ST48410 έγραψε: 28 Απρ 2018, 12:00
Σπάνια συμμετέχω στα αθλητικά αλλά ένα πράγμα μου κάνει εντύπωση και αν μπορεί κάποιος ας μου το εξηγήσει. Ακόμα και αν είχε αποφασίσει ο Γιαννακόπουλος να φύγει από την Ευρωλίγκα γιατί θα έπρεπε να δημιουργήσει τόσο τεταμένες σχέσεις τώρα και να μην τα αφήσει αυτά για 1-2 μήνες μετά;
γιατι πολυ απλα κανει πολιτικη και πουλαει οπαδιλικι στο ποπολο οπως κανουν ολοι στο ελλαντα (ψαχνει συνεχως αφορμη για ηρωικη εξοδο)
αντι να βγει και να πει αντρικια και σταρατα οτι δεν αντεχει οικονομικα να συντηρει το budget του Παναθηναικου και να αποχωρησει παραδιδοντας τα κλειδια της ομαδας σε καποιον αλλο θελει να τον συρει στον πατο αρκει να παραμεινει αιωνια προεδρος/οπαδος
Αυτη ειναι μια λογικη εξηγηση, αν και μου φαινεται πολυ περιεργο να εχει "κλαταρει" οικονομικα η οικογενεια Γιαννακοπουλων.
Οι τυποι ειναι παρα πολυ δυνατοι οικονομικα, απ'οσα ξερω.
Ποσο μεσα το χρονο μπαινει ο Τρακης απο το μπασκετ? Ξερεις κανεις το νουμερο στο περιπου?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Σπάνια συμμετέχω στα αθλητικά αλλά ένα πράγμα μου κάνει εντύπωση και αν μπορεί κάποιος ας μου το εξηγήσει. Ακόμα και αν είχε αποφασίσει ο Γιαννακόπουλος να φύγει από την Ευρωλίγκα γιατί θα έπρεπε να δημιουργήσει τόσο τεταμένες σχέσεις τώρα και να μην τα αφήσει αυτά για 1-2 μήνες μετά;
γιατι πολυ απλα κανει πολιτικη και πουλαει οπαδιλικι στο ποπολο οπως κανουν ολοι στο ελλαντα (ψαχνει συνεχως αφορμη για ηρωικη εξοδο)
αντι να βγει και να πει αντρικια και σταρατα οτι δεν αντεχει οικονομικα να συντηρει το budget του Παναθηναικου και να αποχωρησει παραδιδοντας τα κλειδια της ομαδας σε καποιον αλλο θελει να τον συρει στον πατο αρκει να παραμεινει αιωνια προεδρος/οπαδος
Αυτη ειναι μια λογικη εξηγηση, αν και μου φαινεται πολυ περιεργο να εχει "κλαταρει" οικονομικα η οικογενεια Γιαννακοπουλων.
Οι τυποι ειναι παρα πολυ δυνατοι οικονομικα, απ'οσα ξερω.
Ποσο μεσα το χρονο μπαινει ο Τρακης απο το μπασκετ? Ξερεις κανεις το νουμερο στο περιπου?
το εχει πει ο ιδιος, αλλα εχει πει τοσες αλλες παπαριες που εντεχνως θαφτηκε, το μπατζετ ειναι γυρω στα 12-15 μυρια ετησιως και δε μπορει να δινει πλεον ουτε πανω απο τα μισα,
κατα τα αλλα η Ζαλγκιρις με 3.5 μυρια στο f4 και ο Τρακης αν βγαλει τον Παο απο την Euroleage θα μεινει με Ταναση και Βουγιουκα και θα τουιταρει πλεον οταν θα νικαει Κοροιβο και Σουνερ Οστανδης
η ΤΣΣΚΑ με badget 40 μυρια μπαινει μεσα; ο Παναθηναικος στο μπασκετ ειναι μαγαζι γωνια με ιστορια αν δε μπορει ο Τρακης να δινει πανω απο 5μυρια το χρονο να σηκωθει να φυγει θα βρεθουν αλλοι που μπορουν
ο Αλαφουζος εστω και την τελευταια στιγμη το καταλαβε οτι θα τον περιλαβουν με τις λεμονοκουπες και αποχωρησε,
ο Τρακης θα εχει ασχημο τελος σε 1-2 χρονια οταν ο κοσμος θα βλεπει τον μπασκετικο Παο να εχει το καταντημα του Παοκ-Αρη και τον ποδοσφαιρικο συλλογο να εξυγιαινεται και να προοδευει
Τα καταλαβαίνω αυτά που λες αλλά δεν μου φαίνονται λογικά. Η ομάδα έπαιζε καλά το τελευταίο διάστημα και νομίζω πως θα μπορούσε να προκριθεί στο F4. Γιατί να προκαλέσεις τόση φασαρία και να μην περιμένεις να πας F4 να τελειώσεις την χρονιά επιτυχημένα και μετά να ανοίξεις ότι μέτωπα θέλεις να ανοίξεις ή να φύγεις; Δηλαδή μόνο εγώ είδα ότι η διαιτησία που είχε στους αγώνες με την Real δεν ήταν αυτή που είχε άλλοτε;
