εννοείται
το νιπλ σλιπ συμβαίνει εντελώς τυχαία
εννοείται
Αφού μετά τα 30 μας έχουνε τυλίξει και δε μας αφήνουνε ρούπι. Μας βάζουνε και κάνουμε λογαριασμούς στο φβ Γιώργος-Μαρία κλπ Άστανύχτα έγραψε: 06 Φεβ 2019, 10:23 η αλήθεια είναι ότι σ εμάς τις γυναίκες μετά τα 30 η λίμπιντο
ανεβαίνει κατακόρυφα, σε σημείο που αν μου το έλεγαν στα 20
δεν θα το πίστευα, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των ανδρών
που μεγαλώνοντας γίνονται λίγο φλώροι και παθητικοί, μέχρι να
φτάσουν εκεί κοντά στα 45-50,που τους ξυπνάει ξανά το ζωώδες
(προσωπικές παρατηρήσεις, μη μου παρεξηγηθεί κανείς)
ε όλο και κάποια λύση θα βρίσκετεΥδράργυρος έγραψε: 06 Φεβ 2019, 10:26 Αφού μετά τα 30 μας έχουνε τυλίξει και δε μας αφήνουνε ρούπι. Μας βάζουνε και κάνουμε λογαριασμούς στο φβ Γιώργος-Μαρία κλπ Άστα
Έτυχε στο συγκεκριμένο να είναι απρόσεκτη. Δε ξέρω αν έγινε εσκεμμένα. Αλλά δεν ευθύνεται το άνοιγμα του ρούχου γι' αυτό.Γάταρος έγραψε: 06 Φεβ 2019, 10:32 Στη ξανθιά έχει βγει η θηλή έξω. Γι' αυτό κοιτάζει έτσι η Σοφία και το έχει πει. Πίστευε ότι με τις κινήσεις της ξανθιάς ανά πάσα στιγμή θα πεταχτεί ολόκληρο το στήθος έξω.
Εκει στα 45-50 εχουν μεγαλωσει τα παιδια, λιγοστευουν οι υποχρεωσεις, εχει χαθει καθε ενδιαφερον για την συζυγικη σχεση και απελευθερωνομαστε.νύχτα έγραψε: 06 Φεβ 2019, 10:23 η αλήθεια είναι ότι σ εμάς τις γυναίκες μετά τα 30 η λίμπιντο
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Όταν φοράς τέτοιο ρούχο είναι εσκεμμένο. Δεν μπορεί να έχεις το βζί έξω και να λες πως από απροσεξία φάνηκε η θηλή. Της Σοφίας δλδ γιατί δεν φαίνεται;;Naida έγραψε: 06 Φεβ 2019, 10:37Έτυχε στο συγκεκριμένο να είναι απρόσεκτη. Δε ξέρω αν έγινε εσκεμμένα. Αλλά δεν ευθύνεται το άνοιγμα του ρούχου γι' αυτό.Γάταρος έγραψε: 06 Φεβ 2019, 10:32 Στη ξανθιά έχει βγει η θηλή έξω. Γι' αυτό κοιτάζει έτσι η Σοφία και το έχει πει. Πίστευε ότι με τις κινήσεις της ξανθιάς ανά πάσα στιγμή θα πεταχτεί ολόκληρο το στήθος έξω.
Chaini!!!!Chainis έγραψε: 06 Φεβ 2019, 10:37Εκει στα 45-50 εχουν μεγαλωσει τα παιδια, λιγοστευουν οι υποχρεωσεις, εχει χαθει καθε ενδιαφερον για την συζυγικη σχεση και απελευθερωνομαστε.νύχτα έγραψε: 06 Φεβ 2019, 10:23 η αλήθεια είναι ότι σ εμάς τις γυναίκες μετά τα 30 η λίμπιντο
Ειναι ψυχολογικο κατα βαση.
Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2019, 12:41Όταν φοράς τέτοιο ρούχο είναι εσκεμμένο. Δεν μπορεί να έχεις το βζί έξω και να λες πως από απροσεξία φάνηκε η θηλή. Της Σοφίας δλδ γιατί δεν φαίνεται;;Naida έγραψε: 06 Φεβ 2019, 10:37Έτυχε στο συγκεκριμένο να είναι απρόσεκτη. Δε ξέρω αν έγινε εσκεμμένα. Αλλά δεν ευθύνεται το άνοιγμα του ρούχου γι' αυτό.Γάταρος έγραψε: 06 Φεβ 2019, 10:32 Στη ξανθιά έχει βγει η θηλή έξω. Γι' αυτό κοιτάζει έτσι η Σοφία και το έχει πει. Πίστευε ότι με τις κινήσεις της ξανθιάς ανά πάσα στιγμή θα πεταχτεί ολόκληρο το στήθος έξω.
Chaini!!!!Chainis έγραψε: 06 Φεβ 2019, 10:37Εκει στα 45-50 εχουν μεγαλωσει τα παιδια, λιγοστευουν οι υποχρεωσεις, εχει χαθει καθε ενδιαφερον για την συζυγικη σχεση και απελευθερωνομαστε.νύχτα έγραψε: 06 Φεβ 2019, 10:23 η αλήθεια είναι ότι σ εμάς τις γυναίκες μετά τα 30 η λίμπιντο
Ειναι ψυχολογικο κατα βαση.![]()
![]()
![]()
Αν μου πει κανένα τέτοιο θα τον φάω!!!!![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Να τον σφάξω τώρα για να γλυτώσω τα επόμενα τότε!!!Chainis έγραψε: 06 Φεβ 2019, 12:45![]()
Ο δικος σου ειναι ιδιαιτερη περιπτωση, μην ανησυχεις!
(Και δεν θα στο πει, καποια στιγμη θα το καταλαβεις).
Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2019, 12:41
Στη ξανθιά έχει βγει η θηλή έξω. Γι' αυτό κοιτάζει έτσι η Σοφία και το έχει πει. Πίστευε ότι με τις κινήσεις της ξανθιάς ανά πάσα στιγμή θα πεταχτεί ολόκληρο το στήθος έξω.
Να βρεις πρωτη γκομενο!Gherschaagk έγραψε: 06 Φεβ 2019, 12:47Να τον σφάξω τώρα για να γλυτώσω τα επόμενα τότε!!!Chainis έγραψε: 06 Φεβ 2019, 12:45![]()
Ο δικος σου ειναι ιδιαιτερη περιπτωση, μην ανησυχεις!
(Και δεν θα στο πει, καποια στιγμη θα το καταλαβεις).
![]()
![]()
![]()
Μάργκαρετ Θάτσερ: