!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Eργαστήριο Chillout

Ανθρώπινες κατασκευές, διάφορα χόμπυ, έργα - do it yourself, είδη μοντελισμού.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Eργαστήριο Chillout

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Chilloutbuddy έγραψε: 28 Ιαν 2019, 15:33 ό,τι δουλειά και να κάνεις βγαίνεις οικονομικά.
ναι για αυτό λέω μοιάζει λίγο με τρουμαν σόου. Έχουν πετύχει μάλλον φοβερή ισορροπία, δύσκολο να είναι τυχαία, πρέπει να υπάρχει πολύ παρασκήνιο :)
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Πολλή βρωμιά το παρασκήνιο αλλά δεν είναι να τα συζητάς, έτσι κι αλλιώς δε σε πιστεύει και κανένας.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Ξεκινάμε.... :8)

Αυτά θα γίνουν ντουλάπια κουζίνας στον εξωτερικό χώρο... αυτή την φορά θα τα φτιάξω με πορτάκια και εμφανή από μελαμίνη σκούρα με νερά ντυμένη με σορόκο PVC και πάγκο 4 πόντους γιατί αυτή θα φαίνεται.

Δεν είναι σαν το κουζινάκι που έφτιαξα, το οποίο είναι ένας χώρος που μπαίνω μόνο εγώ.
the end
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Πάνας έγραψε: 31 Ιαν 2019, 19:11Αυτά θα γίνουν ντουλάπια κουζίνας στον εξωτερικό χώρο... αυτή την φορά θα τα φτιάξω με πορτάκια και εμφανή από μελαμίνη σκούρα με νερά ντυμένη με σορόκο PVC και πάγκο 4 πόντους γιατί αυτή θα φαίνεται.

Δεν είναι σαν το κουζινάκι που έφτιαξα, το οποίο είναι ένας χώρος που μπαίνω μόνο εγώ.
προτείνω κόντρα πλακέ για εξωτερικό χώρο με εμφανές σοκορο
Άβαταρ μέλους
Πάνας

dna replication έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:35
Πάνας έγραψε: 31 Ιαν 2019, 19:11Αυτά θα γίνουν ντουλάπια κουζίνας στον εξωτερικό χώρο... αυτή την φορά θα τα φτιάξω με πορτάκια και εμφανή από μελαμίνη σκούρα με νερά ντυμένη με σορόκο PVC και πάγκο 4 πόντους γιατί αυτή θα φαίνεται.

Οχι, δεν κατάλαβες γιατί δεν με παρακολουθείς και τα λέω και λάθος... υπάρχει μια κουζίνα μεγάλη 3,5 Χ 3,5 μέτρα και ένα μικρό κουζινάκι 2 χ 1,80 Στο μικρό έχω βάλει νεροχύτη και εστία με απορροφητήρα και ντουλάπια.. στην μεγάλη θα είναι ψυγείο ντουλάπια και τραπέζι.

Έχω βάλει φώτο σε αυτό το νήμα πιο πίσω.
the end
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Πάνα το τελευταίο - τελευταίο σχέδιο τί είναι;
Αυτό που είναι σαν Π με ένα πάνελ στη μέση από κάτω.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Chilloutbuddy έγραψε: 01 Φεβ 2019, 03:42 Πάνα το τελευταίο - τελευταίο σχέδιο τί είναι;
Αυτό που είναι σαν Π με ένα πάνελ στη μέση από κάτω.
Είναι πάνελ μελαμίνης διαχωριστικό. Αυτό δεν θα έχει πάτο, από την μια μεριά θα είναι ανοικτό και θα μπει ο κάδος των σκουπιδιών που θα ανοίγει με πάτημα και από την άλλη θα μπει πορτάκι για να μπαίνει ηλεκτρική σκούπα κάδος με ρόδες... δεν θα έχει πάτο. επάνω του πάγκος και πιο πάνω ντουλαπάκι. Έχω άλλα δύο σχέδια ακόμα που δεν τα έβαλα για να μην γίνω άγριος ρέμπελος..
Τα πορτάκια δεν είναι στα σχέδια, μόνο τα άσπρα κουτιά οι πάγκοι οι μπάζες και τα πλαϊνά που θα είναι το εμφανή ξύλο.

Θα τα πάρω έτοιμα Τσιλ τα πορτάκια γιατί βαριέμαι να δουλεύω το ξύλο (βάψε τρίψε κλπ) και δεν έχω χώρο, πολύ πριονίδι ρε φίλε!

Να εδώ η συνέχεια...

Εικόνα
the end
Άβαταρ μέλους
Recondite

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Recondite »

Chilloutbuddy έγραψε: 28 Ιαν 2019, 10:51 τριψ-τριψ-κλαψ-λυγμ
:a040: :a040: :a040:

Εικόνα

-είναι μακριά η Αμερική μπαμπά;
-σκάσε και κολύμπα
That's a nice deck. :lol:
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Καιρό έχει να γράψει, ή έχει λιώσει στη δουλειά ή τον έφαγαν οι κροκόδειλοι.
the end
Άβαταρ μέλους
dna replication

Πάνας έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:42
dna replication έγραψε: 01 Φεβ 2019, 00:35

Οχι, δεν κατάλαβες γιατί δεν με παρακολουθείς και τα λέω και λάθος... υπάρχει μια κουζίνα μεγάλη 3,5 Χ 3,5 μέτρα και ένα μικρό κουζινάκι 2 χ 1,80 Στο μικρό έχω βάλει νεροχύτη και εστία με απορροφητήρα και ντουλάπια.. στην μεγάλη θα είναι ψυγείο ντουλάπια και τραπέζι.

Έχω βάλει φώτο σε αυτό το νήμα πιο πίσω.
τωρα το ειδα πισω στο νήμα, ωραία κατασκευή η κουζίνα.
Δε μου λες οι μεντεσέδες είναι οι επίπεδοι ή οι "σκαφτοί" που μπαίνουν σε τρύπα 32Φ ?
Άβαταρ μέλους
Πάνας

dna replication έγραψε: 05 Φεβ 2019, 16:03
τωρα το ειδα πισω στο νήμα, ωραία κατασκευή η κουζίνα.
Δε μου λες οι μεντεσέδες είναι οι επίπεδοι ή οι "σκαφτοί" που μπαίνουν σε τρύπα 32Φ ?
Ναι χωνευτοί, έχω και το εργαλείο να τις κάνω αλλά τα το φτιάξω στο μηχάνημα που έχουν εκεί που θα κοπούν. Βασικά θα βγεί κάτι πολύ ωραίο με τα ξύλα που διάλεξα.
Σήμερα πήγα την παραγγελία και περιμένω τηλέφωνο να μου πουν τη λυπητερή. Θα ανοίξω νήμα με την κατασκευή.

Έχω φτιάξει άλλες 3 κουζίνες και μια ντουλάπα εξάφυλλη τρία μέτρα ύψος... οπότε αναμένονται πολύ καλά αποτελέσματα :003: :8)
the end
Άβαταρ μέλους
dna replication

Πάνας έγραψε: 05 Φεβ 2019, 16:07 Ναι χωνευτοί, έχω και το εργαλείο να τις κάνω
ποιο εργαλείο έχεις? το τρυπάνι μεντεσέδων ή και τον οδηγό, είναι καλό? βάλε λινκ η φωτο
Άβαταρ μέλους
Πάνας

dna replication έγραψε: 05 Φεβ 2019, 16:10
Πάνας έγραψε: 05 Φεβ 2019, 16:07 Ναι χωνευτοί, έχω και το εργαλείο να τις κάνω
ποιο εργαλείο έχεις? το τρυπάνι μεντεσέδων ή και τον οδηγό, είναι καλό? βάλε λινκ η φωτο
Θα τα βάλω στο νήμα που θα ανοίξω, τώρα είναι μαζεμένα.

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, το τρυπάνι θες και να τρυπήσεις κάθετα (με βάση προφανώς) 5mm από το χείλος και 10-15 πόντους από τις άκρες... αν είναι φύλλο ντουλάπας βάζεις και μια στη μέση. Οδηγό δεν έχω... το τρυπάνι (το οποίο είναι ειδικό) έχει ακίδα και τρυπάς ακριβώς εκεί που σημάδεψες, το μόνο που πρέπει να προσέξεις πολύ είναι το βάθος, το τρυπάνι να έχει στοπ βυθίσματος.
the end
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Πάνας έγραψε: 05 Φεβ 2019, 16:07 Έχω φτιάξει άλλες 3 κουζίνες και μια ντουλάπα εξάφυλλη τρία μέτρα ύψος... οπότε αναμένονται πολύ καλά αποτελέσματα :003: :8)
Συναντώ προχθές έναν Πακιστανό που έγινε μαραγκός με δικό του μαγαζί και τον ρωτάω πόσο παίρνει για ντουλάπια κουζίνας.
Μου λέει ότι αρχίζει από 150 ευρώ το τρέχον μέτρο για ντουλάπια μελαμίνης. (Χωριστά μετράμε τα κάτω και τα πάνω ντουλάπια)
Βρε του λέω, εσύ είσαι ακριβότερος και από τους Έλληνες.
Αφού κάνω καλύτερη δουλειά μου λέει. :D

Για πες πόσο σου πήγαν όλα τα υλικά άμα τα αναγάγεις στο τρέχον μέτρο.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μηχανικός έγραψε: 05 Φεβ 2019, 21:20
Πάνας έγραψε: 05 Φεβ 2019, 16:07 Έχω φτιάξει άλλες 3 κουζίνες και μια ντουλάπα εξάφυλλη τρία μέτρα ύψος... οπότε αναμένονται πολύ καλά αποτελέσματα :003: :8)
Συναντώ προχθές έναν Πακιστανό που έγινε μαραγκός με δικό του μαγαζί και τον ρωτάω πόσο παίρνει για ντουλάπια κουζίνας.
Μου λέει ότι αρχίζει από 150 ευρώ το τρέχον μέτρο για ντουλάπια μελαμίνης. (χωριστά μετράμε τα κάτω και τα πάνω ντουλάπια)
Βρε του λέω, εσύ είσαι ακριβότερος και από τους Έλληνες.
Αφού κάνω καλύτερη δουλειά μου λέει. :D

Για πες πόσο σου πήγαν όλα τα υλικά άμα τα αναγάγεις στο τρέχον μέτρο.
Δεν έχω πάρει ακόμα την προσφορά, σήμερα το πρωί έδωσα τα μετρα. Η μελαμίνη η έγχρωμη πάντως είναι λίγο ακριβή γιατί είναι με νερά ματ σαν τα καλά λαμινέιτ που φαίνονται σαν κανονικό ξύλο.
Θα σου πω μόλις πάρω την προσφορά. Θα ανοίξω και νήμα μόλις παραλάβω τα ξύλα.
the end
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χόμπυ • Κατασκευές • Μοντελισμός”