!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Re: Ηλεκτρικό ποδήλατο ή σκούτερ.
Θα θελα να το δω αυτό!

κρατάω ότι φταίει ο Σαμαράς, βγάζει νόημα έτσι.Naida έγραψε: 06 Φεβ 2019, 22:29
Δε ξέρετε εσείς πως είναι αυτή η πόρτα γι' αυτό τα λέτε αυτά. Έχει Σαμαράκη να μπεις μέσα και γωνία και κάδο απέξω. Ε άμα δώσεις λίγο παραπάνω γκάζι ν' ανέβεις το σαμαράκι πέφτεις άνετα πάνω στην πορτα.
Τελοσπαντων μια πόρτα έφαγα.
Enaon τον δικαίωσα έφτασα ως τέρμα. 1 1/2 ώρα οδήγηση σε κωλοδρομο.
Με 20 θες; Με 20 θα πηγαίνω αλλά εσυ θα είσαι πάνω να ζήσουμε μαζί την εμπειρία.
δεν θα την ζήσουμε μαζί παιδί μου, εγώ απλά θα περιμένω πότε θα πέσουμε, καλά δεν θα περιμένω και πολύ, να προσγειωθώ ομαλά καθώς τραβάω το μοιραίο, εσύ οκ, θα ζήσεις εμπειρία.
Λοιπόν, στόχος μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, να μάθεις ποδήλατο
Μαζί θα τη ζήσουμε είπαenaon έγραψε: 06 Φεβ 2019, 22:35κρατάω ότι φταίει ο Σαμαράς, βγάζει νόημα έτσι.Naida έγραψε: 06 Φεβ 2019, 22:29
Δε ξέρετε εσείς πως είναι αυτή η πόρτα γι' αυτό τα λέτε αυτά. Έχει Σαμαράκη να μπεις μέσα και γωνία και κάδο απέξω. Ε άμα δώσεις λίγο παραπάνω γκάζι ν' ανέβεις το σαμαράκι πέφτεις άνετα πάνω στην πορτα.
Τελοσπαντων μια πόρτα έφαγα.
Enaon τον δικαίωσα έφτασα ως τέρμα. 1 1/2 ώρα οδήγηση σε κωλοδρομο.
Με 20 θες; Με 20 θα πηγαίνω αλλά εσυ θα είσαι πάνω να ζήσουμε μαζί την εμπειρία.
δεν θα την ζήσουμε μαζί παιδί μου, εγώ απλά θα περιμένω πότε θα πέσουμε, καλά δεν θα περιμένω και πολύ, να προσγειωθώ ομαλά καθώς τραβάω το μοιραίο, εσύ οκ, θα ζήσεις εμπειρία.
Λοιπόν, στόχος μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, να μάθεις ποδήλατο![]()
Γιατί να μάθω ποδήλατο; 4 ρόδες έχει.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πώς θα την ζήσουμε μαζί, εγώ ξέρω τι θα γίνει, το έχω πάθει και έχω μάθει.
γιατί δεν κάνει κακό και έχει πλάκα, ευκαιρία
Τι έχεις πάθει; Με γουρούνα;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ναι βρε, οι γουρούνες είναι για βοσκούς οι κακές, για wrc μίνι διαστάσεων οι καλές. Θέλουν χώμα και να σπινάρεις όμως, να πας με τις πόρτες αν είχες. Είναι επικίνδυνα οχήματα για έδαφος που δεν χάνει πρόσφυση, πολύ απλό να σε πετάξουν κάτω στην άσφαλτο.
απο την άλλη τις ενοικιάζουν στα νησιά, οπότε οκ, προφανώς υπερβάλλω. Αλλά όχι πολύ, γενικά στα νησιά ζούμε εκτός νόμου και λογικής, αλλά ζούμε.
απο την άλλη τις ενοικιάζουν στα νησιά, οπότε οκ, προφανώς υπερβάλλω. Αλλά όχι πολύ, γενικά στα νησιά ζούμε εκτός νόμου και λογικής, αλλά ζούμε.
-
Ορέστης 35
Ειχες ηδη διπλωμα οταν τα εκανες αυτα;Naida έγραψε: 06 Φεβ 2019, 21:34Όχι ήταν ψύχραιμος γενικότερα και αυτός μου το έδωσε. Εγώ δεν ήθελα να το πάρω αλλά επέμενε. Βασικά φοβόμουν από τη μια αλλά από την άλλη ήθελα.
