!!! DEVELOPMENT MODE !!!

CHAMPIONS LEAGUE 2017/18

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Re: CHAMPIONS LEAGUE 2017/18

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

Νικητής Τροπαίου
Ρεάλ 1.70
Λίβερπουλ 2.17
Bασικό
Ρεάλ - Λίβερπουλ 1- 2.25 X -3.75 2 -2.95
O 1.50
U 2.55
Μέθοδος Νίκης
Ρεάλ στην καν. διάρκεια 2.25
Λίβερπουλ στην καν. διάρκεια 2.95
Ρεάλ στην παράταση 9.75
Λίβερπουλ στην παράταση 12.60
Ρεάλ στα πέναλτι 13.00
Λίβερπουλ στα πέναλτι 13.00
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Namrail έγραψε: 03 Μάιος 2018, 09:27 Γελάνε και τα τσιμέντα με το διαιτητή. Έπνιξε δύο καθαρά πέναλτι και έδωσε ένα μούφα στο τέλος. Και οι βοηθοί από κοντά.

Ρεάλ Λίβερπουλ λοιπόν. Δεν βλέπω πως γίνεται αυτή η ομάδα του Κλοπ να μη φάει τουλάχιστον τρία από τη Ρεάλ.

Από την άλλη η επίθεση της είναι φωτιά. Θα δούμε καμιά επανάληψη του Ρεάλ Άιντραχτ φέτος, που έχει μείνει ως ο πιο εντυπωσιακός τελικός όλων των εποχών.
Ενώ με την ομαδούλα σου που η απομίμηση Ronaldo παραμένει ατιμώρητη και δεν σφυρίζονται τα πέναλτι εναντίον της δεν γελάνε;

Ερώτησις.

Πόσο χρονών είσαι για να βγάλω κάποια συμπεράσματα αν είσαι οπαδός της χαράς και της μόδας.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Ρε μλκ παίρνεις ουσίες ή έχεις αλτσχάιμερ; Ή και τα δύο;

Εκατό φορές σου έχω πει ότι είμαι λίγο πάνω από 30.

Τι συμπεράσματα να βγάλεις εξάλλου; Λες και είσαι ικανός για τέτοια πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Namrail

MiGiSukhoI έγραψε: 03 Μάιος 2018, 14:52

Ενώ με την ομαδούλα σου που η απομίμηση Ronaldo παραμένει ατιμώρητη και δεν σφυρίζονται τα πέναλτι εναντίον της δεν γελάνε;
Με τη βασίλισσα κλαίνε δεν γελάνε. Όπως ακριβώς κλαίνε και τα θύματα κακοποίησης...
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

500% γαυροποίηση
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Paralimnitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Paralimnitis »

Αν το σηκωσει η Ρεαλ θα εχουμε αυτοκτονιες στην puta Barcelona ,αν το σηκωσει η Λιβερπουλ στην σιχαμενη κοκκινη μειονοτητα του Μαντσεστερ.Οτι και να γινει δηλαδη θα κερδισει το ποδοσφαιρο :lol:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Βινόσαυρος έγραψε: 03 Μάιος 2018, 15:06 500% γαυροποίηση
Υπερβαλεις.Ας πουμε 100%

500% ειναι αυτο

Οι τέσσερις νομικοί του ΠΑΟΚ ζήτησαν επίσης να μην ληφθούν υπόψη τα δημοσιεύματα που υπήρχαν στο εξωτερικό για τη διακοπή του αγώνα. Προσκόμισαν ωστόσο συνέντευξη του Νίκου Μαχλά στην εφημερίδα «Φως» σύμφωνα με την οποία ο πρώην διεθνής επιθετικός έχει δει στα αποδυτήρια, πρόεδρο ομάδας να οπλοφορεί.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Namrail έγραψε: 03 Μάιος 2018, 15:03 Ρε μλκ παίρνεις ουσίες ή έχεις αλτσχάιμερ; Ή και τα δύο;

Εκατό φορές σου έχω πει ότι είμαι λίγο πάνω από 30.

Τι συμπεράσματα να βγάλεις εξάλλου; Λες και είσαι ικανός για τέτοια πράγματα.
Ενώ εσύ ορφανό του Φράνκο είσαι ικανός για συμπεράσματα. Χάρτινο θα πάρεις όπως και η χανούμισσα.

