Naida έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:36
Δε πειράζει, θα ζήσουμε κι ας είμαστε πτωχοί. Δε μπορεί να έρθει μια Σοράγια να μας πετάξει τα λεφτά στα μούτρα και να απλώσει χέρι στον άντρα μας. Το δαγκώσα το χέρι και θα φύγει κλαίγοντας
Εγώ εάν ήμουν ο άντρας σου, εκείνη τη στιγμή θα σε παρατούσα, θα πήγαινα με τη Σοράγια ένα βράδυ και θα έβαζα τα χρήματα σε offshore για να μην πάρεις τίποτα στο δικαστήριο - εάν έδινες το ΟΚ για διαζύγιο...
Δεν είναι δυνατόν να με γαμάνε εμένα κάθε μέρα στη δουλειά, και δεν θα με εμποδίσεις να ξελασπώσω για να μπορείς εσύ να το παίζεις θεά υπεράνω!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Cloud87 έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:22
Ολοι έχουμε δεί αυτή τη ταινία.
Αν σας έλεγε κάποιος πλούσιος σας δίνω 1 μυμυμυρίο για να δανείσετε για μια νύχτα τον άνδρα/γυναίκα σας, που όμως αγαπούσατε και εκτιμούσατε ψυχικά παρα πολύ τι θα λέγατε;
Για την πάρτη μου: αγάπη μου, λατρεία μου εσύ, και έχω και παρθένο ποπουδάκι!!!
Για τη γυναίκα μου: πάρτι και εγώ θα σου κάνω αέρα στο κρεβάτι!!!
Πάτε καλά ρε βλαμμένα!!! 1 μύριο για μία βραδιά;;; Και το συζητάμε ρε!!!!
Ξέρετε πόσο γαμιέμαι για να βγάλω λίγες χιλιάδες κάθε χρόνο;;;;
Μόνο στις ταινίες και μόνο ψυχολογικά ανώμαλοι (ή αυτοί που θα είχαν μπόλικο παρά) θα έλεγαν όχι!!!
.
Και αν νιώσεις εκ των υστέρων πως ένα κομμάτι σου χάθηκε για πάντα μαζί της..;
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Δε πειράζει, θα ζήσουμε κι ας είμαστε πτωχοί. Δε μπορεί να έρθει μια Σοράγια να μας πετάξει τα λεφτά στα μούτρα και να απλώσει χέρι στον άντρα μας. Το δαγκώσα το χέρι και θα φύγει κλαίγοντας
Εγώ εάν ήμουν ο άντρας σου, εκείνη τη στιγμή θα σε παρατούσα, θα πήγαινα με τη Σοράγια ένα βράδυ και θα έβαζα τα χρήματα σε offshore για να μην πάρεις τίποτα στο δικαστήριο - εάν έδινες το ΟΚ για διαζύγιο...
Δεν είναι δυνατόν να με γαμάνε εμένα κάθε μέρα στη δουλειά, και δεν θα με εμποδίσεις να ξελασπώσω για να μπορείς εσύ να το παίζεις θεά υπεράνω!!!
.
Να πάει ρε και να μην ξαναγυρίσει Και εγώ θα παρακαλάω να μη του σηκώνεται μαζί της.
.
Αμα ειναι ετσι γιατί καταδικάζουμε τις κοπέλες που προτιμούν τον αγοραιο έρωτα απο το το να πάνε να δουλέψουν καθαρίζοντας σκάλες ;
Μετα μην σας κανει εντυπωση και μην βριζετε μετα που καποιοι αλλοι πουλανε τον δικο σας κωλο (που ειναι και ξενος) για το χρημα, εσεις πουλατε την γυναικα σας και τον ιδιο σας το εαυτο....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
aLiCat έγραψε: 04 Φεβ 2019, 21:36
Θα αποφάσιζε το ταίρι μου.
Αν δεχόνταν, θα έπαιρνα τα χρήματα μπροστά και...χάρισμά της (δεν τον δέχομαι ξανά, μαγαρισμένο).
Τα χρήματα γιατι θα τα επαιρνες;
cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet
(δοντ σορυ για την απουσία πικαντικου σεξαστειου-δεν θα επαναληφθεί)
Αν δεχόνταν, θα έπαιρνα τα χρήματα μπροστά και...χάρισμά της (δεν τον δέχομαι ξανά, μαγαρισμένο).
γιατί ακόμα δεν θα ήταν μαγαρισμένος. Μπορεί κάτι να γινόταν, να μην ήθελε, να πήδαγε απο το παράθυρο τελευταία στιγμή, ποτέ δεν ξέρεις, ελπίζεις στην αγάπη μέχρι τελευταία στιγμή, αλλά τα λεφτά μπροστά.
Για ηθική βλάβη.
Κατάλαβα, χρειαζόταν απεγνωσμένα επέμβαση προσθετικης ηθους για να σωσει τον γαμο της η μανδαμ
Cloud87 έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:22
Ολοι έχουμε δεί αυτή τη ταινία.
Αν σας έλεγε κάποιος πλούσιος σας δίνω 1 μυμυμυρίο για να δανείσετε για μια νύχτα τον άνδρα/γυναίκα σας, που όμως αγαπούσατε και εκτιμούσατε ψυχικά παρα πολύ τι θα λέγατε;
Για την πάρτη μου: αγάπη μου, λατρεία μου εσύ, και έχω και παρθένο ποπουδάκι!!!
Για τη γυναίκα μου: πάρτι και εγώ θα σου κάνω αέρα στο κρεβάτι!!!
Πάτε καλά ρε βλαμμένα!!! 1 μύριο για μία βραδιά;;; Και το συζητάμε ρε!!!!
Ξέρετε πόσο γαμιέμαι για να βγάλω λίγες χιλιάδες κάθε χρόνο;;;;
Μόνο στις ταινίες και μόνο ψυχολογικά ανώμαλοι (ή αυτοί που θα είχαν μπόλικο παρά) θα έλεγαν όχι!!!
.
Και αν νιώσεις εκ των υστέρων πως ένα κομμάτι σου χάθηκε για πάντα μαζί της..;
Θα το έβαζε και αυτο στον λογαριασμό...ό,τι κανουμε ολοι μας δηλαδη...
η αξία και η τιμή, είναι εντελώς διαφορετικές έννοιες, διακριτές, υπάρχουν καθαρά σύνορα στο μυαλό μας ανάμεσα στον κόσμο της ετικέτας τιμής και της τιμής του ανθρώπου. Άλλη αξία το ένα, άλλη το άλλο. Είναι από τα καλά να έχεις πλούσια γλώσσα και αυτό.