Με αφήνεις μαλάκα. Πιο γελοίο άνθρωπο δεν βρήκες να υποστηρίζεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντικαπνιστικός νόμος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντικαπνιστικός νόμος
Με αφήνεις μαλάκα. Πιο γελοίο άνθρωπο δεν βρήκες να υποστηρίζεις;
Ordem e Progresso.
Τον έχεις παρακολουθήσει;
Οι θέσεις του συμπίπτουν κατά 70-80% με αυτά που θεωρώ σωστά για την χώρα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ναι, τον έχω παρακολουθήσει, ένα troll που παραληρεί στα μέσα είναι, υστερικός, και καθόλου κουλ. Στο κάτω-κάτω η περίπτωσή του ενδιαφέρει τρεις κι έναν κούκο, ο τύπος δεν έχει να επιδείξει τίποτα, εκτός από φανατική αντιαριστερίλα, φλερτ με τους νεοφασίστες, και γενικώς δεν εμπιστεύομαι ανθρώπους που ουρλιάζουν όλη μέρα σαν τη Λουκά.Chainis έγραψε: 06 Φεβ 2019, 14:24Τον έχεις παρακολουθήσει;
Ordem e Progresso.
Εγώ δεν τον βλέπω έτσι, δεν υστεριάζει πιο πολύ από τους άλλους πολιτικούς και δεν εξαντλείται μόνο στην αντιαριστερίλα.Cavaliere έγραψε: 06 Φεβ 2019, 14:27Ναι, τον έχω παρακολουθήσει, ένα troll που παραληρεί στα μέσα είναι, υστερικός, και καθόλου κουλ. Στο κάτω-κάτω η περίπτωσή του ενδιαφέρει τρεις κι έναν κούκο, ο τύπος δεν έχει να επιδείξει τίποτα, εκτός από φανατική αντιαριστερίλα, φλερτ με τους νεοφασίστες, και γενικώς δεν εμπιστεύομαι ανθρώπους που ουρλιάζουν όλη μέρα σαν τη Λουκά.Chainis έγραψε: 06 Φεβ 2019, 14:24Τον έχεις παρακολουθήσει;
![]()
Ούτε με ενδιαφέρει αν έχει ρεύμα ή όχι.
Σε αυτή την φάση είναι η πιο κοντινή επιλογή που έχω, αλλιώς λευκό όπως τόσες άλλες φορές.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Αυτο ειναι το πιο σωστο, διαχωρισμος μαγαζιων, αυτο το μαγαζι ειναι καπνιστων, αυτο το μαγαζι ειναι μη καπνιστων. Σε ανοιχτους χωρους το τσιγαρο πρεπει να επιτρεπεται αλλιως ας καταργησουμε και τα τζακια.Chainis έγραψε: 06 Φεβ 2019, 11:43Ειναι ελευθερος ο καθενας μεχρι εκει που δεν θιγει τον αλλο.stavmanr έγραψε: 06 Φεβ 2019, 09:24 Νομίζω ότι διακινούνται διάφοροι αστικοί μύθοι, όπως:
"Καθένας είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, αν θέλει να κάνει 10 τσιγάρα με το ποτό του, ας τα κάνει".
Δεν είναι ελεύθερος καθένας να κάνει ό,τι θέλει στην κοινωνία μας. Η ελευθερία του συμβαδίζει με τις υποχρεώσεις του απέναντι στο διπλανό του. Πχ. δεν μπορώ να στήσω ηχοσύστημα έξω από το σπίτι άλλου και να παίζω μουσική στα 120db χωρίς ειδική άδεια.
Αν ειμασταν σοβαροι θα υπηρχαν μαγαζια καπνιζοντων και μη και θα επελεγε ο καθενας που θελει να παει χωρις να ενοχλει η να ενοχλειται.
Απλο και πανευκολο ειναι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Sorry αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τους καπνιστές που τους φαίνεται παράλογος ο αντικαπνιστικός νόμος: αν ήμουν ψωνισμένος και μου άρεσε να μυρίζω, ξέρω γω, λιβάνι, δεν θα ενοχλούνταν αν καθόμουν στο διπλανό τους τραπεζάκι και άναβα ένα θυμιατό; Ή θα ήταν τόσο «πολιτισμένοι» και θα έλεγαν «ας πάμε σε κάποιο άλλο καφέ/εργασιακό χώρο/ υπηρεσία που δεν θα έχει λιβάνι»;
Όπου θυμιατό μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με καμένο λάστιχο/πετρέλαιο/σκατά/κλπ...
Το παρατραβάω λιγάκι αλλά είναι επί της ουσίας το θέμα και όχι για αυτό καθεαυτό το τσιγάρο.
Όπου θυμιατό μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με καμένο λάστιχο/πετρέλαιο/σκατά/κλπ...
Το παρατραβάω λιγάκι αλλά είναι επί της ουσίας το θέμα και όχι για αυτό καθεαυτό το τσιγάρο.
Yippie Kay Yay
Περιμένουν το επόμενο διδακτορικό του Αγγελάκα επάνω στο θέμα, θα συ πουν.Airman68 έγραψε: 06 Φεβ 2019, 15:01Sorry αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τους καπνιστές που τους φαίνεται παράλογος ο αντικαπνιστικός νόμος: αν ήμουν ψωνισμένος και μου άρεσε να μυρίζω, ξέρω γω, λιβάνι, δεν θα ενοχλούνταν αν καθόμουν στο διπλανό τους τραπεζάκι και άναβα ένα θυμιατό; Ή θα ήταν τόσο «πολιτισμένοι» και θα έλεγαν «ας πάμε σε κάποιο άλλο καφέ/εργασιακό χώρο/ υπηρεσία που δεν θα έχει λιβάνι»;
Ordem e Progresso.
Ρε συ Εαρμαν, σοβαρα τωρα εφερες λιγο περιεργο παραδειγμα, υπαρχει αντιστοιχος νομος για τον βρωμυλο που μπαινει στο λεωφορειο; για τον κατουρημενο που μπαινει στο μετρο; Για τον παππου που 8 το πρωι εχει φαει 3 σκελιδες σκορδο;Airman68 έγραψε: 06 Φεβ 2019, 15:01 Sorry αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τους καπνιστές που τους φαίνεται παράλογος ο αντικαπνιστικός νόμος: αν ήμουν ψωνισμένος και μου άρεσε να μυρίζω, ξέρω γω, λιβάνι, δεν θα ενοχλούνταν αν καθόμουν στο διπλανό τους τραπεζάκι και άναβα ένα θυμιατό; Ή θα ήταν τόσο «πολιτισμένοι» και θα έλεγαν «ας πάμε σε κάποιο άλλο καφέ/εργασιακό χώρο/ υπηρεσία που δεν θα έχει λιβάνι»;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Στα λόγια μου έρχεσαι Νοσταλγία.Nostalgia έγραψε: 06 Φεβ 2019, 15:09Ρε συ Εαρμαν, σοβαρα τωρα εφερες λιγο περιεργο παραδειγμα, υπαρχει αντιστοιχος νομος για τον βρωμυλο που μπαινει στο λεωφορειο; για τον κατουρημενο που μπαινει στο μετρο; Για τον παππου που 8 το πρωι εχει φαει 3 σκελιδες σκορδο;Airman68 έγραψε: 06 Φεβ 2019, 15:01 Sorry αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τους καπνιστές που τους φαίνεται παράλογος ο αντικαπνιστικός νόμος: αν ήμουν ψωνισμένος και μου άρεσε να μυρίζω, ξέρω γω, λιβάνι, δεν θα ενοχλούνταν αν καθόμουν στο διπλανό τους τραπεζάκι και άναβα ένα θυμιατό; Ή θα ήταν τόσο «πολιτισμένοι» και θα έλεγαν «ας πάμε σε κάποιο άλλο καφέ/εργασιακό χώρο/ υπηρεσία που δεν θα έχει λιβάνι»;
Αυτοί δεν σε ενοχλούν και αν είχες κάποιο τρόπο δεν θα τους περιόριζες;
Για το κάπνισμα υπάρχει αυτός ο τρόπος και λέγεται αντικαπνιστικός νόμος. Γιατί σου ξυνίζει;
Αν έκανες παρατήρηση στον άπλυτο ή στον κατρουλή και αυτοί σου έλεγαν ότι οι καπνιστές τους ενοχλούν, θα το θεωρούσες σωστό επιχείρημα και θα συνέχιζες σα να μη συμβαίνει τίποτα;
Yippie Kay Yay
Είναι σίγουρο πως δεν θα πήγαινα σε ένα μαγαζί που μυρίζει λιβάνι ή καμένο λάστιχο ή σκατά.Airman68 έγραψε: 06 Φεβ 2019, 15:01 Sorry αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τους καπνιστές που τους φαίνεται παράλογος ο αντικαπνιστικός νόμος: αν ήμουν ψωνισμένος και μου άρεσε να μυρίζω, ξέρω γω, λιβάνι, δεν θα ενοχλούνταν αν καθόμουν στο διπλανό τους τραπεζάκι και άναβα ένα θυμιατό; Ή θα ήταν τόσο «πολιτισμένοι» και θα έλεγαν «ας πάμε σε κάποιο άλλο καφέ/εργασιακό χώρο/ υπηρεσία που δεν θα έχει λιβάνι»;