Είσαι μικρότερος από 'μένα, πες ότι είσαι 31 - 32, άρα ήσουν 10+ το 1998, ναι είσαι οπαδός της χαράς που πήρε τα 3 σε 6 χρόνια και την περίοδο που άρχισε να πέφτει χρήμα στην La Liga. Καλά το αντιλήφθηκα.

Εγώ που άρχισα να βλέπω ποδόσφαιρο το 1990, δεν θυμάμαι κανέναν στο Δημοτικό να ήταν Real, ούτε καν στο γυμνάσιο να πω την αλήθεια. Υποστήριζαν Γερμανικές ομάδες, Αγγλικές ομάδες την Marseille, την Barcelona, την Atletico και η συντριπτική πλειοψηφία ομάδες της Ιταλίας. Κυρίως Milan, Inter, Juventus, Napoli. Όπως και στις Εθνικές, μόνο Ιταλία, Βραζιλία, Γερμανία, Αγγλία και Αργεντινή άκουγες. Σπανιόλες κανείς.

Εγώ έγινα Μίλαν λόγω δυό κασκώλ που έφερε το 1989 στο σπίτι ο θειός μου. Το ένα ήταν της Juventus (ο θειός είναι φανατικός της οπαδός) και το άλλο της Grande Milan. 5,5 χρονών ήμουνα και επέλεξα το κοκκινόμαυρο από ένστικτο και αδελφός μου το ασπρόμαυρο. :003:

Ούτε τον τελικό του 1989 θυμάμαι, ούτε του 1990 ούτε τίποτα. Έβλεπα αγώνες χωρίς να καταλαβαίνω. Απλά θυμάμαι αμυδρά λίγο το Μουντιάλ του 1990 και το Πανευρωπαϊκό του 1992. Χωρίς λεπτομέρειες. Από το 1992 - 1993 θυμάμαι τα πάντα και το κλάμα που έριξα στον χαμένο τελικό από τους ντοπαρισμένους Γάλλους.

Ότι και να μου λες δεν είναι τυχαίο ότι κατηγορούν την ομαδούλα σου για σπρώξιμο εδώ και 63 χρόνια... Τίποτα στην ζωή δεν είναι τυχαίο, ούτε η διαμόρφωση συνειδήσεων. Φέτος αποδείχθηκε ακόμα μια φορά ότι είσαι UEFADRID και πας με τις ευλογίες των Αρχών και με τους Διαιτητές τους, όπως φυσικά και οι αγγλιδούλες.

Έχει ο καιρός γυρίσματα για την κρατικοδίαιτη ομάδα της Ισπανίας...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
Namrail

MiGiSukhoI έγραψε: 03 Μάιος 2018, 15:25
Ενώ εσύ ορφανό του Φράνκο είσαι ικανός για συμπεράσματα. Χάρτινο θα πάρεις όπως και η χανούμισσα.
Φυσικά και είμαι, κάπου 1000% ικανότερος απ' ότι εσύ. Τουλάχιστον.
MiGiSukhoI έγραψε: 03 Μάιος 2018, 15:25Είσαι μικρότερος από 'μένα, πες ότι είσαι 31 - 32, άρα ήσουν 10+ το 1998, ναι είσαι οπαδός της χαράς που πήρε τα 3 σε 6 χρόνια και την περίοδο που άρχισε να πέφτει χρήμα στην La Liga. Καλά το αντιλήφθηκα.
Ξέρεις πόσες φορές έχουμε κάνει την ίδια ακριβώς κουβέντα με την ηλικία; Τουλάχιστον τρεις. Το αλτσχάιμερ σου είναι σε τελικό στάδιο. Εναλλακτικά, κόψε αυτά που πίνεις γιατί ο εγκέφαλος αρχίζει να ρετάρει επικίνδυνα.
Έχει ο καιρός γυρίσματα για την κρατικοδίαιτη ομάδα της Ισπανίας...
Αυτά τα λέτε χρόνια τώρα αλλά στο τέλος πάλι σοδομισμένο είναι το κωλαράκι σας. :lol:
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Σε διακρίνει μεγαλομανία και ναρκισσισμός όπως ακριβώς και τον φασίστα τον ηγέτη σας. Χωρίς Φράνκο δεν θα υπήρχε η Puta η Real.
Ακούς εκεί μας το παίζει και προοδευτικός και υποστηρίζεις ομάδα που έχει πρώτο συνθετικό βασιλικό τίτλο.

