!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κατάγομαι από εθνοπροδότες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Κατάγομαι από εθνοπροδότες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Τρίκαλος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 19:49 Ο ένας μου παππούς είναι από τον Σείριο και ο άλλος από την Ανδρομέδα. Δεν μπορώ να σας πω που πολέμησαν, γιατί υποτίθεται δεν υπάρχουμε.
Το ήξερα ότι ήμασταν συγγενείς, έτσι κι αλλιώς τι νομίζεις ότι είναι το μ του λαγού, ένα χωριό είναι.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Τι τύπος ανθρώπου είναι ικανός να βρίσει και να πει ψέματα για την οικογένειά του, μόνο και μόνο επειδή έτσι πιστεύει πως θα απαξιώσει τους ιδεολογικού του αντιπάλους;

Εξαιρετικά ενδιαφέρον νήμα. Έχουμε κάνα ψυχολόγο στο phorum να μας κάνει κάποια ανάλυση της ανωμαλίας αυτής;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

Pirate7G έγραψε: 05 Φεβ 2019, 21:30 Τι τύπος ανθρώπου είναι ικανός να βρίσει και να πει ψέματα για την οικογένειά του, μόνο και μόνο επειδή έτσι πιστεύει πως θα απαξιώσει τους ιδεολογικού του αντιπάλους;

Εξαιρετικά ενδιαφέρον νήμα. Έχουμε κάνα ψυχολόγο στο phorum να μας κάνει κάποια ανάλυση της ανωμαλίας αυτής;
ο τύπος ανθρώπου που τη βρίσκει φτιάχνοντας memes για το πόσο γ@μάει και δέρνει ο Ρουπακιάς.
Τρίκαλος
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τρίκαλος »

sys3x έγραψε: 05 Φεβ 2019, 20:46
Τρίκαλος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 19:49 Ο ένας μου παππούς είναι από τον Σείριο και ο άλλος από την Ανδρομέδα. Δεν μπορώ να σας πω που πολέμησαν, γιατί υποτίθεται δεν υπάρχουμε.
Το ήξερα ότι ήμασταν συγγενείς, έτσι κι αλλιώς τι νομίζεις ότι είναι το μ του λαγού, ένα χωριό είναι.
Να φτιάξουμε οικογενειακό δέντρο, να μετρηθούμε :lol:
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Jolly Roger έγραψε: 05 Φεβ 2019, 21:43
Pirate7G έγραψε: 05 Φεβ 2019, 21:30 Τι τύπος ανθρώπου είναι ικανός να βρίσει και να πει ψέματα για την οικογένειά του, μόνο και μόνο επειδή έτσι πιστεύει πως θα απαξιώσει τους ιδεολογικού του αντιπάλους;

ο τύπος ανθρώπου που τη βρίσκει φτιάχνοντας memes για το πόσο γ@μάει και δέρνει ο Ρουπακιάς.
Ασ τα να πάνε.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

Jolly Roger έγραψε: 05 Φεβ 2019, 19:57 Tώρα θυμήθηκα ότι ο παππούς μου (από του πατέρα τη μεριά) είχε ψηφίσει το '74 και το '77 την Ε.ΔΗ.Κ. του Μαύρου. Έτσι μου είχε πει η γιαγιά μου, τουλάχιστον. Και μετά μόνο Νέα Δημοκρατία. Πριν τη χούντα μπορεί να ψήφιζε και Ένωση Κέντρου, δεν είμαι σίγουρος. Ο άλλος μου παππούς πάντως (αυτός που είχε πολεμήσει στο Γράμμο) ψήφιζε πάντα Καραμανλή.
Ένωση Κέντρου Νέες Δυνάμεις λεγόταν. ΕΔΗΚ έγινε νομίζω με τον Ζίγδη.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
aspergillus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aspergillus »

Η ξεφτίλα της σύγχρονης Ελλάδας είναι ότι υπάρχουν πολίτες που δηλώνουν δημοσίως πως θα ήθελαν να είναι.......Ταγματασφαλίτες.
Η κατάντια ενός λαού σε όλο της το μεγαλείο.
Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger »

brb και tyt έγραψε: 05 Φεβ 2019, 21:54
Jolly Roger έγραψε: 05 Φεβ 2019, 19:57 Tώρα θυμήθηκα ότι ο παππούς μου (από του πατέρα τη μεριά) είχε ψηφίσει το '74 και το '77 την Ε.ΔΗ.Κ. του Μαύρου. Έτσι μου είχε πει η γιαγιά μου, τουλάχιστον. Και μετά μόνο Νέα Δημοκρατία. Πριν τη χούντα μπορεί να ψήφιζε και Ένωση Κέντρου, δεν είμαι σίγουρος. Ο άλλος μου παππούς πάντως (αυτός που είχε πολεμήσει στο Γράμμο) ψήφιζε πάντα Καραμανλή.
Ένωση Κέντρου Νέες Δυνάμεις λεγόταν. ΕΔΗΚ έγινε νομίζω με τον Ζίγδη.
Σιγά μη θυμάμαι πώς τους λέγανε και πότε άλλαξαν όνομα. Τη γιαγιά μου θυμάμαι να μου λέει πως ο άντρας της τότε "ψήφιζε έναν, πώς τον λέγανε μωρέ, Μαύρο".
brb και tyt
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από brb και tyt »

aspergillus έγραψε: 05 Φεβ 2019, 22:03 Η ξεφτίλα της σύγχρονης Ελλάδας είναι ότι υπάρχουν πολίτες που δηλώνουν δημοσίως πως θα ήθελαν να είναι.......Ταγματασφαλίτες.
Η κατάντια ενός λαού σε όλο της το μεγαλείο.
Και να ψηφίζουν τους Νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Για να ξεπλυθεί το φρικιαστικό παρελθόν της μαμάς τους Γερμανίας.

