SaliSaliveros έγραψε: 03 Φεβ 2019, 21:17
Υπερβολές.
Μικροπρέπεια και κουραδομαγκιά δείχνει, τίποτα παραπάνω.
Αυτά έμαθε στις καφετέριες, αυτά κάνει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Τσίπρας σε είπε ηλίθιο...
Re: Ο Τσίπρας σε είπε ηλίθιο...
Ο σύριζας κατάντησε σουρωτήρι που βγάζει απ’ όλες του τις τρύπες.
Σημαντικό ποσοστό του περιεχομένου του ήταν ευκαιριακό.
Ανθρωποι οικονομικά ξεζουμισμένοι από τις προηγούμενες κυβερνήσεις που είπαν: Για να δούμε μήπως κάνει τίποτα αυτός ο καινούργιος.
Χωρίς κατά βάθος να το πολυπιστεύουν. Άλλοι πίστεψαν στην έλευση μιας πραγματικής αριστεράς.
Γρήγορα όμως όλοι κατάλαβαν πού έμπλεξαν.
Ο μεγάλος αρχηγός πασχίζοντας απεγνωσμένα να συγκρατήσει τώρα τον σκληρό πυρήνα δεν διστάζει, περιφρονώντας βάναυσα την κοινή λογική και αδιαφορώντας για όλα τα άλλα, να κάνει κάθε τερτίπι που πιστεύει ότι τους κανακεύει και τους δείχνει τη μεγαλοσύνη του.
Το μόνο που κατορθώνει είναι να εκνευρίζει τους αντιπάλους και να τους συσπειρώνει, νομίζοντας βλακωδώς ότι θα τους μεταπείσει.
Νομίζω ότι σ΄αυτές τις εκλογές θα έχουμε ρεκόρ συμμετοχής. Εγώ είχα να ψηφίσω καμιά δεκαπενταριά χρόνια.
Υπάρχει συσσωρευμένη οργή κυρίως για την μόνιμη κοροϊδία.
Τους μισούς δικαιούχους του έκτακτου κοινωνικού επιδόματος τους πέταξε έξω το σύστημα με τη γελοία αλλά και προσβλητική δικαιολογία ότι δεν διαπιστώνεται ότι ζούσες στη Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια.
Σαν να μη γνωρίζει ο Μεγάλος Αδελφός και πότε κατούρησες.
Ή ότι για να κάνεις ένα απλό σπινθηρογράφημα σε κρατικό φορέα πρέπει να περιμένεις κάπου 7 μήνες.
Οι τράπεζες πάνε κατά διαόλου και οι οικονομικοί φωστήρες δεν καταλαβαίνουν ότι αν κάποιος έχει δυο-τρία χιλιάρικα για μια ώρα ανάγκης θα τα ράψει στο βρακί του και δεν θα τα καταθέσει, αφού κινδυνεύει να του τα κατάσχουν, αν χρωστάει κάτι ψιλά.
Κάθε τόσο εξαγγέλλουν πομπωδώς παροχές συμποσούμενες σε 10 ψίχουλα ενώ στην τσέπη σου φτάνει, αν φθάσει, το ενάμισι.
Και αυτό, πιστεύουν αφελώς. ότι θα μεταφραστεί σε ψήφο ευγνωμοσύνης, και η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών ότι θα ξεχαστεί.
Μεγάλο μέρος της συμπόνιας μου έχουν τα συριζοτρολάκια.
Δουλεύουν τα καημένα νυχθημερόν αμισθί. Όχι, δεν πιστεύω ότι παίρνουν 0,60. Απλά τους δίνεται η ευκαιρία να εκτονωθούν αυτοθαυμαζόμενοι, σκυλοβρίζοντας και ειρωνευόμενοι τους φασίστες, δηλ. όλους τους μη συριζαίους, βουλευτές, δημοσιογράφους και ψηφοφόρους.
Τους κουκουέδες τους αφήνουν να τους περιποιηθούν τα συνεταιράκια τους οι χρυσαυγουλίτες.
Δεν παραγνωρίζω και το γεγονός ότι στο πίσω μέρος του μυαλού τους (ειδικά στα νεότερα) υπάρχει η σκέψη ή και η βεβαιότητα ότι οι αγώνες τους θα αναγνωριστούν, θα επιβραβευθούν, θα κερδίσουν πόντους στην ιεραρχία του κόμματος, αύριο θα ανακηρυχτούν υποψήφιοι, μεθαύριο βουλευτές, αντιμεθαύριο υπουργοί και τέλος μπορεί να καταλήξουν πρόεδροι της δημοκρατίας.
