!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πληντηριο πιατων
-
Ορέστης 35
Πληντηριο πιατων
Γιατι δεν απελευθερωνεται η καψουλα απορρυπαντικου απο τη θηκη; Πως φτιαχνεται;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Πληντηριο πιατων
εγώ δεν θα πάρω πλυντήριο πιάτων ,θα τα πλένω στο χέρι.
ον τοπικ.δεν έχουμε σπίτι.
ον τοπικ.δεν έχουμε σπίτι.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Θα έχει χαλάσει ο μηχανισμός που ανοίγει το πορτακι. Λέω τώρα εγώ... Ο αγις είναι πιο κατάλληλος για να σου πει. Εγώ θα φώναζα μάστορα. Αν δεν είχα λεφτά για μάστορες, στο χέρι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πετάς την κάψουλα μέσα στον κάδο ή προσεκτικά στο πλαίσιο χωρίς να κλείσεις καπάκι- πορτάκι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Gherschaagk έγραψε: 09 Φεβ 2019, 08:35 Πετάς την κάψουλα μέσα στον κάδο ή προσεκτικά στο πλαίσιο χωρίς να κλείσεις καπάκι- πορτάκι.
πολυ σωστα!
εγω δεν ηξερα πως ανοιγει το πορτακι......
-
Ορέστης 35
αααα θα το δοκιμασω. Νομιζα οτι κανει κατι ειδικο η θηκη.Gherschaagk έγραψε: 09 Φεβ 2019, 08:35 Πετάς την κάψουλα μέσα στον κάδο ή προσεκτικά στο πλαίσιο χωρίς να κλείσεις καπάκι- πορτάκι.
Κάποτε είχα νοικιάσει ένα σπίτι που είχε πλυντήριο πιάτων. Πολύ ωραίο και εξυπηρετικό αν και πρέπει να καθαρίζεις καλά τα πιάτα πριν τα βάλεις μέσα, σχεδόν όπως τα πλένεις... τες πα, που λέτε μια μέρα είχα ξεμείνει από ταμπλέτες, ε σκέφτομαι γιατί να μην βάλω φέρι; Βάζω μια δακτυλήθρα και το βάω να δουλεύει και πάω στην κρεβατοκάμαρα.
Μετά από κανένα 20 λεπτο πάω στη κουζίνα και οι αφροί έχουν βγει από το πλυντήριο έχουν φτάσει στην εξώπορτα, έχουν περάσει από κάτω και έχουν κατέβει το πρώτο σκαλί.
Μετά από κανένα 20 λεπτο πάω στη κουζίνα και οι αφροί έχουν βγει από το πλυντήριο έχουν φτάσει στην εξώπορτα, έχουν περάσει από κάτω και έχουν κατέβει το πρώτο σκαλί.
the end
Εγώ δε συνηθίζω να κάνω κάτι πέρα απαυτα που συστήνουν. Ιδιαίτερα για παραγματα για τα οποία δεν έχω ιδέα. Εμένα πχ στο πλυντήριο αν βάλω την ταμπλέτα χωρίς πορτακι, επειδή είναι η θήκη πάνω στην πόρτα, κλείνοντας τη θα πέσει κάτω. Άλλωστε φαντάζομαι πως βγαίνει κάποια συγκεκριμένη στιγμή απτή θήκη του κ όχι απτην αρχή. Αν όμως το έχουν δοκιμάσει τα παιδιά κ ξέρουν, μια χαρα!Πάνας έγραψε: 09 Φεβ 2019, 12:08 Κάποτε είχα νοικιάσει ένα σπίτι που είχε πλυντήριο πιάτων. Πολύ ωραίο και εξυπηρετικό αν και πρέπει να καθαρίζεις καλά τα πιάτα πριν τα βάλεις μέσα, σχεδόν όπως τα πλένεις... τες πα, που λέτε μια μέρα είχα ξεμείνει από ταμπλέτες, ε σκέφτομαι γιατί να μην βάλω φέρι; Βάζω μια δακτυλήθρα και το βάω να δουλεύει και πάω στην κρεβατοκάμαρα.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Η θήκη ανοίγει μόνη της και ρίχνει την κάψουλα.Ορέστης 35 έγραψε: 09 Φεβ 2019, 10:06αααα θα το δοκιμασω. Νομιζα οτι κανει κατι ειδικο η θηκη.Gherschaagk έγραψε: 09 Φεβ 2019, 08:35 Πετάς την κάψουλα μέσα στον κάδο ή προσεκτικά στο πλαίσιο χωρίς να κλείσεις καπάκι- πορτάκι.
Εσένα τι δεν κάνει το πλυντήριο;
Δεν ανοίγει την θήκη; Ή την ανοίγει και δεν πέφτει;
Μήπως έχεις βάλει κάποιο σκεύος μπροστά από τη θήκη και δεν μπορεί να πέσει να διαλυθεί;
Και σε ποιό πρόγραμμα στο κάνει; Σε όλα;
Πχ σε ένα γρήγορο πρόγραμμα είκοσι τριάντα λεπτών η κάψουλα δεν θα προλάβει να διαλυθεί
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 527 Απαντήσεις
- 8446 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo