Πιο πολύ για στιβαρές τσέπες ψάχνουν αλλά ας μην εκτροχιάσουμε το θεσπέσιο αυτό νήμαmec έγραψε: 05 Φεβ 2019, 00:12Πιστεύω ότι μπορεί να αρέσει σε πάρα πολλές γυναίκες. Δεν έχουμε τα ίδια κριτήρια με αυτές. Οι περισσότερες ψάχνουν στιβαρά μπράτσα για να καλύψουν ανασφάλειες.brb και tyt έγραψε: 05 Φεβ 2019, 00:03Αν το αντίπαλον δέος της φλωριάς είναι η σκατομαγκιά του Κασιδιάρη, δηλώνω φλωρος.mec έγραψε: 04 Φεβ 2019, 23:50 Μιά χαρά είναι ο Κασιδιάρης και σε εμφάνιση και σε στυλ, αν δεις την κατεύθυνση της φλωριάς που πάει να πάρει η κοινωνία. Τώρα τα πολιτικά είναι άλλο ζήτημα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Μου αρέσει ο Κασιδιάρης! Αν ήμουν 60 χρόνια νεότερη..."
Re: "Μου αρέσει ο Κασιδιάρης! Αν ήμουν 60 χρόνια νεότερη..."
Σαφώς και υπάρχουν πολλοί ωραιότεροι. Μέτριος είναι. Αλλά παίζει στο πολιτικό πεδίο. Μάτσο στυλάκι και καλή εκφορά λόγου.Gherschaagk έγραψε: 05 Φεβ 2019, 22:16Δεν τον λες κι ωραίο σαν Έλληνα πάντως. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες που είναι ωραίοι. Δεν είναι ένας απ' αυτούς.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2019, 13:55 Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι μεγάλο μέρος του χαρακτηρισμού "πακιστανός" για τον Κάσιδιάρη εκφέρεται κυρίως από τους άντρες για μάλλον ευνόητους λόγους.
Και επειδή είναι απολύτως ξενέρωτοι όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί δεν βρίσκω καθόλου περίεργο το να αρέσει περισσότερο στις γυναίκες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ωραία τα πακοτίνια αλλά όταν τελειώσεις μαζί τους βρωμάνε τα δάχτυλα.
Ντάξει, αντικειμενικά είναι ωραίο παιδί. Τώρα, άλλο η πολιτική, και τα μυαλά που κουβαλάει.
Ordem e Progresso.
-
Αρρηνmax41postspermonth
- Phorum.gr user: Μητσάκος
Στωμεν καλώς... εσείς το είχατε υπόψη αυτό το τόσο σκληρά αντίκουμμουνιστικό και συνάμα αντιναζιστικό θρησκευτικό χριστιανορθόδοξο ιστολόγιο ;Drexler έγραψε: 06 Φεβ 2019, 14:07Δεν ειναι η σβαστικα ειναι το «ΑΓΧΙΒΑΣΙΗΝ» απο κατω.Ηρακλειτος ρε ταγαρια!Chainis έγραψε: 06 Φεβ 2019, 12:36
Ειναι και η σβαστικα στο μπρατσο που τραβαει, ποια μπορει να μεινει ψυχραιμη σε τετοια εικονα.
ΥΓ Ποιος θεουλης τα γραφει αυτα?![]()
....
https://stwmenkalws.blogspot.com/2014/0 ... 4.html?m=1
αφήνοντας τα υπόλοιπα ρε σεις έπαθα πλάκα με την κάτωθι φωτογραφία

τι ήθος,τι σεμνότης τι λογοκρισία από μέρους του διαχειριστή του ιστολογίου
ούτε του άντρα οι ρώγες δεν κάνει να φαίνονται σύμφωνα με τις χριστιανικές διδάσκαλιες πολύ γουστάρω στηρίζω σεμνοτυφία και λογοκρισία...
έλα ρε γλέντια για κάτι τέτοια τα γουστάρουμε αυτό το phorum II...
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Φεβ 2019, 15:26Σαφώς και υπάρχουν πολλοί ωραιότεροι. Μέτριος είναι. Αλλά παίζει στο πολιτικό πεδίο. Μάτσο στυλάκι και καλή εκφορά λόγου.Gherschaagk έγραψε: 05 Φεβ 2019, 22:16Δεν τον λες κι ωραίο σαν Έλληνα πάντως. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες που είναι ωραίοι. Δεν είναι ένας απ' αυτούς.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Φεβ 2019, 13:55 Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι μεγάλο μέρος του χαρακτηρισμού "πακιστανός" για τον Κάσιδιάρη εκφέρεται κυρίως από τους άντρες για μάλλον ευνόητους λόγους.
Και επειδή είναι απολύτως ξενέρωτοι όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί δεν βρίσκω καθόλου περίεργο το να αρέσει περισσότερο στις γυναίκες.
Μόνο για μπάτσες είναι.Για τιποτα άλλο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ordem e Progresso.
Όχι, όχι όντως είναι για μπάτσες και τίποτα άλλο. Σαν αυτές που έδωσε το καθίκι στην Κανέλλη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κι όχι μόνο. Έχει ρίξει κι αλλού.Naida έγραψε: 06 Φεβ 2019, 17:17Όχι, όχι όντως είναι για μπάτσες και τίποτα άλλο. Σαν αυτές που έδωσε το καθίκι στην Κανέλλη.
Ordem e Progresso.
Που αλλού;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Golden Age
Καθοδηγούμενοι απο σκηνοθέτες;
Ο σκηνοθέτης που σχεδίασε την φάση με την Κανέλλη δεν νομίζω ότι θα περίμενε να είναι τόσο άμπαλος και τον άφησε χωρίς πρόβα.
the end
- Golden Age
Άμπαλος δεν είναι. Ίσα ίσα, προσπαθούσε να είναι συγκρατημένος για να μην κάνει κανένα κακό.Πάνας έγραψε: 06 Φεβ 2019, 19:52Ο σκηνοθέτης που σχεδίασε την φάση με την Κανέλλη δεν νομίζω ότι θα περίμενε να είναι τόσο άμπαλος και τον άφησε χωρίς πρόβα.
Ενώ αυτό που έκανε δεν ήταν...Golden Age έγραψε: 06 Φεβ 2019, 23:56Άμπαλος δεν είναι. Ίσα ίσα, προσπαθούσε να είναι συγκρατημένος για να μην κάνει κανένα κακό.Πάνας έγραψε: 06 Φεβ 2019, 19:52Ο σκηνοθέτης που σχεδίασε την φάση με την Κανέλλη δεν νομίζω ότι θα περίμενε να είναι τόσο άμπαλος και τον άφησε χωρίς πρόβα.
the end
- Golden Age
Η κίνηση στα χαστούκια έδειξε ότι πρσοπάθησε να αποφύγει να κάνει κάποια ζημιά.Πάνας έγραψε: 06 Φεβ 2019, 23:58Ενώ αυτό που έκανε δεν ήταν...Golden Age έγραψε: 06 Φεβ 2019, 23:56Άμπαλος δεν είναι. Ίσα ίσα, προσπαθούσε να είναι συγκρατημένος για να μην κάνει κανένα κακό.Πάνας έγραψε: 06 Φεβ 2019, 19:52
Ο σκηνοθέτης που σχεδίασε την φάση με την Κανέλλη δεν νομίζω ότι θα περίμενε να είναι τόσο άμπαλος και τον άφησε χωρίς πρόβα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 260 Απαντήσεις
- 6708 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 123 Απαντήσεις