Τη μοναδική φορα που έχασε την ψυχραιμία του ήταν όταν μπήκα με γκάζι σε κανα δυο-τρεις στροφές γιατί αυτός μου μου έλεγε πριν μπω στη στροφή "τσίμπα το λίγο" εννοώντας το φρένο και εγώ τσιμπάγα το γκάζι(είμαι επιρρεπής στην ταχύτητα) δε μου έλεγε τίποτα μη το πάρω ως παρατήρηση και ξέρεις δεν κάνει να φοβερίζεις νέο οδηγό αλλά και για να αισθανθώ μόνη μου το λάθος,εγώ στην κοσμάρα μουσε μια στροφή παραλίγο να φύγουμε όξω εντελώς. Δεν άντεξε και μου είπε "γαμώ τη τύχη μου που έμπλεξα, το γαμημένο το φρένο τσίμπα, θα σκοτωθούμε. " Αυτός έφταιγε που δε μου διευκρίνιζε.
Δεν το πηρα όμως για κακό και με φοβο γιατί συνέχισε να μου δείχνει εμπιστοσύνη(μεγάλη υπόθεση) και μου είπε "συνέχισε την οδήγηση ως τέρμα" Τον ρώτησα τέρμα το γκάζι; Αλλά κατάλαβε ότι αστειευόμουν. Ή έτσι νόμιζε![]()
Μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση οδηγική και άρχιζα και το έπαιρνα πιο πολύ και πήγαινα ωραία στην αρχή και να τα γκάζια και να τα σπινιαρίσματα.
Αλλά κάποια στιγμή ήμουν απρόσεκτη και μια μέρα πέρασα με κόκκινο και πήγα να πατήσω τον τροχονόμο (ορκίζομαι δεν τον είχα δει) και κάτι τουρίστες που πήγαν να περάσουν τον δρόμο στο λιμάνι του Πειραιά. Φρέναρα τόσο δυνατά που ένιωσα το αυτοκίνητο να γονατίζει. Τότε μου φώναξε πολύ![]()
Μετά μουλάρωσα και δεν το έπαιρνα, μόλις μετά το ξαναπήρα τράκαρα με την πόρτα του πάρκινγκ. Είναι όμως κωλοσημειο εκεί. Δε φταίω.
Ε μετά δεν είχα αυτοκίνητο.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
πρέπει να είσαι πάρα πολύ όμορφη εσύNaida έγραψε: 06 Φεβ 2019, 21:34Όχι ήταν ψύχραιμος γενικότερα και αυτός μου το έδωσε. Εγώ δεν ήθελα να το πάρω αλλά επέμενε. Βασικά φοβόμουν από τη μια αλλά από την άλλη ήθελα.
Τη μοναδική φορα που έχασε την ψυχραιμία του ήταν όταν μπήκα με γκάζι σε κανα δυο-τρεις στροφές γιατί αυτός μου μου έλεγε πριν μπω στη στροφή "τσίμπα το λίγο" εννοώντας το φρένο και εγώ τσιμπάγα το γκάζι(είμαι επιρρεπής στην ταχύτητα) δε μου έλεγε τίποτα μη το πάρω ως παρατήρηση και ξέρεις δεν κάνει να φοβερίζεις νέο οδηγό αλλά και για να αισθανθώ μόνη μου το λάθος,εγώ στην κοσμάρα μουσε μια στροφή παραλίγο να φύγουμε όξω εντελώς. Δεν άντεξε και μου είπε "γαμώ τη τύχη μου που έμπλεξα, το γαμημένο το φρένο τσίμπα, θα σκοτωθούμε. " Αυτός έφταιγε που δε μου διευκρίνιζε.
Δεν το πηρα όμως για κακό και με φοβο γιατί συνέχισε να μου δείχνει εμπιστοσύνη(μεγάλη υπόθεση) και μου είπε "συνέχισε την οδήγηση ως τέρμα" Τον ρώτησα τέρμα το γκάζι; Αλλά κατάλαβε ότι αστειευόμουν. Ή έτσι νόμιζε![]()
Μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση οδηγική και άρχιζα και το έπαιρνα πιο πολύ και πήγαινα ωραία στην αρχή και να τα γκάζια και να τα σπινιαρίσματα.
