δεν κάναμε ποτέ κατάληψη (για αυτό το θέμα
ο Ερμής πρέπει να γνωρίζει
δλδ τα παιδακια που μεγαλωνουν μεσα σε ενα συγκεκριμενο οικογενειακο περιβαλλον,μεγαλωνουν πλεον πιο γρηγορα απο την ωρα τους και ειδικα οι γυναικες δεν μπορουν να αναπτυξουν φεμινιστικες συμπεριφορες?Γάταρος έγραψε: 04 Φεβ 2019, 16:18Από πού προκύπτει ότι είναι παπάτζα; Επειδή κάποιες φεμινίστριες έχουν ξεχειλώσει τον ορισμό της σεξουαλικής παρενόχλησης σημαίνει ότι τα παιδάκια του σχολείου είναι φεμινίστριες και ότι δεν υπάρχει σεξουαλική παρενόχληση;Jolly Roger έγραψε: 04 Φεβ 2019, 16:13 Όσο για την άλλη παπάτζα περί σεξουαλικής παρενόχλησης μάλλον δε χρειάζεται να πω κάτι γιατί το είπε ήδη ο έθνι.
Αυτό θα έπρεπε να λέει στους περισσότερους ότι το πρόβλημα μάλλον είναι πολύ σοβαρό. Το λιγότερο που πρέπει να γίνει είναι να επέμβουν ειδικοί και να κρίνουν την κατάσταση του παιδιού και αν χρήζει βοήθειας.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Φεβ 2019, 16:23 πάντως εγώ μεγάλωσα σε σχολεία που οι περισσότεροι κουβαλούσαν αιχμηρά αντικείμενα και κάθε μέρα έπεφτε ξύλο και καταστρέφοταν πόρτες/θρανεία και τα ρέστα
δεν κάναμε ποτέ κατάληψη (για αυτό το θέμα)
ο Ερμής πρέπει να γνωρίζει![]()
είναι βέβαιο ότι έχει ευθύνες και ο γονιός σε αυτή την περίπτωση αν επιμένει να μην αλλάζει το παιδί σχολείο. Αλλά θεωρώ ότι θα μπορούσε η διεύθυνση του σχολείου να είχε καλέσει ειδικούς για να κρίνουν την κατάσταση του παιδιού, να είχε συνεννοηθεί και με το γονιό και να γίνει πιο ομαλά η αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος, και όχι με τον τρόπο που θα γίνει τώρα. Αν και η διεύθυνση ψωλοκοπανούσε τόσο καιρό, τι να πω; Γενικά όμως δε θεωρώ σωστή αυτή την αντίδραση των μαθητών.Cecily Anne έγραψε: 04 Φεβ 2019, 16:18Παρένθεση, επειδή πήγα σχολείο σε περιοχή που δεν υπήρχε "ειδικό σχολείο" (δεν αναφέρομαι στη συγκεκριμένη περίπτωση, διότι δεν ξέρω, αν το σύνδρομο του συγκεκριμένου παιδιού εμπίπτει, διότι τα σύνδρομα που έχω στο μυαλό και η σεξουαλική παρενόχληση δεν συνάδουν) και όταν το παιδί κάποια στιγμή αποφάσισαν και το πήγαν σε "ειδική σχολή" και όχι σχολείο, διότι είχε πιάσει τα 14, τότε 1. τους έκραξαν και 2. τους έκραξαν, διότι, αν είχε πάει από μικρό, θα ήταν στα 15 έτοιμο να καλύψει βασικές ανάγκες, πράγμα που με το να μην το πάνε, δεν τα κατάφερε ΠΟΤΕ και θα είναι ες αεί εξαρτώμενο.Jolly Roger έγραψε: 04 Φεβ 2019, 16:13 Αν είναι έτσι όπως λέει το άρθρο, και το παιδί έχει σύνδρομο, μιλάμε για κατάπτυστη στοχοποίηση.
Για το περί καταστροφής περιουσίας, δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι το θέμα στην προκειμένη περίπτωση, αλλά να θυμίσω μόνο τα αμέτρητα παιδιά σε κάθε σχολείο που πετούσαν επίτηδες τη μπάλα σε πόρτες/παράθυρα και τα σπάγανε. Κοινώς ούτε η πρώτη φορά είναι ούτε η τελευταία.
Όσο για την άλλη παπάτζα περί σεξουαλικής παρενόχλησης μάλλον δε χρειάζεται να πω κάτι γιατί το είπε ήδη ο έθνι.
Γενικά αυτός ο τύπος στοχοποίησης όχι μόνο δε βοηθάει το συγκεκριμένο (προβληματικό, εννοείται) παιδί, αλλά δείχνει και τη σκατοψυχιά των συμμαθητών του. Το σωστότερο θα ήταν να άλλαζε σχολικό περιβάλλον - γιατί είναι προφανές ότι δεν μπορεί να μείνει σε αυτό το σχολείο - αλλά χωρίς να στοχοποιηθεί με αυτό τον τρόπο.
Να διευκρινήσω ότι η "επεξήγηση" είναι μια δική μου υπόθεση βάσει αυτών που διάβασα, έτσι;Jolly Roger έγραψε: 04 Φεβ 2019, 16:28
Edit: Τώρα διάβασα την επεξήγηση της ΓΑΛΗΣ, και γίνεται προφανές ότι η διεύθυνση ψωλοκοπανούσε άγρια τόσο καιρό.