ΥΓ. Δεν είμαι Παναθηναϊκός και δεν το βλέπω οπαδικά. Ο Γιαννακόπουλος είναι μεγάλος επιχειρηματίας και δεν μπορεί να μην έχει 1-2 άτομα από κοντά να τον συμβουλέψουν και να πρόκειται απλώς για αντιδράσεις εν θερμώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 03 Μάιος 2018, 11:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
omg kai 3 lol έγραψε: 03 Μάιος 2018, 09:38
η ΤΣΣΚΑ με badget 40 μυρια μπαινει μεσα; ο Παναθηναικος στο μπασκετ ειναι μαγαζι γωνια με ιστορια αν δε μπορει ο Τρακης να δινει πανω απο 5μυρια το χρονο να σηκωθει να φυγει θα βρεθουν αλλοι που μπορουν
Ο μόνος τρόπος που βλέπω κάποιον να βάζει τέτοια χρήματα σε οποιαδήποτε ομάδα είναι να προσδοκά να τα πάρει κάπως αλλιώς, από αναθέσεις/δουλειές με το κράτος, κάποιου είδους ασυλία ή να έβλεπα ότι κάποια συμμετοχή κάπου που θα του έφερνε μεγάλα κέρδη από διαφήμιση τύπου CL στο ποδόσφαιρο. Εδώ γιατί να το κάνει; Οι επιχειρηματίες συνήθως επενδύουν, δεν χαρίζουν λεφτά.
για την καβλα τους οπως το κανουν και οι αγγελοπουλοι
οι γιαννακοπουλοι γιατι το εκαναν τοσα χρονια
ο τρακης παιζει μπαλα και με αλλα μεσα εχει κατι σαιτ κλπ
ST48410 έγραψε: 03 Μάιος 2018, 10:48
Τα καταλαβαίνω αυτά που λες αλλά δεν μου φαίνονται λογικά. Η ομάδα έπαιζε καλά το τελευταίο διάστημα και νομίζω πως θα μπορούσε να προκριθεί στο F4. Γιατί να προκαλέσεις τόση φασαρία και να μην περιμένεις να πας F4 να τελειώσεις την χρονιά επιτυχημένα και μετά να ανοίξεις ότι μέτωπα θέλεις να ανοίξεις ή να φύγεις; Δηλαδή μόνο εγώ είδα ότι η διαιτησία που είχε στους αγώνες με την Real δεν ήταν αυτή που είχε άλλοτε;
ΥΓ. Δεν είναι Παναθηναϊκός και δεν το βλέπω οπαδικά. Ο Γιαννακόπουλος είναι μεγάλος επιχειρηματίας και δεν μπορεί να μην έχει 1-2 άτομα από κοντά να τον συμβουλέψουν και να πρόκειται απλώς για αντιδράσεις εν θερμώ.
εδω βγηκε και ελεγε οτι αποχωρει και τον προδωσε ο θειος του και κατι τετοια και την αλλη μερα ξεχαστηκε το ζητημα
ψαχνεις λογικη με τρακη
omg kai 3 lol έγραψε: 03 Μάιος 2018, 09:38
μα την πουλαγε την ΚΑΕ και δεν βρεθηκε ουτε ενας να την παρει.
Το Ευρωπαικο μπασκετ ειναι ενα μεγαλο πλυντηριο,κερδη μηδεν,μονο ζημίες.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Ο νικητής του CL παίρνει 15 εκ.
Ο νικητής της Ευρωλίγκα παίρνει 1 εκ.
Προσθέστε τώρα τα εκατομμύρια που έχει ήδη πάρει ο νικητής του CL μέχρι να φτάσει στον τελικό. Από την συμμετοχή στους ομίλους, το πριμ νίκης και ισοπαλίας, τις προκρίσεις στους 16-8-4 κλπ. Και αυτά μόνο από την διοργάνωση, ακόμα και αν παίζει σε άδεια γήπεδα.
Το μπάσκετ είναι για την καύλα του επιχειρηματια ή το ξέπλυμα. Ή και τα δυο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 03 Μάιος 2018, 21:45
Παράδειγμα :
Ο νικητής του CL παίρνει 15 εκ.
Ο νικητής της Ευρωλίγκα παίρνει 1 εκ.
Βασικά ένα μύριο παίρνει ο νικητής ενός απλού αγώνα ομίλων, μετά την τελευταία αύξηση, αν θυμάμαι καλά. Καλά εννοείται πως τα συνολικά κέρδη είναι τάξεις μεγέθους μεγαλύτερα από ευρωλίγκα, δεν υφίσταται καν σύγκριση.