!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Άμα θες υγιεινές. Βάλε λάδι σε ψεκαστήρι. Ψιλόκοψε τις πατάτες και άπλωσε τις σε λαδόκολλα. Ψέκασέ τις. Ψήσε τις στο φούρνο. Είναι καλή προσέγγιση στις τηγανητές και για τη δική μου γεύση πιο νόστιμες.
-
User_601
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Πειραζει οσο δεν μπορεις να φανταστεις παναμ.Καλυτερα να τηγανιζεις σε αλουμινενιο με περισσοτερο ελαιολαδο,παρα σε τεφαλ.
Παρε κεραμικο η πετρινο,αλλα ΟΧΙ τεφαλ.
-
User_601
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Ναι,καλο ειναι..αρκει παλι να εχουν μουλιαστει στο νερο ,να μην ξεπερασεις σε θερμοκρασια τους 180 βαθμους κελσιου,και να μη τις ξεροψησεις.Ετσι της εκανα καιε γω παλια,πριν βγουν τα πετρινα σκευη.Αλλα πρεπει να τηρουνται αυτες οι προυποθεσεις ομως.Αν δεν τηρουνται,απλα παχαινουν λιγοτερο,αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο στο υγιεινο.Κουρκούας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 21:32 Άμα θες υγιεινές. Βάλε λάδι σε ψεκαστήρι. Ψιλόκοψε τις πατάτες και άπλωσε τις σε λαδόκολλα. Ψέκασέ τις. Ψήσε τις στο φούρνο. Είναι καλή προσέγγιση στις τηγανητές και για τη δική μου γεύση πιο νόστιμες.
Διοτι και τα ψητα κρεατικα στα καρβουνα ειναι λιγοτερο παχυντικα,διοτι το λιπος σταζει,αλλα ειναι ακρως καρκινογονα λογω καπνου,και οχι μονο στα καρβουνα,αλλα και σε καθε ψηστιερα.
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
χμμμ, ενδιαφέρον αυτό με το πέτρινο. θα το δοκιμάσω.
-
User_601
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Πιστεψε με,ειναι ακομα καλυτερα απο τις απλες κεραμικες.Εννοειται δνε ειναι ολο πετρα,ειναι με πετρινη επενδυση.
-
the comet the course the tail
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
μπράβο ρε Εσθήρ και μερακλού και ενημερωμένη...
-
User_601
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Ε....εχουμε καποιες αδυναμιες και ταλεντα,τι να κανουμε;Και δεν ειναι τα μονα!the comet the course the tail έγραψε: 08 Φεβ 2019, 21:42 μπράβο ρε Εσθήρ και μερακλού και ενημερωμένη...
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Δεν με ενδιαφέρει μιά "καλή προσέγγιση" στις τηγανητές όταν θέλω να φάω τηγανητές.Κουρκούας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 21:32 Άμα θες υγιεινές. Βάλε λάδι σε ψεκαστήρι. Ψιλόκοψε τις πατάτες και άπλωσε τις σε λαδόκολλα. Ψέκασέ τις. Ψήσε τις στο φούρνο. Είναι καλή προσέγγιση στις τηγανητές και για τη δική μου γεύση πιο νόστιμες.
Όπως δεν με ενδιαφέρει και το ότι η σόγια είναι "σαν κρέας" όταν θέλω να φάω κρέας.
Θέλω να πω ότι οκ σεβαστές οι διατροφικές σας προτιμήσεις,αλλά δεν έχουν ολοκληρωμένη πρόταση.Είναι πάντα "σαν" και όχι "ως".
Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον Κουρκούα,απλά πήρα μιά πρότασή του για να σιχτιριάσω τα "σαν" που μας έχουν πρήξει τα σκώτια.
Τα μανιτάρια είναι σαν κρέας,η σόγια είναι σαν τα πάντα,το βραστό είναι σαν τηγανητό,το ανάλατο είναι σαν αλατισμένο αν του προσθέσεις παπαγαλίνη κλπ.
Λύστε το παιδιά και μην μας σκοτίζετε.Το κρέας είναι κρέας,το τηγανητό είναι τηγανητό και το νερόβραστο είναι νερόβραστο.
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Όντως είναι ένας πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος, όμως το δοκίμασα μια φορά και δεν.... Γιατί ενώ στους άλλους άρεσαν περισσότερο από τις κλασικές τηγανητές, εμένα μου έμενε μια επίγευση από το χαρτί της λαδόκολλας.Κουρκούας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 21:32 Άμα θες υγιεινές. Βάλε λάδι σε ψεκαστήρι. Ψιλόκοψε τις πατάτες και άπλωσε τις σε λαδόκολλα. Ψέκασέ τις. Ψήσε τις στο φούρνο. Είναι καλή προσέγγιση στις τηγανητές και για τη δική μου γεύση πιο νόστιμες.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Δεν αγοράζεις καλή λαδόκολλα. Σε μία που είχα πάρει έψηνα και το λάδι έφεγε από κάτω.aLiCat έγραψε: 08 Φεβ 2019, 22:44Όντως είναι ένας πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος, όμως το δοκίμασα μια φορά και δεν.... Γιατί ενώ στους άλλους άρεσαν περισσότερο από τις κλασικές τηγανητές, εμένα μου έμενε μια επίγευση από το χαρτί της λαδόκολλας.Κουρκούας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 21:32 Άμα θες υγιεινές. Βάλε λάδι σε ψεκαστήρι. Ψιλόκοψε τις πατάτες και άπλωσε τις σε λαδόκολλα. Ψέκασέ τις. Ψήσε τις στο φούρνο. Είναι καλή προσέγγιση στις τηγανητές και για τη δική μου γεύση πιο νόστιμες.
