!!! DEVELOPMENT MODE !!!

My style !

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Re: My style !

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 11:46
κουπερ κι εγω εχω κανει . ειχε πολλα κομματια μεσα αλλα πάλι καπνιζότανε.
ο καπνός για πιπα με ζόρισε πολύ στο τρίψιμο( και τωρα που το θυμάμαι είχαμε κάνει και για ναργιλέ και τον στεγνώναμε στην ταράτσα γιατί ήταν πολύ υγρός .)
τα Ντανχιλ απ'όσο θυμαμαι περσι κοστιζανε 5 και κάτι.
πιστεύω θα σου άρεσε και η ντάβιντοφ η κασετίνα.
Ο καπνός πίπας είναι πιο χοντροκομμένος αλλά τελικά στρίβεται. Μια χαρά τον κάπνισα.
Τα Ντάβιντοφ κασετίνα(Magnum) δεν μου άρεσαν ποτέ. Ντάνχιλ ήταν το Νο1, Ρόθμανς πλακέ όσο είχε το χρυσό δαχτυλί και Καρέλια Excellence. Τα Camel επίσης π.Χ. , όταν ήταν Ελληνικά. Τα τελευταία χρόνια είχαν χαλάσει βέβαια όλα, δεν μου άρεσε τίποτα, ίσως γιατί είχα πάθει κορεσμό γεύσης από το πολύ κάπνισμα. Mexican Fried Ice Cream Pride, πλεον.

Λίγο πιο κοντά στο αρχικό θέμα. Μου την σπάνε τα αθλητικά παπούτσια και οι φόρμες. Πως κυκλοφορεί ο κόσμος έτσι;
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 19:00 Λίγο πιο κοντά στο αρχικό θέμα. Μου την σπάνε τα αθλητικά παπούτσια και οι φόρμες. Πως κυκλοφορεί ο κόσμος έτσι;
και γω στα 16-18 το ίδιο πίστευα. και δως του παντελόνια levis, μποτάκια δερμάτινα, δερμάτινο μπουφάν, ντους πριν βγω βόλτα το βράδι, κολόνιες, κόντρα ξούρισμα, κ.ο.κ
τώρα πια, που διαπίστωσα ότι δεν βγαίνει τίποτα με αυτά, με τη φόρμα κοιμάμαι, με τη φόρμα πάω για δουλειά, με τι φόρμα κυκλοφορώ.
ε, έχω κάνα 2 παντελόνια για κάνα γάμο, βαφτίσι κλπ
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

the comet the course the tail έγραψε: 04 Φεβ 2019, 19:11

και γω στα 16-18 το ίδιο πίστευα. και δως του παντελόνια levis, μποτάκια δερμάτινα, δερμάτινο μπουφάν, ντους πριν βγω βόλτα το βράδι, κολόνιες, κόντρα ξούρισμα, κ.ο.κ
τώρα πια, που διαπίστωσα ότι δεν βγαίνει τίποτα με αυτά, με τη φόρμα κοιμάμαι, με τη φόρμα πάω για δουλειά, με τι φόρμα κυκλοφορώ.
Τι να βγεί; Για την πάρτη σου γίνονται όλα.
Μελαγχολία, παραίτηση για την ζωή είναι αυτό. Μην σε καταβάλει.

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 19:14
the comet the course the tail έγραψε: 04 Φεβ 2019, 19:11

Τι να βγεί; Για την πάρτη σου γίνονται όλα.
Μελαγχολία, παραίτηση για την ζωή είναι αυτό. Μην σε καταβάλει.
καλα ντε.. δεν έχω παραιτηθεί κι απ΄τη ζωή. μπαίνω πχορουμ, βλέπω youtube, έχω viber κλπ.
πιο πολύ πρακτικό είναι το θέμα. η γυναίκα μου έχει αναλάβει το πλύσιμο-σιδέρωμα και δεν θέλω να την κουράζω.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

the comet the course the tail έγραψε: 04 Φεβ 2019, 19:27
καλα ντε.. δεν έχω παραιτηθεί κι απ΄τη ζωή. μπαίνω πχορουμ, βλέπω youtube, έχω viber κλπ.
πιο πολύ πρακτικό είναι το θέμα. η γυναίκα μου έχει αναλάβει το πλύσιμο-σιδέρωμα και δεν θέλω να την κουράζω.
Να μην την κουράζεις. Do it your self, θα ζήσει και ο έρωτας περισσότερο.

Μια φορά στην ζωή μου αγόρασα αθλητικά παπούτσια, πέρυσι. Πήγα με έναν φίλο μου σε ένα μαγαζί στην Ερμού, για να πάρει κάτι New Balance 574. Μου λέει δοκίμασε τα, είναι πολύ άνετα.Φοράω και εγώ ένα ζευγάρι. ΟΚ. Πόσο κάνει; Μου λεει εκπτώσεις -40% στα 65. Δεν τα ήθελά τα κωλοπαπούτσια, δεν ξέρω γιατί του απάντησα " 50 χωρίς απόδειξη" και για κακή μου τύχη ο καταστηματάρχης συμφώνησε με την μια.
Όταν πήγα σπίτι, τα έβαλα και κοιτάχτηκα στον καθρέπτη. Δεν αναγνώρισα τον άρχοντα που ήξερα :-? . Μεγάλο σοκ ρε φίλε, το θυμάμαι και η ανάμνηση με πονάει, πολύ θα ήθελα να είχε φύγει στο υποσυνείδητο. Τα έκρυψα σε μια ντουλάπα και πέταξα ανόητα 50 ευρώ.
Είμαι υπερ του καλού κάζουαλ, ούτε τα κουστούμια μου αρέσουν.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Μπορείς να τα πουλήσεις στο ebay.
the end

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 19:46
the comet the course the tail έγραψε: 04 Φεβ 2019, 19:27
Να μην την κουράζεις. Do it your self, θα ζήσει και ο έρωτας περισσότερο.

Μια φορά στην ζωή μου αγόρασα αθλητικά παπούτσια, πέρυσι. Πήγα με έναν φίλο μου σε ένα μαγαζί στην Ερμού, για να πάρει κάτι New Balance 574. Μου λέει δοκίμασε τα, είναι πολύ άνετα.Φοράω και εγώ ένα ζευγάρι. ΟΚ. Πόσο κάνει; Μου λεει εκπτώσεις -40% στα 65. Δεν τα ήθελά τα κωλοπαπούτσια, δεν ξέρω γιατί του απάντησα " 50 χωρίς απόδειξη" και για κακή μου τύχη ο καταστηματάρχης συμφώνησε με την μια.
Όταν πήγα σπίτι, τα έβαλα και κοιτάχτηκα στον καθρέπτη. Δεν αναγνώρισα τον άρχοντα που ήξερα :-? . Μεγάλο σοκ ρε φίλε, το θυμάμαι και η ανάμνηση με πονάει, πολύ θα ήθελα να είχε φύγει στο υποσυνείδητο. Τα έκρυψα σε μια ντουλάπα και πέταξα ανόητα 50 ευρώ.
Είμαι υπερ του καλού κάζουαλ, ούτε τα κουστούμια μου αρέσουν.
η αρχοντιά δεν έχει να κάνει με το γενικό στυλ, αλλά τις λεπτομέρειες...
γιατί πήγες και πήρες New Balance; αυτά είναι φλώρικα και όχι ιδιαίτερα άνετα, οι μετροσέξουαλ τα φοράνε.
ο άρχοντας φοράει κάνα nike-adidas αυτά με τα μαξιμουμ 35€, φόρμα admiral με 10 ευρώ, μπλούζα άνετη ότι να 'ναι από λαϊκή και αμάνικο μπουφάν. σαν εργάτης στον ΑΚΤΩΡα ένα πράμα. το θέμα είναι πως το πλασάρεις αυτό... πόσο άνετα θα κάτσεις στο μπαρ, στην καφετέρια, θα στρίψεις το τσιγάρο, θα μιλήσεις στην σερβιτόρα, και θα κάνεις τους άλλους να νιώσουν αμήχανα που για μια έξοδο κάνανε τόσο αγώνα να ετοιμαστούν και εσύ δεν τους κάνεις την τιμή να ντυθείς κυριλέ...
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 19:00
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 11:46
κουπερ κι εγω εχω κανει . ειχε πολλα κομματια μεσα αλλα πάλι καπνιζότανε.
ο καπνός για πιπα με ζόρισε πολύ στο τρίψιμο( και τωρα που το θυμάμαι είχαμε κάνει και για ναργιλέ και τον στεγνώναμε στην ταράτσα γιατί ήταν πολύ υγρός .)
τα Ντανχιλ απ'όσο θυμαμαι περσι κοστιζανε 5 και κάτι.
πιστεύω θα σου άρεσε και η ντάβιντοφ η κασετίνα.
Ο καπνός πίπας είναι πιο χοντροκομμένος αλλά τελικά στρίβεται. Μια χαρά τον κάπνισα.
Τα Ντάβιντοφ κασετίνα(Magnum) δεν μου άρεσαν ποτέ. Ντάνχιλ ήταν το Νο1, Ρόθμανς πλακέ όσο είχε το χρυσό δαχτυλί και Καρέλια Excellence. Τα Camel επίσης π.Χ. , όταν ήταν Ελληνικά. Τα τελευταία χρόνια είχαν χαλάσει βέβαια όλα, δεν μου άρεσε τίποτα, ίσως γιατί είχα πάθει κορεσμό γεύσης από το πολύ κάπνισμα. Mexican Fried Ice Cream Pride, πλεον.