Το ίδιο μπορούν να κάνουν και οι αντικαπνιστές χωρίς να μας τα κάνουν τσουρέκια.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ας επιλεγουν τα καταστηματα ποια θα ειναι καπνιστων και ποια οχι. Γιατι να μην υπαρχει αυτη η επιλογη; Οπως δεν μπορω να απαγορεψω και δεν το θελω στην τελικη στον παππου να φαει σκορδα και να μπει στο μετρο, ετσι δεν επιθυμω να περιοριζουν και την δικη μου δυνατοτητα να καπνισω οποτε θελησω σε καταστημα οπου θα επιτρεπεται το τσιγαρο. Το να απαγορεψουν ολα τα καταστηματα ειναι ακρως φασιστικο.Airman68 έγραψε: 06 Φεβ 2019, 15:15Στα λόγια μου έρχεσαι Νοσταλγία.Nostalgia έγραψε: 06 Φεβ 2019, 15:09Ρε συ Εαρμαν, σοβαρα τωρα εφερες λιγο περιεργο παραδειγμα, υπαρχει αντιστοιχος νομος για τον βρωμυλο που μπαινει στο λεωφορειο; για τον κατουρημενο που μπαινει στο μετρο; Για τον παππου που 8 το πρωι εχει φαει 3 σκελιδες σκορδο;Airman68 έγραψε: 06 Φεβ 2019, 15:01 Sorry αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τους καπνιστές που τους φαίνεται παράλογος ο αντικαπνιστικός νόμος: αν ήμουν ψωνισμένος και μου άρεσε να μυρίζω, ξέρω γω, λιβάνι, δεν θα ενοχλούνταν αν καθόμουν στο διπλανό τους τραπεζάκι και άναβα ένα θυμιατό; Ή θα ήταν τόσο «πολιτισμένοι» και θα έλεγαν «ας πάμε σε κάποιο άλλο καφέ/εργασιακό χώρο/ υπηρεσία που δεν θα έχει λιβάνι»;
Για το κάπνισμα υπάρχει αυτός ο τρόπος και λέγεται αντικαπνιστικός νόμος. Γιατί σου ξυνίζει;
Αν έκανες παρατήρηση στον άπλυτο ή στον κατρουλή και αυτοί σου έλεγαν ότι οι καπνιστές τους ενοχλούν, θα το θεωρούσες σωστό επιχείρημα και θα συνέχιζες σα να μη συμβαίνει τίποτα;
foscilis έγραψε: 06 Φεβ 2019, 13:32Δε μπορούν χωρίς πλήρη πληροφόρηση για τις επιπτώσεις και αντίστοιχη αποζημίωση και ωράρια. Ακόμα κι αν υπογράψουν κάτι τέτοιο σε μια σύμβαση, ο όρος είναι καταχρηστικός ως αντιβαίνων σε θεμελιώδη δικαιώματα και δε στέκει στα δικαστήρια. Αν υπέγραφαν ότι δεν έχουν πρόβλημα να δουλεύουν σε κτίριο με τοίχους από ουράνιο για 3.60 επειδή εσύ τους βλέπεις σαν υπεράνθρωπους, το ίδιο καταχρηστικός θα ήταν ο όρος. Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν είσαι πρεζάκι του ουρανίου αλλά της νικοτίνης. Πραγματικά η μόνη.Chainis έγραψε: 06 Φεβ 2019, 12:56 Foscilis :
Οι εργαζομενοι μπορουν να επιλεγουν αν θα δουλεψουν σε μαγαζι καπνιζοντων η οχι.
Πολύ σωστό! Δεν έχει σημασία τι μπορεί να δέχεται ο εργαζόμενος, ο εργοδότης σε όλες τις περιπτώσεις είναι υποχρεωμένος να τον προστατεύει. Αν για παράδειγμα σε ένα μεταλλείο οι εργαζόμενοι υποθέσουμε οτι έχουν υπογράψει δήλωση οτι δέχονται το κόστος εργασίας χωρίς μάσκες ή οποιοδήποτε άλλο προσωπικό μέσο προστασίας, δεν σημαίνει πως ο εργοδότης θα πατήσει σε αυτό, για να μην τους αγοράσει προστατευτικά μέσα και ο υπεύθυνος προσωπικού να μην τους προτρέπει να τα χρησιμοποιούν. Επειδή όμως δεν γίνονται έλεγχοι ποτέ στην Ελλάδα γι'αυτά τα θέματα, ενώ συνήθως αντιμετωπίζονται με μια νοοτροπία τύπου "ωχ! Έλα μωρε λεπτομέρειες", οι πιο πολλοί για να γλιτώσουν το κόστος δεν τηρούν αυτή την υποχρέωση και αν έχουν και μετανάστες εργάτες ακόμα καλύτερα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Νοοτροπία ΝεοΕλληνα. Γιαυτό δεν εφαρμόζεται ο νόμος δυστυχώς.
