enaon έγραψε: 04 Φεβ 2019, 04:28
να πάρεις το άλλο με τις δύο ρόδες για το χωράφι, κάνει και ισορροπία μόνο του και έχει api ανοικτό να του μιλάς, απλό να βάλεις το χορτοκοπτικό επάνω και να χαρτογραφήσεις το χωράφι, καλά όχι απλό, αλλά γίνεται.
όχι σου λέω, δεν με πειράζουν, δεν καταλαβαίνουν ότι βλέπουν ρόδα να πάνε να την φάνε, με κοιτάνε σαν να είμαι πάνω σε ένα πράγμα που δεν έχουν δει ακόμα στα μαγαζιά, το πρώτο γάβ έχει απορία, αν σταματήσω έρχονται να δούνε τι είναι.
μετά την αλλαγή φιρμγουερ αυτά, πρίν με άκουγαν, πρέπει να τους έσπαγα τα νεύρα γιατί γάβγιζαν απο μακρυά.
Ολα είναι μιά απάτη πιά ρέ .... όλα υπερεκτιμημένα ....
Νά συντηρούνται οι φρουροί τού καθεστώτος ....
Καλά έλεγε ό Γάλλος .... η Κόλασή μας ... είναι οί άλλοι ......
.
Πέσαν ρε αρκετά, αν εννοείς το σέγκγουέη (όταν είπες αυτό με τις επίπεδες ρόδες) ήταν πολύ πολύ πιο ακριβό, αν εννοείς τα άλλα που είναι σαν τσόπερ ξέρωγω τα βρίσκεις κ στο χιλιάρικο.
το τατα δεν θα έρθει ποτέ, όταν βάλει 10 αερόσακους μέσα για να περνάει τα στανδαρ μας, θα εισάγουμε μέτρα προστασίας κατοικίδιων, τσουπ, πάρτους έξω πάλι για άλλα 10 χρόνια.
το τατα δεν θα έρθει ποτέ, όταν βάλει 10 αερόσακους μέσα γα να περνάει τα στανδαρ μας, θα εισάγουμε μέτρα προστασίας κατοικίδιων, τσουπ, πάρτους έξω πάλι για άλλα 10 χρόνια.
.
Αυτό το ασπρο πού έχει ποστάρει στή σελίδα 36 ο συσ-τηματικός .....
Δέν μπορώ νά ανεβάσω φωτο άνω τών 250 kb καί έψαξα όλες τις σελιδες .....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
ε ναι, τα μικρά ηλεκτρικά νομίζω αυτό το νόημα πρέπει να έχουν, να εκμεταλλευτούμε το γεγονός οτι ειναι αθόρυβα και δεν βγάζουν ρύπους όταν τα σχεδιάζουμε. Δεν υπάρχει λόγος να μοιάζουν με τα παλιά οχήματα, κακή ιδέα να μοιάζουν νομίζω με τσόπερ κλπ. Ανοίγουν άλλη κατηγορία, οχήματα που τα παρκάρεις στο σαλόνι σου στο τέλος της ημέρας.
Ορέστης 35 έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:27
Και ειναι εξυπνη ιδεα να βγαινουμε στο δρομο μεσα σε οχηματα που δεν εχουν παθητικη ουτε ενεργητικη ασφαλεια;
Δηλαδή τι ζημιά μπορεί να πάθουν δύο οχήματα που δεν πάνε πάνω από 50 και είναι 200 κιλά; Αν τους βάλεις ένα λάστιχο από νταλίκα γύρω γύρω θα γίνουν συγκρουόμενα.
Ορέστης 35 έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:27
Και ειναι εξυπνη ιδεα να βγαινουμε στο δρομο μεσα σε οχηματα που δεν εχουν παθητικη ουτε ενεργητικη ασφαλεια;
έχει σχέση το συνολικό βάρος, η δυνατότητα απόσβεσης κλπ, αλλά ναι, νομίζω ίσως πιο καλά απο το να μπαίνουμε σε ένα τόνο και όποιον πάρει ο χάρος.
Ενεργητική ασφάλεια πάντως έχουν, τα ηλεκτροκίνητα ελαφρά οχήματα σταματάνε/ξεκινάνε πιο γρήγορα από τα συμβατικά, πλεονεκτούν. Η παθητική είναι μεγάλη συζήτηση, αν δεν ήμασταν στην Ευρώπη της γερμανίας θα τα βλέπαμε αλλιώς. Αρκετά μέτρα πάντως που παίρνουμε εγώ θεωρώ ότι δεν έχουν να κάνουν με την ασφάλεια, έχουν να κάνουν με την προσπάθεια να αποκλείσουμε τον ανταγωνισμό.
Πάνας έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:30
Αν τους βάλεις ένα λάστιχο από νταλίκα γύρω γύρω θα γίνουν συγκρουόμενα.
Φουσκωτό θα είναι με μηδενικό βάρος. Αλλά θα έχει αεροδυναμική αντίσταση.
Και θα επιπλέεις άμα πέσεις σε θάλασσα ή βρεθείς στην πλημμύρα της Μάντρας Αττικής.