Το θέμα είναι ότι το άλογο στο οποίο ποντάρουν κουτσάθηκε. Ας προετοιμάζονται να βρουν κάποιο άλλο.
Από την εποχή που δεν υπήρχαν δημοσκοπήσεις, ούτε καν τηλεόραση, σε κάθε κόμμα υπήρχαν εκλογολόγοι που γνώριζαν ανά πάσα στιγμή με ακρίβεια δεκαδικού τη δύναμη του κόμματος.
Αυτές οι δημοσκοπήσεις ποτέ δεν βγαίνουν προς τα έξω, ενώ αυτές που βγαίνουν είναι για τα μάτια του κόσμου και τα κόμματα δεν τις λαμβάνουν υπ΄όψιν.
Σημαντικό ποσοστό του περιεχομένου του ήταν ευκαιριακό.
Ανθρωποι οικονομικά ξεζουμισμένοι από τις προηγούμενες κυβερνήσεις που είπαν: Για να δούμε μήπως κάνει τίποτα αυτός ο καινούργιος.
Χωρίς κατά βάθος να το πολυπιστεύουν. Άλλοι πίστεψαν στην έλευση μιας πραγματικής αριστεράς.
Γρήγορα όμως όλοι κατάλαβαν πού έμπλεξαν.
Ο μεγάλος αρχηγός πασχίζοντας απεγνωσμένα να συγκρατήσει τώρα τον σκληρό πυρήνα δεν διστάζει, περιφρονώντας βάναυσα την κοινή λογική και αδιαφορώντας για όλα τα άλλα, να κάνει κάθε τερτίπι που πιστεύει ότι τους κανακεύει και τους δείχνει τη μεγαλοσύνη του.
Το μόνο που κατορθώνει είναι να εκνευρίζει τους αντιπάλους και να τους συσπειρώνει, νομίζοντας βλακωδώς ότι θα τους μεταπείσει.
Νομίζω ότι σ΄αυτές τις εκλογές θα έχουμε ρεκόρ συμμετοχής. Εγώ είχα να ψηφίσω καμιά δεκαπενταριά χρόνια.
Υπάρχει συσσωρευμένη οργή κυρίως για την μόνιμη κοροϊδία.
Τους μισούς δικαιούχους του έκτακτου κοινωνικού επιδόματος τους πέταξε έξω το σύστημα με τη γελοία αλλά και προσβλητική δικαιολογία ότι δεν διαπιστώνεται ότι ζούσες στη Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια.
Ή ότι για να κάνεις ένα απλό σπινθηρογράφημα σε κρατικό φορέα πρέπει να περιμένεις κάπου 7 μήνες.
Οι τράπεζες πάνε κατά διαόλου και οι οικονομικοί φωστήρες δεν καταλαβαίνουν ότι αν κάποιος έχει δυο-τρία χιλιάρικα για μια ώρα ανάγκης θα τα ράψει στο βρακί του και δεν θα τα καταθέσει, αφού κινδυνεύει να του τα κατάσχουν, αν χρωστάει κάτι ψιλά.
Κάθε τόσο εξαγγέλλουν πομπωδώς παροχές συμποσούμενες σε 10 ψίχουλα ενώ στην τσέπη σου φτάνει, αν φθάσει, το ενάμισι.
Και αυτό, πιστεύουν αφελώς. ότι θα μεταφραστεί σε ψήφο ευγνωμοσύνης, και η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών ότι θα ξεχαστεί.
Μεγάλο μέρος της συμπόνιας μου έχουν τα συριζοτρολάκια.
Δουλεύουν τα καημένα νυχθημερόν αμισθί. Όχι, δεν πιστεύω ότι παίρνουν 0,60. Απλά τους δίνεται η ευκαιρία να εκτονωθούν αυτοθαυμαζόμενοι, σκυλοβρίζοντας και ειρωνευόμενοι τους φασίστες, δηλ. όλους τους μη συριζαίους, βουλευτές, δημοσιογράφους και ψηφοφόρους.
Τους κουκουέδες τους αφήνουν να τους περιποιηθούν τα συνεταιράκια τους οι χρυσαυγουλίτες.
Δεν παραγνωρίζω και το γεγονός ότι στο πίσω μέρος του μυαλού τους (ειδικά στα νεότερα) υπάρχει η σκέψη ή και η βεβαιότητα ότι οι αγώνες τους θα αναγνωριστούν, θα επιβραβευθούν, θα κερδίσουν πόντους στην ιεραρχία του κόμματος, αύριο θα ανακηρυχτούν υποψήφιοι, μεθαύριο βουλευτές, αντιμεθαύριο υπουργοί και τέλος μπορεί να καταλήξουν πρόεδροι της δημοκρατίας.
Το θέμα είναι ότι το άλογο στο οποίο ποντάρουν κουτσάθηκε. Ας προετοιμάζονται να βρουν κάποιο άλλο.
Από την εποχή που δεν υπήρχαν δημοσκοπήσεις, ούτε καν τηλεόραση, σε κάθε κόμμα υπήρχαν εκλογολόγοι που γνώριζαν ανά πάσα στιγμή με ακρίβεια δεκαδικού τη δύναμη του κόμματος.
Αυτές οι δημοσκοπήσεις ποτέ δεν βγαίνουν προς τα έξω, ενώ αυτές που βγαίνουν είναι για τα μάτια του κόσμου και τα κόμματα δεν τις λαμβάνουν υπ΄όψιν.
- hellegennes
Σχεδόν ζούμε εποχές επταετίας. Το ΑΠΕ-ΜΠΕ και η ΕΡΤ όταν αναφέρονται στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ξεκάθαρη προπαγάνδα, υπάρχει τάση φίμωσης προς κάθε αντίθετη κατεύθυνση, κτλ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Φεβ 2019, 20:46 αυτό που είπε ο Τσίπρας πέρασε στα ψιλά
εκτός όμως του ότι είναι άκρως προσβλητικό να λες βλάκες όλους όσους διαφωνούν μαζί σου λες και εσύ κατέχεις την απόλυτη αλήθεια, έχει κι άλλες προεκτάσεις, πολύ βαθύτερες
κατ'αρχάς αντικατοπτρίζει την αντιδημοκρατική νοοτροπία του, τη νοοτροπία του "όποιος δεν είναι μαζί μου είναι απέναντί μου" και συνεπώς είναι εκ των πραγμάτων εχθρός μου. από εκεί μέχρι τις πολιτικές διώξεις και τα εγκλήματα σκέψης ο δρόμος είναι πολύ μικρός.
εγώ προσωπικά είμαι σίγουρος πως αν αυτή η κυβέρνηση δεν ήταν αναγκασμένη να κυβερνήσει τη χώρα στα πλαίσια που θέτει η εε, θα ζούσαμε εποχές επταετίας. η ανευ όρων στήριξή τους στο καθεστώς μαδούρο άλλωστε, δείχνει πως ταυτίζονται στον πυρήνα της πολιτικής τους σκέψης
αυτό το πράγμα ήταν είναι και θα είναι η αριστερά άλλωστε
Πραγματικά, αν ήμασταν εκτός ΕΕ θα είχαμε και εξορίες και συλλήψεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ψήφος στη ΝΔ η μόνη λύση.hellegennes έγραψε: 04 Φεβ 2019, 12:53Σχεδόν ζούμε εποχές επταετίας. Το ΑΠΕ-ΜΠΕ και η ΕΡΤ όταν αναφέρονται στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ξεκάθαρη προπαγάνδα, υπάρχει τάση φίμωσης προς κάθε αντίθετη κατεύθυνση, κτλ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Φεβ 2019, 20:46 αυτό που είπε ο Τσίπρας πέρασε στα ψιλά
εκτός όμως του ότι είναι άκρως προσβλητικό να λες βλάκες όλους όσους διαφωνούν μαζί σου λες και εσύ κατέχεις την απόλυτη αλήθεια, έχει κι άλλες προεκτάσεις, πολύ βαθύτερες
κατ'αρχάς αντικατοπτρίζει την αντιδημοκρατική νοοτροπία του, τη νοοτροπία του "όποιος δεν είναι μαζί μου είναι απέναντί μου" και συνεπώς είναι εκ των πραγμάτων εχθρός μου. από εκεί μέχρι τις πολιτικές διώξεις και τα εγκλήματα σκέψης ο δρόμος είναι πολύ μικρός.
εγώ προσωπικά είμαι σίγουρος πως αν αυτή η κυβέρνηση δεν ήταν αναγκασμένη να κυβερνήσει τη χώρα στα πλαίσια που θέτει η εε, θα ζούσαμε εποχές επταετίας. η ανευ όρων στήριξή τους στο καθεστώς μαδούρο άλλωστε, δείχνει πως ταυτίζονται στον πυρήνα της πολιτικής τους σκέψης
αυτό το πράγμα ήταν είναι και θα είναι η αριστερά άλλωστε
Πραγματικά, αν ήμασταν εκτός ΕΕ θα είχαμε και εξορίες και συλλήψεις.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
TheoPhrm έγραψε: 04 Φεβ 2019, 02:12 Τους μισούς δικαιούχους του έκτακτου κοινωνικού επιδόματος τους πέταξε έξω το σύστημα με τη γελοία αλλά και προσβλητική δικαιολογία ότι δεν διαπιστώνεται ότι ζούσες στη Ελλάδα τα τελευταία 5 χρόνια.
Ο έξυπνος Έλληνας ορίζεται σαν το άτομο που του διαφεύγει η σύνδεση ανάμεσα στα γεγονότα
Α) κάνεις τα πάντα για να μη μπορεί να αποδείξει ο Μεγάλος Αδερφός ότι υπάρχεις όταν είναι να γλιτώσεις φόρους.
Β) δε μπορείς εσύ να αποδείξεις στο Μεγάλο Αδερφό ότι υπάρχεις όταν είναι να σου δώσει επίδομα.
Θαυμάστε τον όσο υπάρχει. Είναι κάτι σαν το ΝτοΝτο. Εκτός που το Ντοντο δεν είχε τέτοια μανία να κλέβει τον διπλανό.
Ας το επαναλάβω λίγο πιο εμφατικά.
- Highlander
Το ακροδεξιοί και μη σκεπτόμενοι ήταν πλεονασμός. Αρκούσε το ακροδεξιοί που είπε στην αρχή.Πρετεντέρης έγραψε: 02 Φεβ 2019, 17:49 Ο Τσίπρας αποκάλεσε μη σκεπτόμενους, δηλ. ηλίθιους
όσους είναι κατά των Πρεσπών. Έχετε ξανακουσει τέτοια προσβολή απο πρωθυπουργό;
Ξέρετε τι να κάνετε στην κάλπη, ε;![]()
Επιτέλους ένας πολιτικός που λέει αλήθειες.Έχουμε καεί από επαγγελματίες του χώρου με ξύλινο λόγο.
Ο Τσίπρας είναι ένας παρλαπιπας και λαϊκιστής της άκρας αριστεράς. Ένας άνθρωπος με μηδενική επαγγελματική εμπειρία. Ξέρει μόνο να βγάζει λόγους με ψεύτικες υποσχέσεις με ένα ψεύτομαγκικο υφακι.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Σε σενα αναφεροταν, τι προσβαλεσαι? ολοι αυτο κανουμεΠρετεντέρης έγραψε: 02 Φεβ 2019, 17:49 Ο Τσίπρας αποκάλεσε μη σκεπτόμενους, δηλ. ηλίθιους
-
Al Bundy
NoName έγραψε: 06 Απρ 2019, 11:13 Επιτέλους ένας πολιτικός που λέει αλήθειες.Έχουμε καεί από επαγγελματίες του χώρου με ξύλινο λόγο.
Yochanan έγραψε: 02 Φεβ 2019, 19:19+1Πρετεντέρης έγραψε: 02 Φεβ 2019, 17:59Ωραία, να μας πει τη γνώμη του και για τους Οχιτζηδες που σας εχωσε ξέρετε πού το Όχι και το έκανε Ναι.![]()
Κλύσμα τους το έκανε γιατι τους έβλεπε σαν εχθρούς του (his enemas)
Ε, είσαι μεγάλη... άντεμημπώ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Ηλίθιος είναι ο Τσίπρας που νόμιζε ότι δεν καταγραφόταν.πήζον bot έγραψε: 06 Απρ 2019, 19:53Σε σενα αναφεροταν, τι προσβαλεσαι? ολοι αυτο κανουμεΠρετεντέρης έγραψε: 02 Φεβ 2019, 17:49 Ο Τσίπρας αποκάλεσε μη σκεπτόμενους, δηλ. ηλίθιους
Όσο για τους ηλίθιους, βλέπουμε τα ποστ σας κάθε μέρα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Γιατί τι έπρεπε να κρύψει επειδή καταγραφόταν; Θα μας τρελάνεις ρε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Νομίζω ότι πρόκειται για ατυχή φράση που βασίζεται στην έλλειψη άνεσης επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 175 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 6 Απαντήσεις