Και πριν πεις καμιά μαλακία για την Milan, η βάση των οπαδών της πάντα ήταν από τα λαϊκά στρώματα και τους βιομηχανικούς εργάτες. Οι οπαδοί της δικιάς σου ομάδας πάντα ήταν φασίστες στην συντριπτική τους πλειοψηφία.

Ποιο σοδομημένο κωλαράκι ρε κατεστημένο κρατικοδίαιτο;

Τα Ισπανικά λαϊκά στρώματα πληρώνουν αυτά τα σκάνδαλα...

Έπρεπε να είχε χρεοκοπήσει εδώ και 15 η ομάδα σου, αλλά σαν κατεστημένο που είναι, πάλι την έσωσε το κράτος.

http://www.bbc.com/news/world-europe-36706262
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
Namrail

MiGiSukhoI έγραψε: 03 Μάιος 2018, 16:44 Σε διακρίνει μεγαλομανία και ναρκισσισμός όπως ακριβώς και τον φασίστα τον ηγέτη σας.

Μεγαλομανία θα ήταν να ισχυριστώ ότι είμαι πανέξυπνος. Δεν είμαι.

Ρεαλισμός είναι να λέω ότι έχω αντιληπτικές ικανότητες πολύ ανώτερες από τις δικές σου.
MiGiSukhoI έγραψε: 03 Μάιος 2018, 16:44
Ποιο σοδομημένο κωλαράκι ρε κατεστημένο κρατικοδίαιτο;

Τα Ισπανικά λαϊκά στρώματα πληρώνουν αυτά τα σκάνδαλα...

Έπρεπε να είχε χρεοκοπήσει εδώ και 15 η ομάδα σου, αλλά σαν κατεστημένο που είναι, πάλι την έσωσε το κράτος.

http://www.bbc.com/news/world-europe-36706262
Μπράβο ανακάλυψες την Αμερική. :smt005:
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη με βάλεις τώρα να ψάξω να βρω τα χαρτιά ενός τεστ της Ελληνικής Mensa προ 23 ετών που κάναμε στην έκτη δημοτικού. Επειδή μιλάς για αντιλήψεις.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
Namrail

Καλά ρε τι γίνεται εδώ; Παράρτημα της ΜΕΝΣΑ καταντήσαμε! :smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Εγώ που άρχισα να βλέπω ποδόσφαιρο το 1990, δεν θυμάμαι κανέναν στο Δημοτικό να ήταν Real, ούτε καν στο γυμνάσιο να πω την αλήθεια. Υποστήριζαν Γερμανικές ομάδες, Αγγλικές ομάδες την Marseille, την Barcelona, την Atletico και η συντριπτική πλειοψηφία ομάδες της Ιταλίας.
την Barcelona αλλα και την Ατλετικο; :lol:
Ρεαλ ουγκο σαντσεζ μπουτραγκενιο μιτσελ δεν ειχε τπτ κανενα οπαδο και ειχε η Ατλετικο; :lol:
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Τι λέτε ,βρε παιδιά... Εγώ, μικρός, είχα Real με τον Sánchez, και γινότανε χαμός. Η Real ήτανε η μυθολογία του Ποδοσφαίρου, με ιστορικό με Πούσκας, με Ντι Στέφανο, ως και την εποχή του Breitner, και πάντα η Real ήτανε...Real. Μην ισοπεδώνουμε, είναι το κλαμπ με τις περισσότερες κούπες, το κλαμπ που ταυτίστηκε με τους αστέρες, το, το... Ποιά Atlético, cιγά μην ασχολούμασταν και με την Hoffenheim. Οι μύθοι μας ήταν η Real, η Juve, η Bayern, o Ajax, η Milan, η Inter, οι Liverpool, M.U., αυτά ήταν τα κλασικά ονόματα.
Ordem e Progresso.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”