Λίγο πιο κοντά στο αρχικό θέμα. Μου την σπάνε τα αθλητικά παπούτσια και οι φόρμες. Πως κυκλοφορεί ο κόσμος έτσι;
1)δε μ'αρέσει καμία κασετινα προσωπικά.. μόνο η ΣΑΝΤΕ κι αυτό για συναισθηματικούς λόγους.
2)μια χαρά γαμάτοι άνθρωποι είμαστε εμείς που κυκλοφορούμε με αθλητικά και φόρμες.δε δαγκώνουμε !

the comet the course the tail έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:03

γιατί πήγες και πήρες New Balance; αυτά είναι φλώρικα και όχι ιδιαίτερα άνετα, οι μετροσέξουαλ τα φοράνε.
τι λες ρε;; κι εγώ τέτοια έχω ...που θα με πεις φλώρο!
επειδή είστε γκασμάδες εσείς!
πάνε πάρε κανα μιτσούκο να νιώσεις άντρας!

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:07 τι λες ρε;; κι εγώ τέτοια έχω ...που θα με πεις φλώρο!
πάρε πάνε κανα μιτσούκο να νιώσεις άντρας!
ρε κουλούρι έλεος. για γυναίκες προφανώς είναι οκ τα NB. μια χαρά είναι για γυναίκες.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Τα ροζ τα φοράνε οι Μπάρμπι.
the end
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

the comet the course the tail έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:09
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:07 τι λες ρε;; κι εγώ τέτοια έχω ...που θα με πεις φλώρο!
ρε κουλούρι έλεος. για γυναίκες προφανώς είναι οκ τα NB. μια χαρά είναι για γυναίκες.
και για αντρες είναι μια χαρά.
δεν είναι το κλασσικό αντρικό αθλητικό παπούτσι. είναι πιο καζουαλ η γραμμή του(στα περισσότερα σχέδια)
εσύ θέλεις πολύ συγκεκριμενη γραμμή γισ αυτο σου φαίνεται μετριο.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Πάνας έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:12 Τα ροζ τα φοράνε οι Μπάρμπι.
μαύρα έχω με λίγο μοβ και ροζ

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:12
δεν είναι το κλασσικό αντρικό αθλητικό παπούτσι. είναι πιο καζουαλ η γραμμή του(στα περισσότερα σχέδια)
αυτά τα ντεμί αθλητικά είναι γκέι ρε κουλούρι. σόρρυ.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

the comet the course the tail έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:14
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:12

αυτά τα ντεμί αθλητικά είναι γκέι ρε κουλούρι. σόρρυ.
μικροαστικά κόμπλεξ..
:011: :011:

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 20:13 ροζ
:fp:

η μπεμπούλα φοράει ροζ...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές