Monsterburgers Χολαργός.Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:59 Μωρε κάτι δε μου κόλλαγε με δαύτον απο την αρχή.
Δε μπορεί με το που βγήκε απο το τηλεπαιχνίδι να παρουσιάζεται ως μεγαμύστης.
Το βίδεο που είδα παραπάνω είναι το πρώτο του που έχω δει ποτέ. Ευτυχώς το είδα και έτσι δε θα χρειαστεί(μου τά χουν σπάσει ένα μήνα τώρα, πάμε για μπεργκερ στου Άκη και πάμε για μπέργκερ στου Άκη) να τρέχω στην Α.Παρασκευή ουτως ώστε να περιμένω σε κάτι μαοϊκές ουρές για να φάω ένα μπέργκερ και στο τέλος να είναι και μια μετριότητα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
#akis
- Cecily Anne
Re: #akis
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Θα το δοκιμάσω!Cecily Anne έγραψε: 21 Απρ 2018, 19:50Monsterburgers Χολαργός.Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:59 Μωρε κάτι δε μου κόλλαγε με δαύτον απο την αρχή.
Δε μπορεί με το που βγήκε απο το τηλεπαιχνίδι να παρουσιάζεται ως μεγαμύστης.
Το βίδεο που είδα παραπάνω είναι το πρώτο του που έχω δει ποτέ. Ευτυχώς το είδα και έτσι δε θα χρειαστεί(μου τά χουν σπάσει ένα μήνα τώρα, πάμε για μπεργκερ στου Άκη και πάμε για μπέργκερ στου Άκη) να τρέχω στην Α.Παρασκευή ουτως ώστε να περιμένω σε κάτι μαοϊκές ουρές για να φάω ένα μπέργκερ και στο τέλος να είναι και μια μετριότητα.
Μέχρι στιγμής το όσκαρ παίρνει το New Orlean Burgers. Πεύκη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Παρήγγειλα μισό κιλό γκουαντσιόλε στον χασάπη. Λέει θα δει τι μπορεί να κάνει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Επίσης είναι άλλο πράγμα να γίνεις αναγνωρίσιμος σεφ στην τιβού ενώ είσαι ήδη φτασμένος στο είδος σου και άλλο πράγμα η τιβού να είναι το μέσο για να θεωρηθείς (και να γίνεις για τον πολύ κόσμο) φτασμένος στο είδος σου.
- Βινόσαυρος
Παλιότερα είχα φτιάξει κάτι πίτσες του άκη με σιμιγδάλι. Δεν ήταν τόσο καλές.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
LYNA ,εαν θες να εξατμιζεται το αλκοολ παρε εναν ανα πτηρα με μεγαλο τσουτσουνι και βαλε φωτια δεν χρειαζεται να εχεις γκαζι
Κουλουρι θεσ/κης αστο να κρυωσει ορωτα που το εκοψες ζεστο και διαλυθηκε , η μπεσαμελ μια χαρα ειναι δεν κανουμε κελυφος σε σπιτι για το εξοικονομω.
Κουλουρι θεσ/κης αστο να κρυωσει ορωτα που το εκοψες ζεστο και διαλυθηκε , η μπεσαμελ μια χαρα ειναι δεν κανουμε κελυφος σε σπιτι για το εξοικονομω.
Συμφωνώ απόλυταΕρμής έγραψε: 01 Μάιος 2018, 12:46 Επίσης είναι άλλο πράγμα να γίνεις αναγνωρίσιμος σεφ στην τιβού ενώ είσαι ήδη φτασμένος στο είδος σου και άλλο πράγμα η τιβού να είναι το μέσο για να θεωρηθείς (και να γίνεις για τον πολύ κόσμο) φτασμένος στο είδος σου.
Αλλά δεν είμαι εγώ η φτασμένη μαγείρισσα η αναγνωρισμένη με βραβεία κ σκούφους , εγώ είμαι η κυρα λυνα που φτιάχνει φαγητό από ανάγκη κ όταν έχει χρόνο από ευχαρίστηση (
Οι αντίστοιχοι να κρίνουν τους αντίστοιχους λοιπόν
~~¥~~
Καλέ μια χαρά είναι ο Άκης. Αν έφτιαχνε και την άρθρωση λίγο που μασάει τα λόγια του θα ήταν σούπερ!
ΥΓ: Εγώ έχω κάνει ΟΛΕΣ σχεδόν τις συνταγές του με λεμόνι, άπαιχτες. Και μια συνταγή με σολομό Wellington για ένα επίσημο δείπνο βγήκε άψογη.
Σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος, αλλά την παλεύει!!!
ΥΓ: Εγώ έχω κάνει ΟΛΕΣ σχεδόν τις συνταγές του με λεμόνι, άπαιχτες. Και μια συνταγή με σολομό Wellington για ένα επίσημο δείπνο βγήκε άψογη.
Σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος, αλλά την παλεύει!!!
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
δεν το έκανα εγώ το παστίτσιο..perseus έγραψε: 02 Μάιος 2018, 07:06 LYNA ,εαν θες να εξατμιζεται το αλκοολ παρε εναν ανα πτηρα με μεγαλο τσουτσουνι και βαλε φωτια δεν χρειαζεται να εχεις γκαζι
ούτε βραστό αυγό δε ξέρω να κάνω!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Ναι δε διαφωνώ.
Όμως οταν ακούς κάποιον υποτίθεται γνώστη, να παρουσιάζει αυθεντική,αυθεντική,αυθεντική μια συνταγή και μέσα να κάνει οτι παπαριά του κατέβει, σόρρυ αλλά θα το πω και θα γελάσω μαζί.
Όμως οταν ακούς κάποιον υποτίθεται γνώστη, να παρουσιάζει αυθεντική,αυθεντική,αυθεντική μια συνταγή και μέσα να κάνει οτι παπαριά του κατέβει, σόρρυ αλλά θα το πω και θα γελάσω μαζί.
Δεν σε παρεξηγεί κ κανείς , παγκόσμια ημέρα γέλιου γαρΕρμής έγραψε: 03 Μάιος 2018, 14:00 Ναι δε διαφωνώ.
~~¥~~