Ναι,θυμάμαι την αναφορά και τη συσχέτιση με τον Καστανέντα.Μάλιστα μία παρόμοια ιστορία με τρεις ή περισσότερες γυναίκες με μακάβριο τέλος είχε συμβεί και στη δική του ζωή.Είναι κάποια χρόνια πριν που είχα ασχοληθεί με το θέμα και για τον λόγο αυτό έχω ξεχάσει αρκετά.Η συζήτησή μας μου δίνει το έναυσμα να κάτσω να τα ξαναδιαβάσωΠάνας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 00:58Ξέρω πολλά, οι μάγισσες του Ίστγουικ είναι μια προσέγγιση σε αυτόν, το ήξερες;Papa John έγραψε: 08 Φεβ 2019, 00:53Στη Γερμανία είχα ασχοληθεί με το θέμα και είχα διαβάσει διάφορα άρθρα που έχουν γραφτεί για τον Καστανέντα και για τα βιβλία του.Είναι ένας συγκεκριμένος τύπος που υποτίθεται ότι τον ξεμπρόστιασε (το όνομά του θα το βρεις εάν γκουγκλάρεις με λέξεις κλειδιά - μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή).Το γιατί έχει να κάνει με υποψίες που κίνησαν τα γραφόμενά του και κάποιες ανακρίβειες τόσο χρονολογικές όσο και τοπολογικές που βρίσκονται στα γραφόμενά του.Βασικά ο Καστανέντα είχε πει ψέμματα και για την αληθινή του καταγωγή και εθνικότητα.Πάντως συνεχίζει να είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις πωλήσεων βιβλίων εδώ και χρόνια.
Εάν ασχοληθείς θα βρεις διάφορα πικάντικα και για τη μετέπειτα πορεία του.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτοφαγία: η ασιτία κάνει καλό στην υγεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Αυτοφαγία: η ασιτία κάνει καλό στην υγεία
Αυτό που λέει για τις γεύσεις το πιστεύω, το έχω δοκιμάσει και γω.πήζον bot έγραψε: 08 Φεβ 2019, 01:08Ένας φίλος που κάνει αφαγία κανά 2 φορές το χρόνο, μου λέει ότι είμαι μλκς και δεν ξέρω τι χάνω.Natasha έγραψε: 08 Φεβ 2019, 01:04Πιο πάνω σας είπα ότι Καναδός γιατρός θεραπεύει τον διαβήτη με την μέθοδο της ασιτίας. Κανείς σας δεν το πρόσεξε.enaon έγραψε: 08 Φεβ 2019, 00:56
για να μην χάνουμε την μπάλα, η μελέτη της αυτοφαγίας είναι νεα. Όσοι έχουν πάει σχολές δεν το διδάχθηκαν, είναι άγνωστο. Όλοι νομίζουμε οτι αλήθεια το νορμάλ είναι να τρώμε κάθε 3-4 ώρες, 3-4 γεύματα κλπ, μπορεί και να έχουμε δίκιο.
Βέβαια πρέπει να φέρω εδώ την σχετική ιστοσελίδα, αλλά πάντα δεν γίνεται αυτό, έχουμε και απο άλλες πηγές πληροφορίες και γνώσεις που δεν μπορούν πάντα να βρίσκονται στο δίκτυο, ή να τις βρίσκουμε στο δίκτυο.
Έκοψε το τσιγάρο για πλάκα μετα απο νηστεία, και λέει οτι επαναπροσδιορίζεις τις έννοιες γεύση , πείνα, δίψα..
Εγώ αρχίζω απο τον άλλο μήνα εδω και 15 χρόνια..
Βέβαια το μεγαλύτερο που άντεξα είναι 16 ώρες αλλά μέσα βάζω και τον βραδυνό υπνο.
"Άχρι καιρού..."
ναι βρε νατάσα οκ, αλλά ένας γιατρός είναι κανένας γιατρός. Το θέμα είναι ενδιαφέρον νομίζω, εγώ το κάνω συχνά γιατί με βολεύει, έχω παρατηρήσει ότι μου κάνει καλό νομίζω να μην τρώω όταν αντέχω, θα ήθελα πολύ να υπήρχαν πληροφορίες πιο γενικά, να μην λέγαμε για 5άχρονα.Natasha έγραψε: 08 Φεβ 2019, 01:04Πιο πάνω σας είπα ότι Καναδός γιατρός θεραπεύει τον διαβήτη με την μέθοδο της ασιτίας. Κανείς σας δεν το πρόσεξε.enaon έγραψε: 08 Φεβ 2019, 00:56
για να μην χάνουμε την μπάλα, η μελέτη της αυτοφαγίας είναι νεα. Όσοι έχουν πάει σχολές δεν το διδάχθηκαν, είναι άγνωστο. Όλοι νομίζουμε οτι αλήθεια το νορμάλ είναι να τρώμε κάθε 3-4 ώρες, 3-4 γεύματα κλπ, μπορεί και να έχουμε δίκιο.
