Για αυτό το λόγο κατάντησε έτσι.
Ο ηγέτης σου όμως έβαλε αλλά 40 χρόνια μνημόνιο
Για αυτό το λόγο κατάντησε έτσι.
δεν είναι κατάντια, είναι αληθινό. Κατάντια είναι να καπνίζουν όλοι και ο υπουργός να κάνει τον άκαπνο για τα μάτια του κόσμου, και ο κόσμος να ειναι χαππυ.elchav έγραψε: 05 Φεβ 2019, 21:09 Δε σκίζει κάνεις τα ρούχα του, λέμε το αυτονόητο ότι είναι κατάντια να τα κάνει ο υπουργός Υγείας αυτά. Ανεξάρτητα αν γελάνε στο εξωτερικό ή όχι με τα χάλια μας.
Otto Weininger έγραψε: 05 Φεβ 2019, 21:00 Τι σε πειράζει το λαϊκό τσιγαράκι ρε Ευρωπαίε να κοιτάς το κακό λεωφορείο
Ε ας πατάει και κλανιές σε συνεντεύξεις τύπου, όλοι το κάνουμε, είναι αληθινόenaon έγραψε: 05 Φεβ 2019, 21:12δεν είναι κατάντια, είναι αληθινό. Κατάντια είναι να καπνίζουν όλοι και ο υπουργός να κάνει τον άκαπνο για τα μάτια του κόσμου, και ο κόσμος να ειναι χαππυ.elchav έγραψε: 05 Φεβ 2019, 21:09 Δε σκίζει κάνεις τα ρούχα του, λέμε το αυτονόητο ότι είναι κατάντια να τα κάνει ο υπουργός Υγείας αυτά. Ανεξάρτητα αν γελάνε στο εξωτερικό ή όχι με τα χάλια μας.
σκίσιμο ρούχων είναι αυτό νομίζω, με την ευκαιρία, τρομερή σειρά, δείτε την οι καμένοι του φόρουμ, όλοι δηλαδή![]()
Ο dpg δεν είναι υπουργός Υγείας και το κυριότερο δεν είναι κοινός θνητόςenaon έγραψε: 05 Φεβ 2019, 21:20 παιδιά οι σοβαροί του φόρουμ, οι παναθηναικοί δηλαδή, όταν τελειώσουμε με τον πολάκη ελάτε στο νήμα της ευρωλιγκας να πούμε για τον γιανακόπουλο που καπνίζει στο οακκα που δεν πρέπει να είναι κάν μέσα, τρώει πρόστιμα απο την euroleague αλλά τα γράφει στα παπάκια του γιατί είναι πολύ μάγκας, και μας κάνει περήφανους.
έλα ρε γαμώτο, ήθελα να το πάμε λάου λάου, να σε πετάξω στην λάσπη εγώ μετά από λίγο.
ήμουν γαύρος, δεν είμαι πια γιατί έχω πολλά επιχειρήματα, χαρά μου και οι γαύροι.
elchav έγραψε: 05 Φεβ 2019, 21:10Για αυτό το λόγο κατάντησε έτσι.
Ο ηγέτης σου όμως έβαλε αλλά 40 χρόνια μνημόνιοοπότε θα γίνετε άνθρωποι
οχι υποκριτές, αλήθεια σκίζετε τα ρούχα σας, σόουμεν.
enaon έγραψε: 05 Φεβ 2019, 20:49 μαλακία του πολάκη που παρκάρει την μηχανή μπροστά στο νοσοκομείο, ενοχλεί. Έπρεπε να μετακινείται με λιμουζίνα και 6 μηχανές συνοδεία, να κόβουν τους δρόμους κάνα 20λεπτο πρίν περάσει για να κάνει και δοκιμές 0-100, να τον αφήνουν και να περιμένουν πιο εκεί μετά, κύριοι με γραβάτες και όλα.
Παίζει να ζω σε αυτήν τη χώρα περισσότερα χρόνια από σένα. Δεν θα μου πεις για κατάντια.elchav έγραψε: 05 Φεβ 2019, 21:10Για αυτό το λόγο κατάντησε έτσι.
Ο ηγέτης σου όμως έβαλε αλλά 40 χρόνια μνημόνιοοπότε θα γίνετε άνθρωποι
Γερμανοτσολιας;