Αχ καλή μου Εσθήρ, γλυκιά σαν μέλι Εσθήρ, δεν καταλαβαίνεις; Δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτή σου την απολυτοτητα γίνεσαι ένα τελει αυτό που απεχθανεσαι; Λίγο λίγο μέσω της δογματικής απολυτοτητας βυθιζεσαι σε ένα βούρκο ολοκληρωτισμου και πριν το καταλάβεις -αν θα το καταλάβεις - θα έχεις πνίγει στον βούρκο αυτό του ολοκληρωτισμου, θα είσαι στο δίπλα καζάνι της κόλασης, ω εν φασισμό αδελφή θα τραγουδούν τα φαιά σου αδέλφια. Γιατί εκεί σε οδηγεί αυτός ο δογματισμος, αυτή η φανατική απόρριψη ανθρώπων, αυτός ο απόλυτος φανατισμός σου.Εσθήρ έγραψε: 04 Φεβ 2019, 23:10Ξεκολλα,δεν ειμαι εγω το θεμα.Αλλα σιγουρα το φασιστακι θα το κοψω.Οποτε μακρια .
Όμως μπορείς να μην μεταμορφωθεις, δεξου τον έρωτα ενός φασίστα, ενός Μαρινετι, ενός Πάουντ, ενός Λα Ροσελ, δείξε ότι δεν φοβάσε τον φασισμό, νίκησε τον.
Μα...μα...θα αντιτεινεις όμορφη μικρή μου Εσθήρ, θα κοιμηθώ με τον εχθρό μου; Όχι Εσθήρ δεν θα είναι πια ο εχθρός σου, θα είναι ο ηττημένος εχθρός σου, ο πρώην εχθρός σου που με τη δύναμη της αγάπης, των υψηλών ιδανικών θα του έχεις δείξει πως όχι μόνο δεν φοβάσαι τον φασισμό αλλά τον ξεπερνάς και τον διαλύεις. Με την ανιδιοτελή αγάπη σου αυτή σώσε τον κόσμο!
Δώσε με το χέρι σου Εσθήρ και ας βαδίσουμε προς το φως.