Βέβαια πρέπει να φέρω εδώ την σχετική ιστοσελίδα, αλλά πάντα δεν γίνεται αυτό, έχουμε και απο άλλες πηγές πληροφορίες και γνώσεις που δεν μπορούν πάντα να βρίσκονται στο δίκτυο, ή να τις βρίσκουμε στο δίκτυο.
- Βινόσαυρος
Πάω μια βόλτα από το ψυγείο να πάρω δύναμη για ασιτία.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
πρέπει να βγάλουν ασιτία σε λαχταριστές μπουκίτσες.
Σκέφτομαι κάτι, μήπως τώρα τελευταία το παρατήρησαν αυτό με την αυτοφαγία και την αφαγία;enaon έγραψε: 08 Φεβ 2019, 01:12ναι βρε νατάσα οκ, αλλά ένας γιατρός είναι κανένας γιατρός. Το θέμα είναι ενδιαφέρον νομίζω, εγώ το κάνω συχνά γιατί με βολεύει, έχω παρατηρήσει ότι μου κάνει καλό νομίζω να μην τρώω όταν αντέχω, θα ήθελα πολύ να υπήρχαν πληροφορίες πιο γενικά, να μην λέγαμε για 5άχρονα.Natasha έγραψε: 08 Φεβ 2019, 01:04Πιο πάνω σας είπα ότι Καναδός γιατρός θεραπεύει τον διαβήτη με την μέθοδο της ασιτίας. Κανείς σας δεν το πρόσεξε.enaon έγραψε: 08 Φεβ 2019, 00:56
Και μέχρι τώρα μας λέγαν να τρώμε ταχα συχνά;
Σαν τί πληροφορίες θέλετε δηλ;
"Άχρι καιρού..."
- Otto Weininger
Νομίζεις ότι δεν είπε τίποτα περίεργο. Τα καμπανάκια ακούστηκαν νωρίς νωρίς.enaon έγραψε: 08 Φεβ 2019, 00:56πάντως προνόησες. Την ρώτησες πόσο χρονών είναι πριν πει για 360 μέρες, βασικά πριν πει τίποτα περίεργο, ίσως δεν σου άρεσε το άρθρο γενικά, ίσως για την είσοδο.Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2019, 00:47 Αν ο φίλος σου, που κατέχει γνώσεις ξέρει έστω και τα βασικά στην φυσιολογία δεν θα αμολαγε τέτοιες κοτσάνες για 360 μέρες αφαγια κλπ.
Αλλά το θέμα είναι ότι εσύ μας τα λες περίεργα. Σαν να είσαι είτε πολύ μικρή είτε πολύ άσχετη.
Γι'αυτό σε ρώτησα την ηλικία.
για να μην χάνουμε την μπάλα, η μελέτη της αυτοφαγίας είναι νεα. Όσοι έχουν πάει σχολές δεν το διδάχθηκαν, είναι άγνωστο. Όλοι νομίζουμε οτι αλήθεια το νορμάλ είναι να τρώμε κάθε 3-4 ώρες, 3-4 γεύματα κλπ, μπορεί και να έχουμε δίκιο.Γι' αυτό είναι ανόητο να τρώμε κάθε 2 με 3 ώρες!
Let them make the first mistake. We make the last move.
Όταν ήμασταν στα δέντρα και τρώγαμε καρπούς, ναι κάθε τόσο τρώγαμε, αλλά υπήρχαν και περίοδοι που δεν βρίσκαμε δέντρα σε καρποφορία. Το φυσικό μας είναι λοιπόν η χορτοφαγία, αυτό προκύπτει και από την οδοντοστοιχία μας.enaon έγραψε: 08 Φεβ 2019, 00:56 για να μην χάνουμε την μπάλα, η μελέτη της αυτοφαγίας είναι νεα. Όσοι έχουν πάει σχολές δεν το διδάχθηκαν, είναι άγνωστο. Όλοι νομίζουμε οτι αλήθεια το νορμάλ είναι να τρώμε κάθε 3-4 ώρες, 3-4 γεύματα κλπ, μπορεί και να έχουμε δίκιο.
