Έχει πολλή ζάχαρη και καλά για την πικράδα του πορτοκαλιού αλλά μια στο τόσο αξίζει. Δεν είναι για κάθε μέρα. Συνταγή απ' το ξενοδοχείο που δούλεψες;;Papa John έγραψε: 07 Φεβ 2019, 11:33Στο ξενοδοχείο που δούλεψα το καλοκαίρι είχε μεταξύ άλλων και ένα αραβικό εστιατόριο που η σπεσιαλιτέ του για το επιδόρπιο ήταν η πορτοκαλόπιτα.Καλή ήταν αλλά μου έφερνε πολύ λιγούρα.Gherschaagk έγραψε: 07 Φεβ 2019, 08:28Από πορτοκάλι με ζάχαρη και σιροπιασμένη. Πολύ καλή αλλά θα την κάνω καλύτερη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όχι πως θα ψωνίζαμε Lacta ...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Όχι πως θα ψωνίζαμε Lacta ...
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δυστυχώς δεν έχω συνταγή.Πάντως ήταν σε μορφή παντεσπάνι,τετράγωνα κομμάτια και συνοδεύονταν με μία πινελιά σοκολάτας στο πλάι,κατάλαβες,όπως τα παρουσιάζουν σε κάτι μάστερ σεφ κλπ.Είχε και σιρόπι εννοείται.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι οκ σοκολάτα με πορτοκάλι αλλά του πάει πιο πολύ κάτι σε κρέμα με βανίλια. Γνώμη μου πάντα. Τις γλασαρισμένες φέτες πορτοκαλιού δε μπορώ με τίποτα, πολύ περισσότερο το λίγωμα.Papa John έγραψε: 07 Φεβ 2019, 11:46 Δυστυχώς δεν έχω συνταγή.Πάντως ήταν σε μορφή παντεσπάνι,τετράγωνα κομμάτια και συνοδεύονταν με μία πινελιά σοκολάτας στο πλάι,κατάλαβες,όπως τα παρουσιάζουν σε κάτι μάστερ σεφ κλπ.Είχε και σιρόπι εννοείται.
Πρέπει να έχει γίνει της μόδας πάντως το γλυκό αυτό.Τελευταία το έχω πετύχει και σε δύο μεγάλους φούρνους της πόλης μου.Παλιότερα δεν το είχα δει,άσε που πρώτη φορά το δοκίμασα στο ξενοδοχείο.Καλό είναι,αλλά, όπως το είπες,όχι για κάθε μέρα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Οτιδήποτε είναι σιροπιαστό δεν είναι για κάθε μέρα.
Είναι για κάθε νύχτα. Ξέρω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Μπορείς λίγο να επεκταθείς σε αυτή τη θεωρία σου; Ποια κερδοφορία πιστεύεις ότι εξυπηρετεί ο σχεδιασμός των καπιταλιστών και μπαίνουν σε τέτοιο κόπο και έξοδα για να τον επιβάλλουν;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 06 Φεβ 2019, 13:52 οι καπιταλιστες θηλυκοποιουν την κοινωνια γιατι αυτο εξυπηρετει την κερδοφορια τους οπως παλαιοτερα η ψειδαισθητικη παραδοσιοκρατια του american dream
οι ινσελς,οι mgtow και αλλοι ανδροπρεπεις γνωριζουν ποιος ειναι ο εχθρος πλεον![]()
- ΜπλεΜπουμπυς
Στον καπιταλισμό, όλα πουλιούνται και αγοράζονται, ακόμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Τα επιχειρηματικά project τύπου Lacta απλά χρησιμοποιούν αυτά τα δικαιώματα για να ανεβάζουν τις πωλήσεις
και να ξεπλένουν την εκμετάλλευση, ανεξάρτητα από χρώμα/φύλο/σεξουαλικό προσανατολισμό..
Τα επιχειρηματικά project τύπου Lacta απλά χρησιμοποιούν αυτά τα δικαιώματα για να ανεβάζουν τις πωλήσεις
και να ξεπλένουν την εκμετάλλευση, ανεξάρτητα από χρώμα/φύλο/σεξουαλικό προσανατολισμό..
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Άρα παιδάκια, ο σύριζα διαφέρει από τον καπιταλισμό, στο ότι μόνο πουλάειΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 07 Φεβ 2019, 12:29 Στον καπιταλισμό, όλα πουλιούνται και αγοράζονται, ακόμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
καλημέρες μπουμπυ, πες και στα άλλα παλικάρια δίπλα
Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τη Λάκτα
Έχω φίλους που τρώνε Λάκτα
Έχω φίλους που τρώνε Λάκτα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Αν τρώνε τη Λάκτα στο σπίτι τους και δεν προκαλούν δεν έχω πρόβλημα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εσύ ποια προτιμάς;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".