κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 08 Φεβ 2019, 16:15
μα για αυτό σου είπα ότι να βαφεσαι πχ για την πάρτυ σου. πιστεύω θα το απολαμβάνει περισσότερο που είναι με έναν άνδρα που αγαπά τον εαυτό του.και τον φροντίζει.να τον παρατηρεί ,να τον χαζεύει!
και κακά τα ψέμματα όσο αντρική ψυχοσύνθεση κι αν έχω, το μυαλό μου είναι ακόμα γυναικείο. και είναι πολύ όμορφο να βλέπεις τον ανθρωπο σου να φροντίζει τον εαυτό του,γιατί σκέφτεσαι ότι ο άντρας που φροντίζει τον εαυτό του σου δείχνει έμμεσα και το πως φροντίζει εσένα.
Γενικώς συμφωνώ, Και να διευκρινίσω, επειδή ο όρος βάψιμο ακούγεται άσχημα στον άνδρα, εννοώ στυλ «εκπομπής» κι όχι «πίστας». Πριν από την εκπομπή περνάνε όλοι από το μακιγιάζ, δημοσιογράφοι και καλεσμένοι, για να φαίνονται καλύτεροι. Επίσης το αντρικό μακιγιάζ σε επαγγέλματα που απαιτούν δημόσιες σχέσεις, παρουσιάσεις κλπ είναι must.
σου το είχα επισημάνει κι εγώ ότι μου χτυπάει άσχημα η λέξη.
για αυτό λέω περιποίηση.
εννοείται ,σκέψου ότι πχ η L'OREAL στην καμπάνια της για το νέο μεικαπ σε 5000 αποχρώσεις /υποτόνους είχε και άνδρα στα σποτάκια..
και δε μιλάμε για ανδρες που είναι ντραγκ κουιν.. αλλά αυτό που λές.
προσωπικά δε μ'αρέσει αλλά μια κρεμούλα δε θα με χαλούσε.
vantono έγραψε: 07 Φεβ 2019, 22:37
Απο τη γυναικεια και αντρική πλειοψηφια φιλων/γνωστων/αγνωστων που με βλέπουν πρωτη φορα κτλ, απ οσο ξερω και μου εχουν πει, 2. Απο την προσωπικη μου εκτιμηση για τον εαυτο μου, αμφιταλαντεύομαι μεταξυ 6-7,αναλογως την χρονικη περιοδο και διάθεση. Γενικα παντως η αυτοπεποιθηση μου δεν ηταν ποτε υψηλη,πραγμα που πολλες φορες,οταν ημουν μικροτερος και κατα συνέπεια απειρότερος, μου στοιχισε.
Στο υπογράφω με montblanc των 400ε!
Μην ζοχαδιάζεσαι νομίζοντας ότι οι γυναίκες εστιάζουν τόσο πολύ στην μπάκα, στο στάδιο της φαλάκρας ή στην κλίση της μύτης.
Η αυτοπεποίθηση στον άνδρα παραμένει το ΑΩ και μπορεί κάλλιστα να υπερκαλύψει τυχόν θέματα εμφάνισης. Αν μάλιστα τό'χεις με το μπλαμπλα και την πλάκα (εννοώ απλά πράματα, δεν λέω να είσαι ο Γουίλ Φέρελ), the case is closed.
Χωρίς υπερβολή, νομίζω ότι όποιος έχει τα θεία αυτά χαρίσματα δε χρειάζεται ούτε να τα σκάει σε γυμναστήρια και ρουχάδικα, ούτε να σιχτιρίζει έμπροσθεν του καθρέφτη.
Μια φόρμα adipas απ'τους Κινέζους και για γυμναστική μια γύρα στο σαλόνι ανά τακτά χρονικά διαστήματα προς αποφυγήν πιασίματος από το καθισιό, αρκούν. Οτιδήποτε άλλο υποκρύπτει ανασφάλειες.
Ενδιαφέρον .
