!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mελη που ανακοινωσαν αποχωρηση αλλα δεν......

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Augustin Meaulnes

Re: Mελη που ανακοινωσαν αποχωρηση αλλα δεν......

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Augustin Meaulnes »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 07 Φεβ 2019, 15:18 To τωρινο σου νικ ειναι mec
Tο παλιο σου νικ einai mec
Aρα δεν υπαρχει παλιο και νεο
εγώ κατάλαβα ότι αλλάζει το einai-ειναι :oops:
cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet

(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
Ρούλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ρούλης »

mec έγραψε: 07 Φεβ 2019, 17:10
Ρούλης έγραψε: 07 Φεβ 2019, 16:17 Καλωσόρισες. Είσαι μια φωτεινή ηλιαχτίδα ποιότητας στο πχόρουμ μας και αν ξαναποχωρήσεις θα αφήσεις αναντικατάστατο κενό.
Σε τριάντα με σαράντα φόρουμ σε έχω ακολουθήσει εδώ και οχτώ χρόνια και ολοι σου φέρθηκαν σκάρτα αφού σε κανένα δε σε έκαναν οι αχάριστοι συντονιστή.
στο πχόρουμ μας; τι κοινά έχεις εσύ με τούτη την κοινότητα; Έρχεσαι από αλλού με σκοπό κάθε φορά να την υποτιμήσεις. Θα ήταν ικανός λόγος να σε ξαποστείλουν «στο μέρος» από όπου ήρθες. Στο «Ανδρών», όπου χέζετε και κλάνετε όλη μέρα και για αυτό δεν πατάει γυναίκα.
Δεν εννοώ τι εννοείς. Εγώ είμαι εξέχων μέλος, με πολύ μεγάλο κύρος, του παρόντος ιστότοπου, πολύ πριν γράψει εδώ ο θρυλικός geroxekoutis, με σύνολο δημοσιεύσεων πάνω από 996.000. Και συν τοις άλλοις είμαι και γιατρός (αυτό προς επίρρωση του κύρους μου).
Καλά, μέσα από τα τριάντα με σαράντα φόρουμς όπου με παρακολουθούσες (σιγά μην ήταν κι εκατό), σε εκείνο το «μέρος» βρήκες να καταλήξεις; Θλιβερή περσόνα...
Υπερέβαλα λίγο πάνω στον ενθουσιασμό μου που επέστρεψες. Για την ακρίβεια τα φόρουμς είναι 37.

Συντονιστής δεν με ενδιαφέρει να γίνω. Φροντίστε τις εμμονές σας, κι εσύ και κάποιος άλλος που νομίζει το ίδιο.
Προσωπικά έχω στηρίξει την υποψηφιότητα σου για συντονιστής σε 36 από τα 37 φόρουμς στα οποία άφησες ανεξίτηλη την παρουσία σου.
Στα 18 είχα αναλάβει προσωπικά την προώθηση της υποψηφιότητας σου. Και το ίδιο θα έκανα κι εδώ αν μας έκανες την τιμή να αυτοπροταθείς.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ρούλης έγραψε: 08 Φεβ 2019, 13:00
mec έγραψε: 07 Φεβ 2019, 17:10
Ρούλης έγραψε: 07 Φεβ 2019, 16:17 Καλωσόρισες. Είσαι μια φωτεινή ηλιαχτίδα ποιότητας στο πχόρουμ μας και αν ξαναποχωρήσεις θα αφήσεις αναντικατάστατο κενό.
Σε τριάντα με σαράντα φόρουμ σε έχω ακολουθήσει εδώ και οχτώ χρόνια και ολοι σου φέρθηκαν σκάρτα αφού σε κανένα δε σε έκαναν οι αχάριστοι συντονιστή.
στο πχόρουμ μας; τι κοινά έχεις εσύ με τούτη την κοινότητα; Έρχεσαι από αλλού με σκοπό κάθε φορά να την υποτιμήσεις. Θα ήταν ικανός λόγος να σε ξαποστείλουν «στο μέρος» από όπου ήρθες. Στο «Ανδρών», όπου χέζετε και κλάνετε όλη μέρα και για αυτό δεν πατάει γυναίκα.
Δεν εννοώ τι εννοείς. Εγώ είμαι εξέχων μέλος, με πολύ μεγάλο κύρος, του παρόντος ιστότοπου, πολύ πριν γράψει εδώ ο θρυλικός geroxekoutis, με σύνολο δημοσιεύσεων πάνω από 996.000. Και συν τοις άλλοις είμαι και γιατρός (αυτό προς επίρρωση του κύρους μου).
Καλά, μέσα από τα τριάντα με σαράντα φόρουμς όπου με παρακολουθούσες (σιγά μην ήταν κι εκατό), σε εκείνο το «μέρος» βρήκες να καταλήξεις; Θλιβερή περσόνα...
Υπερέβαλα λίγο πάνω στον ενθουσιασμό μου που επέστρεψες. Για την ακρίβεια τα φόρουμς είναι 37.

Συντονιστής δεν με ενδιαφέρει να γίνω. Φροντίστε τις εμμονές σας, κι εσύ και κάποιος άλλος που νομίζει το ίδιο.
Προσωπικά έχω στηρίξει την υποψηφιότητα σου για συντονιστής σε 36 από τα 37 φόρουμς στα οποία άφησες ανεξίτηλη την παρουσία σου.
Στα 18 είχα αναλάβει προσωπικά την προώθηση της υποψηφιότητας σου. Και το ίδιο θα έκανα κι εδώ αν μας έκανες την τιμή να αυτοπροταθείς.
λιγο χλιαρος ο πρωτος γυρος, οι αθλητες βρισκουν ακομη τα πατηματα τους, ζυγιζοντας ο ενας τον αλλο.

περιμενουμε κατι καλυτερο στη συνεχεια..

Εικόνα
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Προηγειται ο Ρουλης στα σημεια νομιζω
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”