Αυτά είναι μόδες που μπήκαν μετά το 2000, τέτοια δεν έπαιζαν πριν, ειδικά σε σχολεία του κέντρου που μεγαλώσαμε εμείς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Φεβ 2019, 16:23 πάντως εγώ μεγάλωσα σε σχολεία που οι περισσότεροι κουβαλούσαν αιχμηρά αντικείμενα και κάθε μέρα έπεφτε ξύλο και καταστρέφοταν πόρτες/θρανεία και τα ρέστα
εντελως τυχαια δλδ απο τοτε που γιγαντωθηκε ο παρασιτισμος και ο νεοπλουτισμοςΕρμής έγραψε: 04 Φεβ 2019, 17:10Αυτά είναι μόδες που μπήκαν μετά το 2000, τέτοια δεν έπαιζαν πριν, ειδικά σε σχολεία του κέντρου που μεγαλώσαμε εμείς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Φεβ 2019, 16:23 πάντως εγώ μεγάλωσα σε σχολεία που οι περισσότεροι κουβαλούσαν αιχμηρά αντικείμενα και κάθε μέρα έπεφτε ξύλο και καταστρέφοταν πόρτες/θρανεία και τα ρέστα
μιλάω κυρίως για 97-2003Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2019, 17:10Αυτά είναι μόδες που μπήκαν μετά το 2000, τέτοια δεν έπαιζαν πριν, ειδικά σε σχολεία του κέντρου που μεγαλώσαμε εμείς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Φεβ 2019, 16:23 πάντως εγώ μεγάλωσα σε σχολεία που οι περισσότεροι κουβαλούσαν αιχμηρά αντικείμενα και κάθε μέρα έπεφτε ξύλο και καταστρέφοταν πόρτες/θρανεία και τα ρέστα
Βάθης και Μιχαήλ Βόδα μέχρι το 96 που ήμουν κάτω, ήταν αγρια τα πράγματα στα σχολεία. Πρώτη γυμνασίου είχα τύπο μέσα που πλησίαζε τα 16. Οι περισσότεροι φορτωμένοι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Φεβ 2019, 17:12μιλάω κυρίως για 97-2003Ερμής έγραψε: 04 Φεβ 2019, 17:10Αυτά είναι μόδες που μπήκαν μετά το 2000, τέτοια δεν έπαιζαν πριν, ειδικά σε σχολεία του κέντρου που μεγαλώσαμε εμείς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Φεβ 2019, 16:23 πάντως εγώ μεγάλωσα σε σχολεία που οι περισσότεροι κουβαλούσαν αιχμηρά αντικείμενα και κάθε μέρα έπεφτε ξύλο και καταστρέφοταν πόρτες/θρανεία και τα ρέστα
αγ. νικόλα και θυμαράκια είχαμε τα πάντα πάντως και ξύλο και μαχαίρια
Ναι. Αν οντως το παιδακι εχει επικινδυνη συμπεριοφορα κατι πρεπει να γινει,ειδάλλως προκειται για μαλακια. Αλλα πιστευω οτι προκειται για εντονα παραβατικη συμπεριφορα απο το 12χρονο. Σε μια τετοια περιπτωση που ναι οι κοινωνικοι λειτουργοι, που ναι οι διευθυνταδες , η ειδικη 1-2οβαθμια εκπαιδευση κτλ κτλ;;;Cavaliere έγραψε: 04 Φεβ 2019, 17:13 Δύσκολο θέμα, κι αν δεν είσαι εκεί να εργάζεσαι και να ξέρεις, δύσκολο να κρίνεις.
μειωση κρατικων δαπανων θελατε φιλελεδες μουΟργισμένος έγραψε: 04 Φεβ 2019, 17:17Ναι. Αν οντως το παιδακι εχει επικινδυνη συμπεριοφορα κατι πρεπει να γινει,ειδάλλως προκειται για μαλακια. Αλλα πιστευω οτι προκειται για εντονα παραβατικη συμπεριφορα απο το 12χρονο. Σε μια τετοια περιπτωση που ναι οι κοινωνικοι λειτουργοι, που ναι οι διευθυνταδες , η ειδικη 1-2οβαθμια εκπαιδευση κτλ κτλ;;;Cavaliere έγραψε: 04 Φεβ 2019, 17:13 Δύσκολο θέμα, κι αν δεν είσαι εκεί να εργάζεσαι και να ξέρεις, δύσκολο να κρίνεις.
Τι εννοείς; Τι έγινε από τότε που γιγαντώθηκε ο παρασιτισμός και ο νεοπλουτισμός;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Φεβ 2019, 17:11εντελως τυχαια δλδ απο τοτε που γιγαντωθηκε ο παρασιτισμος και ο νεοπλουτισμοςΕρμής έγραψε: 04 Φεβ 2019, 17:10Αυτά είναι μόδες που μπήκαν μετά το 2000, τέτοια δεν έπαιζαν πριν, ειδικά σε σχολεία του κέντρου που μεγαλώσαμε εμείς.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Φεβ 2019, 16:23 πάντως εγώ μεγάλωσα σε σχολεία που οι περισσότεροι κουβαλούσαν αιχμηρά αντικείμενα και κάθε μέρα έπεφτε ξύλο και καταστρέφοταν πόρτες/θρανεία και τα ρέστα
![]()