Πάνω-κάτω και με τα ίδια κριτήρια, ναρκωτικό μπορούμε να χαρακτηρίσουμε και τον καφέ.stavmanr έγραψε: 06 Φεβ 2019, 13:04Ο εθισμός δεν είναι ψυχολογικός. Ψυχολογικού τύπου είναι οι ...μπούρδες που αναπαράγονται για να μην πούμε τα πράγματα με το όνομά τους: ναρκωτικό είναι.Antares έγραψε: 06 Φεβ 2019, 11:28 Kαλύτερα κόψιμο τελείως. Εγώ μασάω λίγες τσίχλες νικοτίνης ακόμη. Υπάρχει ένας ψυχολογικός εθισμός, να καπνίζεις όταν σε εκνευρίζει κάτι, αλλά ξεπερνιέται. Μην καταπίνεις αυτό που σε εκνευρίζει με το τσιγάρο. Άλλαξέ το ή γράψτο.
Συνήθως όσοι διακόπτουν το κάπνισμα κάνουν και πιο υγιεινές επιλογές στη διατροφή τους ή επιλέγουν την άσκηση γιατί δημιουργεί ευφορία.
http://www.kathimerini.gr/854503/articl ... hn-kokainh
Ο λόγος για τον οποίο δεν λέγεται ποτέ με το όνομά της, δηλαδή ναρκωτικό, είναι κοινωνικός: δεν μπορείς να αποκαλέσεις εύκολα το 30-70% του πληθυσμού (ανάλογα με την περιοχή) "ναρκομανή".
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Το θέμα όμως είναι ότι υπάρχει ήδη ο νόμος που απαγορεύει το κάπνισμα σε κλειστούς χώρους και θα πρέπει να τηρείται.Nostalgia έγραψε: 06 Φεβ 2019, 15:24Ας επιλεγουν τα καταστηματα ποια θα ειναι καπνιστων και ποια οχι. Γιατι να μην υπαρχει αυτη η επιλογη; Οπως δεν μπορω να απαγορεψω και δεν το θελω στην τελικη στον παππου να φαει σκορδα και να μπει στο μετρο, ετσι δεν επιθυμω να περιοριζουν και την δικη μου δυνατοτητα να καπνισω οποτε θελησω σε καταστημα οπου θα επιτρεπεται το τσιγαρο. Το να απαγορεψουν ολα τα καταστηματα ειναι ακρως φασιστικο.Airman68 έγραψε: 06 Φεβ 2019, 15:15Στα λόγια μου έρχεσαι Νοσταλγία.Nostalgia έγραψε: 06 Φεβ 2019, 15:09
Ρε συ Εαρμαν, σοβαρα τωρα εφερες λιγο περιεργο παραδειγμα, υπαρχει αντιστοιχος νομος για τον βρωμυλο που μπαινει στο λεωφορειο; για τον κατουρημενο που μπαινει στο μετρο; Για τον παππου που 8 το πρωι εχει φαει 3 σκελιδες σκορδο;
Από την άλλη όμως (και αυτό αφορά και τον Χαϊνη) δεν θα σε ενοχλούσε αν δεν μπορούσες να απολαύσεις την γαμάτη καφετέρια/το εστιατόριο με το καταπληκτικό φαγητό/τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη/ κλπ. επειδή εκεί θα μύριζε λιβάνι/καμένο λάστιχο/σκατά/απλυσιά.σκόρδο/κλπ;
όταν η απλούστερη λύση είναι να τηρούνται κάποιοι κοινώς αποδεκτοί κανόνες, όπως όχι τεχνητές μυρωδιές/καπνοί, τήρηση στοιχειωδών κανόνων υγιεινής, κλπ;
Φαντάζομαι αν βγει κάποιος νόμος που να απαγορεύει στους ανθρώπους να βρωμάνε, θα γίνει δεκτός από όλους...
Yippie Kay Yay
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 49 Απαντήσεις
- 2101 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-