!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες με μικρότερες συντρόφους
- omg kai 3 lol
Re: Έλληνες με μικρότερες συντρόφους
Ευγενία Μανωλίδου : πόσο χρονών ήταν όταν παντρεύτηκε τον 55 χρονο Θεόδωρο Μανωλίδη
«Μέσα από την απάντηση της Μαέστρο προκύπτει ότι γεννήθηκε το 1975 και γνώρισε τον καλλιτέχνη, του οποίου και κρατά το επίθετο, τον Θεόδωρο Μανωλίδη, που γεννήθηκε το 1940, το 1995. Δηλαδή όταν αυτός ήταν 55 εκείνη 20 και το γεγονός έλαβε χώρα παρουσία της μαμάς της που ήταν χήρα από επταετίας και που η ηλικία της θα ήταν τουλάχιστον κατά μία δεκαετία μικρότερη του ζωγράφου Μανωλίδη. Διαβάστε τώρα πως η Μαέστρο περιγράφει την συνάντησή της στα 20 με κάποιον 35 χρόνια μεγαλύτερο, σε συνέντευξη της στο Πρώτο ΘέμαΠώς γνώρισε τον ζωγράφο Θοδωρή Μανωλίδη και πόσο γρήγορα ηρθε ο γάμος; »Στα 21 μου προερχόμουν από μία κακή σχέση. Πολλή ζήλεια, πολλή ένταση. Ένα μεσημέρι συνοδεύω τη μητέρα μου σε ένα γεύμα με φίλους. Στην παρέα της υπήρχε ένας άντρας, που άρχισε να μου μιλάει για ζωγραφική, ποίηση, λογοτεχνία κι ο οποίος ενθουσιάστηκε όταν του είπα ότι γράφω μουσική στον ελεύθερό μου χρόνο. Εκεί ουσιαστικά έγινε το κλικ.* Τώρα πώς από το κλικ έφτασα να τον παντρευτώ και να κάνω δύο παιδιά μέσα σε λίγους μήνες, αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω. Το ξέρω, ήμουν πολύ μικρή. Εκεί όμως άγγιξα και τα άκρα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Το ήρεμο παιδάκι που άκουγε τη μαμά του γνωρίζει έναν άνθρωπο, με τον οποίο είχε αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας και όχι μόνο αλλάζει ζωή, αλλά και ήπειρο! Το 1995 αποχαιρετώ την Ελλάδα κι έμεινα με τον Θοδωρή στην Νέα Υόρκη.»
https://www.inewsgr.com/128/evgenia-man ... nolidi.htm
θα σεβεστε...
*υγ περιμενω με αγωνια την αναλογη περιγραφη για το "κλικ" με Αδωνι...
«Μέσα από την απάντηση της Μαέστρο προκύπτει ότι γεννήθηκε το 1975 και γνώρισε τον καλλιτέχνη, του οποίου και κρατά το επίθετο, τον Θεόδωρο Μανωλίδη, που γεννήθηκε το 1940, το 1995. Δηλαδή όταν αυτός ήταν 55 εκείνη 20 και το γεγονός έλαβε χώρα παρουσία της μαμάς της που ήταν χήρα από επταετίας και που η ηλικία της θα ήταν τουλάχιστον κατά μία δεκαετία μικρότερη του ζωγράφου Μανωλίδη. Διαβάστε τώρα πως η Μαέστρο περιγράφει την συνάντησή της στα 20 με κάποιον 35 χρόνια μεγαλύτερο, σε συνέντευξη της στο Πρώτο ΘέμαΠώς γνώρισε τον ζωγράφο Θοδωρή Μανωλίδη και πόσο γρήγορα ηρθε ο γάμος; »Στα 21 μου προερχόμουν από μία κακή σχέση. Πολλή ζήλεια, πολλή ένταση. Ένα μεσημέρι συνοδεύω τη μητέρα μου σε ένα γεύμα με φίλους. Στην παρέα της υπήρχε ένας άντρας, που άρχισε να μου μιλάει για ζωγραφική, ποίηση, λογοτεχνία κι ο οποίος ενθουσιάστηκε όταν του είπα ότι γράφω μουσική στον ελεύθερό μου χρόνο. Εκεί ουσιαστικά έγινε το κλικ.* Τώρα πώς από το κλικ έφτασα να τον παντρευτώ και να κάνω δύο παιδιά μέσα σε λίγους μήνες, αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω. Το ξέρω, ήμουν πολύ μικρή. Εκεί όμως άγγιξα και τα άκρα για πρώτη φορά στη ζωή μου. Το ήρεμο παιδάκι που άκουγε τη μαμά του γνωρίζει έναν άνθρωπο, με τον οποίο είχε αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας και όχι μόνο αλλάζει ζωή, αλλά και ήπειρο! Το 1995 αποχαιρετώ την Ελλάδα κι έμεινα με τον Θοδωρή στην Νέα Υόρκη.»