Αλλά κάποια στιγμή ήμουν απρόσεκτη και μια μέρα πέρασα με κόκκινο και πήγα να πατήσω τον τροχονόμο (ορκίζομαι δεν τον είχα δει) και κάτι τουρίστες που πήγαν να περάσουν τον δρόμο στο λιμάνι του Πειραιά. Φρέναρα τόσο δυνατά που ένιωσα το αυτοκίνητο να γονατίζει. Τότε μου φώναξε πολύ![]()
Μετά μουλάρωσα και δεν το έπαιρνα, μόλις μετά το ξαναπήρα τράκαρα με την πόρτα του πάρκινγκ. Είναι όμως κωλοσημειο εκεί. Δε φταίω.
Ε μετά δεν είχα αυτοκίνητο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Όμορφη είμαι. Στο πρόσωπο τουλάχιστον γιατί από σώμα άστα να πάνε έχω φορτωθεί τα βάρη της κοινωνίας από μικρή
Αλλά γιατί το λες; Επειδή μου έδινε το αυτοκίνητο και είναι άντρας κτλ; Δεν είχε τέτοιου είδους κολλήματα.
Ναι και να φανταστείς δεν λάδωσα. Δε ξέρω πως το πήρα αλλά θυμάμαι τον δάσκαλο οδηγησης όταν γυρίσαμε από την εξέταση και είχα περάσει να λέει σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια και εμένα να με γυρναει
με αυστηρό ύφος και να μου λεει "εσύ να είσαι πολύ προσεκτική γιατί έχεις πρόβλημα με το γκάζι, δεν το αισθάνεσαι, κι αν κάνεις κανένα μπαμ θα είναι γερό μπαμ."
Αλλά ήμουν αρχάρια τότε. Καλά και τώρα άμα πάρω αυτοκίνητο που έχω καιρό να πάρω ίσως στην αρχή τρομάξω λίγο κοσμο. Αλλά μετά θα ειμαι οκ πιστεύω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
fixed.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ίδιοι. Άνθρωποι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
σε πειράζω ρε, μην ασχολείσαιNaida έγραψε: 07 Φεβ 2019, 06:21Όμορφη είμαι. Στο πρόσωπο τουλάχιστον γιατί από σώμα άστα να πάνε έχω φορτωθεί τα βάρη της κοινωνίας από μικρή![]()
Αλλά γιατί το λες; Επειδή μου έδινε το αυτοκίνητο και είναι άντρας κτλ; Δεν είχε τέτοιου είδους κολλήματα.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
λοιπον, κοιτα καλα τον πισω αξονα, αν εχει διαφορικο. αν εχει, καλως.Naida έγραψε: 06 Φεβ 2019, 12:30
Α δεν έχειςκαι εγώ φέτος αν δεήσω να πάω διακοπές θα ενοικιάσω οπωσδηποτε και θα το οδηγάω μονο εγώ να δω πως είναι.
αν δεν εχει, μην διανοηθεις να πατησεις σε ασφαλτο.
αν δεν ξερεις τι ειναι το διαφορικο, μην νοικιασεις, η εστω μαθε πρωτα.
Ασέβαστος έγραψε: 07 Φεβ 2019, 11:59λοιπον, κοιτα καλα τον πισω αξονα, αν εχει διαφορικο. αν εχει, καλως.Naida έγραψε: 06 Φεβ 2019, 12:30
Α δεν έχειςκαι εγώ φέτος αν δεήσω να πάω διακοπές θα ενοικιάσω οπωσδηποτε και θα το οδηγάω μονο εγώ να δω πως είναι.
αν δεν εχει, μην διανοηθεις να πατησεις σε ασφαλτο.
αν δεν ξερεις τι ειναι το διαφορικο, μην νοικιασεις, η εστω μαθε πρωτα.
Γιατί; Για αυτό που έλεγε ο τσιλ; Ότι δεν στρίβει;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
στριβει.
μονο του.
οποτε θελει αυτο (βασικα οποτε συναντησει ανωμαλια στο οδοστρωμα, δηλαδη συνεχεια), προς οποια κατευθυνση του καπνισει οταν πηγαινεις ισια, η μπορει να αποφασισει να παει ισια οταν θες να στριψεις, η να στριψει προς την αντιθετη κατευθυνση απο οτι θες εσυ, κλπ.
εκτος αν εισαι σε χωμα οπου μπορουν να σπινιαρουν οι τροχοι, οποτε κανει οτι του πεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 36 Απαντήσεις
- 1932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 82 Απαντήσεις