Είναι της μόδας.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 15:27
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Γατούλη πάλι τους γλεντάς ρε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Βάλτε βρε και καμιά φωτογραφία από τους παππούδες σας.

Γάταρε το ίδιο νήμα το είχες και στο παλιό φόρουμ. :D
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Έχω φωτογραφία από το παππού μου με συμπολεμιστές του στο Κάιρο με στολή λοχαγού (είχε αποταχθει με το κίνημα του 1935 αλλά επανήλθε όταν άρχισε ο ελληνοιταλικος πόλεμος καθώς ήταν μαλάκια να έχεις εκπαιδευμένους αξιωματικούς πρώτης γραμμής και να μην τους εκμεταλλευτείς) και η φωτό να έχει τυπωμένο τι λογότυπο του φωτογραφείου photo ramses
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 17:57 Και οι δύο μου παππούδες ήταν κομμουνιστές. Το επώνυμο που έχω σήμερα δεν είναι το επώνυμο που είχε κι ο παππούς μου όταν γεννήθηκε, το άλλαξε γιατί τον κυνηγούσαν οπότε έχω το επώνυμο που διάλεξε από εκείνο το σημείο και μετά. Κάτι άκουσα ότι την είχε κοπανήσει από το ναυτικό αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς συνέβη διότι είναι μια ιστορία που με πληγώνει. Δεν έχω ιδέα τι έκαναν στον συμμοριτοπόλεμο και ούτε θέλω να ξέρω.

Υπάρχει εδώ μέσα κάνας τυχερός που να κατάγεται από Ταγματασφαλίτες ή είμαστε όλοι απόγονοι εθνοπροδοτών;
Δύσμοιρε, πώς την παλεύεις με τον εαυτό σου; :smt005:
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Από την μεριά του πατέρα μου ο παππούς ήταν Λοχίας στον Ελληνικό στρατό την περίοδο του εμφυλίου. Αντικομμουνιστής, από
οικογένεια σκληρών δεξιών Πελοποννήσιων. Ένας θείος του ήταν και στον ΕΔΕΣ. Είχε σκοτώσει ένα θείο του ένας κομμουνιστής
και είχαν σκορπιστεί τα 7 αδέρφια του από δω και από εκεί και μοίραζαν πόνο. Και για πεαν κάτι έχω ακούσει αλλά δεν ξέρω. Μόνο στα τάγματα ασφαλείας δεν ήταν γιατί τον είχα ρωτήσει συγκεκριμένα, αλλά επέμενε ότι δεν ήταν δωσίλογοι και έλεγε "μαζί μας ήταν και αυτοί". Μετά τον πόλεμο νδ αλλά χωρίς πάθος, τον Καρατζαφέρη τον κορόιδευε, τον Μιχαλολιάκο όταν εμφανίστηκε το 2012 κ@υλωσε γιατί ήταν συντοπίτης αλλά μετά ξενέρωσε με τα ναζιστικά και τα πεσίματα στις λαϊκές, άσε που είχε γείτονες ξένους και τους έδινε χαρτζιλίκι για το μωρό τους. Του είχα πει για πλάκα πρέπει να τους διώξουμε από την χώρα, κοίτα τους πως γεννοβολάνε και είχε τσιτώσει. Τον πατέρα της γιαγιάς μου τον είχε σκοτώσει ένας διότι του είχαν κλέψει κατσίκια αντάρτες και εκείνος τους έκρυψε, τους βρήκε ο ιδιοκτήτης, την είχαν κάνει αντάρτες από την πίσω πόρτα, βγάζει ένα όπλο και τον τουφέκισε εν ψυχρώ. Τις σπάνιες φορές που έλεγε την ιστορία του πατέρα της εκείνος της απαντούσε "καλά του έκαναν, διαφωνείς;".

Ο άλλος ο παππούς απολίτικ, αδιάφορα πράγματα. Ο αδερφός της γιαγιάς μου ήταν προδότης κομμουνιστής (κκε) και τον ξήλωσε από την πολεμική αεροπορία κυβέρνηση της νδ, οπότε ψήφιζε κκε η γιαγιά μου για αρκετά χρόνια. Τελικά το γύρισε σε πασοκ και το 12 σε λαος, αλλά γενικά και αυτή δεν εμπλεκόταν πολύ με τα πράγματα.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Γάταρος έγραψε: 05 Φεβ 2019, 17:57 Και οι δύο μου παππούδες ήταν κομμουνιστές. Το επώνυμο που έχω σήμερα δεν είναι το επώνυμο που είχε κι ο παππούς μου όταν γεννήθηκε, το άλλαξε γιατί τον κυνηγούσαν οπότε έχω το επώνυμο που διάλεξε από εκείνο το σημείο και μετά. Κάτι άκουσα ότι την είχε κοπανήσει από το ναυτικό αλλά δεν είμαι σίγουρος για το τι ακριβώς συνέβη διότι είναι μια ιστορία που με πληγώνει. Δεν έχω ιδέα τι έκαναν στον συμμοριτοπόλεμο και ούτε θέλω να ξέρω.

Υπάρχει εδώ μέσα κάνας τυχερός που να κατάγεται από Ταγματασφαλίτες ή είμαστε όλοι απόγονοι εθνοπροδοτών;
Ποιός ξέρει τι ταχυδακτυλουργοι ήταν στο κονσερβοκούτι και πόσα αθώα 12χρονα κοριτσάκια βίασαν ενώ πρωτύτερα είχαν πιει το αίμα του μικρών τους αδελφών μέσα από το κρανίο των πατεράδων τους, με θεατές τις δεμένες πισθαγκωνα ουρλιαζουσες μανάδες τους.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”