Αν θες, μια χαρά θα περάσεις!
Αυτό είναι το πρόβλημα. Εγώ θέλω να μαζευτούμε η δικιά μας η παρέα να πούμε τις μαλακίες μας.εχουμε τόσο καιρό να μαζευτούμε όλοι μαζί, να μην είναι άσχετοι στραβομούτσουνοι,σπαστικοί άνθρωποι.Custom_F έγραψε: 09 Φεβ 2019, 16:48Χ3στηκ3κες ποιος θάναι! Θα ντυθείς, θα στολιστείς κ θα πας να περάσεις καλά! Δεν υπάρχει λόγος να μην περάσεις καλά! Το πολύ πολύ αν δεν πολυγουσταρεις, βρίσκεις ένα δύο άτομα απτην παρέα που ήδη ξέρεις κ κόλλας περισσότερο κ μένεις μαυτους!Naida έγραψε: 09 Φεβ 2019, 16:10Δε μπορώ,έχω άγχος και έννοιες. Τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου,πως να κάνω τα μαλλιά μου, τι χρώμα κραγιόν να βάλω και τι σκια και θα είναι και καινουρια άτομα στην παρέα. Και εγώ έχω ξινισμενη διάθεση γιατί μου λείπει ύπνος. Δε φταίνε οι άνθρωποι τίποτα αλλά μπορεί να είναι και αυτοί αχώνευτοι να μη φταίω μόνο εγώ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όταν λέω να ντυθείς, να στολιστείς, εννοώ ο,τι θα έβαζες, με ο,τι αισθάνεσαι άνετα κ όμορφα! Δεν ξέρεις καν πως θα είναι! Μπορεί κ κείνοι το ίδιο να σκέφτονται. Το πιο πιθανό είναι να περάσεις τέλεια! Άλλωστε είναι άνθρωποι που έχουν επιλέξει οι δικοί σου αγαπημένοι άνθρωποι, οπότε, πόσο χάλια ναναι; Υπέροχα θάναι!Naida έγραψε: 09 Φεβ 2019, 17:00Αυτό είναι το πρόβλημα. Εγώ θέλω να μαζευτούμε η δικιά μας η παρέα να πούμε τις μαλακίες μας.εχουμε τόσο καιρό να μαζευτούμε όλοι μαζί, να μην είναι άσχετοι στραβομούτσουνοι,σπαστικοί άνθρωποι.Custom_F έγραψε: 09 Φεβ 2019, 16:48Χ3στηκ3κες ποιος θάναι! Θα ντυθείς, θα στολιστείς κ θα πας να περάσεις καλά! Δεν υπάρχει λόγος να μην περάσεις καλά! Το πολύ πολύ αν δεν πολυγουσταρεις, βρίσκεις ένα δύο άτομα απτην παρέα που ήδη ξέρεις κ κόλλας περισσότερο κ μένεις μαυτους!Naida έγραψε: 09 Φεβ 2019, 16:10
Δε μπορώ,έχω άγχος και έννοιες. Τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου,πως να κάνω τα μαλλιά μου, τι χρώμα κραγιόν να βάλω και τι σκια και θα είναι και καινουρια άτομα στην παρέα. Και εγώ έχω ξινισμενη διάθεση γιατί μου λείπει ύπνος. Δε φταίνε οι άνθρωποι τίποτα αλλά μπορεί να είναι και αυτοί αχώνευτοι να μη φταίω μόνο εγώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Custom_F την 09 Φεβ 2019, 18:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Custom_F έγραψε: 09 Φεβ 2019, 17:48Όταν λέω να ντυθείς, να στολιστείς, εννοώ ο,τι θα έβαζες, με ο,τι αισθάνεσαι άνετα κ όμορφα! Δεν ξέρεις καν πως θα είναι! Μπορεί κ κείνοι το ίδιο να σκέφτονται. Το πιο πιθανό είναι να περάσεις τέλεια! Άλλωστε είναι άνθρωποι που έχουν επιλέξει οι δικοί από αγαπημένοι άνθρωποι, οπότε, πόσο χάλια ναναι; Υπέροχα θάναι!Naida έγραψε: 09 Φεβ 2019, 17:00Αυτό είναι το πρόβλημα. Εγώ θέλω να μαζευτούμε η δικιά μας η παρέα να πούμε τις μαλακίες μας.εχουμε τόσο καιρό να μαζευτούμε όλοι μαζί, να μην είναι άσχετοι στραβομούτσουνοι,σπαστικοί άνθρωποι.Custom_F έγραψε: 09 Φεβ 2019, 16:48
Χ3στηκ3κες ποιος θάναι! Θα ντυθείς, θα στολιστείς κ θα πας να περάσεις καλά! Δεν υπάρχει λόγος να μην περάσεις καλά! Το πολύ πολύ αν δεν πολυγουσταρεις, βρίσκεις ένα δύο άτομα απτην παρέα που ήδη ξέρεις κ κόλλας περισσότερο κ μένεις μαυτους!