Αργότερα εισάγαμε τις πρωτεΐνες και γίναμε πιο έξυπνοι... Αλλά και τότε που γινόταν η εξέλιξη οι άνθρωποι δεν έτρωγαν κάθε μέρα κρέας όπως σήμερα.
Ο γιατρός στην αυτοφαγία μιλάει για πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, μεγαλύτερα διαστήματα ανάμεσα στην τροφή και όχι για απεργία πείνας.
the end
Ωραία τότε, εσείς να τρώτε συχνά πυκνά και εγω θα ακολουθήσω την μέθοδο αυτή.Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2019, 01:17Νομίζεις ότι δεν είπε τίποτα περίεργο. Τα καμπανάκια ακούστηκαν νωρίς νωρίς.enaon έγραψε: 08 Φεβ 2019, 00:56πάντως προνόησες. Την ρώτησες πόσο χρονών είναι πριν πει για 360 μέρες, βασικά πριν πει τίποτα περίεργο, ίσως δεν σου άρεσε το άρθρο γενικά, ίσως για την είσοδο.Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2019, 00:47 Αν ο φίλος σου, που κατέχει γνώσεις ξέρει έστω και τα βασικά στην φυσιολογία δεν θα αμολαγε τέτοιες κοτσάνες για 360 μέρες αφαγια κλπ.
Αλλά το θέμα είναι ότι εσύ μας τα λες περίεργα. Σαν να είσαι είτε πολύ μικρή είτε πολύ άσχετη.
Γι'αυτό σε ρώτησα την ηλικία.
για να μην χάνουμε την μπάλα, η μελέτη της αυτοφαγίας είναι νεα. Όσοι έχουν πάει σχολές δεν το διδάχθηκαν, είναι άγνωστο. Όλοι νομίζουμε οτι αλήθεια το νορμάλ είναι να τρώμε κάθε 3-4 ώρες, 3-4 γεύματα κλπ, μπορεί και να έχουμε δίκιο.Γι' αυτό είναι ανόητο να τρώμε κάθε 2 με 3 ώρες!
Διότι ΚΑΙ ενστικτωδώς το ήξερα ότι βοηθάει να μένεις για ώρες νηστικός.
Θα δείξει ο χρόνος ποιος έχει δικαιο...
"Άχρι καιρού..."
που πρόλαβες και το είδες ρε παιδί μου; Και αν βγάλεις το 360 και τον φίλο, πάλι οκ τα λέει για σχόλια σχετικά με το άρθρο. Πες λίγο σοβαρά αν θες, κάθε 24 κάθε 12 ώρες ή κάθε 3 είναι καλύτερο να τρώμε, έχεις διδαχθεί αρκετά για να ξέρεις με σιγουριά να απαντήσεις;Otto Weininger έγραψε: 08 Φεβ 2019, 01:17 Νομίζεις ότι δεν είπε τίποτα περίεργο. Τα καμπανάκια ακούστηκαν νωρίς νωρίς.
Και αν όλα αυτά τα συνδυάσουμε και με την Ορθομοριακή Ιατρική και Διατροφή που λέει ΟΧΙ στο κρέας (εντελώς λέμε), ΌΧΙ στα γαλακτοκομικά, ΟΧΙ στην ζάχαρη, τί συμπέρασμα βγάζουμε Πάνα;Πάνας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 01:19Όταν ήμασταν στα δέντρα και τρώγαμε καρπούς, ναι κάθε τόσο τρώγαμε, αλλά υπήρχαν και περίοδοι που δεν βρίσκαμε δέντρα σε καρποφορία. Το φυσικό μας είναι λοιπόν η χορτοφαγία, αυτό προκύπτει και από την οδοντοστοιχία μας.enaon έγραψε: 08 Φεβ 2019, 00:56 για να μην χάνουμε την μπάλα, η μελέτη της αυτοφαγίας είναι νεα. Όσοι έχουν πάει σχολές δεν το διδάχθηκαν, είναι άγνωστο. Όλοι νομίζουμε οτι αλήθεια το νορμάλ είναι να τρώμε κάθε 3-4 ώρες, 3-4 γεύματα κλπ, μπορεί και να έχουμε δίκιο.
Αργότερα εισάγαμε τις πρωτεΐνες και γίναμε πιο έξυπνοι... Αλλά και τότε που γινόταν η εξέλιξη οι άνθρωποι δεν έτρωγαν κάθε μέρα κρέας όπως σήμερα.
Ο γιατρός στην αυτοφαγία μιλάει για πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, μεγαλύτερα διαστήματα ανάμεσα στην τροφή και όχι για απεργία πείνας.
"Άχρι καιρού..."
Δεν ξέρωNatasha έγραψε: 08 Φεβ 2019, 01:27Και αν όλα αυτά τα συνδυάσουμε και με την Ορθομοριακή Ιατρική και Διατροφή που λέει ΟΧΙ στο κρέας (εντελώς λέμε), ΌΧΙ στα γαλακτοκομικά, ΟΧΙ στην ζάχαρη, τί συμπέρασμα βγάζουμε Πάνα;Πάνας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 01:19Όταν ήμασταν στα δέντρα και τρώγαμε καρπούς, ναι κάθε τόσο τρώγαμε, αλλά υπήρχαν και περίοδοι που δεν βρίσκαμε δέντρα σε καρποφορία. Το φυσικό μας είναι λοιπόν η χορτοφαγία, αυτό προκύπτει και από την οδοντοστοιχία μας.enaon έγραψε: 08 Φεβ 2019, 00:56 για να μην χάνουμε την μπάλα, η μελέτη της αυτοφαγίας είναι νεα. Όσοι έχουν πάει σχολές δεν το διδάχθηκαν, είναι άγνωστο. Όλοι νομίζουμε οτι αλήθεια το νορμάλ είναι να τρώμε κάθε 3-4 ώρες, 3-4 γεύματα κλπ, μπορεί και να έχουμε δίκιο.
Εγώ πάντως την ζάχαρη την έχω κόψει εδώ και ένα χρόνο, φραπέ σκέτο και γενικά δεν είμαι φαν των γαλακτομικών, κανένα τυράκι που και που. .
the end
Δοκίμασε και με μέλι αν σου λείπει. Το συνήθισα στο 10λεπτο..Πάνας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 01:29Δεν ξέρωNatasha έγραψε: 08 Φεβ 2019, 01:27Και αν όλα αυτά τα συνδυάσουμε και με την Ορθομοριακή Ιατρική και Διατροφή που λέει ΟΧΙ στο κρέας (εντελώς λέμε), ΌΧΙ στα γαλακτοκομικά, ΟΧΙ στην ζάχαρη, τί συμπέρασμα βγάζουμε Πάνα;Πάνας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 01:19
Όταν ήμασταν στα δέντρα και τρώγαμε καρπούς, ναι κάθε τόσο τρώγαμε, αλλά υπήρχαν και περίοδοι που δεν βρίσκαμε δέντρα σε καρποφορία. Το φυσικό μας είναι λοιπόν η χορτοφαγία, αυτό προκύπτει και από την οδοντοστοιχία μας.
Εγώ πάντως την ζάχαρη την έχω κόψει εδώ και ένα χρόνο, φραπέ σκέτο και γενικά δεν είμαι φαν των γαλακτομικών, κανένα τυράκι που και που. .
Ότι θα έχουμε ψωμόλυσσες (πλάκα).Πάνας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 01:29Δεν ξέρωNatasha έγραψε: 08 Φεβ 2019, 01:27Και αν όλα αυτά τα συνδυάσουμε και με την Ορθομοριακή Ιατρική και Διατροφή που λέει ΟΧΙ στο κρέας (εντελώς λέμε), ΌΧΙ στα γαλακτοκομικά, ΟΧΙ στην ζάχαρη, τί συμπέρασμα βγάζουμε Πάνα;Πάνας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 01:19
Όταν ήμασταν στα δέντρα και τρώγαμε καρπούς, ναι κάθε τόσο τρώγαμε, αλλά υπήρχαν και περίοδοι που δεν βρίσκαμε δέντρα σε καρποφορία. Το φυσικό μας είναι λοιπόν η χορτοφαγία, αυτό προκύπτει και από την οδοντοστοιχία μας.
Δεν τρως ΟΥΤΕ ΜΕΛΙ;;;
"Άχρι καιρού..."
πάνα νομίζω οτι διαβάζεις πράγματα που δεν γράφω και με μαλώνεις μετά. Εγώ δεν είπα να μην τρώς εβδομάδες μέχρι να πέσεις κάτω. Δεν είπα πουθενά για απεργία πείνας, είπα για αποχή κοιλιοδουλείας. Να ανανεώνεις τα πιαστράκια σου 1-2 φορές τον μήνα κλπ.Πάνας έγραψε: 08 Φεβ 2019, 01:19 Ο γιατρός στην αυτοφαγία μιλάει για πρωτεΐνες και υδατάνθρακες, μεγαλύτερα διαστήματα ανάμεσα στην τροφή και όχι για απεργία πείνας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
-
- 28 Απαντήσεις