Η Αυτοπεποίθηση απο που πηγάζει - χτιζεται - συντηρείται ;
Nito έγραψε: 08 Φεβ 2019, 16:34
Μην ζοχαδιάζεσαι νομίζοντας ότι οι γυναίκες εστιάζουν τόσο πολύ στην μπάκα, στο στάδιο της φαλάκρας ή στην κλίση της μύτης.
Η αυτοπεποίθηση στον άνδρα παραμένει το ΑΩ και μπορεί κάλλιστα να υπερκαλύψει τυχόν θέματα εμφάνισης. Αν μάλιστα τό'χεις με το μπλαμπλα και την πλάκα (εννοώ απλά πράματα, δεν λέω να είσαι ο Γουίλ Φέρελ), the case is closed.
Έχω κάποιες επιφυλάξεις ως προς το στάδιο της φαλάκρας. Θέλει μεγάλη μαγκιά για να μην γεροντίζεις. Θα έλεγα ότι από ένα σημείο και μετά χρειάζεται μια πολιτική φαλάκρας Βλέπω άτομα με φαλάκρα που λες και περνάει απαρατήρητη, ενώ σε άλλους χτυπάει πολύ άσχημα. Νομίζω το καλύτερο είναι να δει κανείς διάσημα πρόσωπα (καλλιτέχνες, αθλητές κλπ) να δει πώς χειρίζονται το θέμα.
Για τα άλλα συμφωνώ απολύτως. Κι άμα έχεις και φαντασία γίνεσαι άπιαστος.
Χωρίς υπερβολή, νομίζω ότι όποιος έχει τα θεία αυτά χαρίσματα δε χρειάζεται ούτε να τα σκάει σε γυμναστήρια και ρουχάδικα, ούτε να σιχτιρίζει έμπροσθεν του καθρέφτη.
Μια φόρμα adipas απ'τους Κινέζους και για γυμναστική μια γύρα στο σαλόνι ανά τακτά χρονικά διαστήματα προς αποφυγήν πιασίματος από το καθισιό, αρκούν. Οτιδήποτε άλλο υποκρύπτει ανασφάλειες.
Ενδιαφέρον .
Νομίζω ότι είναι κυρίως θέμα συνήθειας/προπόνησης.
Όσο περισσότερο συναναστρέφεσαι με κόσμο τόσο περισσότερο χοντρόπετσος και αδιάφορος στο "τι θα πουν οι άλλοι γίνεσαι".
Έτσι αφενός αποκτάς περισσότερο θάρρος στην επικοινωνία και αφετέρου γίνεσαι ολοένα και λιγότερο ψυχαναγκαστικός σε θέματα ντυσίματος και εμφάνισης.
Ενδιαφέρον .
Όσο περισσότερο συναναστρέφεσαι με κόσμο τόσο περισσότερο χοντρόπετσος και αδιάφορος στο "τι θα πουν οι άλλοι γίνεσαι".
Έτσι αφενός αποκτάς περισσότερο θάρρος στην επικοινωνία και αφετέρου γίνεσαι ολοένα και λιγότερο ψυχαναγκαστικός σε θέματα ντυσίματος και εμφάνισης.
Nito έγραψε: 08 Φεβ 2019, 16:34
Έχω κάποιες επιφυλάξεις ως προς το στάδιο της φαλάκρας. Θέλει μεγάλη μαγκιά για να μην γεροντίζεις. Θα έλεγα ότι από ένα σημείο και μετά χρειάζεται μια πολιτική φαλάκρας Βλέπω άτομα με φαλάκρα που λες και περνάει απαρατήρητη, ενώ σε άλλους χτυπάει πολύ άσχημα. Νομίζω το καλύτερο είναι να δει κανείς διάσημα πρόσωπα (καλλιτέχνες, αθλητές κλπ) να δει πώς χειρίζονται το θέμα.
