Βινόσαυρος έγραψε: 03 Μάιος 2018, 14:15 Αυτό που είπε ο χαοτικός παραπάνω. «Γουστάρω να το κάνω». Τα ηθικοφελιμιστικά επιχειρήματα δε χρειάζονται.
δε το πιασα αλλά σε ευχαριστώ!
Βινόσαυρος έγραψε: 03 Μάιος 2018, 14:15 Αυτό που είπε ο χαοτικός παραπάνω. «Γουστάρω να το κάνω». Τα ηθικοφελιμιστικά επιχειρήματα δε χρειάζονται.
Εγώ δεν σταμάτησα ποτέ το κρέας. Καλά εγώ βέβαια είσαι πρεζάκιας με το κρέας. Φαγητά δηλαδή που δεν χρειάζονται κρέας (κάτι γεμιστά, κάτι όσπρια κλπ), εγώ τα συνοδεύω με κάνα σαλαμάκι. Κάθε μέρα.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 03 Μάιος 2018, 14:10Χαοτικός έγραψε: 03 Μάιος 2018, 14:02
![]()
Έτσι μπράβο. Όπως γουστάρεις. Ούτε να μπλέκεις σε μαλακισμένες συζητησεις, ούτε τίποτα. Απλά και καθαρά: ήμουν τότε και μια χαρά το γούσταρα.
( "... και τώρα γιατί δεν είσαι βέγκαν;! Αφού σου έκανε καλό, γιατί το σταμάτησες;" )
Γιατί ρε έτσι γουστάρω ρε μαλάκα!![]()
![]()
καθόμασταν στο παγκάκι στο πάρκο στην γειτονιά μου και η παρέα παρήγγειλε σαντουιτσ,και γυρνάω και λέω :''πάρτε μου κι εμένα ένα γύρο με ψωμάκι και μόνο πατάτες''.
σε κλάσματα δευτερολέπτου έγινε η παραγγελία μήπως και αλλάξω γνώμη.![]()
ζήλεψα Χαοτικέ και μου έκανε ''κέφι'' να φάω.
άργησα πάρα πολύ να το φάω, σχεδόν 30 λεπτά αλλά μου άρεσε,το έφαγα με όρεξη. σαν να μου έλειπε κρέας,δε ξέρω.
περιττό να σου πώ ότι επικρατούσε άκρα του τάφου σιωπή στην παρέα.
απο εκείνο το σημείο και εώς τώρα (15 χρόνια) περνάω φάσεις κρεατοφαγίας..
είτε τρώω πολύ είτε τρώω λίγο. αλλά καθόλου δεν μπορώ.

Πώς; Με φωτοσύνθεση;Ορέστης 35 έγραψε: 03 Μάιος 2018, 12:53Ο ανθρωπος μπορει να ζησει χωρις να σκοτωνει.fagano3 έγραψε: 03 Μάιος 2018, 09:36 Δεν υπαρχει κανενας σοβαρος επιστημονας που να υποστηριζει οτι το να εισαι βιγκαν ειναι ωφελιμο για την υγεια.Το αντιθετο μαλιστα.
Οι βιγκαν δεν διαφερουν στο μυαλο απο τους αρνητες εμβολιασμου και αλλα παρατραγουδα.Οταν μαλιστα επιβαλλουν βιγκαν διατροφη στο παιδι τους θα πρεπει να επεμβαινει το κρατος και να αφαιρει την επιμελεια του απιδιου.
οχι. αν δεν σκοτωσει θα πεθανει, πιθανοτατα θα σκοτωθει απο καποια μορφη ζωης, οπως ενα κουνουπι που φερει ενα μικροβιο. εκτος αν σκοτωσει το κουνουπι και το μικροβιο.Ορέστης 35 έγραψε: 03 Μάιος 2018, 12:53Ο ανθρωπος μπορει να ζησει χωρις να σκοτωνει.fagano3 έγραψε: 03 Μάιος 2018, 09:36 Δεν υπαρχει κανενας σοβαρος επιστημονας που να υποστηριζει οτι το να εισαι βιγκαν ειναι ωφελιμο για την υγεια.Το αντιθετο μαλιστα.
Οι βιγκαν δεν διαφερουν στο μυαλο απο τους αρνητες εμβολιασμου και αλλα παρατραγουδα.Οταν μαλιστα επιβαλλουν βιγκαν διατροφη στο παιδι τους θα πρεπει να επεμβαινει το κρατος και να αφαιρει την επιμελεια του απιδιου.
Naranjita έγραψε: 03 Μάιος 2018, 14:46 έκανα δέκα μέρες βεγκανισμο.
μετά έπεσα πάνω σε ένα κομμάτι κρεας σαν τιγρης.
αυτά.
Nαι αλλα τα κουνουπια δεν ειναι cute.Ασέβαστος έγραψε: 03 Μάιος 2018, 14:41οχι. αν δεν σκοτωσει θα πεθανει, πιθανοτατα θα σκοτωθει απο καποια μορφη ζωης, οπως ενα κουνουπι που φερει ενα μικροβιο. εκτος αν σκοτωσει το κουνουπι και το μικροβιο.Ορέστης 35 έγραψε: 03 Μάιος 2018, 12:53Ο ανθρωπος μπορει να ζησει χωρις να σκοτωνει.fagano3 έγραψε: 03 Μάιος 2018, 09:36 Δεν υπαρχει κανενας σοβαρος επιστημονας που να υποστηριζει οτι το να εισαι βιγκαν ειναι ωφελιμο για την υγεια.Το αντιθετο μαλιστα.

τουλάχιστον το σκότωσες, πριν σε σκοτώσει.Naranjita έγραψε: 03 Μάιος 2018, 14:46 έκανα δέκα μέρες βεγκανισμο.
αυτά.
εμένα έτρεμαν τα χέρια μου μιλάμε και ένιωθα μια παγωνιά.stella έγραψε: 03 Μάιος 2018, 14:49Naranjita έγραψε: 03 Μάιος 2018, 14:46 έκανα δέκα μέρες βεγκανισμο.
αυτά.
Καλά είσαι, εγώ 4!!! Είχα φτιάξει και φυτικό γάλα (αμυγδάλου και βρώμης), είχα βοηθήσει το μανάβη μας να ξεπουλήσει ... και μετά, ήρθαν τα σουβλάκια κι έσπασα ...![]()