Μου χάλασε πάλι το πλυντήριο ενώ έπλενε. Αυτοί φταίνε

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Α μαρή! Δε σε πιστεύω! Δικαιολογία ήθελες! Σήκω κ ετοιμάσου λέμε! Καλά, ίσως όχι από τώρα, όταν έρθει η ώρα όμως!Naida έγραψε: 09 Φεβ 2019, 18:08Custom_F έγραψε: 09 Φεβ 2019, 17:48Όταν λέω να ντυθείς, να στολιστείς, εννοώ ο,τι θα έβαζες, με ο,τι αισθάνεσαι άνετα κ όμορφα! Δεν ξέρεις καν πως θα είναι! Μπορεί κ κείνοι το ίδιο να σκέφτονται. Το πιο πιθανό είναι να περάσεις τέλεια! Άλλωστε είναι άνθρωποι που έχουν επιλέξει οι δικοί από αγαπημένοι άνθρωποι, οπότε, πόσο χάλια ναναι; Υπέροχα θάναι!Naida έγραψε: 09 Φεβ 2019, 17:00
Αυτό είναι το πρόβλημα. Εγώ θέλω να μαζευτούμε η δικιά μας η παρέα να πούμε τις μαλακίες μας.εχουμε τόσο καιρό να μαζευτούμε όλοι μαζί, να μην είναι άσχετοι στραβομούτσουνοι,σπαστικοί άνθρωποι.
Μου χάλασε πάλι το πλυντήριο ενώ έπλενε. Αυτοί φταίνε![]()
Καθησε δωμέσα που μπορείς να γράφεις οτι θες χωρίς κινδυνο.Αν τα πεις παραέξω θα σε κραξουν - αν δεν τα πεις θα σκασεις .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πολύ, έως πάρα πάρα πολύ.Custom_F έγραψε: 09 Φεβ 2019, 17:48 Άλλωστε είναι άνθρωποι που έχουν επιλέξει οι δικοί από αγαπημένοι άνθρωποι, οπότε, πόσο χάλια ναναι;
the end
Τι αρνητισμος είναι αυτός! Σιγά! Όπως κ αν είναι, δε θα τους παντρευτεί! Ωραία θάναι, να πάει!
Δεν είναι αρνητισμός, μια πραγματικότητα είναι, το ότι ταιριάζουν οι φίλοι μας μαζί τους δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν και με εμάς, χωρίς αυτό να αποκλείεται φυσικά, 50-50 όλη η φάση.Custom_F έγραψε: 09 Φεβ 2019, 18:45Τι αρνητισμος είναι αυτός! Σιγά! Όπως κ αν είναι, δε θα τους παντρευτεί! Ωραία θάναι, να πάει!
the end
Οπότε δεν είναι μια πραγματικότητα. Είναι μια από αυτές. Κ λέω. Γιατί αρνητισμος; Γιατί να μη σκέφτεται ο άλλος την άλλη πραγματικοτητα; Τοπες κ συ 50-50 η φάση. Γιατί διαλεγεις το άσχημο 50;Πάνας έγραψε: 09 Φεβ 2019, 18:48Δεν είναι αρνητισμός, μια πραγματικότητα είναι, το ότι ταιριάζουν οι φίλοι μας μαζί τους δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν και με εμάς, χωρία αυτό να αποκλείεται φυσικά, 50-50 όλη η φάση.
Απάντησα στην ερώτηση πόσο χάλια μπορεί να είναι ο άλλος, δεν έχω αρνητισμό. Εσύ προσπαθείς να ανεβάσεις τα ποσοστά ή τουλάχιστον να τα ωραιοποιήσεις για να πείσεις την Ναίδα.Custom_F έγραψε: 09 Φεβ 2019, 18:50Οπότε δεν είναι μια πραγματικότητα. Είναι μια από αυτές. Κ λέω. Γιατί αρνητισμος; Γιατί να μη σκέφτεται ο άλλος την άλλη πραγματικοτητα; Τοπες κ συ 50-50 η φάση. Γιατί διαλεγεις το άσχημο 50;Πάνας έγραψε: 09 Φεβ 2019, 18:48Δεν είναι αρνητισμός, μια πραγματικότητα είναι, το ότι ταιριάζουν οι φίλοι μας μαζί τους δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν και με εμάς, χωρία αυτό να αποκλείεται φυσικά, 50-50 όλη η φάση.Custom_F έγραψε: 09 Φεβ 2019, 18:45
Τι αρνητισμος είναι αυτός! Σιγά! Όπως κ αν είναι, δε θα τους παντρευτεί! Ωραία θάναι, να πάει!
the end
Εγώ δεν όρισα ποσοστά, εσύ το έκανες. Και ναι, το να βλέπεις μια κατάσταση που δε γνωρίζεις, από πριν άσχημη, δείχνει αρνητισμο, κ το να προσπαθείς να το περάσεις στον άλλο είναι κ άσχημο.Πάνας έγραψε: 09 Φεβ 2019, 18:53Απάντησα στην ερώτηση πόσο χάλια μπορεί να είναι ο άλλος, δεν έχω αρνητισμό. Εσύ προσπαθείς να ανεβάσεις τα ποσοστά ή τουλάχιστον να τα ωραιοποιήσεις για να πείσεις την Ναίδα.Custom_F έγραψε: 09 Φεβ 2019, 18:50Οπότε δεν είναι μια πραγματικότητα. Είναι μια από αυτές. Κ λέω. Γιατί αρνητισμος; Γιατί να μη σκέφτεται ο άλλος την άλλη πραγματικοτητα; Τοπες κ συ 50-50 η φάση. Γιατί διαλεγεις το άσχημο 50;Πάνας έγραψε: 09 Φεβ 2019, 18:48
Δεν είναι αρνητισμός, μια πραγματικότητα είναι, το ότι ταιριάζουν οι φίλοι μας μαζί τους δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν και με εμάς, χωρία αυτό να αποκλείεται φυσικά, 50-50 όλη η φάση.