Για τα άλλα συμφωνώ απολύτως. Κι άμα έχεις και φαντασία γίνεσαι άπιαστος.
Η φαλάκρα είναι πράγματι μεγάλος τύραννος, αλλά και το πιο εύκολα αντιμετωπίσιμο για όποιον ψάχνεται.
Ενδιαφέρον .
Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2019, 15:59
Ο mec είπε πολύ σωστή κουβέντα. Οι "ειμαι αυτός που ειμαι και σε όποιον αρέσω" κατα 99% είναι αυτοί που είναι γιατι δεν μπορούν να είναι κάτι άλλο.
οχι.
απλως αρεσουν (τοσο οσο) χωρις να χρειαζονται μεικαπ, φτιασιδωματα κλπ, οποτε δεν εχουν κανενα λογο να προσπαθησουν, για να ειναι "κατι αλλο"
ειναι αυτοι που ειναι, και ζουν τη ζωη τους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
mec έγραψε: 08 Φεβ 2019, 13:49
δίπλα σε μία γυναίκα 13 χρόνια μικρότερη κι έχοντας κερδίσει άλλα τόσα από το μακιγιάζ. Θα δείχνω ο γκόμενός της ή ο μπαμπάς της; Ειλικρινά, όχι μόνο δεν θέλω να την κάνω να αισθάνεται άσχημα, αλλά αισθάνομαι άσχημα κι εγώ ο ίδιος.
Έλεος, 13 χρόνια δεν είναι διαφορά! Οριακά συνομήλικοι είσαστε
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
mec έγραψε: 08 Φεβ 2019, 13:49
δίπλα σε μία γυναίκα 13 χρόνια μικρότερη κι έχοντας κερδίσει άλλα τόσα από το μακιγιάζ. Θα δείχνω ο γκόμενός της ή ο μπαμπάς της; Ειλικρινά, όχι μόνο δεν θέλω να την κάνω να αισθάνεται άσχημα, αλλά αισθάνομαι άσχημα κι εγώ ο ίδιος.
Έλεος, 13 χρόνια δεν είναι διαφορά! Οριακά συνομήλικοι είσαστε
Αγις έγραψε: 08 Φεβ 2019, 16:58
Ενδιαφέρον .
απο το μεγεθος της πουτσας, της τσεπης, των δικεφαλων, του εγκεφαλου η οτι τελοσπαντων εχει καθενας.
αμα ξερεις οτι αυτο που εχεις ειναι ενταξει και με το παραπανω, εχεις αυτοπεποιηθηση. αμα εισαι/νομιζεις οτι εισαι λειψος σταπανταολα, δε θα δεις χαρα οσο και να προσπαθεις να βγαλεις φτιασιδωμενη εικονα, μεσα σου θα ξερεις οτι κατι σου λειπει, και θα εισαι μιζερος.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Ενδιαφέρον .
απο το μεγεθος της πουτσας, της τσεπης, των δικεφαλων, του εγκεφαλου η οτι τελοσπαντων εχει καθενας.
αμα ξερεις οτι αυτο που εχεις ειναι ενταξει και με το παραπανω, εχεις αυτοπεποιηθηση. αμα εισαι/νομιζεις οτι εισαι λειψος σταπανταολα, δε θα δεις χαρα οσο και να προσπαθεις να βγαλεις φτιασιδωμενη εικονα, μεσα σου θα ξερεις οτι κατι σου λειπει, και θα εισαι μιζερος.
Ενδιαφέρον .
Σωστά ( + αποτελέσματα - αποδοχή με οτι ασχολεισαι ) - το προβλημα είναι οτι οσοι ΔΕΝ μπορουν και ΔΕΝ είναι το γυρίζουν στο τσαμικορακομελάδικο + χλιμιτζουριές+ ευαισθησίες + εσωτερικούς κοσμους+ πγοοδευτισμό + πολύ ωραιο στυλ + 0% λιπαρά + ελευθεροι γλουτένης και μας τα ζαλίζουν .