https://www.inewsgr.com/128/evgenia-man ... nolidi.htm
θα σεβεστε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 16 Οκτ 2018, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τη στυτική δυσλειτουργία;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Βινόσαυρος
2 παιδια μεσα σε λίγους μήνες λέει
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- Βινόσαυρος
ε διαβασε τι λεει
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Μουφα λεει ο γαμος τελικα.
Τελικά ο γάμος στο Σορέντο του 60χρονου Κούστα με την 25χρονη Δήμητρα δεν ήταν ακριβώς... γάμος, αλλά παράσταση [βίντεο]
https://www.iefimerida.gr/news/456909/t ... an-akrivos
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Rocco Siffredi
το διαβαζα χθες θεος ο τυπας 
Ωραίος ο παππούς
τι μούφα ρε Πωλ, αλλού έγινε ο γάμος (τα διαδικαστικά) και αλλού το show..paul25 έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 19:12 Μουφα λεει ο γαμος τελικα.
Τελικά ο γάμος στο Σορέντο του 60χρονου Κούστα με την 25χρονη Δήμητρα δεν ήταν ακριβώς... γάμος, αλλά παράσταση [βίντεο]
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Ο γαμος δεν εχει γινει σκομα γιατι η πρωην του δεν του εχει εκδοσει διαζυγιο. Ισχυει ακομα ο νομος της διγαμιας.Athos έγραψε: 09 Νοέμ 2018, 08:23τι μούφα ρε Πωλ, αλλού έγινε ο γάμος (τα διαδικαστικά) και αλλού το show..paul25 έγραψε: 08 Νοέμ 2018, 19:12 Μουφα λεει ο γαμος τελικα.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
xaxa δεν το ήξερα, πάντως άμα γεννηθεί παιδί οι υποχρεώσεις είτε με στεφάνι είτε χωρίς είναι ίδιες
παιχτες δυνατοι
- Sid Vicious
Αυτό πράγματι αναρωτιέμαι γιατί παρατήρησα ότι με διαφορές ηλικίας μοιράζομαι πιο πολλά κοινά συνήθως, καλύτερη παρέα και πιο πολλά να πω από ότι με πιο κοντινές μου ηλικιακά
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Για να τη φέρουμε την κατάσταση στα μέτρα μας εξαιρώντας τα ακραία δίδυμα πάμπλουτων με αρπακτικάSid Vicious έγραψε: 04 Φεβ 2019, 13:01Αυτό πράγματι αναρωτιέμαι γιατί παρατήρησα ότι με διαφορές ηλικίας μοιράζομαι πιο πολλά κοινά συνήθως, καλύτερη παρέα και πιο πολλά να πω από ότι με πιο κοντινές μου ηλικιακά
θα έλεγα 20 χρόνια είναι το μέτρο.
Αν τα πας καλύτερα με τις μικρές Σιντ, φαίνεται έχεις αποφύγει τις υποχρεώσεις που αναλογούν στην ηλικία σου,
δηλαδή αιώνιος έφηβος, ότι καλύτερο..
Την εριξε οταν της ειπε σε λιγουρευομαι.omg kai 3 lol έγραψε: 16 Οκτ 2018, 12:18
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 19 Απαντήσεις