the end
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Sanitas ήταν.Πάνας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 22:46Δεν αγοράζεις καλή λαδόκολλα.aLiCat έγραψε: 08 Φεβ 2019, 22:44Όντως είναι ένας πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος, όμως το δοκίμασα μια φορά και δεν.... Γιατί ενώ στους άλλους άρεσαν περισσότερο από τις κλασικές τηγανητές, εμένα μου έμενε μια επίγευση από το χαρτί της λαδόκολλας.Κουρκούας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 21:32 Άμα θες υγιεινές. Βάλε λάδι σε ψεκαστήρι. Ψιλόκοψε τις πατάτες και άπλωσε τις σε λαδόκολλα. Ψέκασέ τις. Ψήσε τις στο φούρνο. Είναι καλή προσέγγιση στις τηγανητές και για τη δική μου γεύση πιο νόστιμες.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Δεν ξέρω, σίγουρα πρέπει να υπάρχουν και καλύτερες, πάντα όμως ξεχνάω τι μάρκα να πάρω γιατί μου τελειώνει περίπου κάθε εξάμηνο. Αυτή που έχω πάρει τώρα είναι καλή αλλά έχω πετάξει το κουτί γιατί μπαίνει σε ειδική θέση και δεν ξέρω ποια είναι.aLiCat έγραψε: 08 Φεβ 2019, 22:47Sanitas ήταν.Πάνας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 22:46Δεν αγοράζεις καλή λαδόκολλα.aLiCat έγραψε: 08 Φεβ 2019, 22:44
Όντως είναι ένας πιο υγιεινός τρόπος μαγειρέματος, όμως το δοκίμασα μια φορά και δεν.... Γιατί ενώ στους άλλους άρεσαν περισσότερο από τις κλασικές τηγανητές, εμένα μου έμενε μια επίγευση από το χαρτί της λαδόκολλας.Έχεις να προτείνεις κάποια άλλη;
the end
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
εντάξει ρε συ, δεν είναι όλα τα "σαν" το ίδιο. Προφανώς, τα μανιτάρια και η σόγια δεν είναι σα σουβλάκι χοιρινό ή σα μοσχαρίσια μπριζόλα.waldorf έγραψε: 08 Φεβ 2019, 22:39Δεν με ενδιαφέρει μιά "καλή προσέγγιση" στις τηγανητές όταν θέλω να φάω τηγανητές.Κουρκούας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 21:32 Άμα θες υγιεινές. Βάλε λάδι σε ψεκαστήρι. Ψιλόκοψε τις πατάτες και άπλωσε τις σε λαδόκολλα. Ψέκασέ τις. Ψήσε τις στο φούρνο. Είναι καλή προσέγγιση στις τηγανητές και για τη δική μου γεύση πιο νόστιμες.
Όπως δεν με ενδιαφέρει και το ότι η σόγια είναι "σαν κρέας" όταν θέλω να φάω κρέας.
Θέλω να πω ότι οκ σεβαστές οι διατροφικές σας προτιμήσεις,αλλά δεν έχουν ολοκληρωμένη πρόταση.Είναι πάντα "σαν" και όχι "ως".
Δεν αναφέρομαι προσωπικά στον Κουρκούα,απλά πήρα μιά πρότασή του για να σιχτιριάσω τα "σαν" που μας έχουν πρήξει τα σκώτια.
Τα μανιτάρια είναι σαν κρέας,η σόγια είναι σαν τα πάντα,το βραστό είναι σαν τηγανητό,το ανάλατο είναι σαν αλατισμένο αν του προσθέσεις παπαγαλίνη κλπ.
Λύστε το παιδιά και μην μας σκοτίζετε.Το κρέας είναι κρέας,το τηγανητό είναι τηγανητό και το νερόβραστο είναι νερόβραστο.
Αλλά το ψήσιμο πατάτας σε φούρνο με λιγότερο λάδι είναι σαν τις τηγανητές 8 στα 10 και σ' αυτο που δεν είναι, είναι καλύτερο. Ο στεγνός μουσακάς, που ψήνεις τις μελιτζάνες αντί να τις τηγανίσεις είναι πιο νόστιμος από τον παραδοσιακό. Η green cola με στέβια βαράει στ' αυτιά την κλασική κοκακόλα. Υπάρχουν ανακαλύψεις που βελτιώνουν ένα έδεσμα, κάνοντας το και πιο υγιεινό.
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Σημερα δίνετε ολοι κ ολες τον καλυτερό σας εαυτό
- αλλά μην ξανοιχτείτε κ τα γράψετε σε εξειδικευμένο φορουμ μαγειρικής - θα σας πάρουν με τις πατάτες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Re: Συμβουλες μαγειρικης σε εργενηδες
Μα δεν διαφωνώ στην ουσία.
Απλά λέω ότι οι πατάτες ψημένες στον φούρνο δεν είναι τηγανητές και δεν έχουν κανένα λόγο να είναι ΣΑΝ τηγανητές.
Είναι πεντανόστιμες πατάτες ΨΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ.Δηλαδή τι κενό καλύπτουμε όταν λέμε ότι οι νόστιμες πατάτες φούρνου είναι ΣΑΝ τηγανητές;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 272 Απαντήσεις
- 4684 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη